Politika| Životinjski svet

Sjaši više!

Srđan Mitrović RSS / 10.08.2009. u 11:40

iliti "Sram te bilo" part 2

Ne znam da li me utisak vara, ali mi se čini da ovih dana samo ministar Milosavljević daje intervjue. I svaki je antologijski. Strah me je da više otvorim novine da opet ne iskoči neki biser dragog nam ministra. Ovog puta domaćin su mu bile Večernje novosti.

Molim premijera Cvetkovića da uradi nešto po ovom pitanju. Neka ministar sjaše već jednom.

view_image.php?id=22599&cache=sr 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Analiza "Eurostata" je pokazala da su u Srbiji, zbirno, cene hrane, pića, duvana, odeće, elektronike i prevoznih sredstava za 42 odsto niže od proseka Evropske unije, dodao je ministar." 

Baš mi je milo i drago što u našoj jeftinoj Srbiji može da se kupi alkohol i duvan za male pare. Samo je to falilo našoj omladini pa da svi budemo srećni i zadovoljni. Pa naravno da će statistika da pokaže da svi jedemo sarme dok su alkohol i duvan skoro pa besplatni. E sad neki doduše jedu meso dok oni u većini kupus.

U normalnim zemljama gde su na alkohol i duvan visoki porezi, kod nas samo šte se ne poklanjaju uz dvevne novine. Kakva je to zemlje gde premijer (sada hvala bogu bivši) otvara fabriku duvana.

 I pre flešbeka jedan mali predah. Ima veze: OrkeStar za svadbe i sa'rane

 A sad mali flešbek:

1. Mislim da je sidro ili teg koji će sprečiti značajnije pomeranja cena na pimer robe široke potrošnje upravo suzdržavanje od kupovina nekih proizvoda kao što su mašine za veš ili šporet i da će to uticati da cene ostanu u približno prihvatiljviim okvrirma", rekao je Milosavljević.

22. novembar 2008.

2.Na konstataciju da sami građani ukazuju na skupoću u Srbiji, Milosavljević je rekao da mi "imamo jednu negativnu genetsku karakteristiku da doživljavamo sebe mnogo gorim nego što jesmo". "Moja logika kao čoveka je da ako je prosek plata u Srbiji 35 hiljada dinara, a ja zarađujem 15 hiljada, da vidim šta je to do mene da zaradim do tog proseka", rekao je on i dodao da nisu uvek za sve krivi država, ministarstva i ministri.

5. avgust 2009.

3. Gde ćete na letovanje?

- U Tursku. Eto i to je interesantno, pretprošle godine sam isto išao u Tursku i video Engleskinju koja svom detetu kupuje jednu kuglu sladoleda, a ja mom tri! Ona ima deset puta više para od mene, ali je racionalnija i razmišlja drugačije!

Kad ste poslednji put kupovali u inostranstvu?

- U Rimu pre mesec dana. U „Marks end Spenseru" sam kupio za 10 evra fantastične bermude sinu i ćerkici jednu tenisku majicu, koja je bila oko 12 evra. Priznajem, kupio sam to jer je bilo jeftinije. Ovde kod nas toga nema, a i kada bi bilo, cena ne bi bila 12 nego 20 evra

Zašto je u Srbiji skuplja garderoba nego ista takva u inostranstvu?

- To jeste dobro pitanje. Jedan od razloga jeste što su nekada naši tekstilni giganti propali ili su u teškom stanju. Oni ne mogu da konkurišu uvoznicima koji, pošto nemaju konkurenciju, samostalno određuju politiku cena. Kada imate naše odelo koje košta 300 evra, ne možete ovde prodavati uvozno odelo sličnog kvaliteta za 500 evra.


4. Prema informacijama koje imam, od 14. jula do danas gro toga je sređeno, pa najveći trgovinski lanci “Merkator”, “Veropulos”, “Metro” i “Intereks” gotovo da više nemaju dugovanja ili su ona zaista sasvim simbolična u smislu određenih spornih sumnjivih faktura.

8. avgust 2009.

 


5. Ministar za trgovinu Slobodan Milosavljević kaže da slabija kupovna moć građana i dobar rod žitarica uz agrarne viškove garantuju stabilne cene do kraja godine.

10. avgust 2009.

 



Komentari (176)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

BebaOdLonchara BebaOdLonchara 11:53 10.08.2009

ministar

je krenuo u predizbornu kampanju
a da je bolid, to znamo. uvek nesto razmisljam sa zebnjom, kad (ako?) on sjasi, ko ce sledeci da uzjasi? tuga...

ps. jelsamprva?
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 11:56 10.08.2009

Re: ministar

ps. jelsamprva?

valjda jesi
jassystar jassystar 12:08 10.08.2009

Re: ministar

Neka ministar sjaše već jednom.


Eee, pa neče moči-sad kad je provalio spomoću logike, kako da zaradi od 15 do 35 i plus bonus-kusur hiljada i velikodušno opaskovao narod s timuvezi: pa kako može lepo da skokne do Rima i pazari u Marks i Spenseru za siću, pa kako će dinar biti stabilan zbog dobrog roda žitarica, pa mislim... kako da sjaše sad kad je najbolje?

ps S uzbuđenjem očekujem sledeću izjavu njegovog vini-se-u-starstva!!!
dragoljub92 dragoljub92 13:31 10.08.2009

Re: ministar

5. Ministar za trgovinu Slobodan Milosavljević kaže da slabija kupovna moć građana i dobar rod žitarica uz agrarne viškove garantuju stabilne cene do kraja godine.

zbog ovoga pizdim celo juto.pa el to znači da ,kad bi nam kupovna moć bila veća ,onda bi bilo sasvim uredu da cene skaču.nisam ekjonomista ,od matematičkih radnji ,još se kako tako, služim samo oduzimanjem jer množenje i sabiranje a tek ni deljenje nisam imao razloga odavno da koristim,zbog jelte slabe kupovne moći.al on je idiot.
a što se tiče duvana on je proporcionalno jednako skup kao tamo.pošto je tamo 5x skuplji nego ovde,a oni9 imaju 5x veću platu i opet nego ovde znači isto.
Ali ako ce od poreza na duvan i alkohol da se finansira zdravstvo, npr, kao ovde - nek bude crveni Marlboro i preko 650 din/pack, koliko kosta ovde, trepnuti necu.

el si čuo onu narodnu "ebem ti kume blagoslov"
g.radicevic g.radicevic 19:16 10.08.2009

Re: ministar

el si čuo onu narodnu "ebem ti kume blagoslov"


jesen92 jesen92 00:01 11.08.2009

Re: ministar

kad (ako?) on sjasi
..on godinama vec jase i ne verujem da ima nameru da sjase...naucio da se premesta sa jednog na drugog konja...covek se u sve razume...mislim da se jos nije oprobao u ministarstvu kulture...
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 01:05 11.08.2009

Re: ministar

mislim da se jos nije oprobao u ministarstvu kulture...

cuuutiii!!! ne vaaaabi ga na tuuuu straaanu!!!! vec jednog takvog imamo trenutno!!!
kalimero-ja kalimero-ja 19:19 12.08.2009

Re: ministar

Jahanje je u poslednje vreme postala moderna i veoma profitabilna stvar......jašite ljudi, tako ćete se uzdići nad masom ,pa će vas videti potencijalni glasači, pa sjašite ali samo u prvu ministarsku fotelju...nema ni veze u koju...
ivana23 ivana23 11:57 10.08.2009

Komentar na sajtu B92

Molim poštovanu Redakciju da vesti gde se spominje Milosavljević ubuduće budu u rubrici "Zabavna strana".

(Nenad Novosadista, 10. avgust 2009 07:35)

Preporučujem (+193) Ne preporučujem (0)
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 11:59 10.08.2009

Re: Komentar na sajtu B92

ili da ubuduće svoje intervjue objavljuje u Tik-Taku.
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 12:00 10.08.2009

Re: Komentar na sajtu B92

margos margos 12:33 10.08.2009

Re: Komentar na sajtu B92

Hvala Ivano:)


A BoL je u pravu - toliko su nas naplašili u prethodnim decenijama jer je svaki gori od prethodnog, da se nam je smeh ostao kao jedina odbrana i utočište.
g.radicevic g.radicevic 12:06 10.08.2009

hebesh novine...

Strah me je da više otvorim novine da opet ne iskoči


el frizzider siguran
il mozze i otud..????
Alava Alava 14:30 10.08.2009

Re: hebesh novine...

g.radicevic
Strah me je da više otvorim novine da opet ne iskoči


el frizzider siguran
il mozze i otud..????

Xexe, ne samo frižider, otvoriš konzervu ćurećeg nareska (i to onog madžarskog - jeftinijeg), kad i tamo ministar !!!
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 14:41 10.08.2009

Re: hebesh novine...

otvoriš konzervu ćurećeg nareska (i to onog madžarskog - jeftinijeg), kad i tamo ministar !!!

to je skuplji narezak. zna se da je srpski jeftiniji. pitaj ministra ako ne veruješ!
alexlambros alexlambros 12:10 10.08.2009

savetnik ministra

video Engleskinju koja svom detetu kupuje jednu kuglu sladoleda, a ja mom tri! Ona ima deset puta više para od mene, ali je racionalnija i razmišlja drugačije!


sorbet je resenje ... napravis led i prelijes s malo vocnog sirupa, al ne mnogo, da ne bude slatko a ni skupo ...
Exitus Letalis Exitus Letalis 13:39 10.08.2009

Re: savetnik ministra

sorbet je resenje ... napravis led i prelijes s malo vocnog sirupa, al ne mnogo, da ne bude slatko a ni skupo ...

oli - seljački sladoled - uzNeš grudvu snega, pa na nju pomuzeš kozu il ovcu. al ne mnogo, da se ne istopi il da ne bude skupo.
nezgodacija je što tog snega ima kad ti se ne jede sladoled (na planini)
Bili Piton Bili Piton 12:13 10.08.2009

Ja


priznajem da imam mali licni konflikt ovde - jedino kad dodjem u Srbiju ne brojim cigare i pusim kao da mi pluca vec nisu black sabbath Zato sto su cigare budzasto, naravno.

Alkohol mi je manje bitan u zivotu pa me manje i zanima posto je flasa carice milice i koliko od cene ode na porez.

Ali ako ce od poreza na duvan i alkohol da se finansira zdravstvo, npr, kao ovde - nek bude crveni Marlboro i preko 650 din/pack, koliko kosta ovde, trepnuti necu.
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 12:17 10.08.2009

Re: Ja

priznajem da imam mali licni konflikt ovde - jedino kad dodjem u Srbiju ne brojim cigare i pusim kao da mi pluca vec nisu black sabbath


Ali ako ce od poreza na duvan i alkohol da se finansira zdravstvo, npr , kao ovde - nek bude crveni Marlboro i preko 650 din/pack, koliko kosta ovde, trepnuti necu.

dragoljub92 dragoljub92 13:53 10.08.2009

Re: Ja

Ali ako ce od poreza na duvan i alkohol da se finansira zdravstvo, npr , kao ovde - nek bude crveni Marlboro i preko 650 din/pack, koliko kosta ovde, trepnuti necu.



zar i ti sine bebo
jesen92 jesen92 00:13 11.08.2009

Re: Ja

priznajem da imam mali licni konflikt ovde
..i ja ali iz drugog ugla...Ne bih se slozila da su cigarete ovde za dz u odnosu na prosecna primanja i u odnosu na to koliko kutija neko moze da kupi ovde za prosecnu platu a koliko tamo negde gde je paklica 5eura....Prava poredjenja se mogu izvrsiti samo na bazi podataka koliko neko moze da kupi bilo koje robe za prosecnu platu uzimajuci u obzir i ostale troskove zivota...a to sto ministar lupeta o bermudama i sladoledu je zaista za "zabavnu stranu" nekih veselih novina....
Strongman Strongman 12:14 10.08.2009

Ministar sa kacigom je u pravu

Ako posmatramo grupu ljudi koji mnogo ali mnogo puse i mnogo ali ba smnogo piju i skoro nista ali nista ne jedu. Niti im pada na pamet da jedu.

A i statistika je namenjena grupi ljdi koji bi njemu verovali koju englezi od miloste definusu kao:




Bre Beogra dskuplji od Majamija (ne pusim, a pijem samo kad cascavaju)
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 12:24 10.08.2009

Re: Ministar sa kacigom je u pravu

Bre Beogra dskuplji od Majamija

jeste, ali generalno ne treba porediti cene prekookenaske velike zemlje sa evropskim. razlika je bolna.
ps. pitanje za strongija: a kad ce text o trbusnjacima?
g.radicevic g.radicevic 12:26 10.08.2009

Re: Ministar sa kacigom je u pravu

Bre Beogra dskuplji od Majamija


vazzno je biti bolji
u bilo chemu
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 12:36 10.08.2009

Re: Ministar sa kacigom je u pravu

Bre Beogra dskuplji od Majamija (ne pusim, a pijem samo kad cascavaju)

jet ti veruješ sopstvenim očima ili ministru!
g.radicevic g.radicevic 12:43 10.08.2009

Re: Ministar sa kacigom je u pravu

jet ti veruješ sopstvenim očima ili ministru!


izvinjavamo se, nece se ponoviti
od sad samo ministru
(majke mi)

gbls gbls 12:27 10.08.2009

Shlem

5. Ministar za trgovinu Slobodan Milosavljević kaže da slabija kupovna moć građana i dobar rod žitarica uz agrarne viškove garantuju stabilne cene do kraja godine.

E, kad ministar kaze, neka nam onda na vreme javi ako dodje do poremecaja stabilnosti cena da dodatno oslabimo svoju kupovnu moc.

ps. nadam se da su na ovim diskovima koje unistava i snimci nekih njegovih javnih nastupa.
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 12:36 10.08.2009

Re: Shlem

ps. nadam se da su na ovim diskovima koje unistava i snimci nekih njegovih javnih nastupa.

anahron anahron 12:38 10.08.2009

Citao julovsku citanku iz 1998. godine

Ministar i njegovi savetnici su samo citali julovsko-socijalisticku citanku iz 1998. godine i sada obnavljaju gradivo. :)
Ponavljanje je majka svake nauke.
mrdax mrdax 12:54 10.08.2009

Kupovina u Srbiji

angie01 angie01 13:46 10.08.2009

shto ste izostavili

nabolji biser ever,..ono kad je savetovao kako da se lakshe prebrodi kriza-..kaze domaci dzinijus- pa nemojte da kupujete!
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 14:09 10.08.2009

Re: shto ste izostavili

shto ste izostavili

kako izostavili! flešbek br. 1
Mislim da je sidro ili teg koji će sprečiti značajnije pomeranja cena na pimer robe široke potrošnje upravo suzdržavanje od kupovina nekih proizvoda kao što su mašine za veš ili šporet i da će to uticati da cene ostanu u približno prihvatiljviim okvrirma", rekao je Milosavljević
.

angie01 angie01 14:11 10.08.2009

Re: shto ste izostavili

kako izostavili! flešbek br. 1


izvinte, oprostite, ali pardon!-Nisam pazljivo pratila na chasu!

(prosto mi je savet ko da je iz pajtonovaca)
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 14:16 10.08.2009

Re: shto ste izostavili

(prosto mi je savet ko da je iz pajtonovaca)

Ministarstvo uvrnutog hoda.
angie01 angie01 15:37 10.08.2009

Re: shto ste izostavili

Ministarstvo uvrnutog hoda.


pa imamo celu postavku, ne znam shto se ovi tamo trude da smishljeju-treba samo da dodju sa kamerama, ima da puknu od muke, kako ovi nashi spontano i svakodnevno briljiraju!
Exitus Letalis Exitus Letalis 13:48 10.08.2009

ccc...

U Rimu pre mesec dana. U „Marks end Spenseru" sam kupio za 10 evra fantastične bermude sinu i ćerkici jednu tenisku majicu, koja je bila oko 12 evra. Priznajem, kupio sam to jer je bilo jeftinije.


e, ovde imam iz prve ruke. u marks & spenseru u pragu i londonu, gde sam se lično uverila, sve je 30 posto jeftinije nego u istoj u delta molu (što se pravi lud da nema kod nas). al to drži onaj što je njega postavio.

u h&m širom sveta cene su skoro iste - sem u zekstri koja drži one otpatke od navodnog h&m.

Molim premijera Cvetkovića da uradi nešto po ovom pitanju.

ko je cvetković?
jel to onaj košarkaš?
kad je posto premijer?
nema te mesec dana a takve promene, krucijalne.
drug.clan drug.clan 14:04 10.08.2009

Genetski karakteristicni robovi

ja mislim da se ministru ovaj genetski karakteristican narod gadno zamerio pa sada samo atakuje po njemu.

Ministar: Kakvi su ovo nemotivisani robovi, pa dajemo im malo onog zita sto su proizveli, sta jos hoce?
Miskovic: Genetski karateisticni robovi, a lepo sam ja predlagao da uvezemo preko moje firme neke bolje robove!

Sve je ovo poprimilo licnu dimenziju i moglo bi se placom zavrsiti, kanda!
Predrag Azdejković Predrag Azdejković 14:21 10.08.2009

Sjaši Milosavljeviću, da uzjaše ...

Ovaj nas žestoko poprckuje u zdrav mozak!!!

Narode, niste vi gladni, to vam samo stomak peva od sreće.
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 14:24 10.08.2009

Re: Sjaši Milosavljeviću, da uzjaše ...

BebaOdLonchara BebaOdLonchara 14:32 10.08.2009

Re: Sjaši Milosavljeviću, da uzjaše ...

hahahahahahahaha!!!!!

pa zelim ovakvu majicu!!!! ODMAAAAH!!!!!

edit: evo jedan skrinšot za dragoljuba i maksu!
ivana23 ivana23 14:43 10.08.2009

Re: Sjaši Milosavljeviću, da uzjaše ...

BebaOdLonchara
hahahahahahahaha!!!!!
pa zelim ovakvu majicu!!!! ODMAAAAH!!!!!

Na Srdjanovom blogu Sram te bilo, ja je vec kacila...
Nisi videla?
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 15:34 10.08.2009

Re: Sjaši Milosavljeviću, da uzjaše ...

Nisi videla?

nisam pazila na casu (ima perioda kad sam very bad blog student... )

pa da li ovo dole okacila momentalno na svoj desktop?! genijalno je!

Srđan Fuchs Srđan Fuchs 15:37 10.08.2009

Re: Sjaši Milosavljeviću, da uzjaše ...

čovek i umjetnik je stradao zbog ove parole u HRV usled rigidnosti novog, Jadrankinog režima.
vanja.t vanja.t 14:25 10.08.2009

!

srđane, s punim pravom pišeš o ovom ministru - čoveku koji je za poslednjih 10 godina promenio 3 ministarske i tri direktorske fotelje, uz to je i profesor na bu, (teško da takvi ikad sjašu) a da struci nije dao nikakav doprinos ni teorijski ni praktični, poznat je po davanju legitimiteta tajkunskom kapitalu i sinonim je (sa nažalost velikom grupom svojih kolega - tzv eksperata) za viskonaponsku, sistemsku korupciju

plejadi tih likova treba dodati i prof. đuričina (bio je do skoro član 6 upravnih odbora + prof na bu, predsednik saveza ekonomista, konsultant...) autora onog glupog istraživaživanja od pre pola godine po kojem je beograd najjeftiniji grad u regionu

preporuka za tekst
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 14:27 10.08.2009

Re: !

čoveku koji je za poslednjih 10 godina promenio 3 ministarske i tri direktorske fotelje,

i nekoliko partija pride.

trudim se da se ne ne nerviram, ali ne vredi. čim ovaj nešto progovori lično me uvredi.
drug.clan drug.clan 14:43 10.08.2009

Re: !

vanja.t
srđane, s punim pravom pišeš o ovom ministru - čoveku koji je za poslednjih 10 godina promenio 3 ministarske i tri direktorske fotelje, uz to je i profesor na bu, (teško da takvi ikad sjašu) a da struci nije dao nikakav doprinos ni teorijski ni praktični, poznat je po davanju legitimiteta tajkunskom kapitalu i sinonim je (sa nažalost velikom grupom svojih kolega - tzv eksperata) za viskonaponsku, sistemsku korupciju

plejadi tih likova treba dodati i prof. đuričina (bio je do skoro član 6 upravnih odbora + prof na bu, predsednik saveza ekonomista, konsultant...) autora onog glupog istraživaživanja od pre pola godine po kojem je beograd najjeftiniji grad u regionu

preporuka za tekst



Izgleda da je moralni kriterijum za dobijanje takve pozicije profesura na univerzitetu. Sta onda od neukog sveta ocekivati?
Dr M Dr M 18:56 10.08.2009

Re: !

beograd najjeftiniji grad u regionu


Beograd jeste najjeftiniji grad u regionu(i sire)!

Kupili su ga za sitne pare...
adrian_stojanovic adrian_stojanovic 14:27 10.08.2009

...

idealni trenutak da se ponovo aktiviraju oni sa hlebom od tri dinara, eventualno dzabe ako je u blizini i pekara vlasnika neke nacionalne manjine...

sto bi rekli stari sjasi kurta da uzjase murta, ali i to su promene
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 14:29 10.08.2009

Re: ...

idealni trenutak da se ponovo aktiviraju oni sa hlebom od tri dinara, eventualno dzabe ako je u blizini i pekara vlasnika neke nacionalne manjine...

niko ovde ne traži džabe, nego da se ne otima baš ovako nasilnički.
adrian_stojanovic adrian_stojanovic 14:57 10.08.2009

Re: ...

ma znam ja sta trazimo, samo aludiram i na ove ostale
mogul_sad_ja_kasti mogul_sad_ja_kasti 20:36 10.08.2009

Re: ...



sve mi se čini da sad jašu i kurta i murta...pa sve nešto ne znam dokleN će narodni magarac da izdrži????
wukadin wukadin 14:34 10.08.2009

Implicira?

Znam često da postavim takvo pitanje.
LM, narečeni ministar je član "proevropske vlade". I to je već dosta dugo. Mislim, još nekih "proevropskih vlada". Tu je i Tomica, večiti ministar zdravlja i MladjO, večita siva eminencija svega-što-ima-veze-s-lovom...
I da li će se onda izvući neki zaključci kada dođu sledeći izbori?
Ili ćemo se plašiti "povratka devedesetih"?!
Ali kako da se plašimo, kad opozicija nije više "antievropska" ni u "Evropi" (za ona koji nisu "Druga Srbija" misli se na EU, pošto je to nekima sinonim) ih ne smatraju antievropskim...
Ili ćemo padati na još jeftinije fore kako su neki delili stanove (pogađam ništa od toga neće biti dokazano do krivičnog nivoa...)
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 14:42 10.08.2009

Re: Implicira?

Implicira?

implicira da su izgubili moj glas. nema više čime da me plaše, sve sam prošao.

dragoljub92 dragoljub92 14:45 10.08.2009

Re: Implicira?

malope bio u centar,bivšu pobedinu,u bivšu koštanu popust na papuče 50% sad cena tisuću i sedamsto dinarova,znači oko 10% od prosečne niške plate za papučiki,preko put u bivši sport pojeftinjenje ,skoro istih,za 300 dinarjeva ,cena oko tisuću i nešto.
bog da poživi ovi naši čajnižani pa mož da si kupiš papučiki za stotku,isto traju jedno leto ko i ove bremdirane.
Alava Alava 14:55 10.08.2009

Re: Implicira?

bog da poživi ovi naši čajnižani

ko i ove bremdirane.

shumska shumska 13:07 11.08.2009

Re: Implicira?

papučiki


eizo eizo 14:42 10.08.2009

...

Preporuka za sabrana dela najveceg idiota nasih naroda i narodnosti.
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 14:45 10.08.2009

Re: ...

ja očekujem neka sabrana dela tipa "Noć i Dan"
dragoljub92 dragoljub92 14:47 10.08.2009

Re: ...

Srđan Mitrović
ja očekujem neka sabrana dela tipa "Noć i Dan"


valjda "Pisma iz Majčice"
eizo eizo 14:48 10.08.2009

Re: ...

Ne diraj najveceg pisca nasih naroda i narodnosti bre
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 14:48 10.08.2009

Re: ...

Ne diraj najveceg pisca nasih naroda i narodnosti bre

misliš spisateljicu.
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 15:36 10.08.2009

Re: ...

"Pisma iz Majčice"

mislis iz Majčine?
eizo eizo 16:08 10.08.2009

Re: ...

Ajd dobro ako bas tvrdis da je zensko...
angie01 angie01 16:43 10.08.2009

Re: ...

eizo
Ajd dobro ako bas tvrdis da je zensko...


pa to niko ne moze-bash pouzdano da tvrdi!
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 17:02 10.08.2009

Re: ...

pa to niko ne moze-bash pouzdano da tvrdi!

08sale82 08sale82 14:43 10.08.2009

???

Koje su ovo izjave ? Da li je ovaj čovek lud ili misli da smo mi svi budale ?
Hvala ti da nisam video ovaj tvoj blog ne bi znao šta je rekao.

Ne znam samo zašto ja ne mogu da pošaljem svoj prvi blog.
Ali evo ovde Arcibald Rajsa jer ministar je prava slika i prilika njegovog opisa
drug.clan drug.clan 14:45 10.08.2009

Re: ???

08sale82
Koje su ovo izjave ? Da li je ovaj čovek lud ili misli da smo mi svi budale ?
Hvala ti da nisam video ovaj tvoj blog ne bi znao šta je rekao.

Ne znam samo zašto ja ne mogu da pošaljem svoj prvi blog.
Ali evo ovde Arcibald Rajsa jer ministar je prava slika i prilika njegovog opisa



odlican scrn shoot jer u dnu pokazuje kako zapadne kolege ne zaostaju mnogo!
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 14:46 10.08.2009

Re: ???

Da li je ovaj čovek lud ili misli da smo mi svi budale ?

što je najgore, mislim da nije lud. biće da je ovo drugo.
08sale82 08sale82 15:04 10.08.2009

Re: ???

drug.clan

odlican scrn shoot jer u dnu pokazuje kako zapadne kolege ne zaostaju mnogo!

Ne razumem koji ?
drug.clan drug.clan 15:09 10.08.2009

Re: ???

08sale82
drug.clan

odlican scrn shoot jer u dnu pokazuje kako zapadne kolege ne zaostaju mnogo!

Ne razumem koji ?


evo sta ja vidim na ekranu

...LAG BRIONI, PO CENI OD 2,5 MILIJARDI EVRA. PISE LONDONSKI IND....
08sale82 08sale82 15:33 10.08.2009

Re: ???

drug.clan

evo sta ja vidim na ekranu

...LAG BRIONI, PO CENI OD 2,5 MILIJARDI EVRA. PISE LONDONSKI IND....

To je vest o tome da Hrvati prodaju arhipelag Brioni ... piše Londonski...
Ne radi se o nikakvom kolegi sa zapada.
drug.clan drug.clan 15:38 10.08.2009

Re: ???

08sale82
drug.clan

evo sta ja vidim na ekranu

...LAG BRIONI, PO CENI OD 2,5 MILIJARDI EVRA. PISE LONDONSKI IND....

To je vest o tome da Hrvati prodaju arhipelag Brioni ... piše Londonski...
Ne radi se o nikakvom kolegi sa zapada.



jel se ti pravis lud?

Kolege sa zapada podjednako efikasno vode (rasprodaju) zemlju.

I ne prodaju hrvati Brione nego par kolega.
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 15:44 10.08.2009

Re: ???

Da li je ovaj čovek lud ili misli da smo mi svi budale ?

ne, on svakako nije lud (na nasu nesrecu) ali je gluplji od svog naroda te misli da smo svi mi budale. a mozda i jesmo...?

meni je njegovo čitanje djindjića i djelića (dok se još dao čitati), najbolje. onaj rad sa kuglama sladoleda, saveti za bolji život i veću platu... priceless! mozda objavi memoare, tokove svojim misli dok seta rimom u potrazi za jeftinijim carapama? kakav bre velja, ovom nije ravan ni toni (skot) bler
08sale82 08sale82 17:03 10.08.2009

Re: ???

drug.clan

Kolege sa zapada podjednako efikasno vode (rasprodaju) zemlju.

I ne prodaju hrvati Brione nego par kolega.

Mislio sam da nisu imenovane nikakve ministrove kolege.
Da se razumemo ne branim ja po zadatku kolege sa zapada niti imam nameru,
dovoljne su mi ove naše stoga me strane uopšte ne zanimaju.
To što si ti pročitao u tome da ako Hrvatska prodaje...stoji kriminal ministrovih kolega to je tvoja stvar.
Otkud ti znaš da se iza toga krije kriminal ? Ja ne znam, ali možda ti imaš proverene informacije.
Ako se nešto prodaje ne mora da znači da se radi o kriminalu. U tekstu to nije pisalo.



g.radicevic g.radicevic 19:42 10.08.2009

Re: ???

kakav bre velja, ovom nije ravan

pa sad,
fotofinish bi odluchivao

BebaOdLonchara BebaOdLonchara 19:53 10.08.2009

Re: ???

fotofinish bi odluchivao

ono, da li je pobedila Stara Mo ili Brza fotografija?
drug.clan drug.clan 20:59 10.08.2009

Re: ???

08sale82
drug.clan

Kolege sa zapada podjednako efikasno vode (rasprodaju) zemlju.

I ne prodaju hrvati Brione nego par kolega.

Mislio sam da nisu imenovane nikakve ministrove kolege.
Da se razumemo ne branim ja po zadatku kolege sa zapada niti imam nameru,
dovoljne su mi ove naše stoga me strane uopšte ne zanimaju.
To što si ti pročitao u tome da ako Hrvatska prodaje...stoji kriminal ministrovih kolega to je tvoja stvar.
Otkud ti znaš da se iza toga krije kriminal ? Ja ne znam, ali možda ti imaš proverene informacije.
Ako se nešto prodaje ne mora da znači da se radi o kriminalu. U tekstu to nije pisalo.


Pa kada jedna drzava stavi na prodaju nacionalni park i predsednicku rezidenciju u parku sigurno je sve posteno i od kriminala nema ni traga, a i sigurno Brione prodaje radnicki savet nacionalnog parka a ne ministri iz vlade koji su zato cisti kao suza.
dragoljub92 dragoljub92 21:06 10.08.2009

Re: ???

bio bi fazom da ga mi kupimo.hrvatanijanci bi se usrali od muke.
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 22:13 10.08.2009

Re: ???

bio bi fazom da ga mi kupimo.hrvatanijanci bi se usrali od muke.

aaaaaaa-hahahahahahahahahahahaha!!!!!!! nema tog smajlija da opise grc od smeha na mom licu, gledaju me po kuci da li imam histericni napad, zovu 94 (a bogami i 92!)

pa umroh, dragoljube!!!!! nisi normalan dvestatrista puta!
dragoljub92 dragoljub92 23:19 10.08.2009

Re: ???

gbls gbls 23:37 10.08.2009

Re: ???

dragoljub92
bio bi fazom da ga mi kupimo.hrvatanijanci bi se usrali od muke.

Dragoljuba za preCednika, odma
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 23:43 10.08.2009

Re: ???

Dragoljuba za preCednika, odma

ma sta pretzednik, Tzar licno!
vishnja92 vishnja92 20:59 11.08.2009

Re: ???

eto ti bebo trbusnjaci, ne treba ti strongi :)
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 21:02 11.08.2009

Re: ???

eto ti bebo trbusnjaci, ne treba ti strongi :)

vala bas! dragoljub cesto briljira, ali na ovom blogu - umroh!
margos margos 00:07 12.08.2009

Re: ???

eto ti bebo trbusnjaci, ne treba ti strongi :)

vishnja92 vishnja92 07:24 12.08.2009

Re: ???

umroh!

:))))))


ovo sam ja. to mogu da radim do prekosutra (za razliku od nekih drugih, pa, vizuelno korisnijih vezbi. tjah)
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 01:58 13.08.2009

Re: ???

vishnja92
umroh!
:))))))


ovo sam ja. to mogu da radim do prekosutra (za razliku od nekih drugih, pa, vizuelno korisnijih vezbi. tjah)


kakav smajli! haha! ja ne mogu zbog ledja. da me ne zabole ledja posle trieskomada, mogla bih ladno sto u tzugu, ali ledja, dole, bole, dumrem! (naravno, vezbe za ledja radim svake prestupne godine... )
omega68 omega68 14:46 10.08.2009

Neverovatno

Jedini čovek koji mi izaziva veću nervozu od pokojnog Slobe je ovaj... zamislite najgoru psovku koju možete
Izgleda da Tadić hoće da ga skloni u diplomatiju.Videćemo kako će da reaguje ''tata''.Taj sukob će mnogo toga da nam kaže.
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 22:20 10.08.2009

Re: Neverovatno

omega68
Jedini čovek koji mi izaziva veću nervozu od pokojnog Slobe je ovaj... zamislite najgoru psovku koju možete
Izgleda da Tadić hoće da ga skloni u diplomatiju.Videćemo kako će da reaguje ''tata''.Taj sukob će mnogo toga da nam kaže.

sto? ozbiljno pitam. mozda nisam pratila na casu...o cemu se radi?
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 14:56 10.08.2009

sad pročitah

da ga zovu ministar Miškosavljević

shumska shumska 15:09 10.08.2009

Re: sad pročitah

ovo je skandalozno, stvarno.
nije mi jasno zašto svi oni misle da smo maloumni?!
Srđan Fuchs Srđan Fuchs 15:16 10.08.2009

Re: sad pročitah

meni, Srle, nimalo nije smešno... ds se ladno pokazuje kao jezivija opcija od jul-a svojevremeno. poznajem puno prekaljenih ds-ovih birača koji će iz razočarenja i protesta glasati za grobara, prvom prilikom.

pa neka se gospoda iz ds-a zajebavaju i prave ljude budalama. mada, daleko od toga da vidim da će nepotizam u srbiji nestati kada F-force* poput grobara dođe na vlast...

ali, ds-u je očigledno neophodan duboki i ozbiljan soul-searchin, ako stranka uopšte namerava da ponovo zauzme poziciju nekakvog cool reprezenta težnje srpske javnosti za slobodom i prosperitetom.

ovako, zakulisno uzev, je stvarno jezivo šta se dešava u srbiji.

* fascist force
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 15:19 10.08.2009

Re: sad pročitah

meni, Srle, nimalo nije smešno...

a šta drugo da radim. malo se nerviram, pa se smejem, i čekam izbore.
nema više mog glasa na lepe oči.
bolje i nevažeći nego da glasam za ministra miškosavljevića.
drug.clan drug.clan 15:20 10.08.2009

Re: sad pročitah

Srđan Mitrović
da ga zovu ministar Miškosavljević




Ja sada videh da u engleskoj verziji vikipedije ima St u imenu: Slobodan St Milosavljevic

Toga nema u srpskoj verziji vikipedije, a ni u francuskoj - samo za anglosaksonsku upotrebu.

Pitam se sta im to "St" znaci:
Sao Tome and Principe - ne verujem,
Secret team - kako secret kada stave u ime,
Saint - moguce mada ga nema u crkvenom kalendaru,
Stanton number - tesko da on i zna sta je to,
street - tesko,
Self Titled - e ovo bi vec moglo da bude, ali ako je self titled Milosavljevic koje li mu je onda pravo prezime? Miskovic? Miskosavljevic? Sto bi neko menjao prezime da se preziva kao stariji kolega Tomica?

Jel ima neko neku ideju?
Srđan Fuchs Srđan Fuchs 15:20 10.08.2009

Re: sad pročitah

shumska
ovo je skandalozno, stvarno.nije mi jasno zašto svi oni misle da smo maloumni?!


ne misle da smo maloumni, nego je sistem takav da ne možeš ništa konkretno da preduzmeš. možeš da im pljuneš pod prozor jedino. jebiga, cilj je bio kinta, bogaćenje, sticanje... pojedinci to rade, tako da su reforme uspešne, usko posmatrano iz njihove perspektive. čekaš do sledećih izbora, i odabereš neku drugu bandu koja će se ponašati isto tako. začarati krug.
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 15:26 10.08.2009

Re: sad pročitah

Pitam se sta im to "St" znaci:

ja mislio da im se deda zvao Stojko, pa ko velim njemu u čast.
drug.clan drug.clan 15:27 10.08.2009

Re: sad pročitah

Srđan Mitrović
Pitam se sta im to "St" znaci:

ja mislio da im se deda zvao Stojko, pa ko velim njemu u čast.


A stojko bio englez?
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 15:29 10.08.2009

Re: sad pročitah

kod st. protića je po dedi Stojanu.
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 15:34 10.08.2009

Re: sad pročitah

A stojko bio englez?

pravio se englez.
drug.clan drug.clan 15:40 10.08.2009

Re: sad pročitah

Srđan Mitrović
kod st. protića je po dedi Stojanu.


Milan to ima na srpskom a Sloba samo na engleskom. To mi je cudno.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana