2009-07-26 14:01:53

SRBI, NAROD NAJPAMETNIJI...

todoraskoro RSS / 26.07.2009. u 15:01

Nebeski, najstariji... sad i najpametniji!
Srbi , nije šala, slove za najinteligentniji narod. Na Balkanu? U Evropi? U svetu? Ma, koga briga, važno je da smo najpametniji!
 
Nastranu ovaj samohumor, ako se krene od jedne vrlo neupadljivo plasirane vesti po kojoj Srbija sa oko 5000 testiranih koji zadovoljavaju kriterijum ulaska u Mensu svojim IQ, spada u sam svetski vrh ( po tom broju inteligentnih), to ipak nije dovoljno da se samoproklamujemo za najinteligentniji narod na svetu.
 
Idemo
 
2009-07-12 11:32:41

A gde su ljudi

todoraskoro RSS / 12.07.2009. u 12:32

Zovem telefonom veliku firmu. Ukljucuje se automat. Za tu i tu opciju pritisnite taster 2, Zbunjen, pritiskam. Opet automat. I opet pritiskam. I tako nekoliko puta. Kad mi se najzad javi ljudski glas, ne mogu da poverujem. Sta sad da pritisnem, pitam se, a kad po nervozi, shvatih da s druge strane imam coveka, obradovah se. Nakratko. Posaljite nam mail, pa cemo vas obavestiti! , prekinu me grubo. Posaljem mail. I dobijem odgovor. Da o svemu sto me zanima mogu da se obavestim na www...

Prelazio sam sa sajta na sajt, dobijao informacije i koje nisam zeleo, one koje jesam brizljivo sam

 

Mediji, najčešće mislimo, služe da bi informisali široke mase. I najčešće smo u pravu. Sve dok ne osvane dan u kome se, jedna ispod druge, kao najvažnije, pojave tri "vesti" koje, kad se iščitaju jedna za drugom, ako ne zalede krv u žilama, onda bar izazovu misao "Živi smo?! Ma, nije moguće..."
 
A "vesti" su, videli ste, stavljene pod znake navoda. Zato što nisu vesti. To su predviđanja. Idemo redom:
 
1.Biće ovo najtopliji dan u godini kada će živa u termometru preći četrdesetdrugi podeljak. Ko baš
 

todoraskoro

todoraskoro
Datum rоđenja:  - Pol:  Ženski Član od:  12.07.2009 VIP izbora:  0 RSS RSS Feed Saznajte više o autoru

Korisnikova VIP lista

G r o f

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana