Komentari

neo_and RSS / 30.09.2009. u 15:02

Bris Taton
Bris Taton
Ovde je rec o komentarima. Apsolutno mi nije jasno da postoje osobe koje NEGATIVNO ocenjuju komentare nasih sugradjana u kojima se izjavljuje saucesce porodici nastradalog Francuza Brisa Tatona i obelezavaju ih sa NE PREPORUCUJEM. Neko napise "Moje saucesce. Pocivaj u miru" i onda bude obelezen kao negativni komentar! Pa sta je vama?
Inace, za informaciju, u francuskim medijima je izasao intervju sa roditeljima Brisa Tatona i ovo sto se desilo u Beogradu nije okvalifikovano kao "delo huligana", vec "rasista i ksenofoba koji su se spremali da seju teror na Paradi ponosa" (kraj citata).
Citam francusku stampu i nigde nisam procitao da se osudjuje Srbija i srpski narod za ovo zlodelo. Ali, mislim da je vreme da i mi sami pogledamo istini u oci i stavimo tacku na dosadasnju praksu tolerancije svega i svacega. Ta tolerancija koja je jedno vreme bila i promovisana kao simbol Srbije, donela nam je veliku drustvenu degradaciju i stvorilo od jednog dela nasih ljudi RASISTE i KSENOFOBE. Za ovo drugo nisam siguran, ali za prvu kvalifikaciju znam da nam nikad nije bila odlika u proslosti.
Stop toleranciji rasizma i ksenofobije!
Uskoro ce biti postavljen sajt koji pokrecu drugari Brisa Tatona: www.brice-taton.com (sajt se jos izradjuje) a koji je zamisljen kao svojevrsna opomena svima nama.

Atačmenti



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Blogovi autora

Svi blogovi

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana