GRAĐANIN TIJANIĆ - useravanje (1)

normalan1 RSS / 01.06.2009. u 17:23

Da bi napisao ovo što ću napisati inicirao me Čedomir Petrović, pa bi ako ne smeta, da citiram:

"...ako Zoran Đinđić preživi, Srbija neće“ ... Želim da verujem da je tome došao kraj, a direktoru RTS mogu da kažem samo da „ako Aleksandar Tijanić preživi kao direktor, RTS sigurno neće“ - zaključuje član PO RTS Čedomir Petrović.

Bas me briga za RTS! Nek pukne i crkne kad je tako GLAVATA veličina na njegovom čelu.

Tijanić je mag samoreklamiranja. Daleke 1972 godine beogradska rock grupa  POP MAŠINA snimila je jedan od svojih uživo nastupa, U hALI SPORTOVA NA NOVOM bEOGRADU, na kome tadašlji, lipljanski, djakoviči il' prištinski nesvršeni učenik srednje grafičke škole uzvišeno vrišti " VOLITE LI POP MAŠIIIIIIIIIIIIIIIIIIINUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!"Kažu da je posle dobio fakultetsku diplomu lično od "Tri mladeža - dva padeža" - Bogoljuba Karića, al' dobro, narod ima poslovicu "ČEGA SE PAMETAN STIDI, TIME SE LUD PONOSI!"

Dabome da smo tada voleli "Pop mašinu", ali da smo tada znali na šta će se izroditi budući javni radnik Aleksandar Saša Tijanić... eh da smo znali... poneli bi više jaja nego jedna dobra piljara ima u ponudi. Mućkova za mućka! A ko je tad znao tada da će se tako intelektualna i medijska, a posebno glavata, večičina izroditi u to što je sada.

Tada sam prvi put uživo čuo glas građanina Tijanića, bolje reći vrisak. OK, tad mi je bio i sam OK, bio sam mlad i blesav nisam znao na šta se to može izroditi . Setih se onog dobrog vica kada Mujo pošto ga je razbio brzi voz uništava ekspres lonac rečima: TREBA TO UBITI DOK NE PORASTE!!!

Građanina Tijanića ne treba ubijati, ON SE SAMOUBIO ODAVNO. Treba samo preneti njegove tekstove iz devedesetih i svima će sve biti jasno.... sem verovatno NJEMU! I onima koji mu daju šansu da i dalj GAZDUJE! 

Obećavam da ću u narednom serijalu GRAĐANIN TIJANIĆ - USERAVANJE pokušati da prenesem tekstove građanina Tijanića iz 90-tih!!!! Ako me u tome ne preduhitre....

 



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana