Legende potemkinovih rafinerija i spanskih univerziteta

neverovatnimiki RSS / 18.06.2009. u 08:41

   Bio jednom jedan kralj.Biz-On.Taj kralj bio je rodjen/stvoren/rukopolozen 12.03.2003.godine kao jedan od bizarnih produkata jednog neuspesnog eksperimenta sa nuklearnom fuzijom.Cilj eksperimenta je bio da podstakne ljude  da stvaraju energiju unutar sebe samih,a ne da crpe tudju energiju i zagadjuju okolinu.

   Eksperiment se okoncao eksplozijom u samom srcu fuzione elektrane.

Mocni Biz-On
Mocni Biz-On

   Jedan od produkata ove katastrofe bio je i kralj Biz-On.Bio je to polu covek,polu Tadic,a  polu brazilski otrovni brsljen-supak.Cudno bice,koje je,upravo zbog te bizarnosti ,ali i polne pripadnosti nazvan Biz-On.

  

Brazilski otrovni brsljen
Brazilski otrovni brsljen
                                                  Biz-On je bio kralj jednog sasvim malog kraljevstva na rubu kontinenta Razuma.Kraljevstvo se prostralo od njegovog velikog mozga pa do produzene mozdine,via varolijev most.

   Biz-On je bio kralj koji je posedovao velike moci.On je bio jedan od najmocnijih kraljeva egocentrizma,magije po kojoj se moc svakog egocentrika meri brojem zvezda,planeta i galaksija,koje se,po egocentrikovom licnom misljenju,okrecu oko njega.Biz-On je bio jedan od najmocnijih vraceva!

   On je jednim pokretom ruke mogao da odagna razum ili logiku.Sa istinom je mogao da igra poker u svlacenje i uvek da dobije.

   Imao je on u svom kraljevstvu i podanike.Njegovi podanici voleli su samo tri stvari-Biz-On-a,medije i kriket.Po ovim potonjim su i dobili ime- mediokriteti.

   Mediokriteti su bili idealni za kraljevstvo Biz-On-a.Voleli su da ih Biz-On sutne,vladarski mudro,u organe za oprasivanje,i bili su jako umiljati prilikom obreda inicijacije gde je mocni Biz-On turao svog Pitonceta u njihov kanalizacioni otvor.

   Mediokritete je krasila jos jedna divna osobina-svi su bili mutavi.Ali to (ni)je vec stvar njihove price.

   I jednog lepog dana,na vrhuncu svoga egocentricnoga ludila,dobri kralj Biz-On odluci da narodu svom podari potemkinove rafinerije i spanske univerzitete.

   Tu,u stvari,pocinje i kraj nase price.

   (nastavice se.amin)

 

Atačmenti



Komentari (3)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

omega68 omega68 20:41 19.06.2009

Gde si bre!

Miki
Bio sam skoro u tvom gradu
neverovatnimiki neverovatnimiki 20:45 21.06.2009

Re: Gde si bre!

I da li si uzivao u mocnim dimovima Rafinerije nase?
omega68 omega68 22:49 22.06.2009

Re: Gde si bre!

neverovatnimiki
I da li si uzivao u mocnim dimovima Rafinerije nase?

MA možda će i da bude te rafinerije - ima da budete najači Grad u zemlji

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana