Propast srpskog klupskog fudbala

padre79 RSS / 21.08.2009. u 12:34

Kokice, Smoki, Pivo, sve je bilo spremno za slavlje, festu, kako god, ne zbog ocekivane pobede nekog od nasa dva predstavnika u evro kupovima, vec zbog fudbala, koji volim od malih nogu!

A onda sastav timova i ja vidim, nece biti dobro! A i kako bi bilo kad su u sastavu Tutoric i Pavlovic. Prvi nije ni za BULBULDERAC, tim koji pratim od kad znam za sebe (zvao se OFK Zvezdara) a drugi je iz nekog meni nejasnog razloga prvi izbor Pizona iako na klupi sedi najbolji pojedinac proslogodisnje blede Zvezde - Stamenkovic!

No dobro, bilo kako bilo, prvi gol, Pavlovic se kliza po liniji, krece, staje ni sam ne zna sta radi, pa onda drugi, Tutoric u maniru iskusnih stopera prima loptu u svom petercu, sa protivnickim igracem na ledjima i naravno asistira, protivniku....i onda kao slag na torti, treci, gde su obojica, valjda da se ne bi svadjali u svlacionici ko je vise gresio, podjednako krivi, prvog su pretrcali kao da ima 200godina a drugi je intervenisao kao njegov vrsnjak....!

Nazalost ni na prvom kanalu "omiljenog" javnog servisa Srbije, nije bilo nista bolje, Partizan je poveo a onda su sto bi rekli nasi komentatori, Uvek nezgodni slovaci, izjednacili pa napadali pa umalo pobedili, mada ne mogu detaljnije da opisem tu utakmicu, jer Partizan slabije gledam, pogotovu kad je u istom intervalu sa Zvezdom!

E sad, zasto sve ovo ja pisem....? Iz samo jednog razloga, tacnije dva!

Prvi je bol u zeludcu od sinoc zbog nervoze i nemoci nasih a drugi je zato sto sam se pre nekih par dana sedeo sa par drugara i bili smo ravnopravno podeljeni, 2 na 2 u raspravi ZASTO SU PRAZNI STADIONI U SRBIJI!

Moj najbolji prijatelj i ja, na jednoj strani, drzali smo tezu, da je nas fudbal nikad gori, i da su pored toga za prazne stadione, ako mogu uopste da ih nazovem stadionima, krivi katasrofalni uslovi, dok su se druga dvojica protivila prenosima engleske, spanske, nemacke, italijanske,argentinske...lige, kako bi nasi stadioni bili puniji!?

I tako smo se svadjali dok nije nestalo piva.....mada moram da priznam, da se rasprava zavrsila kada smo im postavili pitanje: Da li vas dvojica uopste gledate kada se prenosi npr. GIMNASIA LP i BANFIELD, na sta su oni odgovorili NE! Naravno, sledece, zicer pitanje je bilo, pa sto onda u tom terminu ne odete na stadion da pogledate BSK - MLADI RADNIK, kada se utakmica igra u Borci, sto je relativno blizu ako volis fudbal?

Naravno, nisu imali odgovor i tog trenutka smo pobedili.....



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana