Obećanje, ludom radovanje!

kalimero-ja RSS / 11.08.2009. u 19:18

Koliko smo samo puta slušali razna predizborna obećanja i medijske mamce kojima nas razni političari "pecaju" da budemo uz njih.Naravno, od obećanja gotovo nikad ništa. I taman se izbori završe, malo zaboravimo sve što smo gutali i očima i ušima i čemu smo se , negde u potaji ipak nadali da će se ostvariti, kad eto nama opet nekih obećanja.

A dokle će više obećavati kada ne znaju i ne misle da to i realizuju?!

Nedavno, svi smo skakali od sreće, busali se u grudi i uzvikivali ime države, podsetili se šta je to patriotizam i bili ponosni što smo iz Srbije.Tu su nam radost doneli sportisti, naravno.Među njima i Nađa Higl.I svi smo kroz suze radosnice gledali i slušali kako naša svetska šampionka, podvlačim SVETSKA, nema ni stan a kamoli uslove za normalan trening.I eto nama osnova za nova obećanja!Odmah su se medijski promovisali aktuelni političari i obećaše Nadji stan.Sva sreća što bar ta devojka stoji na svojim nogama, i realno razmišlja pa nije ni sama poverovala u tu priču i ta obećanja.

Danas, glavna vest na lokalnoj televiziji Pančeva, Nadja će dobiti stan za raseljavanje(?!) uz sve dažbine koje idu uz to, kada se trenutni stanar tog nekog stana bude iselio.Ne lipši magarče , što rekla moja baba!

Zaista je strašno to što u ovoj našoj zemlji ne postoji fond koji brine o budućim i sadašnjim živim legendama koji na najlepši i najbolji mogući način vraćaju ugled državi.

E pa, draga Nadja, tvoja izjava "...ne verujem dok ne vidim...", treba da bude filter za sve naše oči i uši, kad god nam se nešto obeća.

Ako je Nadja "dobila" stan za raseljavanje, pitam se, hoće li možda dobiti i ašov, da iskopa bazen?!

Atačmenti



Komentari (4)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

margos margos 23:11 11.08.2009

*****

Nađa je zrelija od mnogih nas... Mudrija i hrabrija. Sramota je da ne postoji ni fond, ni utvrđen mehanizam dodele stanova zaslužnima - ništa ne postoji sem nekog procenta enormno bogatih koji verovatno i ne znaju šta poseduju.
kalimero-ja kalimero-ja 18:47 12.08.2009

Re: *****

Da, u pravu si...ona veruje u sebe i svoje snove i zaista je dostojna svetskog zlata.
Ali, kada otvorimo tu agenciju za iznajmljivanje popova, otkinućemo od usta i otvoriti fond za zaslužne!
margos margos 18:49 12.08.2009

Re: *****

Hoćemo, da znaš!
Sve sam je ono kao gledala, slatka mala i tako to... al kad sam čula jedan njen intervju - pa čula glas i kako govori - skapirala sam da je zbilja moćna mala.
kalimero-ja kalimero-ja 19:02 12.08.2009

Re: *****

Malo je takvih i baš mi je srce puno što je baš ona osvojila to zlato...A mirnoća kojom je sve to prihvatila svojstvena je samo mudrim osobama....E to joj niko ne može oteti ni uprljati političkim nadmetanjima...

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana