DJ S.E.K.A.

toni.bilincic RSS / 08.08.2009. u 23:45

DJ diva iz Novog Sada veštinom miksanja zavrtela mozak celog sveta

Novosadska muzička scena dobila je novo lice. Imamo novog najboljeg srpskog DJ-a. Na kraju prve decenije 21. veka svoje prve fanove širom planete dobila je vojvođanska mlađana umetnica DJ S.E.K.A. Oborila je Ginisov rekord u prodaji maksi-singlova - za samo godinu dana, skoro svaka porodica na svetu saznala je ko je DJ S.E.K.A, svako od njih zna barem jednu njenu pesmu, miks ili sempl. DJ S.E.K.A. je postala popularnija od DJ-a Karla Koksa. Koks je postao neinteresantan i preskup! Svi idu samo tamo gde je S.E.K.A. Novosadska DJ kraljica koja bira pesme, miksuje ih, peva i đuska, poznata je širom sveta. Svi klubovi i kafići su potpuno prazni otkad se ona pojavila na sceni. Svako čeka samo njen nastup! Zbog S.E.K.E. se vrlo retko izlazi, tj, izlazi se samo zbog nje. Publika od koncerta do koncerta šije garderobu i smišlja kreacije, štedi pare za kartu, puni baterije energijom koju prazni kad za to dođe pravi momenat, a to je koncert najomiljenije, megapopularne DJ dive, DJ S.E.K.E.

S.E.K.A. je ružnjikava umišljena dama, koja je za samo godinu dana dospela na tron DJ-inga. Ona je nezajažljiva, zarazna, urbana i moderna pojava, kojoj više niko ne može odoleti. Svi o njoj pričaju, samo o njoj slušaju - i na poslu, i kod kuće, gde god da krenu, s kim god da progovore, u svim kafićima i klubovima glavna je DJ S.E.K.A. Od nje se ne može pobeći. DJ S.E.K.A. je postala kraljica hedlajns vesti. Preplavila je skoro sve svetske internet, elektronske i štampane informativne, zabavne, muzičke, filmske, erotske, porno, uradi sam, naučne i druge magazine i publikacije. Izdaju se posebne brošure o njoj, sa posterima u prirodnoj veličini. Svi se isto oblače i šišaju, svi liče jedni drugima, i svi su bleda kopija DJ S.E.K.E. Niko ne čuje ništa drugo, svima je prizvuk samo S.E.K.E. u glavi.

Nakon proputovanja po celom svetu, gde je upoznala različite kulture i mentalitete, DJ S.E.K.A. je posetila Novi Sad, u kojem se dobro zabavila tokom leta. Odlučila je da se preseli u Vojvodinu, gde će da živi i radi, i svima da pokaže koliko je Novi Sad lep, podoban i plodonosan za nove uspehe svih starih i novih umetnika i radnika u kulturi, svih žanrova. Iako su joj bliske sve grane umetnosti, od pozorišta i šutke, do knjige i šipke, S.E.K.A. je odlučila da se oproba u DJ-ingu. Svoj tinejdžerski san rešila je sanjati u Novom Sadu, tzv. srpskoj Atini, bogatoj riznici kvalitetnih umetnika. Prvo je upoznala i privolela one istinske boemske zaljubljenike u muziku, tzv. siromahe bogate duhom; one koji su prodavali kućne aparate da bi isplatili dugove od pravljenja DJ žurki. Oni su joj mnogo pomogli u karijeri. Od njih je pokupila duhovne fazone, a onda se bacila na velikane event DJ-inga, od kojih je usisala moderne poslovne fore, i spajajući nespojivo, neobazirući se završila na medijskom tronu. Postala je novi srpski najbolji DJ, koji je imao desetine LED ekrana iza sebe, i desetine hiljada očiju pred očima, nebrojeni broj puta, za samo godinu dana. DJ S.E.K.A. je sve pregazila. Pali su i istinski ljubitelji zvuka, i renomirani artisti, i svi drugi. Jednostavno, S.E.K.A. je pobedila. Bravo S.E.K.O, bravo Pobednice!

DJ S.E.K.A. je postala neprikosnoveni idol svetske klabing elite. Novosadska i srpska, ne samo DJ elita, nego i svaki građanin ponaosob joj se klanja. Svi pričaju samo o njoj. Svi je istinski mrze, ali svako ima svoj jedinstveni razlog, ali niko ne može bez nje. Mali je broj onih koji su ravnodušni prema njoj. Oni verovatno tajno prate sve o njoj na internetu. Jedni se prave da uopšte ne znaju ko je DJ S.E.K.A, drugi su samo čuli za nju, ali ne znaju ništa o njoj, dok ima i onih koji joj se smeju, ali ne znamo ko su oni. Ima i onih koji ne slušaju takvu vrstu muzike jer žive drugim načinom života - jednostavno, ne znaju za S.E.K.U, i ne druže se s ljudima koji je poznaju i poštuju njenu umetnost. Imaju vrlo istančan ukus.

S.E.K.A. vešto barata stručnim muzičkim fensi terminima, pridržavajući se svih klupskih trendi postulata, o kojima više nema ko ni da brine, niti da ih gradi, pa je, bez pitanja, DJ S.E.K.A. postala zaštitno lice DJ scene u regionu. Uzima ono što svima treba, ali svojom važnošću, kao masovna javna tema, često spaja ljude. Neki je zovu i DJ Spajalica. Postala je novi vaninternetski social network brend, koji je celu muzičku scenu u regionu bukvalno bacio na kolena. DJ-eve, pevače, muzičare, svu njihovu publiku. Svi su poklekli pred njom. Svi su postali k'o zaboravljeni, ili ugašeni prejakom medijskom i umetničkom senkom koju baca karijera DJ S.E.K.E. na sve artiste u regionu. Toliko je jaka na svetskoj sceni da je postala sinonim za nas, tj. naš region, zatrvši svetski put svim lokalnim umetnicima, ali otvorivši sva turistička, marketinška i medijska vrata sveta ka nama. Hvala ti S.E.K.O! Zbog tebe će svi svetski umetnici čuti za naš grad, samim tim pružiti šansu našim umetničkim radovima da dospeju pred oči i uši renomiranih zemaljskih muzeja, zvučnika, televizora, studija, brošura, bilborda, festivala i ponuda!

DJ S.E.K.A. izgleda lepo, bogato se ponaša, i ima svetski muzički ukus. Isplamsana je iz ugašene vatre prašnjavih podijuma za igru lokalnih disko-klubova, željnih skupo odevenih igrača i igračica na sebi, mnogo prolivenih skupih pića po sebi i što češćeg gaženja uz aktuelne zvuke skupih DJ-eva, kao što DJ S.E.K.A. gazi sve pred sobom. Ona ruši sve tabue, ograde i brane, terajući ljude da učine sve, da bi preživeli njene nastupe.

DJ S.E.K.A. je svojom pojavom probudila neisanjani lokalni klaberski san o uljudnom, mirišljavom, čistom fensi andegroundu. Ona je ta koja će u naš grad doneti klabing kakav želimo. Danas su svi kao spremni i zapeti, novi k'o probuđeni, čisti, svesni, i izgledaju kao da im je sve jasno, da ružnog sna o lepom više nema. Skoro da sna nema uopšte. Nema klabinga, rano se leže, rano se ustaje, zdrav život i zdrav duh. Ni ne treba nam, jer imamo DJ S.E.K.U. i njenog menadžera, koji mogu da nam ponude kvalitet po dostupnoj ceni. Verujemo u S.E.K.U, molimo se za nju i njenu karijeru, i željno iščekujemo njene buduće gigove. Jedna je S.E.K.A! Svi za S.E.K.U, S.E.K.A. za sve!

"Last night a DJ S.E.K.A. saved my life...".

Toni Bilinčić
DJ agent



Komentari (1)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

toni.bilincic toni.bilincic 14:29 09.08.2009

Pokrovitelj DJ. S.E.K.E.

SEKA - Svetska ekonomska krizna agencija

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana