Telekomova Omnifon prevara

chaghaboo RSS / 01.07.2009. u 16:39

Slučajno, ne znam ni sam zbog čega, okrenem račun za fiksni telefon a na poleđini imam šta da vidim. Tamo me čeka lepo sročena i upakovana prevara u potpunosti prigodna državi u kojoj živimo.

Telekom će mi omogućiti korišćenje njihovih dodatnih usluga besplatno do kraja meseca! Uaauuu...koristiću identifikaciju poziva, poziv na čekanju i konferencijsku vezu a još ne moram za to ni da platim...barem do kraja meseca. Ali upravo tu leži zec! U tekstu piše da će mi Telekom aktivirati usluge i omogućiti njihovo korišćenje bez nadoknade do kraja meseca, ALI ako do kraja meseca ne odjavim te usluge iste će mi biti upakovane u neki jedinstveni Omnifon paket i nadalje biti naplaćivane uredno svakog meseca.

Alo bre ljudi, pa jeste vi normalni?! Ne možete da mi nešto ćušnete u ruku i kažete "Ajd sad plati!" Ovakve podmetačine su žestoko potresale internet usluge koje po difoltu stave onu čekiranu kućicu kao da ste vi hteli to nešto, a ustvari koriste nesmotrenost ljudi. Pa na kraju ću krenuti da čitam šta piše na rolni wc papira pre nego što je kupim da slučajno i tu ne postoji neka kvaka koja će mi odrati kožu s leđa! Ja plaćam iz svog džepa i moram ja da budem taj koji će reći jasno i glasno "Da hoću to".

Pazi sad, treba prvo da ukapiram da na pozadini računa piše nešto. Onda iz te njihove lepo formulisane prevare treba prvo da ih kujem u zvezde jer su tako dobri prema meni. Treće, kada skapiram da oni to mene malo zajebavaju, posle ritualnog plesa i "lepih" reči upućenih Telekomu a onda i svima koji vode ovu državu, treba da ja njih pozovem i otkažem uslugu. Evo dok ovo pišem čekam korisnički servis ravno 10 minuta i 27 sekundi slušajući "Vreme javljanja operatera je duže od 2 minunta, molimo sačekajte". I zbog čega ja sada trošim svoje vreme i živce?! Da otkažem uslugu koju nikada nisam ni želeo a koju su pokušali da mi podmetnu!!!

Veliki broj ljudi neće otkazati na vreme, neki duži period neće ukapirati da su obmanuti, pomnožite taj broj sa razlikom za plaćanje tih usluga i doćićete do sledeće računice:

Broj obmanutih pretplatnika x cena dodatnih usluga = PLJAČKA

Kome se ovo prijavljuje, ima li neke institucije koja može/želi/treba da reaguje povodom ovoga?



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana