Politika

Старе вести

Biljana Cincarević RSS / 15.10.2007. u 18:19

стари текст

 

 



Komentari (199)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

nikson nikson 18:34 15.10.2007

,,,,

Biljana ti krivo prenosis informacije, a razlog je taj sto se boris za glasove, jer u proslom izbornom ciklusu nisi uspela da postanes poslanik, pa sada to pokusavas, zato ti trebaju izbori.

ko kaze da izbori nece biti raspisani do kraja godine???
Biljana Cincarević Biljana Cincarević 18:36 15.10.2007

Re: ,,,,

Oduvek sam mastala da postanem odbornik u skupstini grada ili predsednik Srbije.
Potpuno si me prozreo.

nikson nikson 18:38 15.10.2007

Re: ,,,,

zelela si da postanes poslanik. ja nemam nista protiv, samo kazem... ko je sve poslanik, ja navijam za tebe, ali iskreno
blackbox blackbox 20:44 15.10.2007

Re: ,,,,

ko kaze da izbori nece biti raspisani do kraja godine???

А када видимо шта ће бити резултат преговарачког процеса 10. децембра, имаћемо довољно времена да до 31. децембра, дакле у уставном року, одлучимо хоћемо ли и када ( možda treba da stoji "ikada "расписати изборе, или ћемо због ситуације са Косовом можда променити одредбе Уставног закона. У сваком случају, ДСС ће, као изразито легалистичка странка, инсистирати на поштовању Уставног закона, или ће се, ако се то покаже неопходним, залагати за његову измену”, рекао је Коштуница.
Uostalom, ko zna o kakvom se koalicionom dogovoru radi, Tadić ostaje predsednik dok na novim izborima ne bude on ili neko drugi izabran.Važno je da su upravni odbori ,na opšte zadovoljstvo, popunjeni.
Srđan Kusovac Srđan Kusovac 22:30 15.10.2007

Re: ,,,,

ko kaze da izbori nece biti raspisani do kraja godine???


Ovakva visokoumnost zavređuje direktno kooptiranje (ne izbor, nego kooptiranje) u Politbiro (DSS Borisa Tadića). Sve treba da bude nagrađeno - bdenje ovde na braniku, mudrost, dovitljivost...
blackbox blackbox 23:17 15.10.2007

Re: ,,,,

Ovakva visokoumnost zavređuje direktno kooptiranje (ne izbor, nego kooptiranje) u Politbiro (DSS Borisa Tadića). Sve treba da bude nagrađeno - bdenje ovde na braniku, mudrost, dovitljivost...

Srđane na čiju visokoumnost i kooptiranje mislite?
Dragan Vujanović Dragan Vujanović 23:58 15.10.2007

Re: Re: Re: ... - Potpuno promašena tema !


Zbog čega izbori moraju da budu održani do kraja godine? Zbog čega VK traži odlaganje..?

Bilo je ovde odličnih blogova na tu temu i uglavnom smo zaključili da VK beži od izbora budući da mu je zbog lošeg rejtinga DSS-a neophodan izgovor za njihovo odlaganje. A taj politički kiseonik dobija na problemu Kosova (Kosovo je tema koju on želi da prisvoji i da je politički što duže eksploatiše jer zaista više nema šta drugo).

Ali, pobogu, zašto se MORA po svaku cenu i do kraja ići protiv odlaganja koje traži Koštunica?! Inače će se šta desiti?! Inače će manguparija iz ćoška kafane, ako ne budu "pokazani zubi", reći - "Ua, kukavice"! Jel to?!

Zar ne postoji mogućnost da je popuštanje Tadića i DS-a manja šteta po Srbiju, nego da se po svaku cenu iskonfrontiraju sa svojim glavnim koalicionim partnerom i Srbiju tako zajedno sa tim svojim zainaćenim partnerom uvedu u novu političku krizu koja će se, posle, opet meriti izgubljenim milionima evra i izgubljenim godinama! Pa imali smo Miloševića koji je, ne mareći za dobro Srbije, uglavnom "pokazivao zube". Skoro svima. A mi smo to plaćali. Eno, nakon svih tih godina rata, nemaštine i stresa danas (uz sve ostalo) hara depresija, a nasilje i ubistva u porodicama postaju skoro uobičajenost! Sve zato što smo "pokazivali zube". Danas puzimo! Dokle više oduševljenje tim inat-stilom?!

A deluje da se ovde, u blogu, radi upravo o tome. Ne izgleda kao da je ova silna frustracija i sekiracija usled Tadićeve neratobornosti, prevashodno, briga zbog eventualnog nepoštovanja Ustavnog zakona, ili menjanja Ustavnog zakona zarad dnevnopolitičkih potreba VK. Ne. Liči da je baš ono drugo - kriterijumi manguparije iz ćoška kafane! Po tim kriterijumima - da ne bi ispao kukavica, Tadić mora da mu "pokaže zube", a za posledice, za Srbiju, za nas - nema veze, jer, zna se, mi svašta možemo da izdržimo!

A i ono, da je Kostunica od prethodnog lidera DS-a stalno gubio, ali se ta situacija sada, navodno, totalno izokrenula... Dokle više ta pojednostavljena mistifikacija o nasamarivanju? Ko je, pre pet godina, bio manje brzoplet, manje neobazriv, sračunljiviji..? VK! Pa, upravo na rezultatima ondašnje borbe između lidera DS i lidera DSS, koja se NA ŽALOST završila kako se završila i iz koje je politički gledano na kraju profitirao VK, i jeste nastala ova sadašnja situacija. Upravo na tom profitu, ostvarenom onda, VK bazira svoju današnju poziciju, odnosno mogućnost da ucenjuje!

Ajmo još jednom pitanje - šta je nama cilj, reakcija koja će izazvati najmanju štetu po Srbiju, ili da se zarad dokazivanja nekukavičluka onom drugom stavi prst pod nos ?!

Srđan Kusovac Srđan Kusovac 00:08 16.10.2007

Re: ,,,,

Srđane na čiju visokoumnost i kooptiranje mislite?


Autora citata, zato sam citirao. Posle vidim (ovde) nije lako više ni u Politbiro ući. (Mada mi donji (linkovani) slučaj više liči na ono za brzu razonodu stranačkih "dužnosnika". :)
vucko vucko 00:10 16.10.2007

Razum i osećajnost

Dragane, meni se čini da ste Vi malo promašili temu.

Cilj ovog bloga je drugarska solidarnost - da zabavimo Biljanu (Dracena, Nikson) i da je utešimo (većina ostalih)
Dragan Vujanović Dragan Vujanović 01:05 16.10.2007

Re: Razum i osećajnost


Poštovani Zabavljači i tešitelji Biljane, nemam ništa protiv da je zabavite i utešite. Upravo, želim Vam u tome puno, puno uspeha. Za njeno dobro i za upotpunjenje Vašeg osećaja da priteknete drugome. S tim što ta vaša visokočovečna i neizmerno plemenita nakana ne bi trebalo da je u ma kakvoj koliziji sa navodima iz komentara (i obratno). Moj komentar, uostalom, korespondira jedino sa samom temom bloga, ne dotičući i ne remeteći Vaš filigrantski podešen odnos sa Biljanom. Da, komentar korespondira sa temom bloga. Tema bloga, kako sama reč kaže, jeste "tema", a ono što ste vi nakanili da radite sa Biljanom jeste "namera", i ona sa temom nema puno veze, pa se ne može reći da sam promašio temu. Recimo, moglo bi se eventualno reći da sam Vam narušio nameru, a nikako da sam promašio temu. No, kako već rekoh, Vi se bez ikakvog razloga pribojavate (da sam Vam narušio nameru). Niti sam to želeo, niti se to tehnički (iz gore navedenih razloga) uopšte moglo desiti. Prema tome, bez sekiracije i samo napred, ka što svetlijem Biljaninom oraspoloženju i utešenju. Iskren pozdrav


nestorijanac nestorijanac 01:09 16.10.2007

Re: Razum i osećajnost

(većina ostalih)

Kako li to samo izmeri ?
Tu vecinu ?
vucko vucko 01:17 16.10.2007

Re: Razum i osećajnost

Aha, tema, da.

U redu je, samo izvolite, sa pažnjom ću pratiti polemiku, posebno ako "ukrstite koplja" sa Kukijem, Tregerom i Lunom.
vucko vucko 01:19 16.10.2007

Re: Razum i osećajnost

nestorijanac
Kako li to samo izmeri ?
Tu vecinu ?

Izvor: Lun, post "Crvena lampica".
Dragan Vujanović Dragan Vujanović 01:28 16.10.2007

eR: Osećajnost i razum



Hvala na velikodušnoj ponudi, ali nisam rad polemici radi polemike. Nemojte ovo shvatiti kao neuvažavanje. Naprosto, ja tu vrstu motiva ne gajim. Poštujem one koji iskazivanja veštine radi vode dvoboje, odnosno "ukrštaju koplja". To je, primetićete, već domen sporta. Sport katkad volim da posmatram, ali nisam sportista i sam. Nadam se da ovim svojim stavom nisam uvredio vašu plemenitu vitešku narav. Puno pozdrava Vama i Vašim prijateljima
vucko vucko 01:31 16.10.2007

Re: eR: Osećajnost i razum

Ne, naprotiv! Čovek treba da radi ono što oseća da mu prija. A meni, inače, bolje leži uloga Sanča Panse, u takvoj nekoj vrsti kastinga.

Puno pozdrava i Vama i Vašim prijateljima.
nikson nikson 01:55 16.10.2007

Re: Razum i osećajnost

vucko
Dragane, meni se čini da ste Vi malo promašili temu.

Cilj ovog bloga je drugarska solidarnost - da zabavimo Biljanu (Dracena, Nikson) i da je utešimo (većina ostalih)



hehe, vucko svi smo ovde zbog biljane, ali vidim da zelite da budete prvi u redu. pravi lakej
vucko vucko 02:01 16.10.2007

Re: Razum i osećajnost

hehe, vucko svi smo ovde zbog biljane, ali vidim da zelite da budete prvi u redu. pravi lakej

E, Niksone, zar mi nismo na "ti" već odavno?

Inače - nije to. Nego gledam celo veče besmislenu pljuvačinu i već mi je malo pozlilo, pa rekoh da malo prodžaram. A nekako mi se čini da je Biljana tu u stvari zbog nas - ako je od one druge Biljane prepisala mustru.

Evo mene, evo vas - rat... khm... naći ćemo već protiv koga ćemo da ratujemo.
nikson nikson 02:40 16.10.2007

Re: Razum i osećajnost

Evo mene, evo vas - rat... khm... naći ćemo već protiv koga ćemo da ratujemo.


na ovim prostorima su bila dva sukoba. prvi na nacionalnoj osnovi u ratovima. drugi po politickoj osnovi danas. ko danas podstice politicke sukobe, taj je podsticao onda i nacionalne
Goran, Pariz Goran, Pariz 10:05 16.10.2007

Prvi komentar je najupecatljiviji !

nikson
Biljana .... razlog je taj sto se boris za glasove, jer u proslom izbornom ciklusu nisi uspela da postanes poslanik, pa sada to pokusavas, zato ti trebaju izbori



Nikson...ovim komentarom (tek sam ga video)...izgleda kao neko ko je informisan.
Ako je tacno ono sto kaze...njegov komentar je za komentar. (Mozda je to intoksikacija ne informacija. Ja ne znam.)

Oni koji imaju siru sliku o vekovnim, decenijskim desavanjima na ovom prostoru...kao i aktuelnim...: obicajima, idejama, ljudima, pravilnostima...ne mogu da izdrze a da ne kazu da je cela ta prica "Tadic, Kostunica...izbori...i u krug" obicna "tlapnja". Kod doticnih...Srpskih Politicara... se sve desava potpuno drugacije nego sto mediji prikazuju...a pogotovu nego sto je percepcija javnosti. Njihovi medijski timovi su sve vec odavno odradili...

ALI !! (Ovo sto cu napisati nije provokacija. Iskren sam. Rizikujem da budem patetican.)
Ako je tacno da je BC htela da bude POSLANIK...onda Srbija nema NIKAKVE sanse da se izvuce kao moderna gradjanska drzava u blizoj buducnosti.
BC je paradigma.
Ako su pozitivne paradigme LAZNE, onda je jedina olaksavajuca okolnost ako svi zivimo u "Zoni Sumraka"...a da nemamo senzore za to.

Kakav Tadic...kakav Kostunica...to je sve boranija...(kakvi su oni arhetipovi ??...cija su oni "prethodnica"...)
Lun Lun 10:18 16.10.2007

Paradigmatichno

Goran, Pariz

Ako je tacno da je BC htela da bude POSLANIK...onda Srbija nema NIKAKVE sanse da se izvuce kao moderna gradjanska drzava u blizoj buducnosti. BC je paradigma. Ako su pozitivne paradigme LAZNE, onda je jedina olaksavajuca okolnost ako svi zivimo u "Zoni Sumraka"...a da nemamo senzore za to.

Shta uopshte imaju da znache ove nabacane rechenice?
Paradigma chega? Pozitivne paradigme, negativne paradigme, lazne paradigme?
Zona sumraka kao olakshavajuca okolnost? Pred kim, pred chim?
Senzori?
Totalna zbrka u kojoj se zelelo reci valjda neshto pretenciozno.
vucko vucko 10:21 16.10.2007

Re: Razum i osećajnost

na ovim prostorima su bila dva sukoba. prvi na nacionalnoj osnovi u ratovima. drugi po politickoj osnovi danas. ko danas podstice politicke sukobe, taj je podsticao onda i nacionalne

Na ovim prostorima je bilo svašta, čak i pre nego što si se rodio. Recimo Miloš Obrenović. A ko peva, zlo ne misli... ali može da ga čini, ako nema sluha :)
Lun Lun 10:41 16.10.2007

Nerazum i bezosećajnost

nikson
na ovim prostorima su bila dva sukoba. prvi na nacionalnoj osnovi u ratovima. drugi po politickoj osnovi danas. ko danas podstice politicke sukobe, taj je podsticao onda i nacionalne

Klasichan primer kako iz dve pogreshne premise slijedi imbecilan zakljuchak.
Mislim da bi upushtanja u obrazlaganje vredjalo intelekt ostalih diskutanata.
Contractor Contractor 10:49 16.10.2007

Re: Re: Re: ... - Potpuno promašena tema !

Dragan Vujanović
Zbog čega izbori moraju da budu održani do kraja godine? Zbog čega VK traži odlaganje..? Bilo je ovde odličnih blogova na tu temu i uglavnom smo zaključili da VK beži od izbora budući da mu je zbog lošeg rejtinga DSS-a neophodan izgovor za njihovo odlaganje.


Apsolutno pogresno gledanje na stvari u pogledu razloga Kostunicine zelje za odlaganjem izbora. DSS ima los rejting, ali takodje zna Kostunica da nikad nece ni imati bolji. On samo odlaze izbore da bi video sta ce biti sa Kosovom, i da iz toga zakljuci "Kom carstvu da se privoli". Ako Kosovo ostane u okviru Srbije, raspisu se izbori, Tadic bude predsednik, on premijer i lepo mu. Ako (KAD) Kosovo dobije nezavisnost on se dogovori sa Nikolicem, Tadica posalje u cosak da place, a on opet na vlasti.
silver bullet silver bullet 11:28 16.10.2007

Re: Re: Re: ... - Potpuno promašena tema !

Postovani g. Dragane Vujanovicu,
tek danas sam procitala vas post. Imam samo nekoliko komentara na njega. Unapred se izvinjavam ako budem pogresno prikacila neke vase citate, nemam iskustva u ovakvoj vrsti komunikacije.

Ali, pobogu, zašto se MORA po svaku cenu i do kraja ići protiv odlaganja koje traži Koštunica?!

Svojim pokusajem da opravdate sadasnju situaciju i polozaj Borisa Tadica, vi ste i nehotice pogodili sustinu. Upravo je tako. Vojislav Kostunica kolo vodi. On stalno nesto predlaze, on iznosi planove za buducnost, on propisuje tajming i metode. On je lider, Boris Tadic to nije.

Zar ne postoji mogućnost da je popuštanje Tadića i DS-a manja šteta po Srbiju, nego da se po svaku cenu iskonfrontiraju sa svojim glavnim koalicionim partnerom i Srbiju tako zajedno sa tim svojim zainaćenim partnerom uvedu u novu političku krizu koja će se, posle, opet meriti izgubljenim milionima evra i izgubljenim godinama…

Izvinite, ali dokle cemo da biramo manju stetu po Srbiju? Zar to onda ne govori koliko je onaj drugi, Vojislav Kostunica, gore resenje? Dokle ce Boris Tadic da radi samo “damage control”, ili kontrolu stete koju napravi Vojislav Kostunica? Dokle god bude sam sebi davao ulogu “cistaca”, a ne lidera.

Dokle više oduševljenje tim inat-stilom?!

Da, inat-stil je upravo stil politike koju sprovodi Vojislav Kostunica. U tome je vrlo slican svom prethodniku, Slobodanu Milosevicu. S druge strane, ako bi se usprotivio takvom vidjenju politike, Boris Tadic ne bi se priklonio inat-stilu, naprotiv, pokazao bi da ima viziju i svoje misljenje.

Po tim kriterijumima - da ne bi ispao kukavica, Tadić mora da mu "pokaže zube", a za posledice, za Srbiju, za nas - nema veze, jer, zna se, mi svašta možemo da izdržimo!

Ovde niposto nije rec o kukavicluku, vec o shvatanju politike kao podilazenje vecinskom misljenju, pa makar ono bilo i pogresno, a zatim ciljanom spinovanju tog misljenja da bi se ono intenziviralo, a vi dobili jos vise glasova. To je politika Borisa Tadica, zato Demokratska stranka danas ima vise glasova nego sto je ikad imala. A za posledice po Srbiju? Pa ko jos brine o tome.

Ajmo još jednom pitanje - šta je nama cilj, reakcija koja će izazvati najmanju štetu po Srbiju, ili da se zarad dokazivanja nekukavičluka onom drugom stavi prst pod nos ?!

Ovim pitanjem i vi ste pokazali da politiku dozivljavate isto kao Boris Tadic i Vojislav Kostunica. Steta se meri ucinjenim! Nema tu kukavicluka, guranja prst pod nos, pokazivanja zuba, ima samo trasirane politike zemlje i metoda koji se primenjuju da bi se to ostvarilo. A oni su kod Vojsilava Kostunice isti kao kod Slobodana Milosevica. Zakon – to sam ja. Ako ne valja zakon ili ustav, ja cu ga promeniti, pa ce sve opet biti legalno. Boris Tadic je izabrao da sledi takvu politiku. Da je on predlozio da izbori budu odrzani kasnije i da je Vojislav Kostunica morao da pristane ili ne pristane na to, onda bismo mogli da kazemo da je Boris Tadic – lider. Pa makar se ne slozili sa njegovim stavovima. Ovako, on je samo slamka koja se povija kako vetar duva.
I da. Mozda nije naudio svojoj drzavi, mozda joj nije naneo direktnu stetu, ali racun za njegovo necinjenje tek ce nam se ispostaviti.
Nesh Nesh 11:34 16.10.2007

Re: Re: Re: ... - Potpuno promašena tema !

Contractor

Apsolutno pogresno gledanje na stvari u pogledu razloga Kostunicine zelje za odlaganjem izbora. DSS ima los rejting, ali takodje zna Kostunica da nikad nece ni imati bolji. On samo odlaze izbore da bi video sta ce biti sa Kosovom, i da iz toga zakljuci "Kom carstvu da se privoli". Ako Kosovo ostane u okviru Srbije, raspisu se izbori, Tadic bude predsednik, on premijer i lepo mu. Ako (KAD) Kosovo dobije nezavisnost on se dogovori sa Nikolicem, Tadica posalje u cosak da place, a on opet na vlasti.



A ako Kosovo dobije nezavisnost, a Tadic vec bude novoizabrani predsednik, sta Kostunica moze dobiti od Nikolica? Pa nije Nikolic Tadic da mu da mesto predsednika vlade. Eventualni izbor Tadica za predsednika smanjuje toliko hvaljeni ucenjivacki (ups...to se moderno kaze koalicioni) potencijal DSSa. That's all!
No nema ni najmanje sumnje da ce sve biti onako kako Kostunica kaze!
nikson nikson 12:02 16.10.2007

Re: Nerazum i bezosećajnost

Lun yi umesto mozga imas cedin ....
nikson nikson 12:03 16.10.2007

Re: Razum i osećajnost

bio je i karadjordje... mnogo bitniji od milosa
vucko vucko 12:15 16.10.2007

Crni Gruja

bio je i karadjordje... mnogo bitniji od milosa

Ali Karađorđe nije 1815. u Takovu "proglasio" početak II srpskog ustanka rečima "evo mene, evo vas - rat Turcima".
Goran, Pariz Goran, Pariz 13:48 16.10.2007

za LUN-a

undefined
Srđan Fuchs Srđan Fuchs 18:35 15.10.2007

bog s tobom, ženo...

šta tebe ima da bude sramota?

boki ponižava sebe, i to je njegov bedak, sada ću se zbog toga nervirati, samo mi to još nedostaje. :)
nestorijanac nestorijanac 18:37 15.10.2007

I sta onda ?

"Sramota me je dok to gledam.
Sramota me je umesto njih."

Niste sami u tome. Nego, sta predlazete da se radi osim da se oseca sramota ?

AlexDunja AlexDunja 18:51 15.10.2007

Re: I sta onda ?

Niste sami u tome. Nego, sta predlazete da se radi osim da se oseca sramota ?




ja bih im se smejala. obojici.
Queeria Queeria 02:21 16.10.2007

Re: I sta onda ?

Hm... Ne znam šta da mislim...
Da su kojim slučajem Tadić i Koštunica gej par, gde je Koštunica nasilni partner, a Tadić nikako da ga ostavim, pitao bih se: "Jel taj Koštunica toliko dobro jebe pa ne možeš da ga ostaviš!?!?"...
A pošto nisu gej par, ja ne znam šta da mislim!!!

pidola pidola 18:43 15.10.2007

sramota

sam sebe ponizava.
ko je kriv sto to dopusta,da on.
a malo ponizavanja za,sutra sam opet predsednik,verovatno mu odgovara.
i nije drzava igracka i to njihova,da odredju sta i kako ce medjusobno podeliti.
nego je nasa,tako da sve rade samo nama.
i ponizavaju i gaze i sve.
nikson nikson 18:53 15.10.2007

Re: sramota

u politici nema ponizenja i ne-ponizenja, ima samo interesa. e pa ako je tadicev interes da bude predsednik, onda on radi da taj interes ostvari. izbori su samo sredstvo.

e sada glavno je pitanje, da li ce uz pomoc izbora tadic biti predsednik? hoce uvek, zato za njega je nebitno da li ce biti izbori u decembru ili februaru, bitno je da budu raspisani u skladu sa zakonom. a videcemo sta zakon kaze u trenutnku raspisivanja izbora ali ja znam da zakonski rok jos uvek nije istekao...

kada bi se datum raspisivanja izbora vezao za tadicevu pobedu na izborima, onda bi mogao da kazem da je kostunica zezno tadica. ali to nije slucaj
Lepljiva Lepljiva 19:51 15.10.2007

Re: sramota

nikson
u politici nema ponizenja i ne-ponizenja, ima samo interesa.



Tačka
Lektorka Lektorka 20:30 15.10.2007

Re: sramota

e pa ako je tadicev interes da bude predsednik, onda on radi da taj interes ostvari.

niksone, ovo je do koske iskreno.
njegov lični interes. basta.
neću te pitati šta je u tom (njegovom) slučaju srbija. molim te, nemoj se truditi da odgovoriš.
milos g. milos g. 21:55 16.10.2007

Re: sramota

niksone umesto svog pokusavas da imas Tadicev mozak,koji je prenaseljen trenutno kostunicinim i inim voajerima nase polit scene.Sacekaj od njega oglas:potreban treci cimer (u glavi) i sve ce bit ok.Ds ce dobijati sve vise glasova i proporcionalno tome neodgovornija,nesposobnija...stvorena samo za predizborne predsednicke kampanje.
ko je sta pricao pre izbora.
ko to doslovce sprovodi u skupstini.
(ako ti to objasnim ponovo ces vikati ziveo ldp! prvo obecanje ispunio nisi!)
nikson nikson 23:36 16.10.2007

Re: sramota

Lektorka
e pa ako je tadicev interes da bude predsednik, onda on radi da taj interes ostvari.

niksone, ovo je do koske iskreno.
njegov lični interes. basta.
neću te pitati šta je u tom (njegovom) slučaju srbija. molim te, nemoj se truditi da odgovoriš.


lektorka ti kao da si pala sa marsa. a sta je drugo interes nego da bude predsednik, nije tadic LDP pa da mu je interes da osvoji 5% na izborima... svakoj stranci je interes da pobedi na izborima i ja stvarno ne znam sta je pogresno receno, osim sto si ti zlonamerno dodala da je to njegov licni interes, samo ne znam zasto, jel mozda zbog plate, ajde padni i toliko nisko....


milos g.
niksone umesto svog pokusavas da imas Tadicev mozak,koji je prenaseljen trenutno kostunicinim i inim voajerima nase polit scene.Sacekaj od njega oglas:potreban treci cimer (u glavi) i sve ce bit ok.Ds ce dobijati sve vise glasova i proporcionalno tome neodgovornija,nesposobnija...stvorena samo za predizborne predsednicke kampanje.
ko je sta pricao pre izbora.
ko to doslovce sprovodi u skupstini.
(ako ti to objasnim ponovo ces vikati ziveo ldp! prvo obecanje ispunio nisi!)


nisam ispunio obecanje jer sam ga uslovio, a ti taj uslov nisi ispunio...

to je sada glupost koju neko pokusava da nam objasni- sto imas manje glasova znaci da si sposobniji... svaka cast! mene jedino uz DS drzi LDP, nema druge...
pidola pidola 16:42 17.10.2007

Re: sramota


lektorka ti kao da si pala sa marsa. a sta je drugo interes nego da bude predsednik, nije tadic LDP pa da mu je interes da osvoji 5% na izborima...

vidis,prebacujes drugima,a isto kazes,zlonamerni niksone.


osim sto si ti zlonamerno dodala da je to njegov licni interes, samo ne znam zasto, jel mozda zbog plate, ajde padni i toliko nisko....

ne znas zasto,pa zbog drzave,gradjana naravno,nemoj se pravimo blesavi.
da padne toliko nisko,moras prvo da je naucis kako se to radi,ipak si pro.
milos g. milos g. 03:12 18.10.2007

Re: sramota

@nixon
"nisam ispunio obecanje jer sam ga uslovio, a ti taj uslov nisi ispunio..."
nije tacno da ti uslov ispunio nisam.Ti si napisao da lazem, a ja ti potom
u sedam redova ponovo poddrobno objasnio stavove iz texta.I pitao sta nije jasno???/
nisi odgovorio : pevaj.....
sramota je da je ldp(cega su ti puna usta u svakom komentu)jos dok je frakcija bila,jos dok je partija ali vanparlamentarna imala veci uticaj na desavanja u tvom i mom drustvu od ds/s.Uglavnom jer su tvoji DS/S ovci biznis grupa koja ostavlja prostora onoliko svojom neodgovornoscu i bezobrazlukom precutkivanja u ime svog kohabita.
uglavnom se na ovom blogu(ovom tekstu)MI STIDIMO UMESTO NJIH !!!
dracena dracena 18:48 15.10.2007

Poniženi i uvredjeni

Oduvek sam bila na strani poniženih i uvredjenih i bez izuzetka glasala za njih. :)
vucko vucko 18:51 15.10.2007

Re: Poniženi i uvredjeni

Oduvek sam bila na strani poniženih i uvredjenih i bez izuzetka glasala za njih. :)

Evo podrške za Borisa i Biljanu od Dracene :)
dracena dracena 18:54 15.10.2007

Re: Poniženi i uvredjeni

I za tebe ću glasati, ako podneseš dokaze da si ponižen i uvredjen. :)
AlexDunja AlexDunja 18:55 15.10.2007

Re: Poniženi i uvredjeni

dracena
Oduvek sam bila na strani poniženih i uvredjenih i bez izuzetka glasala za njih. :)


draceno,majstorice !
vucko vucko 19:18 15.10.2007

Re: Poniženi i uvredjeni

I za tebe ću glasati, ako podneseš dokaze da si ponižen i uvredjen. :)

Neee, ja sam super što i svima vama želim.
Doctor Wu Doctor Wu 19:23 15.10.2007

Re: Poniženi i uvredjeni

Ipak, mislim, najbolje opušteno.
Treger Treger 18:50 15.10.2007

Odlaganje izbora

Meni se čini da se ovde radi o zajedničkom projektu jer je prosto nezamislivo da jedan obrazovan političar to sebi dozvoli. Da je u pitanju Velja ne bi me čudilo. On je zadovoljan samo da ga puste da karducka. Setite se kako je bio manji od makovog zrna u vreme Djindjića i Živkovića. Nije mogao da gradi fabriku duvana, a sada?
kuki kuki 19:23 15.10.2007

Resenje

Svakako da postoji resenje. I to vrlo jednostavno - ne glasajte za B.T. na izborima, ma kada se oni odrzali.

To je jedina prilika kada se nase misljenje itekako racuna.

Nemojte da glasate protiv, i da vas to natera da date glas B.T. Ako nemate drugi izbor, izadjite na glasanje i predajte nevazeci list. Ukupan broj onih koji su izasli na glasanje a nisu imali za koga da glasaju bice dovoljna poruka.
Ne ocekujem da ce to da ih opameti, ali da ce da im uzdrma fotelje, to sigurno.
dracena dracena 19:31 15.10.2007

Re: Resenje

kuki
Svakako da postoji resenje. I to vrlo jednostavno - ne glasajte za B.T. na izborima, ma kada se oni odrzali.

Naravno, Tomislav Nikolić je odlična alternativa Tadiću. :)))))))))
Uostalom, još nismo probali da dovedemo radikala na mesto predsednika države. Samo na mesto predsednika skupštine. :)))) Bilo je to petnaest nezaboravnih dana odmora od svega. :))))))
Srđan Fuchs Srđan Fuchs 19:47 15.10.2007

Re: Resenje

dracena
kukiSvakako da postoji resenje. I to vrlo jednostavno - ne glasajte za B.T. na izborima, ma kada se oni odrzali.Naravno, Tomislav Nikolić je odlična alternativa Tadiću. :)))))))))Uostalom, još nismo probali da dovedemo radikala na mesto predsednika države. Samo na mesto predsednika skupštine. :)))) Bilo je to petnaest nezaboravnih dana odmora od svega. :))))))


Vesna Pešić!
kuki kuki 19:49 15.10.2007

Re: Resenje

Opet ponavljam: ne glasaj protiv T.N. tako sto ces glasati za B.T.
Imas opcije:
1. Glasaj za nekoga za koga se nadas da ce biti bolji od B.T.
2. Ne glasaj uopste
3. Glasaj neispravnim listicem
Da li treba da objasnjavam posledice svake opcije?
dracena dracena 19:53 15.10.2007

Re: Resenje

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ne zaludjujte ljude.
Vesna mi je draga, ali mi je istina draža.
Dr M Dr M 20:00 15.10.2007

Re: Resenje

@dracena
A istina je da Kostunica sprovodi barsunasti drzavni udar a B.T mu " zanosi na krivini".
dracena dracena 20:04 15.10.2007

Re: Resenje

kuki
Opet ponavljam: ne glasaj protiv T.N. tako sto ces glasati za B.T.
Imas opcije:
1. Glasaj za nekoga za koga se nadas da ce biti bolji od B.T.
2. Ne glasaj uopste
3. Glasaj neispravnim listicem
Da li treba da objasnjavam posledice svake opcije?

Ne, Kuki, ne treba da mi objašnjavaš ništa. Sve znam i baš zato ću glasati zaTadića.
On je jedini kandidat koji trenutno nudi perspektivu za Srbiju i njene gradjane. Pravi čovek na pravom mestu. Dosad nije napravio ni jednu krupniju političku grešku i ničim nije naškodio Srbiji. Doneo joj je samo dobro. Ako je nekad nešto i pogrešio, to je bilo isključivo na njegovu ličnu štetu i na štetu DS-a, a za dobro Srbije. Zato mi svako rušenje Tadićevog ugleda liči na "čačkanje mečke". To ozbiljni ljudi ne rade.
S druge strane, svaka vrsta apstinencije, bojkota itd. izbora je zapravo glasanje za Nikolića.
Drago Kovacevic Drago Kovacevic 20:10 15.10.2007

Re: Resenje

dracena
kuki
Opet ponavljam: ne glasaj protiv T.N. tako sto ces glasati za B.T.
Imas opcije:
1. Glasaj za nekoga za koga se nadas da ce biti bolji od B.T.
2. Ne glasaj uopste
3. Glasaj neispravnim listicem
Da li treba da objasnjavam posledice svake opcije?

Ne, Kuki, ne treba da mi objašnjavaš ništa. Sve znam i baš zato ću glasati zaTadića.
On je jedini kandidat koji trenutno nudi perspektivu za Srbiju i njene gradjane. Pravi čovek na pravom mestu. Dosad nije napravio ni jednu krupniju političku grešku i ničim nije naškodio Srbiji. Doneo joj je samo dobro. Ako je nekad nešto i pogrešio, to je bilo isključivo na njegovu ličnu štetu i na štetu DS-a, a za dobro Srbije. Zato mi svako rušenje Tadićevog ugleda liči na "čačkanje mečke". To ozbiljni ljudi ne rade.
S druge strane, svaka vrsta apstinencije, bojkota itd. izbora je zapravo glasanje za Nikolića.

Samo još da utvrdimo razliku u trenutnoj politici Tadića i Nikolića...
E, da. Nikolić sa onoliko mandata ne bi dao Koštunici da bude premijer..U tome je razlika...o)))
dracena dracena 20:12 15.10.2007

Re: Resenje

Dr M
@dracena
A istina je da Kostunica sprovodi barsunasti drzavni udar a B.T mu " zanosi na krivini".

Lepa slika, ali se na njoj ništa ne razaznaje iako si ispod nje stavio naslov "Istina"
Imam mnogo zamerki na političke prilike u Srbiji, ali ni jedna od njih se ne odnosi na Tadića. Čovek radi najbolje što bi iko u ovakvim okolnostima mogao. Bolje jednostavno nije moguće iz milion razloga.
Dr M Dr M 20:20 15.10.2007

Re: Resenje

Postovana dracena,
Ako je tacno da rusenje ugleda B.T. lici na "cackanje mecke" kazite mu da vise ne cacka.
On je jedini ko moze da stane na put rusenju ugleda Borisa Tadica, time sto ce energicno da ukaze na provaliju u koju nas vodi Vojislav Kostunica i i da nas iz te provalije izvuce. U suprotnom, mozda ce VK da se smiluje pa da mu da neko ambasadorsko mesto, njegovi luzeri odu u Bern, mozda Boris fasuje neko mesto sa lepsom klimom.
dracena dracena 20:21 15.10.2007

Re: Resenje

Drago Kovacevic
Opet ponavljam: ne glasaj protiv T.N. tako sto ces glasati
Samo još da utvrdimo razliku u trenutnoj politici Tadića i Nikolića...
E, da. Nikolić sa onoliko mandata ne bi dao Koštunici da bude premijer..U tome je razlika...o)))

Staro, dobro Dragino zastranjivanje. Gde si bio - nige, šta si radio - ništa.
dracena dracena 20:30 15.10.2007

Re: Resenje

Uvaženi Dr M
Mnogi se trude da sruše ugled Borisa Tadića. Ali ako je verovati istraživanjima javnog mnjenja, njegov ugled raste i trenutno je on bez ikakve kampanje i pored napada sa svih strana političar od najvećeg poverenja u Srbiji. Izgleda da u Srbiji živi mnogo plemenitih ljudi koji su na strani poniženih i uvredjenih. :)))
Drago Kovacevic Drago Kovacevic 20:30 15.10.2007

Re: Resenje

dracena
Drago Kovacevic
Opet ponavljam: ne glasaj protiv T.N. tako sto ces glasati
Samo još da utvrdimo razliku u trenutnoj politici Tadića i Nikolića...
E, da. Nikolić sa onoliko mandata ne bi dao Koštunici da bude premijer..U tome je razlika...o)))

Staro, dobro Dragino zastranjivanje. Gde si bio - nige, šta si radio - ništa.

Hajde, leba ti kaži u čemu je trenutna razlika u politici Tadića i T. Nikolića...
Doneli su zajedničku platformu oko Kosova, jeli tako....
Doneli su zajedno oktroisani Ustav. Zajedno napravili partiokratsku vlast. Obojica podržavaju Miškovića...ni jedan nije došao na antifašistički skup u Novom Sadu.
Ni jedan nije na vlasti a zajedno su uzeli 150 mandata, nego je obojici šef Koštunica sa 40 mandata. Ni jedan ni da pisne o Veljinoj koncesiji, o sukobu interesa.
Ako je to zastranjivanje onda sam ja Šekspir....
dracena dracena 20:34 15.10.2007

Re: Resenje

Eh, Šekspire, Šekspire.
Mrzi me da ti odgovaram. :)
pidola pidola 20:35 15.10.2007

Re: Resenje


Pravi čovek na pravom mestu.

stvarno jeste,na pravom mestu


Dosad nije napravio ni jednu krupniju političku grešku i ničim nije naškodio Srbiji.Doneo joj je samo dobro. Ako je nekad nešto i pogrešio, to je bilo isključivo na njegovu ličnu štetu i na štetu DS-a, a za dobro Srbije.

nije napravio nista.
jesu jednu stvar,formirali su,drze ovakvu vladu u zivotu,zajedno sa dss-om,veljom.
ako je to za dobro srbije,onda dobro.

pogresio na svoju licnu stetu,pa na svoju nije,predsednik,drugo nije bitno.
sve ovo samo zarad toga,zarad uo,funkcija,privilegija.kome je to na stetu,njima ili gradjanima.


S druge strane, svaka vrsta apstinencije, bojkota itd. izbora je zapravo glasanje za Nikolića.

a ovo plasenje sa nikolicem je vec neukusno postalo.
glasajte za nas ili hocete nikolica.
mora ovakva vlada ili hocete radikale.
na funkcijama su plaseci gradjane da ne dodje srs,a ne svojim kvalitetima.
jananderson jananderson 20:36 15.10.2007

Re: Resenje

dracena
Uvaženi Dr M
Mnogi se trude da sruše ugled Borisa Tadića. Ali ako je verovati istraživanjima javnog mnjenja, njegov ugled raste i trenutno je on bez ikakve kampanje i pored napada sa svih strana političar od najvećeg poverenja u Srbiji. Izgleda da u Srbiji živi mnogo plemenitih ljudi koji su na strani poniženih i uvredjenih. :)))


dracena dracena 20:37 15.10.2007

Re: Resenje

Ene, de! Evo ga još jedan Šekspir. :)))
dracena dracena 20:39 15.10.2007

Re: Resenje

Pardon, još dva Šekspira, plus Drago, to su tri. :))))
Lektorka Lektorka 20:39 15.10.2007

Re: Resenje

drago nije bio nigde i nije radio ništa.
dracena, a gde si ti bila i šta si radila? jer, evo, ovo su tvoje reči:
Bolje jednostavno nije moguće iz milion razloga.

ne mora milion. može nekoliko. konkretnih.
i ovo ti kažeš:
Ne, Kuki, ne treba da mi objašnjavaš ništa. Sve znam i baš zato ću glasati zaTadića.

ja ne znam sve. slušam samo šuplje frazetine kad ga neko hvali. i jako mi to smeta. volela bih da čujem nešto bolje od toga.
Dr M Dr M 20:41 15.10.2007

Re: Resenje

@ dracena-ponovo
Da li je istina da je B.T. pristao da Ustav propise predsednicke izbore sa jasnim rokom a da Ustavni zakon i prateci zakoni, potrebni za izbor predsednika, imaju rok "nikad"?
Da li je istina da se izbori mogu odlagati do trajnog resenja statusa Kosova a da trajnog resenja nece nikad biti jer Srbija nikad nece priznati nezavisno Kosovo?
Da li je istina da u ovoj zemlji, od Kad je Kostunica na vlasti, a Tadic mu u tome pomaze, ima suvise "nikad"?
Posto se u Pravo razumete bolje od mene, mozete li, molim Vas, da mi razjasnite pravne nejasnoce oko pitanja koja sam postavio?
A ja cu, profesionalna usluga za profesionalnu uslugu, da Vam kazem da je nasa drzava u kriticnom stanju i, ukoliko ne dobije spasonosni lek koji je patentiran u Evropi, umrece u mukama.
Drago Kovacevic Drago Kovacevic 20:42 15.10.2007

Re: Resenje

dracena
Eh, Šekspire, Šekspire.
Mrzi me da ti odgovaram. :)

E pa lejdi Magbet...nije u redu..o))
Upustiš se u raspravu, i onda kad ja ponudim činjenice ti kažeš - mrzi me..o)))
Stvarno, evo insistiram iz milion razloga da mi kažeš u čemu se razlikuje trenutna politika Tadića i Nikolića..
dracena dracena 20:43 15.10.2007

Re: Šuplje frazetine, kako to gordo zvuči!

Imaš li ti, draga, neke novine? Imaš li TV? Možda Internet?
Kome više veruješ, stranačkim vodjama ili svojim očima?
vucko vucko 20:45 15.10.2007

Preći ću sto gora

Dr M
A ja cu, profesionalna usluga za profesionalnu uslugu, da Vam kazem da je nasa drzava u kriticnom stanju i, ukoliko ne dobije spasonosni lek koji je patentiran u Evropi, umrece u mukama.



Doktore, jel ovo? :)
dracena dracena 20:52 15.10.2007

Re: Lejdi Magbet?

Drago
E pa lejdi Magbet...nije u redu..o))
Upustiš se u raspravu, i onda kad ja ponudim činjenice ti kažeš - mrzi me..o)))
Stvarno, evo insistiram iz milion razloga da mi kažeš u čemu se razlikuje trenutna politika Tadića i Nikolića.

Ja lejdi Magbet? Ja? :)))))) Jesi li ti to čitao, ili samo 'odoo.
Nisam se upuštala u raspravu. Samo se zabavljam.
Rasprave čuvam za predsedničku kampanju. Nisam ni ja više mala. :))))))
Osim toga, o ovom svemu smo ti i ja raspravljali već sto puta, zaboravni Šekspire.
Lektorka Lektorka 20:52 15.10.2007

Re: Šuplje frazetine, kako to gordo zvuči!

dracena
Imaš li ti, draga, neke novine? Imaš li TV? Možda Internet?
Kome više veruješ, stranačkim vodjama ili svojim očima?

ma, jedino mi internet fali, očigledno, inače ne bih bila ovde na blogu nego tamo na internetu.
a i stranački vođa mi nedostaje (tebi, čini mi se, ne nedostaje).
nego, ja te ne pitam o svojoj obaveštenosti, nego o argumentima u prilog tadiću. umesto toga dobih odgovor tipa "napad je najbolja odbrana".
nisi me ubedila.
jananderson jananderson 20:54 15.10.2007

Re: Resenje

dracena
Ene, de! Evo ga još jedan Šekspir. :)))



dracena dracena 20:57 15.10.2007

Re: Šuplje frazetine, kako to gordo zvuči!

Vidi gore__u mom odgovoru Dragi.
Drago Kovacevic Drago Kovacevic 21:02 15.10.2007

Re: Lejdi Magbet?

dracena
Drago
E pa lejdi Magbet...nije u redu..o))
Upustiš se u raspravu, i onda kad ja ponudim činjenice ti kažeš - mrzi me..o)))
Stvarno, evo insistiram iz milion razloga da mi kažeš u čemu se razlikuje trenutna politika Tadića i Nikolića.

Ja lejdi Magbet? Ja? :)))))) Jesi li ti to čitao, ili samo 'odoo.
Nisam se upuštala u raspravu. Samo se zabavljam.
Rasprave čuvam za predsedničku kampanju. Nisam ni ja više mala. :))))))
Osim toga, o ovom svemu smo ti i ja raspravljali već sto puta, zaboravni Šekspire.

Nisi ti nikada bila mala. Ti si se rodila sa dvdeset godina..o)))
Nego, nema argumenata, ostali su samo laki izgovori i verbvalna gimnastika..o)))
Hajde, pitanje je lako...odnosno potpitanje...Jeli tačno da je Koštunica trenutni šef i Nikoliću i Tadiću...Možeš kratko..o)))
cecas cecas 21:05 15.10.2007

Re: Šuplje frazetine, kako to gordo zvuči!

BT tako dobro rusi sam svoj ugled,da trenutno niko bolje to ne radi bolje od njega samog!
Cime? Pa svojim ne cinjenjem i "beskompromisnoj" popustljivosti.Pa njega vuce za usi jedan obican Velja,treba li jos koji argument?!
kuki kuki 21:06 15.10.2007

Re: Resenje

dracena
kuki
Opet ponavljam: ne glasaj protiv T.N. tako sto ces glasati za B.T.
Imas opcije:
1. Glasaj za nekoga za koga se nadas da ce biti bolji od B.T.
2. Ne glasaj uopste
3. Glasaj neispravnim listicem
Da li treba da objasnjavam posledice svake opcije?

Ne, Kuki, ne treba da mi objašnjavaš ništa. Sve znam i baš zato ću glasati zaTadića.
On je jedini kandidat koji trenutno nudi perspektivu za Srbiju i njene gradjane. Pravi čovek na pravom mestu. Dosad nije napravio ni jednu krupniju političku grešku i ničim nije naškodio Srbiji. Doneo joj je samo dobro. Ako je nekad nešto i pogrešio, to je bilo isključivo na njegovu ličnu štetu i na štetu DS-a, a za dobro Srbije. Zato mi svako rušenje Tadićevog ugleda liči na "čačkanje mečke". To ozbiljni ljudi ne rade.
S druge strane, svaka vrsta apstinencije, bojkota itd. izbora je zapravo glasanje za Nikolića.


OK. Ocigledno je da ces glasati za B.T. I to srcem, a kada je srce u pitanju, nikakvo objasnjavanje, ubedjivanje i "otvaranje ociju" ne pomaze. Neka tvoja posestrima ce isto tako srcem da glasa za T.N. Kako cujem, i Velja ce da se kandiduje. Tek ce tu srca da rade. I za Zlobu su mnogi glasali srcem.

Zajednicko za sve je da kasnije pate vise. Patnje zbog slomljenog srca zu mnogo teze.
jananderson jananderson 21:08 15.10.2007

Re: Šuplje frazetine, kako to gordo zvuči!

dracena
Vidi gore

u mom odgovoru Dragi.


Ne radi ti internet, kad se klikne na strelicu nista se ne desi, isto kao i kada je precednik srbije boki od snenokle
dracena dracena 21:10 15.10.2007

Re: Lejdi Magbet?

Mada znam da vi iz LDP ne umete da prepoznate dobronameran savet, ipak evo, Šekspire, još jednog od mene: štedi municiju, trebaće ti kad počnu izbori. Sad je poslednji trenutak da počnete da kreativno mislite.
Drago Kovacevic Drago Kovacevic 21:12 15.10.2007

Re: Lejdi Magbet?

dracena
Mada znam da vi iz LDP ne umete da prepoznate dobronameran savet, ipak evo, Šekspire, još jednog od mene: štedi municiju, trebaće ti kad počnu izbori. Sad je poslednji trenutak da počnete da kreativno mislite.

Hajde, što si takva...Odgovori ko je šef..o)))
dracena dracena 21:13 15.10.2007

Re: Resenje

Kuki, Kuki, ništa nisi dobar. Šta sad srce ima s tim? :))))))
cecas cecas 21:15 15.10.2007

Re: Lejdi Magbet?

Pa najveci domet kreacije je postizborna kreacija,kada manji vlada vecim-delom kolaca.Dali su to jedini dometi u politici DS:malo UO,malo se svi negde rasporede;vuci siti i Kostunica na broju?
Spasite nas takvih kreativnih misli!
jananderson jananderson 21:17 15.10.2007

Re: Lejdi Magbet?

dracena
Mada znam da vi iz LDP ne umete da prepoznate dobronameran savet, ipak evo, Šekspire, još jednog od mene: štedi municiju, trebaće ti kad počnu izbori. Sad je poslednji trenutak da počnete da kreativno mislite.


Kreativno razmisljanje prepustam vama, ja se bavim samo istiniom!
Imam i ja savet za vas:

dracena dracena 21:21 15.10.2007

Re: Šuplje frazetine, kako to gordo zvuči!

jananderson
dracena
Vidi gore

u mom odgovoru Dragi.


Ne radi ti internet, kad se klikne na strelicu nista se ne desi, isto kao i kada je precednik srbije boki od snenokle

Ti bi baš da klikneš? E, pa ne može. :))))
Lektorka Lektorka 21:21 15.10.2007

Re: Šuplje frazetine, kako to gordo zvuči!

jananderson
dracena
Vidi gore

u mom odgovoru Dragi.


Ne radi ti internet, kad se klikne na strelicu nista se ne desi, isto kao i kada je precednik srbije boki od snenokle

ma dobro, može to i peške, pa se onda dobije
ovo
i
ovo
i
ovo

dracena dracena 21:23 15.10.2007

Re: Lejdi Magbet?

jananderson
dracena
Mada znam da vi iz LDP ne umete da prepoznate dobronameran savet, ipak evo, Šekspire, još jednog od mene: štedi municiju, trebaće ti kad počnu izbori. Sad je poslednji trenutak da počnete da kreativno mislite.


Kreativno razmisljanje prepustam vama, ja se bavim samo istiniom!
Imam i ja savet za vas:


Uozbiljismo se odjednom? :)))))
Exitus Letalis Exitus Letalis 21:32 15.10.2007

Re: Resenje

Uostalom, još nismo probali da dovedemo radikala na mesto predsednika države.


al radimo na tome.
dracena dracena 21:35 15.10.2007

Re: Resenje

Što jes', jes', radite.
jananderson jananderson 21:57 15.10.2007

Re: Lejdi Magbet?

dracena
jananderson
dracena
Mada znam da vi iz LDP ne umete da prepoznate dobronameran savet, ipak evo, Šekspire, još jednog od mene: štedi municiju, trebaće ti kad počnu izbori. Sad je poslednji trenutak da počnete da kreativno mislite.


Kreativno razmisljanje prepustam vama, ja se bavim samo istiniom!
Imam i ja savet za vas:


Uozbiljismo se odjednom? :)))))


Odjednom!?! Koju moc zapazanja vi imate! Fantasticno! Jednom cete primetiti i sustinu politike omiljenog vam Borisenka ili vas precenjujem?
Ovaj komentar bi stajao da vas nema onaj potuljeni smeh na kraju, ovako:

Jelena Pavlović Jelena Pavlović 22:00 15.10.2007

Re: Lejdi Magbet?

"Jeli tačno da je Koštunica trenutni šef i Nikoliću i Tadiću...Možeš kratko.."

JESTE!

A sef nad sefovima samo gleda i ceka pogodan trenutak dok mu iz usta izbija para. Tamo gde je je mnogo hladno.
Drago Kovacevic Drago Kovacevic 22:03 15.10.2007

Re: Lejdi Magbet?

Jelena Pavlović
"Jeli tačno da je Koštunica trenutni šef i Nikoliću i Tadiću...Možeš kratko.."

JESTE!

A sef nad sefovima samo gleda i ceka pogodan trenutak dok mu iz usta izbija para. Tamo gde je je mnogo hladno.

Negde u tundri ili tajgi...o)))
pozz
Exitus Letalis Exitus Letalis 22:03 15.10.2007

Re: Resenje

dracena
Uvaženi Dr M
Mnogi se trude da sruše ugled Borisa Tadića. Ali ako je verovati istraživanjima javnog mnjenja, njegov ugled raste i trenutno je on bez ikakve kampanje i pored napada sa svih strana političar od najvećeg poverenja u Srbiji. Izgleda da u Srbiji živi mnogo plemenitih ljudi koji su na strani poniženih i uvredjenih. :)))


i vojska i crkva i policija u paketu (ono - od najvećeg poverenja)
šta god im radiš, srbi uvek glasaju za vlast i obožavaju vojsku, policiju i crkvu
dracena dracena 22:05 15.10.2007

Re: Lejdi Magbet?


jananderson
....

E, moja ti. :)))))
sentinel26 sentinel26 22:11 15.10.2007

Re: Resenje

Drago Kovacevic
Stvarno, evo insistiram iz milion razloga da mi kažeš u čemu se razlikuje trenutna politika Tadića i Nikolića..

Nema razlike

1) Odnos prema gradjanima ----------------------------------------- isti.
2)Odnos prema antifašizmu ---(u Skupštini)--------------------- isti
3)Odnos prema politici SM-------------------------------------------- isti
4) Odnos prema Kosovu----------------------------------------------- isti
5) Odnos prema susjedima ------------------------------------------ isti
6) Odnos prema plenu (Upr.odborima)---------------------------- isti
7) Odnos prema Hagu -----------(skoro) ---------------------------- isti
8) Odnos prema noćnom ustavu------------------------------------ isti
9) Odnos prema bezakonju--(Autoput) ---------------------------- isti
10) Odnos prema Velji Iliću------------------------------------------- isti
11) ---------- dopišite po želji -------------------------------------

Biljana je pogriješila. Nije Koštunica ponizio Tadića, već oni zajedno ponižavaju gradjane Srbije !

Na poslednjim predsjedničkim izborima Tadić je od mene, moje bliže i daljne rodbine, kumova i prijatelja dobio = 120 glasova.
Na sljedećim će da dobije ovu posljednju cifru.

Odnos prema svemu ovome nabrojanom on može da promijeni, ali onim što je uradio maja 2005. u manastiru Žitomislić, definitivno je pokazao da ova DS nema ništa zajedničko (osim jednog broja članova) sa onom DS koju je predvodio Zoran Djindjić.


dracena dracena 22:11 15.10.2007

Re: Resenje

Exitus Letalis
....šta god im radiš, srbi uvek glasaju za vlast i obožavaju vojsku, policiju i crkvu

Pa majka mu stara, Dobronamjerni, zar ne možeš makar malo da obuzdaš tu svoju pakost.
Što nije, nije.
Drago Kovacevic Drago Kovacevic 22:26 15.10.2007

Re: Resenje

dracena
Exitus Letalis
....šta god im radiš, srbi uvek glasaju za vlast i obožavaju vojsku, policiju i crkvu

Pa majka mu stara, Dobronamjerni, zar ne možeš makar malo da obuzdaš tu svoju pakost.
Što nije, nije.

E, pa stvarno Draco nešto ti sa senzorima ne valja..o)))
Ako je to Dobronamjerni ja sam još jedanput Šekspir...o))
dracena dracena 22:34 15.10.2007

Re: Resenje

"Dobronamjerni" koristim više kao zbirnu imenicu za sve "dobronamerne" ovog sveta.
A? Imponuje ti da te zovu Šekspir. Pa jeste, lepo je ime. :)))
jananderson jananderson 22:37 15.10.2007

Re: Lejdi Magbet?

dracena

jananderson
....

E, moja ti. :)))))



Treger Treger 23:44 15.10.2007

Re: Resenje

Dati glas B.T. je isto što i dati glas za produžetak agonije. Pa svakome je jasno da taj čovek je izneverio svoje glasače. Ne zna se koje ljigaviji od njih dvojce. Daću glas samo onome ko bude ispred koalicije LDP-a. Tadić i Koštunica su mi oduzeli nekoliko godina života. Bio sam prošlog meseca u Bugarskoj i video kako ljudi napreduju. Nisam video nikoga da razgovara sa vrapcima kao što se može videti po našim gradovima.To isto važi i za Rumuniju.Zato Tadić neka priča bajke svojima u stranci a ja više neću da dajem glas gubitniku.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana