2009-01-13 07:43:24

Docek Srpske Nove godine

maya.sangoma RSS / 13.01.2009. u 08:43

 

Uz BLOGOHOHO IGRU sa pevanjem , picem , pitanjima i PUCANJEM

 

Znaci , svi imamo jos jednu sansu za nova nadanja . Znamo da su zelje samo od tananih osecanja sazdane i da sa njima treba samo  n e z n o   , da se ne smeju stiskati i stezati ili ( nedaj Boze ) golicati, inace se se na najtananijem mestu prekinuti . Znaci , oprezno sa zeljama , OVO NAM JE POSLEDNJA SANSA .

Specijalno za ovu priliku sam izmislila BLOGOOHOHO igru , koju ce svi posetioci blogeri morati igrati ( takva su pravila ) i ona ce nas drzati budne celu noc .

MUZIKA je obezbedjena

 

 

 Ovo sam prepisala ( u tipicnom srednjoskolskom maniru )sa bloga miloradkamkara od 23. januara o. g.

" BLOG : PERSONALNA strana na internetu , na kojoj AUTOR vodi svojevrstan dnevnik, sa SOPSTVENIM razmisljanjima i komentarima , cesto tematski orijentisan .( Ivan Klajn i Milan Sipka " Veliki recnik stranih reci i izraza )."

Nadam se da nam je svima sada ( ako pre nije bilo ) jasno sta je BLOG -- nama ovo drago mesto. E sad se namecu neka pitanja rukovodstu bloga , Supermodu i moderatorima i ostalima sa bloga b92:

____Kako je moguce da ste jednoj blogerki

 
2009-01-22 10:46:00

Besplatni saveti blogerkama

maya.sangoma RSS / 22.01.2009. u 11:46

 

UPOZORENJE : Ovaj tekst je vrlo seksisticki obojen i feministicki upakovan

(nemojte da bude posle da vas nisam upozorila )  Maya  

                               

Posto sam ja tu temu inicirala I imam javno pokazano iskustvo , duznost mi nalaze a I sapatnistvo, da upozorim moje drugarice blogerke ( ali samo njih -blogeri nek se snalaze sami -bas me briga )) na neke posledice , ako uradis ovo , desice ti se ono . Mislim da je moje iskustvo dovoljno da pocnem da se bavim besplatnim savetima , zato sto sam naucila nesto posle

 
2008-12-31 06:10:22

Proslava Nove godine

maya.sangoma RSS / 31.12.2008. u 07:10

       Proslava 2000moje godine

       Mayina SANGOMA party

 

       Vrata su otvorena -ovde se SLAVI

 

       Dragi moji i drage moje ,u toku je jedinstvena po svemu, novogodisnja party gde cu ja pokusati da vam pomognem u ostvarenju vase najvece novogodisnje zelje uz pomoc jedne , po svemu jedinstvene ,mentalno socijalne igre :

Pre svega zelim da vi svi ovu godinu zovete s v o j o m , nocas i cele godine , dakle ne2009 nego 2000moja godina .Zato sto ce to vasem samopouzdanju dati neslucenu snagu .

Isto tako

 
2009-01-10 09:10:35

Traganje

maya.sangoma RSS / 10.01.2009. u 10:10

Ljubav cara Jovijana i carice Tarite  II

 

 

Ti tvoju dragu drzis za ruku i dozivas suzama

Ti kleses osecanja do najsjajnijeg sjaja

Ti ceznjom povezujes telo i dusu

Ti isto , kao i ja ,recima grlis i ljubis

 

Ja orem da bih zategla najtananije strune dodira

Isto kao i ti grlim i ljubim recima

Ja krcim sume , rusim planine i susim okeane

Da bih dosla do tebe da te poljubim

I da ti sve tvoje - moje pesme poklonim

 

Ne znam odakle da pocnem da tragam. . .  Pocinjem da krunim

 
2008-12-11 06:49:06

ZIKINA ANTOLOGIJA - stvaralastvo blogera b92

maya.sangoma RSS / 11.12.2008. u 07:49

 

                                 STIHOKLEPCI NAPRED , SVI OSTALI STOJ !

  Napomena autora : Sve u ovom tekstu je istina iako cu se ja, usput ,i saliti , kao i uvek .

Ovo je jedina sansa stihoklepcima sa naseg bloga ,koji pisu humoristicke pesmice ,da se pojave u jednoj Antologiji , ma da se uopste pojave u nekim koricama .

Evo o cemu se radi ( moja je ideja 100% , samo da se zna ) Mogli bismo lepo , svi stihoklepci sa bloga , znaci vi i ja da lepo skupimo sve nase pesmice NA KAMARU , da izaberemo najbolje i da lepo napunimo

 

Molim, dragi blogeri , stihoklepci i ostali ,moram, prvo da prezentiram prvi , nezvanicni ,mali izvestaj ,u vezi sa Zikinom Antologijom. Odziv je bio OK , ne mogu da kazem . Javili su se opstepoznati stihoklepci i neki novi i trenutno ih ima , ukljucujuci i mene -9. zelim da im se svima , ovde pojedinacno (naravno ne sebi ), po redu pojavljivanja na blogu ,( da ne bude zabune  ) zahvalim

DrM

AnaWihtFamilyNameTooHardtoPron

constrictoria92

dali76

Cerevican ( Mr Ce )

Sentinel26

nebecky

reanimator

Zahvaljujem se i svima koji

 
2008-12-23 08:34:39

Uputstvo za docek ove Nove godine na blogu

maya.sangoma RSS / 23.12.2008. u 09:34

 

Sve je vec isplanirano . Znate gde cete ( i sto je jos vaznije ) znate s kim cete na docek Nove godine . Jos ima vremena da skinete kilo - dva dok ne kucne taj cas pripreme za docek . Mozda ceo dogadjaj da zacinite sa nekom sitnicom koja ce biti ta koja ce vam omoguciti nezaboravni dozivljaj koji cete pamtiti do kraja veka . I sve tako to . Ista prica se ponavlja vec godinama .

To je bio opis buducih dogadjanja za one koji se povode za svima i idu tamo gde idu svi . Sto je OK. Ljudski je biti na mestima koja su za SVE . Ovo je UNAPRED ISPRICANA PRICA za one koji se jos nisu

 
2009-01-14 19:08:36

Zahvalnica

maya.sangoma RSS / 14.01.2009. u 20:08

Zahvaljujem se svima koji su posetili moj blog za Docek Srpske Nove godine . Bilo mi je zadovoljstvo ugostiti VAS i imati VAS za drustvo u noci Velikog Doceka .

Sve VAS voli vasa Maya

 

DRAGI MOJI I DRAGE MOJE ZELIM DA NAJAVIM MOJU I VASU SLEDECU VELIKU PARTY ZA 14. FEBRUAR - DAN ZALJUBLJENIH .   ZNATE GDE , A STA? I KAKO ?BICETE BLAGOVREMENO OBAVESTENI .

Ovo je mesto i prilika da se ZAHVALJUJEMO STO SMO JEDNI DRUGIMA POMOGLI DA SE ZAJEDNO RADUJEMO .

Vasa Maya

 

A mogli bi i vi malo da pripomognete:

 

BLOGOSKROZIJA : Najteza bolest koja moze jednog pravog blogera- blogerku da snadje . Izazvana je istoimenim virusom . Nastaje usled danonocnog zurenja u ekran usled nekog iscekivanja . Sta cekas kog vraga samo moze virus da te strefi . Odmakni se malo i nece ni glava da te boli . Bolest koja se tesko leci . Prvo iscekujes naslovnu stranu jel te ? pa onda VIP i kad to ostvaris onda brojiblogerski staz kao da je radni . Jeste vraga , stavi prst na celo da vidis sta si sve mogao za to vreme da uradis .

BLOGOREALITYSHOW ili BLOGODOVSTINE(ovo

 

maya.sangoma

maya.sangoma
Datum rоđenja:  - Pol:  Ženski Član od:  06.10.2008 VIP izbora:  31 RSS RSS Feed Saznajte više o autoru

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana