Povorka ponosa pomera mec Rada, slaba ce od toga biti vajda!

the_pravi_grunf RSS / 15.09.2009. u 20:25

 From: B92 Sport

"Organizatori Povorke ponosa zamolili Zajednicu superligaša da pomeri meč Rada za subotu. Utakmica se igra u subotu od 16 sati.
Fudbaleri Rada umesto u nedelju 20.septembra, ugostiće na Banjici Borac iz Čačka dan ranije. Organizatori Povorke ponosa poslali su molbu Zajednici superligaša da se meč pomeri, jer strahuju da bi navijači "gradjevinara" pre meča na Banjici mogli da im naprave probleme.

Ostaje pitanje i da li će pomeranje rešiti probleme, jer navijači Rada koji su se jasno odredili kao veliki protivnici pomenute parade, sada imaju slobodan dan u nedelju...
U nedelju će tako igrati samo Partizan koji na stadionu u Humsoj dočekuje novosadsku Vojvodinu od 19 sati.
Ostale utakmice igraju se u subotu od 16 časova."

 

-Samo jedno pitanje dragim moderatorima voljenog mi sajta.

Zasto ste onemogucili komentare? Ja sam siguran da bi veliki broj ljudi imao stosta da kaze na ovu temu, licno mislim da "ponosni" ovim nece postici nista, osim sto ce dodatno isprovocirati i motivisati te "navijace" da prave nerede u nedelju, verujte, nema toga sto moze spreciti jos jedno ruiniranje Beograda, a bice dobro ako se sve zavrsi samo na tome (neizbezno je i nekoliko desetina povredjenih, naravno). I nije mi jasno kako to onda Partizan igra svoju utakmicu tog dana. Sta, kao grobari su cvecke ? A i delije su fini momci, u subotu, kada se vrate iz Smedereva umorni, odmah u krevet, jerbo sutra se mora caci pomagati da istovari drva, zima je blizu !

 Da ne duzim, mislim da ce ovaj potez imati efekte skroz suprotne zeljenim, a vreme ce pokazati da li sam bio u pravu... ili ne



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana