ОДБАЦИТИ УЛТИМАТУМЕ ОЛИЈА РЕНА!

sepeo RSS / 23.07.2009. u 21:27
oli_rehn.jpgНакон овог последњег поступка г. Рена, не би нас изненадило ни накнадно постављање неких нових услова пред Србију, као што су децентрализација власти, равномерни регионални развој, расветљавање убистава из 90-их или отварање досијеа безбедносних служби.
 
 
 
 
Последњи ултиматум који је одлазећи европски комисионар за проширење Оли Рен пренео нашем председнику, по коме Србија пре повраћаја национализоване имовине не би требало да размишља о подношењу кандидатуре за чланство у Европској унији, представља недопустиво мешање у унутрашње послове наше државе и тај вид условљавање мора са гнушањем бити одбачен.

Уколико се испостави да цена нашег уласка у Европу мора бити плаћена враћањем имовине кулацима, реакционарима и потомцима народних непријатеља, наша је патриотска дужност да тој и таквој Европи кажемо одлучно не.

Након овог последњег поступка г. Рена, не би нас изненадило ни накнадно постављање неких нових услова пред Србију, као што су децентрализација власти, равномерни регионални развој, расветљавање убистава из 90-их или отварање досијеа безбедносних служби.



Komentari (2)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

libkonz libkonz 21:41 23.07.2009

Шта нам раде...

како нас мрзе, видиш ти то.
И даље је отето проклето, да је денационализација урађена, можда би овој земљи и кренуло. Али коме причати...
margos margos 21:51 23.07.2009

A za promenu...

Уколико се испостави да цена нашег уласка у Европу мора бити плаћена враћањем имовине кулацима, реакционарима и потомцима народних непријатеља, наша је патриотска дужност да тој и таквој Европи кажемо одлучно не.

....da mi malo pritisnemo ove naše da vrate imovinu otetu od '45 pa nadalje kroz razne nacionalizacije?
Ili treba da kažemo odlučno NE da bi se zaštitila imovina komunističkih sinova - današnjih kapitalista?

To jeste Evropsko pitanje - jer se zbog nemogućnosti da se ovde ti sporovi reše - vlasnici obraćaju Sudu u Strasburu. Država ima interes da to pitanje pod hitno reši - ali ga pojedinci očigledno nemaju.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana