NE TREBA KUSUR (letopis Terazijskih sofizama) VII

trafficante RSS / 28.07.2009. u 18:15

5451_100468348458_745328458_2023506_8200243_s.jpg               Subota 18/07/09

            Cudan je to pakao,neobjasnjivi tokovi misli,popustile kocnice svima,atmosfera Na noz, a kako i ne bi kad na ulici nema zive duse,a kamo li pazara u kasi  !!!

           

            I kolko god nervozni bili,opet se i namestaju ozbiljne budale sa cuvenim,zelenim cajevima i toplim cokoladama na plus pedeset pod satorom sto nam je Tuborg zavalio,ne bi li ih reklamirali do prvog snega u januaru.

            Ma sta                                    pokusavali,dzaba(!!!),totalno je   to  cudan  splet okolnosti koji ,po nepisanome pravilu ,uvek donosi apsolutno nesklopiv profil,neobicnih gostiju!!!

            Nisam neki homofob po opredeljenju,al zaboga ,zar je moguce da od desetak tipova,mojih godina , tщ  bar sestorica,ozbiljno vrckaju kukovima,imaju neke tipicno zenske asimetricne frizure,i sav taj blesavi neo-pank stajling.

            Obicno su solidne platise,pa cak i gotovo veliki smekeri po pitanju tipsa!!

            A opet , kad svi ti nesigurni pokreti rukama ,upadnu mi u kadar,taj " gandza mi pojela glasne zice" ,izvitopereni kikot ,probusi usi,desi se neki neprijatan osecaj ,kad svake sekunde budem na ivici da prospem,minuli dorucak na vreli terazijski plocnik!!?

            Jako bih voleo da mogu da iskontrolisem,tu mucninu i pokrenute slike ,lascivnih scena u kojima ,ova dva drugara razmenjuju poljupce,hvataju jedan drugog provlacetji,te zenske slebasne rucice kroz  urnebesne frizure ,natopljene svilm tim ,voskom,kolor samponom,i muskim znojem!

            Neobicno je to da ovakvih dana zaista ima ,podosta u radnoj godini,al uvek slicne postave ljudi znaju da uzmigolje odnekud,bas ovakvim danima ko sto je ovaj!

            Sav taj tabu o normalnim procentima gej populacije sam odavno proguto zdravo za gotovo ,bez trunke straha , a i bez ikakve srdnje!Dokazali frajeri da istopolni pingvini znaju da budu brizniji roditelji od strejt parnjaka,OK!! Cak sam i znao da vodim ozbiljne rasprave ,tokom pijanih sedeljki,da covek koji pominje naticanje na kolac ,seksualnim neistomisljenicima,verovatno ima ozbiljan problem sa nalazenjem srodne duse,jednako bolesne seksualne inteligencije,zasnovane na Spajs platinum poimanju seksa i neostvarene hard kore fantastike!

            Na zalost glavni i najvise zlouptrebljavani osecaj ugrozenosti potice od samih gej nesrecnika! NJihova  preterana seksualna aktivnost ozbiljno iritira , militantne pojedince!

            U jako suzenoj ponudi istomisljenika , homoseksualci ne

biraju puno , vec vode zivot trista na sat,imaju seks radi seksa i vecito traze da probaju novo iskustvo ,ozbiljno natopljeno ,propratnim porocima, belosvetskih alhemicara!

            I sve se svede na ogromnu tugu,prekaljenu ,bujicama samosazaljenja,te isti ti ,za mene licno nesrecnici(!!!) ,osokoljavaju svoje prisustvo u ipak strejt drustvu , sve drcnijom kontrom i nekim pubertetlijskim teranjem inata! Poseze se za ozbiljnim narkoticima,kristalnim ocima drsko se ostavljaju najprimitivniji znaci, da zele mnogo vise od vizuelnog uzivanja sa bilo kojim zdravim istopolnikom!!!

            Ajde kao i to da razumem,rodio se covek sa nesto drugacijim sklopom ,vijuga pod lobanjom,jednom se nije dobro obriso posle velike nuzde i zureci da odigra ulicni fudbal(koji inace bese prinudjen da igra,jer opakim,krupnijim decacima ,nikako nije smeo da kaze da nece da bude golman,kojih je po difoltu uvek malo)...kud ce sta ce kukavac,ugrabi kevin satenski ves,i krene na betonsku poljanu.Svidela mu se sva ta mekoca koja je dodirivala,nesigurne genitalije!Taj dan ne bese primio niti jedan jedini gol i svoju novu snagu bese poistovetio slucajnim otkricem nosenja jedinog vesa,koji mu nije smetao !

            Kasnije se sve to znalo iskomlikovati kada bi vec poceo da eksperimentise sa najlonskim carapama i sestrinom tinejdz sminkom.E,tu se desi glavni zaplet,roditeli ili jos gore vrsnjaci znaju tek tako da banu niotkud,i tu ga zateknu, u svom tom,  njegovom novom svetu,gde maskiran prema svojim licnim potrebama ,a opet nuznim traganjem za sopstvenim identitetom ,bojazljivi marginalac

spakovan u odoru koja se nije ni smela videti,navlaci gnev citavog drustva, i tako sa svakim pojacavanjem sapata ,iliti narodski "cim pukne bruka" stvori se u situaciji ,da bude glavna tema carsiskih sprdji !

            Onda vec uslede godine paklenog terora ,nespremne okoline ,uslede sati samoce i neprekidnog placa! I gle gle,desi se po meni kljucan momenat u svoj toj ujdurmi !"A TO SU MEDIJI, RODJACI !!!"

         Upalis TV spravu i na njoj se navuces na prokleto bizarnu ,latinsku sapunicu,i od desetak muskih junaka dvojica danas moraju biti gej orijentacije,zavolis OPALjENOG li DROGIRANOG li Igija Popa ,na netu iscitavas hvelospeve o njegovoj  plodonosnoj Berlinskoj fazi kad je se kao zezao sa Dejvodom Bouvijem,Podjes sa cicom u bioskop ne bi li otresao kontru njenom omiljenom zanru ,romanticnim komedijama,i sav ponosan kazes kako "Veceras necu da gledam dnevnik Bridzit Dzouns vec jedan istoriski spektakl !!!"

  A tamo  , u mraku sale, pojede  nokte i zivce i citave prste navijajuci za zanosnu Amazonku ,koja sav bes usmerava , ne bi li prosla pokraj  cuvara ,koji po carevoj nadbi ne pustaju nikog da ga uznemirava dok je u zalosti za zgoljavim ljubavnikom !Posle se nadam oce li ista uspeti da ga i otruje kano je i naumila!Ej bre Veliki Aleksandar Makedonski!

Neko ce reci KO BI REKAO?

Pa GEJ Lobi ,rodjaci!

            Neki dan citah kako je i sirovi Fifti Sent imao neku  avanturu sa izvesnim Val Kilmerom!??Cak i da je istina,to nikad ne bi ni proslo u javnost,da nije izvesnih krugova ,  koji jedino senzacionalizmom  , ospevaju da  se primaknu utopiskoj ideji , , da jednoga dana,dodje do odnosa fifti fifti,srejt agenst g'z !!!

                                   No da se vratim na sad vec zabludelog pubertetliju!On jedva doceka studije,bekstvo iz malog patrijahalnog gradica,i dodje medj novi svet,od kojeg citava proslost mucenickog odrastanja,bese dobro skrivena!Tu upozna ,jednako strasne ljubitelje haltera,tesnog najlona napetog preko ,njegove svilene koze.Provali tolike igracke,maske i razna gumeno plasticna pomagala,i tako mic po mic,neko mu rece da je   on gej,i posta gej!

         Imao sam bas dobrog drugara iz klupe koji je bio jednakih seksualnih opredeljenja ko ja ,  kroz citavu srednju skolu!

            Precesto smo satima mastali o izvesnim top cicama gimnazije u koju smo isli!

            Dodje batica u Beograd,neko mu objasnio par stvari i sad vec ,eto ti cara ,  zivi u Berlinu , u srecnoj vezi sa nekim Svabom!

            Kad samo setim se ranijih prica iz kruga porodice,kako je gore negde pod Medvednikom ziveo neki moj rodjak,koji i nije bio bog zna sta za posao,sav nekako metiljav i kilav i sto je najludje ne bese zainteresovan za zenski rod.Iz ovog ugla kad promotrim ,sve te price,da je covek imao tekevizor u selu,ako ne i fantasticni internet,verovatno bi se i nesao neko ko bi mu objasnio,ko je on,sta je od kake je sorte!Al nije.Sve ovo potenciram svojom idejom,koju nevijacki branim,da je moguce da je neko rodjen ko homosksualac,al opet retko ,poput tog fantasticnog primera sa nestasnim pingvinima!!!Devet desetina od danasnje tople brace,je to postalo jer im je neko " Objasnio"  onu drugu mogucnost koja se naizgled ucinila laksa.

            U ona naivna,medijski ne ostrascena vremena,sve bi se svelo na pominjanje tog mojeg rodjaka,kojemu takva ideja i ne bi samostalno pala na pamet,kao moguca!!

            Za njim bi ostao zamor,da bese cudan ,  al prilicno posten i da...

            ...Nije se zenio!!!



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana