2009-04-13 03:37:58

Tribine

fisher_wolfer RSS / 13.04.2009. u 04:37

... Posle duzeg razmisljanja otisao sam i kupio te famozne cigarete. Bio je to Marlboro Lights, uz njega sam uzeo sibicu. Posao sam ka skoli, otvorio paklu, bacio jednu cigaretu, onako sa zgrazavanjem i vratio je u dzep jakne. Trenutno nisam imao nista u planu, ali videcemo vec sta ce biti. Prvo sam pomislio da za vreme velikog odmora “upalim jednu” u WC- u ali je taj plan ubrzo propao jer se nesto desilo...

Tako, celog velikog odmora meni je paklica sedela u dzepu, nisam znao sta cu sa njom. Znao sam da plan mora da upali – kad tad, ali me je isuvise kopkala misao kako ce reagovati ostali koji budu saznali. Jeste da sam pripremao teren za ovo vec duze vreme, ali ovo je ipak krunisanje mog spletkarenja, u svakom slucaju, iako nije tako izgledalo, jedva sam cekao da “provale”.

Nacin na koji se to desilo bio je prilicno ofucan, ali su svi “zagrizli” bas dobro pa mi i nije bilo zao sto nisam smislio neki zanimljiviji nacin. Obicno sam se koristio tehnikama “ups, slucajno” ili “nije trebalo da saznas”, medjutim, danas je bilo nesto drugacije, pa sam stvari prepustio slucaju.

Znaci, kad smo se vracali iz “Iguane” Tabakovic Milos i ja, svratili smo do tribina, ja sam jos uvek nosio paklicu u dzepu i nisam se bas nesto drugacije ponasao. Pricali smo o prosloj ekskurziji u Budimpesti, kako smo unosili pivo, kako je moj ranac imao ulogu gajbe. Na tribinama su bili:

Ivan, momak zelenih ociju i svetle kose, nosio je naocare i bio malo nizi od mene (oblaci se kao tipican Durlanac sa izuzetkom sto zivi u Duvanistu) znaci trenerke sa ramflom, majca Dolce & Gabbana i Nike patike, pricao je o tome kako nije znao da kaze “secer” na engleskom (What The Fuck!?) a Igor, takodje plav momak, suv, sa plavim ocima i izuzetno karakteristicnim glasom, pravi inat, Lav u horoskopu, govorio o onom liku kome su kucali na vrata u 4 ujutru a mislili su da je neko drugi u toj sobi. Dok smo razgovarali o svim tim dogadjajima, naisao je Aleksandar Antic - Anta, kratko osisan, jedinica, zelene oci, viskok oko 185, kao ja, sportski obucen, mada tera stil sportske elegancije, ima svetliji ten, sa Danetom, koji je imao tamno ridju kosu, nesto izmedju crvene i braon, sa sitnim kovrdzama, braon ocima, visok, sa retkom bradicom, a zatim i Jovan, malo feminiziran, uvek je obucen kao one lutke po izlozima, depilira noge, malo duze tamno smedje kose, malo puniji, braon ociju, glup je i pravi buzdovan, kockar, u horoskopu je Ovan sto potvrdjuje njegovo JA i ponasanje, i Branko, nizi momak, smedje kose, malo bucmast, ali nije debeo, pravi je klovan u odeljenju i sve zasmejava svojim provalama, mada uvek misli samo na sebe.

Sve je i dalje bilo OK, i nista...

 

fisher_wolfer

fisher_wolfer
Datum rоđenja:  - Pol:  Muški Član od:  13.04.2009 VIP izbora:  0 RSS RSS Feed Saznajte više o autoru

Korisnikova VIP lista

-

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana