dve priče

sima2000 RSS / 01.08.2009. u 13:51

priča br.1

Letovanje u jahti od 5 mil EUR

Marko Mišković na Hvaru

Marko Mišković, sin poznatog biznismena Miroslava Miškovića, i ove godine odmor provodi na Hvaru, krstareći sa svojom novom devojkom na novoj jahti.

link

 miskovic-x.jpg

priča br.2

Nikada nije bila na moru

Stalno mi se vraćaju slike požara

Niš - Skromna tiha i fina - a kakva bi drugačije mogla da bude devojčica heroj. Iva Nikolić (14), koja je pre tri dana spasila dve mlađe sestre, od kojih je jedna osmomesečna beba, tako što ih je pribrano odvela na krov požarom zahvaćene zgrade, još je zbunjena medijskom pažnjom koja je prati od srede.

Iva je đak odeljenje osmog razreda Osnovne škole " Učitelj Tasa" iz Niša. Kaže da potiče iz skormne porodice i do sada još nije bila na moru, ali bi volela da ode na letovanje. Velika joj je želja da kao i većina njenih drugova i drugarica ima kompjuter.  

link

iva-heroj-x.jpg

I sad vi recite meni kako normalan čovek da ne postane komunista, revolucionar ili u najboljem slučaju levičar? Čemu demokratija, vladavina prava i svetinja privatne svojine ako se ovako završi, ako su ovo posledice? Čime je Marko zalužio letovanje, a Iva nije?

Znam ja da u komunizmu ništa ne valja, živeo sam u njemu. Ali nek samo neko proba da mi kaže da je ovo dobro i da ovako treba..

 

 



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Blogovi autora

Svi blogovi

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana