PROVALE U NAJAVI

jande92 RSS / 23.09.2009. u 11:02

Povorka...

pa i nisam bas siguran da su izabrali pravi naziv manifestacije i zbog priglupog izveštavanja najavljenog dogadjaja. Više puta sam video slične manifestacije (Berlin, Amsterdam..), pa mi se čini da naši predstavnici ove populacije nisu izabrali ni termin ni vreme, a bogami ni mesto.

Ja odmah da kažem da imam prijatelje koji su homoseksualci ali nisam primetio da se hvale. Na ovu temu sam se najviše nasmejao kada mi je prijatelj koji živi u Češkoj rekao da je promenio svoje seksualno opredeljenje u CV-u kako bi ušao u uži izbor na posao za koji je konkurisao. Tamo je zbog preterane kampanje o jednakosti, došlo do toga da jednostavno moraju da vas pozovu u uži izbor kako vas ne bi diskriminisali. I vi tako lepo, dobijete posao. Ovo mogu da shavtim kao jednu vrstu snalažljivosti, ali ne mogu da se ne zapitam šta je sa kandidatima koji su otpali...

Što se tiče povorke, taj izraz i dalje koristim za pogrebe i slične stvari. Parada ponosa? Pa čime da se ponose? Mora da misle da su uspeli u životu jer svoju različitost javno u koloni iskazuju-kao hitlerjugend (odanost cilju i idalima). Nego de ja da se pohvalim, a imam i čime. Ja ovih dana pripremam transparent sa imenima žena sa kojima sam bio (svoju neću namerno da stavim) i da to ponosno prošetam štraftom.Umesto da mašem vazelinom i lubrikantima, ja ću da mašem ženskim gaćicama koje sam prikupio (a to volim) svestan rizika  za pomenute dame koje su danas uate i nadasve poštene.

 

Navijači-ubice

ako se sećate a sećate se poslednjeg ministra unutrašnjih poslova iz redova SPS.Pa ako se sećate onda se i sećate ''problema'' koje je on rešavao. A bilo mu je teže jer nije imao Zakon. Ovo kažem jer su u vreme Vlajka i Zoće ova deca bili baš mali, malecni...pa su izrasli u divljake koji ubijaju na našim ulicama-strance. Ostalo deci urezano od malena ko su neprijatelji nebeskog naroda pa sad su ojačali da kolju. Pačić može sve da ih pohapsi-ostaće jedan da mu se najebe svega najmilijeg!Sve što rade rade pogrešno i upadaju u veeeliku dubiozu. A Boki je sve umorniji i sve popustljiviji...

Razno

Počeo brat i našao gomilu budala za svoj šou, al baš budale. Počela farma, pa saznajemo ko piša na dasku, ko hrče, ko pravi najbolji pasulj. Razlika izmedju brata i farme je ta što u bratu mora da se jebe, a na farmi ako se opale to im je samo uspomena.

Državni službenici sada strepe i paze da sve svoje radne zadatke i obaveze završe tako da se ne nadju na spisku prekobrojnih. Mogu da se kladim da će žene bolje proći-veći radijus znanja imaju. Videćete! Otpuštanja su svakodnevna i sve ubedljivija.

Ne bih da Vam oduzimam vreme.....nisam zadovoljan odgovorom.........

Atačmenti



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana