"IZLAZ" I EXIT!!!

peruanac RSS / 14.07.2009. u 13:39

   Dobra muzika, romanticna tvrdjava, pregrst lose i dobre droge, pretpostavljate? Ne? E pa reci cu vam samo jedno EXIT 09!!!

   Kada se spremate za EXIT prvo razmisljate koliko ce vas kostati to zadovoljstvo, pa onda koliko para para da ponesete za zezanje, pa onda koliko para da odvojim za opojna sredstva i njihove cari, gorivo, smestaj i dok dodjete do trenutka da krenete u ovaj podvig shatite da je cifra abnormalno velika i da to ne mozete priustiti sebi jer nigde ne radite, zivite na grbaci svoje devojke i svakog dana se pitate koja je svrha vaseg zivota kada ne uzivate u carima istog! E kada dodjete do ovog poslednjeg pitanja shvatite da prevaga ide u vasu korist i da cete gotovo sigurno ipak krenuti na put, ma koliko vas to kostalo!

  U putu se sve vreme prepirete sa devojkom oko toga da li je grupa KORN vredna gledati je( naravno da jeste) i da li CARL COX toliko dobar dobar da zbog njega ostanete na dens areni do 9 sati narednog jutra, ali sve su to slatka prepiranja i tada sebi pravite podlogu za dobro i kvalitetno zezanje( naravno kada budete bili na pomenutom desavanju sacekate da muzika odradi svoje i emocije budu na svom nivou, onda polako i sugurno krenete u kontra napad sa cuvenim oruzjem:" Sta sam ti rekao? Vidis kako su dobri?" A ona, posto je 7 i 30 ujutru, nece hteti da se raspralja, umorno ce reci da si u pravu! Ovo naravno nikako ne raditi u kolima na putu jer cete u protivnom ostatak puta provesti kao auto stoper i proklinjati svoj dugacak jezik).

  Ako ste svoj jezik i misljenje zadrzali za sebe i uspesno ste stigli na tvrdjavu, onda mozete polako i sigurno da pocnete da se opustate jer krece provod!

Mozda ste mislili da cu pisati o tome sta raditi na samom dogadjaju ili o mojim dozivljajima i utiscima na festivalu, ali ne, svoje utiske i dozivjlaje zadrzavam za sebe, a vama sam dao podlogu za dobro zezanje, ostalo je na vama!!!



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana