TV kompoti od bunika

Tibor Jóna RSS / 24.08.2009. u 19:49

Zlatnu buniku za najbizarniji momenat u toku TV emisije u sezoni prolece/leto 2009:

Pocelo je tako sto nisam hteo da je gledam. Mislim, Vuk Bojovic u jos jednoj od svojih lamentacija nad tuznom sudbinom starog svetskog poretka. Pomislim, mozda je kakvom novom vaginolikom simbolu - toponimu nadenuo ime Monike Levinski (ha-ha-ha vickastog li i vrcavog coveka), ali me i to brzo proslo. Nije bilo vremena za bizarnosti!

U gostima jos i Nikola Rackov za armonikom, Oliver Njego i Dajana, ex miss i vokalna solistkinja sa Estrade - hostesa Suzana Mancic, ovog puta, kurioziteta li, imajuc u vidu da se sve desava pred upaljenim  kamerama - obucena! Dakle the best of Minimaksovizija. Omaz, sta li je?

Onda je prst zastao. Rackov je gospodin Nikola svirao neku pesmu o udici i garavoj curici, Dajana sedela u pozi "Punjena curka 12" sa osmehom broj 11, Vuk je Bojovic prsticima bockao vazduh u ritmu muzike...

A za to vreme, sedeci na beloj klupi, onakvoj kao iz parka, sto je i opsta tema studija, Suzana Mancic, da stvar bude kuriozitetnija, jos uvek obucena, igra sa kutijom Amer chaja! Rackov razvlaci li razvlaci armoniku, Suzana igra sa kutijom caja za hemoroide, secernu bolest, sve karcinome i kurije oci a Oliver Njego igra, pada na kolena, epilepticki trza. Ludilo!

To me je vec zainteresovalo!

Emisija - red ozbiljnog (Vuk), red hoch umetnickog (Njego) red veselog (Dajana). Kad odjednom, lo and behold, zapevala Suzana tica iz svega grlenog glasa (misli zora je) - "...da nam ziv, zivi rad!" Dakle ne, ne zezam se, Suzana peva "Da nam zivi zivi rad", Nikola razvlaci, a Njego statira u pesmi. Na stranu sto i Oliver i Suzana imaju svoju ideju kako idu reci pesme. Atmosfera - ORA Brcko-Banovici.

Zavrsilo se to vokalno instrumentalno performans li je - manitost li je KAD.... !

Nikola razvuce armoniku i razvali po Marsu narodnih heroja, da Suzani da soundtrack da odjavi emisiju. Suzana odjavljuje, zahvaljuje se spozorima, a iza kao u sred egzercira!

Pobedjena konkurencija:

1. Joska Broz junior obavestava javnost da mu je Partijarh srpski gospodin Pavle licno blagoslovio Komunisticku partiju i da je njegovoj Kom. partiji slava!!! Sveti Vasilije Ostroski! Amin!

2. Intervju Ace Lukasa Milomiru Maricu, my favourite, coveku kojem se jos nijednom nije desilo da se apsolutno ne slozi sa nekim od svojih gostiju. Emisiji utesna nagrada - plaketa "Sva moja televizija je od bola"

3. MBM i Sanja Colja krckaju rezance za gulash i u pauzi nonshalantno dekonstruisu novi svetski poredak

Zlatni Zeljko Malnar u kategoriji "TV emisija" za sezonu prolece/leto 2009

Za to vreme, sva sreca, u vestima se daje najnovija epizoda nase omiljene (putopisne) emisije "Sa Dorcola po svetu" u kojem kamera prati dogodovshtine grupe odvaznih ortaka-basketasha/vaterpolasha i njihovih poslovnih partnera, te pripadajuce bolumente cimbenika i cimbenica, kako (o nasem trosku) posecuju daleke krajeve nase planete i ugovaraju poslove od kojih ce nam biti bolje! To otprilike ide tako sto Kicdin Djanmla okupljenom kineskom privredniku saopstava nesto u stilu - Jes` da su vama Nemci gradili metro, ali ipak, ako ste nesto od njih naucili, gledajuci preko ramena, dajte to znanje da proverite tokom izgradnje naseg metroa.  

Od moje nekad omiljene emisije "Od naseg dopisnika" ova emisija se razlikuje jer je znacajno detaljnija. U ovoj emisiji nista ne ostaje skriveno, ni koliko je star budisticki hram, ni koja je razmera makete, ni kojom je brzinom isao neki voz. Mozda da su ubacili neki recept da znamo sta je ekipa (stigla!) kusnula, kakve djakonije nabola i kakvog se rajskog nektara pojila, ali ne treba biti sitnicav.

Moj omiljeni deo emisije se desio danas kada nam je saopsteno da je nasa odvazna ekipa avanturista u nepoznato, svuda docekivana sa posebnim pocastima! To me jako interesuje kako je izgledalo! Davala im se samo krtina? Manje masna pekinska patka? Prolecne rolnice su bile prolecnije?

Sloba bi, da moze sirot da gleda ove avanture po 1:500 maketama i 3d modelima Kine, crko i puko od zelenjenja i muke sto se on nije nikad setio da tako kreativno bude u toliko vestima, i to na nacin da  em narod vidi da mu poglavice nesto rade, em djeca da nesto nauce o zamenitostima i zensvurdihkajtovima dalekih krajeva - u koje, btw - skoro nece moci, orobljeni i do koske globljeni (on a grand scale) kriminalnom i uzurpatorskom vlascu kartela ratnih profitera i njihovih politickih satelita i kvislinga!

Treba ovakvih poseta cesce - posebice imajuci u vidu opsti nedostatak putopisnog zanra na nasoj TV!

Zlatni Risto Cubura - za najlepsu vest iz dijaspore u sezoni prolece/leto 2009.

Vecno budna i kilometarski bezbedno od Srbije distancirana dijaspora, ne casi ni organizacionog casa da se okupi i daljinski pomogne otadzbini da bude kakvom je oni, iz prokletstva ekonomske i socijalne stabilnosti mahom zapadng sveta, vide! Moj licni hit je bila ona relativno skora politicka inicijativa nase degolisticke dijaspore u Francukoj, da se okrenemo degolizmu kao poltickom pravcu i koliko sutra upoznamo nevidjeni prosperitet koji za sobom donosi izolacionizam i antianglofilstvo! 

Ovog puta dijaspora je primetila da postoji velika diskrapanca u pravima koje uzivaju etnicke zajednice u Srbiji i prava koje uziva (u Srbiji) srpska dijaspora! Neoptereceni cinjenicom da prvi zive u Srbiji, docim oni ne, dijasporci su se dosetili da zahtevaju svoj Nacionalni savet kako bi ostvarili svoja prava! Jer - ako im je verovati - ovi imaju sve, skole, emisije, fakultete - a oni nemaju nista. Taman da se covek ne rasplace na njihovim tuznim zivotom, kad krenu potpisi odakle su - Pariz, Sidnej, London, Cikago... Sve sami poznati kazamati i mucionice za Srbe i one koji se tako osecaju! Zaista, kako ne zaplakati nad tuznom sudbinom kakvog dijasporca koji je prinudjen da sedi na Sorboni, dok zna da u njegovoj rodjenoj zemlji Sandor i Jaroslav idu na svetski cuveni Ekonomski fakultet u Subotici!

ALi ovde se oni ne zaustavljaju! Oni hoce i da raskrinkaju svet i pokazu da on od Srba trazi sta od drugih ne trazi! Tim recima. Ova posebnost i mastovitost u incijativi donela im je i ovo laskavo priznanje!

Drugi deo prvog mesta dele vesti koje nam iz (turisticke) dijaspore, sa plaza juznih mora, u pauzi izmedju dva di-dzej seta ili sta ja znam, salje LeDePe glede dopuna Zakona o uvodjenju mogucnosti da se Mladjanu Dinkicu omoguci da zatvara novine koje o njegovom svetlom liku ne pisu sa dozom pijeteta koje on zasluzuje svojim nesebicnim zalaganjem za nas boljitak, pad sile i nepravde i sveukupnu shangriladizaciju Srbije. 

Potpuno skandalozno ponasanje od strane politicke organizacije koja pledira da nam se predstavi kao lider u jednu novu, drugaciju, Srbiju. Danasnja vest da ce LeDePe sacekati procene Saveta Evrope i OEBS pre nego se opredeli za prodrsku ili ne, narecenom Zakonu, posebno je zabavna. Kako neko misli da vodi drustvo, bilo kuda, ako ne moze da zauzme stav u dosta jednostavnom sanitarnom sukobi gnjida protivu vashaka?

Sta da misli npr. OEBS o tome sto bi zmije da izjedu pacove, kako bi brze izbile na vrh lanca ishrane i obezbedile si ekskluzivnost na tom vrhu? Kakvo normalno misljenje da ima Savet Evrope o sukobu u kojem su na sukobljenim stranama, na primer, takvi likovi poput Ljiljane Smajlovic i Mladjan Dinkica? 

Super je i sto jos uvek nasi politicari i razni smajlovicoliki kriptopoliticari nisu odustali od taktike - sto gore to bolje. Tako da laskavo priznanje "Zlatne sto pre crknute komsijske krave" za ovu sezonu ponece ipak Ljiljana Smajlovic kao nagradu za njene napore da sve moguce i nemoguce faktore - domace i strane - od UNSA do OEBSA - uvuche u ovu nasu vesto zamucenu kaljugu i zabokrecinu, e kako bi ih onda lakse instrumentalizovala u cilju sto brze i efikasnije osvete Sistemu Koji Ju Je Smenio!

Ovde cak nije ni pitanje hoce li posle ovog prestati da nas truju toaletoidi - jer nece, vec je pitanje jesmo li se umorili od zajebancije kojoj je po toaletoidima izlozen Mladjan Dinkic pa smo spremni da pruzimo podrsku donosenju Zakona o zastiti lika Mladjana Dinkica, te jeste li mozda bolje da se Mladjanu Dinkicu zakonom omoguci da nad medijima po svom izboru svojevoljno vitla machem politicke osvete za izneverenu ljubav pseudostampe koju je izmedju ostalog i on natovio do ovih velicina, kada ga je dovodila vlast preko ustreljenog tela premijera Djindjica!

Jer se meni cini da ce posle ovog zakona biti samo manje toaletoidnih obracuna sa trenutnim buljukom na vlasti - dok ce omiljene zapljuni i zakolji teme toaletoidnih medija - tipa Kandic, Biserko, Vuco, Jovanovic - ostati van lovostaja i slobodne za ekploatisanje kao i do sada! A oni ako ne zele da se po njima pljuju - pa ili da se uclane u G17 ili da dodju na vlast pa donesu svoj zakon!



Komentari (44)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Unfuckable Unfuckable 20:11 24.08.2009

Rackov sa 'armuniku

je moj večiti hit, ipak
Takođe, ne znam da li si primetio skoro - pa - badigard ozbiljno držanje Wolfa B. tokom onog tribal - beli- densa, u maniru prave iskusne žurske švalerčine, koji samo čeka da se konkurenti opuste pa da im mazne slaninu ispred nosa
genijalno napisano, bravo
Tibor Jóna Tibor Jóna 09:28 25.08.2009

Re: Rackov sa 'armuniku

Unfuckable
je moj večiti hit, ipak
Takođe, ne znam da li si primetio skoro - pa - badigard ozbiljno držanje Wolfa B. tokom onog tribal - beli- densa, u maniru prave iskusne žurske švalerčine, koji samo čeka da se konkurenti opuste pa da im mazne slaninu ispred nosa
genijalno napisano, bravo


no, dobro da je to jos neko video. ja kad gledam takve stvari, posle tripujem da sam zapravo halucinirao jer se to nije nikako moglo desiti...

kakav reality check!
vladaxy vladaxy 20:16 24.08.2009

TV

Kako sam čitao tekst tako sam se prisećao nekih od nabrojanih emisija. Vidim da sam prestao da obraćam pažnju na gomilu gluposti. Rešenje mog problema je što imam 77 kanala pa gledam uglavnom strane televizije. Od naših eventualno Fox kad ima neka serija ili film. Daljinski je zakon!
adam weisphaut adam weisphaut 20:22 24.08.2009

Hare Krišna,

1. Joska Broz junior obavestava javnost da mu je Partijarh srpski gospodin Pavle licno blagoslovio Komunisticku partiju i da je njegovoj Kom. partiji slava!!! Sveti Vasilije Ostroski! Amin!

Hare Rama
Tibor Jóna Tibor Jóna 09:29 25.08.2009

Re: Hare Krišna,

adam weisphaut
1. Joska Broz junior obavestava javnost da mu je Partijarh srpski gospodin Pavle licno blagoslovio Komunisticku partiju i da je njegovoj Kom. partiji slava!!! Sveti Vasilije Ostroski! Amin!

Hare Rama


preljepo!
brozovi su uvek bili mastovita familija, ne cest pas!
antioksidant antioksidant 20:43 24.08.2009

/

bolje da se Mladjanu Dinkicu zakonom omoguci da nad medijima po svom izboru svojevoljno vitla machem politicke osvete za izneverenu ljubav pseudostampe koju je izmedju ostalog i on natovio do ovih velicina, kada ga je dovodila vlast preko ustreljenog tela premijera Djindjica!

angie01 angie01 21:00 24.08.2009

prvo,

ne mogu da verujem, da je vechno uvoshteni rackov, sa onim kezom na liniji bio bez extranene-jer je to ne-mo-gu-ce!


drugo- shta god ti pis'o o puteshestviju bratije sa basketa-ostavrio se san miremarkovic!
Exitus Letalis Exitus Letalis 21:26 24.08.2009

Re: prvo,

tibore, na kojoj je to tv bilo?
jel košava il pink?

vidim da njego ima visoke kriterijume, pa pitam...

ovo je od 24. avgusta u blicu.

Mogao bih da živim mnogo bolje, ali me je sramota. Mogao sam da pevam na „Pinku“, da snimim bar jednu komercijalnu ploču. Ja sam čovek koji nema nijedan snimak. Ne volim da mi za starost ostaju takve uspomene upravo zato da se ne bih uljuljkivao u to. Jedine moje uspomene biće moja deca i moja porodica.


e da, tražio je taj dozvolu i od patrijarha da se oženi.

Napisao sam patrijarhu: „Celivam vašu desnicu ruku i molim za odobrenje da stupim u brak sa osobom mlađom devetnaest godina od mene.“
angie01 angie01 21:28 24.08.2009

Re: prvo,

Jedine moje uspomene biće moja deca i moja porodica.


zovite me biserko!
Exitus Letalis Exitus Letalis 21:29 24.08.2009

Re: prvo,

angie01
Jedine moje uspomene biće moja deca i moja porodica.


zovite me biserko!


molim?
angie01 angie01 21:33 24.08.2009

Re: prvo,

molim?



kako mogu da mu deca budu uspomene?
Unfuckable Unfuckable 22:01 24.08.2009

Re: prvo,

Napisao sam patrijarhu: „Celivam vašu desnicu ruku i molim za odobrenje da stupim u brak sa osobom mlađom devetnaest godina od mene.“

ko je ovaj genije ?
kako sam to propustio ?

ps : a, pa imam i ja svog aduta !
Neka malo razroka gospodža koja je sada valjda nova gospoja Džogani, bila kod one što je bezgrešno zanela, a ja ...grcam li grcam, majkutibožju !
Exitus Letalis Exitus Letalis 22:07 24.08.2009

Re: prvo,

ko je ovaj genije ?
kako sam to propustio ?

eh, kakvih on sve ima bisera!
operski pevač.
u finom društvu.
ovde, bre, može svako sa svakim.
Exitus Letalis Exitus Letalis 22:09 24.08.2009

Re: prvo,

zovite me biserko!


kako mogu da mu deca budu uspomene?


svejedno, ne kapiram!
ostarilo se pa ne znam fazone mladih:)))
Jelena Gall Jelena Gall 09:04 25.08.2009

Re: prvo,

Exitus Letalis
zovite me biserko!


kako mogu da mu deca budu uspomene?


svejedno, ne kapiram!
ostarilo se pa ne znam fazone mladih:)))


pa sad nije da ne mogu deca da mu budu uspomene, ali to podrazumeva da ih iz nekih sacuvajmeboze razloga vise ne vidja, ne cuje, ne dopisuje se s njima... :))) mislim, slazem se sa angie, u uspomene se smesta ono sto je proslo, pa je zato malo cudno, kao da nedajboze deci predvidja kraci rok trajanja nego sebi samome ))
Tibor Jóna Tibor Jóna 09:30 25.08.2009

Re: prvo,

tibore, na kojoj je to tv bilo?
jel košava il pink?


kossava.
jedna od boljih televizija trenutno.
ako volite da bez konzumiranja osetite a i posmatrate dejstvo haluciogenih pecurki!
Milan Novković Milan Novković 09:35 25.08.2009

Re: prvo,

pa je zato malo cudno

Verovatno se čovek, kao i svi mi, svakodnevno, upetljao u "višu semantiku" :) pa je to Angie svrstala u "bisernu" kategoriju :)
antioksidant antioksidant 21:36 24.08.2009

.

Jes` da su vama Nemci gradili metro, ali ipak, ako ste nesto od njih naucili, gledajuci preko ramena, dajte to znanje da proverite tokom izgradnje naseg metroa.


do malopre sam mislio da se zezas ali sam ga video u vestima


angie01 angie01 21:40 24.08.2009

Re: .

antioksidant
Jes` da su vama Nemci gradili metro, ali ipak, ako ste nesto od njih naucili, gledajuci preko ramena, dajte to znanje da proverite tokom izgradnje naseg metroa. do malopre sam mislio da se zezas ali sam ga video u vestima


sine-shto je najgore, SVE je istina,...kazem ja da pajtonovci zelene od muke, kako to kod nas spontano samo teche, a oni se mucheni ubishe smishljajuci!
Unfuckable Unfuckable 22:02 24.08.2009

Re: .

.kazem ja da pajtonovci zelene od muke,

a tek Felini...eh da je imao ovakav izbor
Exitus Letalis Exitus Letalis 22:17 24.08.2009

Dakle the best of Minimaksovizija.

Omaz, sta li je?




al zapazite samo publiku!
koje oduševljenje šešeljem!
Milan M. Ćirković Milan M. Ćirković 22:59 24.08.2009

Re: Dakle the best of Minimaksovizija.

Dakle, odlicno podsecanje... Publika je zbilja fascinantna, ne verujem da im je IQ preko 50 (ukupan).
Exitus Letalis Exitus Letalis 00:22 25.08.2009

Re: Dakle the best of Minimaksovizija.

Milan M. Ćirković
Dakle, odlicno podsecanje... Publika je zbilja fascinantna, ne verujem da im je IQ preko 50 (ukupan).

a da se prepoznaju?
pa da se sete kako su se smejali što nema hrvatske,
i što je još gore, verovali su.
jedini ko nije poverovao, bila je ova pevaljka.
čini mi se da je ona zbrisala u beč.
Tibor Jóna Tibor Jóna 09:32 25.08.2009

Re: Dakle the best of Minimaksovizija.

a da se prepoznaju?


ma kakvi, danas da ih pitate, nikad ONI u toj emisiji! sedeli su tih dana gajbi i spremali transparente za odlazak na miting podrske ivanu djuricu....
iris.davidovich iris.davidovich 03:15 25.08.2009

Pa sto uze Ristu,

covek je umro ;(
(za ovog pre njega nisam cula, ups)
zeljudina1 zeljudina1 07:14 25.08.2009

NIje fer!!!

Kako to da su dva lucidnoharizmaticna doajena srpskog TV voditeljstva iskljucena iz svih hvalospeva?

Molim Vas, najsareniji ZikaSarenica i NeverovatnaOljaBeogradskaHronika......

Salu na stranu, verovatno ima neko strucan od blogera (psihijatar/psiholog) ko bi mogao da odgovori na pitanje: Koliko je srpski TV auditorijum (srpska javnost) u psihickom problemu, obzirom da pomenuti TV sadrzaji svakako imaju publiku?

By the way, nisam znao da je umro Rista, neki dan ga videh kod hotela Jugoslavija.....
Tibor Jóna Tibor Jóna 09:35 25.08.2009

Re: NIje fer!!!

zeljudina1
Kako to da su dva lucidnoharizmaticna doajena srpskog TV voditeljstva iskljucena iz svih hvalospeva?

Molim Vas, najsareniji ZikaSarenica i NeverovatnaOljaBeogradskaHronika......

Salu na stranu, verovatno ima neko strucan od blogera (psihijatar/psiholog) ko bi mogao da odgovori na pitanje: Koliko je srpski TV auditorijum (srpska javnost) u psihickom problemu, obzirom da pomenuti TV sadrzaji svakako imaju publiku?

By the way, nisam znao da je umro Rista, neki dan ga videh kod hotela Jugoslavija.....


zika je covek, kako bi se reklo, izvesnih standarda. zikina sarenica ne odgovara mom ukusu, ali ono - tamo niko ne plese sa kutijom caja protiv hemoroida, vode se relativno razumu konsekventni razgovori na teme koje mene prosto nezanimaju!

sto se tice Olje iz BG hronike - ona je u stvari strava. Napeta ali strava - nepretenciozna, voli to sto radi, daje obavestenja... ihaj!

nije to bio risto, no pokojni toza! nisam ni ja znao da je Risto preminuo! Pa ko ce sada da nam pise sa Sidnejske gej parade?
angie01 angie01 10:18 25.08.2009

Re: NIje fer!!!

nisam ni ja znao da je Risto preminuo!


je l ste ovo proverili,..ja ga videla pre mesec dana u mojoj apoteci, kako se unterhaltuje sa gospoDZama ispred shaltera, ochekujuci da ga neko prepozna?
iris.davidovich iris.davidovich 14:20 25.08.2009

Re: NIje fer!!!

nije to bio risto, no pokojni toza! nisam ni ja znao da je Risto preminuo! Pa ko ce sada da nam pise sa Sidnejske gej parade?

tako je do mene doslo jos pre 2 godine, nadam se da sam pogresila (stvarno sramota da lupetam, a ono covek ziv )
background noise background noise 09:06 25.08.2009

Hteo bi i ja da nesto prokomentarisem

Al' ne mogu od smeha!



Suzana igra sa kutijom Amer caja!

Genijalno, bravo!
Tibor Jóna Tibor Jóna 09:36 25.08.2009

Re: Hteo bi i ja da nesto prokomentarisem

background noise
Al' ne mogu od smeha!



Suzana igra sa kutijom Amer caja!

Genijalno, bravo!


ehej, nista ja nemam sa tim - to suzana sama!
Unfuckable Unfuckable 14:24 25.08.2009

Re: Hteo bi i ja da nesto prokomentarisem

ehej, nista ja nemam sa tim - to suzana sama!

a zamisli da je sreće pa da joj se i Oskar priključi...
Plesom protiv šuljeva, ihaaaj
rapunzel rapunzel 09:57 25.08.2009

genijalno

Tibore!
prvo sam se smejala i smejala,
a sad kako ponovo čitam hvata
me strah gde to živimo i ko to nama čini
nazovi političku ili kulturnu elitu.
smejala bih se ja još,
da se ne dešava nama.
wukadin wukadin 13:48 25.08.2009

Re: genijalno

A ja l' znaš da su u Albaniji dozvoljeni gej brakovi. Eto obećane zemlje za neke...
escherichije_colic escherichije_colic 16:25 25.08.2009

Re: genijalno







Albanska obala. Skoro je bio 1 poznanik, kaže da je super i da su ljudi jako ljubazni.
escherichije_colic escherichije_colic 12:01 25.08.2009

off

Unfuckable Unfuckable 14:24 25.08.2009

Re: off

brate ešerihije, svaka čast za nick
wukadin wukadin 13:47 25.08.2009

Vidim...

Ima masa dokonih da prate male ekrane TV prijemnika.
Samo ste zaboravili za najdemokratskiji izum, tako bar kažu - daljinski. To što kažu i tako je, jer Winston Smith & Co. u Okeaniji (1984) nisu imali privilegiju dugmeta. Osim Uže Partije, oni su bili dovoljno ludi
Inače, kontam da većina tih emisija nije na javnom servisu, što izbija argument to-mi-plaćamo. A i da plaćate, plaćaju i drugi... Nekima se sviđa Selo gori a baba se češlja, nekima je to isto što i Amidža... A neki bogami ne spadaju ni u jednu od tih grupa...
angie01 angie01 17:57 25.08.2009

Re: Vidim...

baratsh materijom!
escherichije_colic escherichije_colic 16:17 25.08.2009

zakon

Da treba doneti nekakav zakon o informisanju - treba. Recimo, sećam se (kad sam bio dete) da je određena štampa bila oporezovana po tom i tom osnovu, obično pornografija i slične tričarije. U Srbiji postoje dnevne pornografske novine. Ne znam da li još postoji "Nacional" - ako postoji, to je to. Čista pornografija. I oni "Skandali" i slične gluposti. Naravno da će tabloidi da postoje u svakom slučaju, ali kad je već tako, treba da plaćaju mega porez na svoj sadržaj - srazmerno tiražu i zaradi. Mada, dosad se uvek pokazalo da nije problem doneti zakon - problem je sprovesti ga. Tako da ta priča vezana za "zakon o informisanju" nema veze sa realnošću. Ako je pravo pitanje "treba li dozvoliti Mlađanu Dinkiću da ugasi Kurir?", onda ja kažem - nek ga gasi, nije neka velika šteta.
Tibor Jóna Tibor Jóna 16:25 25.08.2009

Re: zakon

I oni "Skandali" i slične gluposti. Naravno da će tabloidi da postoje u svakom slučaju, ali kad je već tako, treba da plaćaju mega porez na svoj sadržaj - srazmerno tiražu i zaradi. Mada, dosad se uvek pokazalo da nije problem doneti zakon - problem je sprovesti ga. Tako da ta priča vezana za "zakon o informisanju" nema veze sa realnošću.


da , slazem se sa vama do trenutka kada se zapitam, a sto je moja briga hoce li shtakor da se reshi zmije? ima me jedu i jedan i drugi...
escherichije_colic escherichije_colic 16:29 25.08.2009

Re: zakon

Pa kad bismo se pravili naivni, zakon bi trebalo da tu deluje kao deratizacija i dezmijacija (ili kako se već kaže) - kako za mafijaške tabloide, tako za političke mafijaše.
Tibor Jóna Tibor Jóna 16:45 25.08.2009

Re: zakon

escherichije_colic
Pa kad bismo se pravili naivni, zakon bi trebalo da tu deluje kao deratizacija i dezmijacija (ili kako se već kaže) - kako za mafijaške tabloide, tako za političke mafijaše.


ma kako ne!
cbronson cbronson 17:01 26.08.2009

Re: zakon

a mozda se mladjani malo i smiri

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana