Društvo| Politika| Satira| Zabava| Život

NESVRSTANA PRIČA

Aleksandar Todorovic Bekan RSS / 18.10.2007. u 23:24

010.jpg

IMAO JE  41 GODINU I U BRAKU JE VEĆ 50 GODINA SA ŽENOM KOJA JE IZVRSNA DOMAĆICA I KOJA MU JE MNOGO POMOGLA U NJEGOVOJ BORBI SA OSLABELOM POTENCIJOM KOJA GA MUČI U POSLEDNJE 32 GODINE, TJ, OTKAD JE IZGUBIO NEVINOST BEZ ZAŠTITE SA ŠTITOM.

ŽENA MU JE STARA IZMEDJU 35 I 65 GODINA, PERIODIČNO, LEPOG IZGLEDA, DIVNIH GRUDI I STASITIH NOGU. IAKO U BRAKU NEMAHU DECE, I NJIH JE POGODILA OVA KRIZA, PA SU BILI PRINUĐENI DA UZMU PODSTANARA KAKO BI POBOLJŠALI SVOJ KUĆNI BUDŽET.

NA DATI OGLAS JAVILO SE NEKOLIKO LJUDI, ALI JE ZA ŠEST MESECI UNAZAD ODMAH PLATIO, I TO DEVIZNO, JEDAN STUDENT, I TO CRNAC IZ KENIJE.

I OVDE POČINJE VAŠA PRIČA.

CRNAC SE VRLO BRZO SPRIJATELJIO SA NJIMA, ČAK SU UVEČE ZAJEDNO GLEDALI I TV, UZ CRNU KAFU TURSKU, PIVO NEMAČKO ILI KOLAČE II MAKSIJA. A ONDA JE JEDNE NOĆI TV KOKOS PRIKAZALA EROTSKI FILM U KOME SU BELA ŽENA I CRNAC VODILI LJUBAV. NJEGOVA ŽENA SE BLAGO PROMEŠKOLJILA I KAO KROZ ŠALU GA UPITALA ŠTA MISLI KAKAV JE OVAJ “NAŠ”. PRIHVATIO JE ŠALU, UZ ODGOVOR DA ON TO NE MOŽE DA ZNA, NA ŠTA JE ONA KROZ SMEH DODALA DA BI ONA TO MOGLA DA SAZNA, PA DA MU KAŽE.

JEDNO POPODNE, DOŠAO JE S POSLA MALO PRIPIT, JER SE SLAVILO RODJENJE KOLEGIČINE ŽENE, PA JE UMORAN ODMAH PAO NA KREVET I ZADREMAO. NI SAM NE ZNA KOLIKO JE IMAO GODINA KADA SE PROBUDIO, BLAGO OTVORIVŠI OČI, I PRVO ŠTO JE VIDEO BILO JE DA JE TROSED BIO UKLJUČEN, DA NA TELEVIZORU SEDE NJEGOVA ŽENA I CRNAC, I DA ON DRŽI RUKU NA NJENOM KOLENU. SPONTANO JE ZAKLOPIO OČI, PITAJUĆI SE DA LI JE ŽIV! KADA SE PRIBRAO, POLUŽIV, BOLJE REČENO, PONOVO JE UPUTIO POGLED KA TROSEDU NA TELEVIZORU. ŽENA JE, VEROVATNO, SMATRAJUĆI DA JE JOŠ UVEK U DUBOKOM, PIJANOM, SNU, PODIGLA NOGU UVIS, TAKO DA JE CRNCU RUKA, KOJU JE DOTAD SAMO ŽELELA, VEĆ BILA NA UNUTRAŠNJOJ STRANI NJENE BUTINJE KOSTI.

KAO DA JE BIO ZADRŽAN I OPIČEN NEKOM ČUDNOM SILOM, LEŽEĆI, MOGAO JE DA VIDI NJIHOVE FIGURE OD VRATA NA DOLE, JER IM JE GLAVE ZAKLANJALA NABUJALA KROŠNJA SOBNE PALMICE KOJA JE STAJALA NA DVOMEDJI NJEGOVOG LEŽAJA I NJIHOVOG TROSEDA SA TELEVIZOROM. ONDA JE CRNAC PREUZEO INICIJATIVU, PA JE OTVORIO PREGOVARAČKA POGLAVLJA I PREPORUKOM,  ZAVUKAO JOJ JE RUKU POD SUKNJU DOK JE ONA, SKIDAJUĆI PANTALONE, POLOŽILA, IZ PRVE, SVOJU RUKU NA NJEGOV BLIC KOJI JE VEĆ BIO OTEKAO. IGRA ISTINE I LAŽI JE TOLIKO BRZO UZELA MAHA DA NIKO OD NJIH DVOJE NIJE NI POGLEDAO PREMA NJEMU. CRNAC JE VEĆ SKINUO NJENU BELU BLUZU ISPOD KOJE NIJE IMALA NIŠTA, SVOJE, PA NITI HLADNE POLIGRAFSKE DIODE, ALI TO JE VEĆ NEKA DRUGA PRIČA.

OPIČEN NJEZINIM GRUDIMA, POČEO JE HALAPLJIVO DA IH GUTA I LIŽEKAO KOLAČE, DOK IH JE NJEGOVA ŽENA STALNO IZDIZALA I PUMPALA DŽEMOM, BUKVALNO IH POTURAJUĆI OVOM RAZJARENOM BIKU, CRNCU IZ MOZAMBIKA. U TREN SUZNOG OKA, SUKNJA OD SUKNA SE NASLA NA PATOSU, A KUPAĆE GAĆE NA PLAFONU, I NJEGOVA ŽENA JE PRIKAZALA SVU SVOJU RASKOKOŠ SVOJIH NEGOVANIH RANA, OSTAJUĆI SAMO U KUČNIM PAPUČAMA SA VISOKOM SETOM, POJASOM NEVINOSTI ISPOD LAKATA, I VUNENIM ČARAPAMA ZA SVAKI SLUČAJ. TO VIŠE NI CRNAC NIJE MOGAO DA IZDRŽI. OTKOPČAO JE SVOJE BERMUDE, SVUKAO TREGERE, I MUŽ JE VIDEO OTVORENA USTA SVOJE ŽENE KADA JE OVAJ IZVADIO SVOJ SADRŽAJ IZ DŽEPA! BIO MU JE BAR TRI PUTA VEĆI OD MUŽEVLJEVOG, SUMA SUMARUM, SIŽEA!

NE PRVI PUT BIO JE U SITUACIJI DA GLEDA ŽIVI SEKS, PERDONA MU, VODJENJE LJUBAVI, ALI SVOJE RODJENJE ŽENE I CRNCA, TO, PRIZNAŠE, NIKAD NIJE, I TO CRNCA IZ JUŽNOAFRIČKE REPUBLIKE. NAJČUDNIJE JE BILO TO ŠTO SE UOPŠTE NIJE OSEĆAO POGODJENIM I LJUTIM, ČAK MU SE TO, TAJ PRIZOR, MA KOLIKO ZVUČALO BEZVEZE, POČEO I DOPADATI. OVAJ NIGERIJAC IZ SEVERNE AFRIKE JE BAŠ NEŠTO ISPAO SIMPATIČAN. NEKADA SE DEŠAVALO I DA ON ODE DO PRODAVNICE AKO SU ŽENA I MUŽ ODSUTNI, PA ČAK I DA POČISTI DVORIŠTE A I NUŽNIK POSLE NJIH. ŽENA JE BILA ODUŠEVLJENA TIM NJEGOVIM POTEZIMA, PA SU PLJUŠTALE HVALE NA RAČUN U BANCI MLADOG ETIOPLJANINA, A I NA RUKE, (A I ŠAMARI I UVREDE SA DRUGE STRANE NA MUŽEVLJEV). TOLIKO JE VOLEO SVOJU ŽENU DA MU JE SVE OPROSTILA ŠTO GA JE TUKLA JER JE BIO U PRAVU!

I SADA MU NIJE SMETALO TO ŠTO JE GLEDAO NJEGOVE CRNE RUKE NA NJENIM BELIM, SILIKONSKIM GRUDIMA, STOMAKU, BUTINAMA, NJENE BELE RUŽE KOJE SU TITRALE PO NJEGOVOM PARU CRNIH ĐULADI, BELINA NJENOG LICA KOJA JE BILA U POTPUNOM NESKLADU SA NJEGOVIM CRNIM HARPUNOM, KOJI JE ON, LAGANIM POKRETIMA NAPRED-NAZAD, NAPRED-NAZAD, NIŠANIO S NEPOGREŠIVOM NAMEROM DA POGODI TAČNO U CRNO! NIJE NI SANJAO DA JE KOCKAR.

POTOM JE ON LEGAO NA POD A ONA SVE TO PRIMALA ZDRAVO ZA GOTOVO. TEK TAD SAM VIDEO SAV CRNČEV POTENCIJAL, IZ GANE. BEZ IJEDNOG GRČA NA LICU, MOJA ŽENA JE SVE TO PRIMILA DO KRAJA, K SRCU, A ZATIM JE BUKVALNO POČELA DA POSKAKUJE OD SREĆE GORE-DOLE, GORE-DOLE, GORE-DOLE, PA I SA STRANE I OTPOZADI, STO JE NATERALO CRNOG ČOVEKA SA OBALE SLONOVAČE DA POČNE DA ISPUŠTA UZDAHE, I KRIKE, TJ. NACIONALNE TONOVE I TO GRLENO I KROZ NOS. TRAJALO JE SVEGA NEKOLIKO GODINA  DOK MU ONA NIJE OKRENULA LEĐA O LEĐA TELOM VRETENIM, I ON POČEO DA JE JEDE ODOZGO, POMAHNITALO, KAO VOZ BEZ VOZNOG REDA, ZAVEJAN U SNEGU, KIDAJUĆI JOJ SISE KAO ZRELO SIBIRSKO JUŽNO VOĆE.

A ONDA SU SE PRVI PUT POLJUBILI. TAKO STRAŠNO DA GA JE I SAMA NJEGOVA ŽENA ZAPREPASTILA TIM EROTSKIM NABOJEM JEDNOG POLJUPCA KOJI JE IZBIJAO IZ NJE I GUBIO SE PREMA BRZIM PRUGAMA KINE!

ALI, SAD CRNAC NE ODUSTAJE. POGOTOVU ŠTO JE OVDE NA STUDIJE STIGAO IZ GVINEJE BISAO PA JE JEDNOM O TOME, SVOJOJ KUĆI, I PISMO PISAO. NASTAVIO JE LUDAČKI DA JE DIRKA I VEĆ JE BIO NA IVICI KADA JE VIDEO DA OVA TUĐA ŽENA DOVIKUJE DA SE NA VRATIMA POJAVILA MARICA. MARICA JE BILA NJIHOVA PRVA KOMŠINICA IZ SUTERENA, ALI TO JE NEBITNA INFORMACIJA KAO I NASLOVNA STANA BLICA, POŠTO SE ONA BRZO OKRENULA PREMA IZLAZU I NETRAGOM POBEGLA. KAD JE TO OVAJ NAŠ CRNAC IZ ULCINJA RODOM, VIDEO, LAGANO JE USTAO, POKUPIO SVOJE STVARI I SEBE, POLJUBIO MU ŽENU U ČELO I POKAZUJUĆI RUKOM KA LEŽAJU GDE JE BIO NJEN MUŽ, IZAŠAO. ONA MU SAMO ODMAHNU, POKAZUJUĆI MU GEST ISPIJANJA ČAŠE I ZNAK TRI PRSTA.

NAKON NEKOLIKO TRENUTAKA, IZ SOBE IZADJE I ONA, ALI SE UBRZO VRATI, OBUČENA I SREDJENA I NASTAVI DA GLEDA TV, KOJI JE NJEN MUŽ TEK BIO KUPIO I NIJE STIGAO DA GA PRIKLJUČI U STRUJU. A ONDA SE ON KO BAJAGI PROBUDIO I TO VEČE SU GLEDALI TROSED ZAJEDNO. PRIZNAO JOJ JE DA NIJE BIO PIJAN KAO NJEGOVA MAJKA, I DA JE SVE VIDEO. NJEGOVA ŽENA SE BLAGO OSMEHNULA, POGLEDALA GA U OČI I UZ SMEŠAK GA POLJUBILA I REKLA DA JE S OBZIROM NA NJEGOVU SLABU BEŠIKU TO MORALA DA URADI ALI DA NIŠTA NE BRINE, JER SE IPAK OPREDELILA ZA CRNCA A NE ZA NEKOG OD KOMŠIJE KOJI BI MOGAO DA SE RASPRIČA UOKOLO I UGROZI NJEGOV I NJEN DOBRI UGLED POSLOVNIH LJUDI IZ ČAČKA.


Autor: Aleksandar Todorović Bekan

http://bekanismi.blog.hrKomentari (15)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

hercule poirot hercule poirot 01:38 19.10.2007

WTF

is this?
Nemanja_K Nemanja_K 04:14 19.10.2007

e-YU!

Uuuu Bekane

Razbijas malo monotoniju politickog onanisanja na ovim blogovima vidim

Mogu ti odmah reci kako ce da izgledaju komentari na ovaj tvoj blog:

- 5-6 komentara o neprimernoj temi, skrivenom rasizmu i sta vec sve ne,
- set malih posalica od Queeria-je,
- nadovezivanje na temu rasizma sa temom fasizma u Srbiji,
- fasizam u Srbiji i DSS
- DSS, Kostinica, Tadic, Kosovo.
- u medjuvremenu se pojavljuje drugi blog sa jos jednom pricom na temu kako je Srbija najgora i svi prelaze tamo gubeci interesovanje za tvoj blog bas kao sto su izgubili interesovanje za Myanmar od pre par nedelja.

Srecno u svakom slucaju!
Dzokavac Dzokavac 11:42 19.10.2007

Re: e-YU!

Nemanja_K
Uuuu Bekane Razbijas malo monotoniju politickog onanisanja na ovim blogovima vidim Mogu ti odmah reci kako ce da izgledaju komentari na ovaj tvoj blog:- 5-6 komentara o neprimernoj temi, skrivenom rasizmu i sta vec sve ne,- set malih posalica od Queeria-je,- nadovezivanje na temu rasizma sa temom fasizma u Srbiji,- fasizam u Srbiji i DSS- DSS, Kostinica, Tadic, Kosovo.- u medjuvremenu se pojavljuje drugi blog sa jos jednom pricom na temu kako je Srbija najgora i svi prelaze tamo gubeci interesovanje za tvoj blog bas kao sto su izgubili interesovanje za Myanmar od pre par nedelja.Srecno u svakom slucaju!


A odakle tebi pravo da vredjas komentatore Bloga B92? Nista se od tvojih predvidjanja nije obistinilo, a svakako nisi predvideo moje obracanje na temu.
Moje misljenje je da se radi o izuzetnom blogu. Po formi, ako smem da primetim, radi se kratkoj prici, prici koja pleni jer je istinita i duboko prozivljena. Raduje i to sto je ovako talentovani autor mlad i srecno ozenjen covek.

Sve u svemu, blog je pravi bekanizam, a bekanizam, prav ili kriv, uvek ce dobiti preporuku od mene.
Kazezoze Kazezoze 08:56 19.10.2007

hehehe,

nesvrstani u akciji... nego jesi li vodio zhenu posle na kontrolu... AIDS je veoma rasprostranjen medju nesvrstanim
apatrid apatrid 10:12 19.10.2007

JAR

Južnoafrička republika nikada nije bila nesvrstana. Obrati pažnju, molim lepo.
Dzokavac Dzokavac 11:26 19.10.2007

Re: JAR

apatrid
Južnoafrička republika nikada nije bila nesvrstana. Obrati pažnju, molim lepo.


Obrati pažnju ti! U ovoj priči, nesvrstana je sama priča, a o nesvrstanosti zemalja i ljudi, nekad ili sad, autor se nije izjasnjavao.
Unfuckable Unfuckable 12:32 19.10.2007

Kao što si verovatno primetio

...žene su chooodo - tj svaka žena je malo remek - delo !
..ali najbolji je njen koment na kraju da je bolje sa njim nego sa komšijom....mislimmmm, inteligentno : nesvrstani batica, sve i da hoće - ne bi mogao nikom da se pohvali... ; ))))
mariopan mariopan 15:01 19.10.2007

Re: Kao što si verovatno primetio

Pod hitno da ostavis pice...i da poradis na svojim stavovima RASISTO NIJEDAN...pa ti ni Crncu ne bi dao? Kako bi mu dao leba ako bi bio gladan? Na tome da poradis...ugledaj se na zenu...i da mu das prvom prilikom.....sta god da mu treba.))))))
Unfuckable Unfuckable 20:18 19.10.2007

Re: Kao što si verovatno primetio

Kako bi mu dao leba ako bi bio gladan?

a sho bi mu davao ...pa vish da choek sam uzme sve sho mu treba ...

bravar bravar 16:55 19.10.2007

bez naslova

Samo za posetioce ovoga mesta')
Tine i Radojka Tine i Radojka 18:06 19.10.2007

djubrad studentska

avamo skupi im stanovi
Черевићан Черевићан 19:21 19.10.2007

доџи дате изуједа деда

док нудила . . . нисам се здесијо
а сад срозан сконтах пропуштено
па ковелим . . . алаби месијо
још по туђем . . сва топла и мека
ко вајар поглини што обраду чека

привлачиме облик њених садржаја
што расути . . по кревету леже
гипкос младе . . распаљене маште
те разрокост груди . . штоишака беже
Milan Novković Milan Novković 11:07 20.10.2007

Diamonds and Rust

те разрокост груди . . штоишака беже

Kad već nisam fit da se guram sa Aleksandrom i Черевићанином da se bar frljam sličicama :)
mariopan mariopan 16:01 20.10.2007

Re: Diamonds and Rust

Pa slika je......sve jezike govori...za desetku..))))))
NNN NNN 10:23 13.09.2008

i posle godinu dana

Preporuka!
Apsolutno romantično!

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana