Мој први блог и нешто о б92

peacefull.warrior RSS / 30.09.2009. u 19:16

Ево мој први блог икад. Реших да се окушам у овом виду комуникације, јер за све ове године колико знам за интернет, а у принципу знам од како је дошао у србију... тачније 2 године после тога, никад нисам користио блогове. Ишао сам и на крстарицу, и користио разноразне чет програме, и фејсбукове, ал блог никад нисам. И немате појма колико сам узбуђен због тога. Све дрхитм. Лажем. Само ми је јако досадно.

 

Да будемо клише. Рећи ћу пар ст вари о себи за свој први блог.

Прво зовем се Младен. Као минимум још 3 човека на овом форуму јер су 3 ника која су ми пала на памет а имала везе са мојим именом била заузета.

Друго 87 сам годиште што сведочи да сам релативно млад.

Треће студирам шумарски факултет, смер дебела ладовима. Тачније не студирам ништа тренутно ал ко зна. Досада ме натерала на блог, можда ће и на факултет.

Четврто не радим нигде, јер са гимназијом се и овако тешко налази посао а још теже пристојан.

Пето трудићу се да пишем ћирилицом за пропагирање српске културне баштине.

 

Е сад пошто је ово место где ваљда треба да износимо своје ставове, виђења итд. да кажем пар о драгој нам телевизији б92. Нисам од оних ''причај све фино клише'' за почетак код б92 ми се највише свиђа дизајн. Дизајн целе телевизије, лога, сајта, увода, реклама, џинглова или како се то већ каже је апсолутно број један у србији.  Програм је солидан, забавне емисије, политичке су ок, инсајдер је разбио. Са тим што по неки водитељи у неким ситуацијама могу да буду иритантни. Например данас на емисији стање нације водитељка је питала пар непотребних питања да кажем сивишних јасно видљиво није била довољно интелектуално укључена у саму дебату. Ма боже мој можда госпа није спавала. 

Е оно што ми највише смета на б92 јесте то што ми коса опадне док се региструјем на форумжблог. За форум још нисам добио потврду од админа. Но боже мој. Ал не видим поенту толике сигурности.

То је то, надам се на будуђем чиотању куцкању, да ћу да нађем своју верну публику и постанем нечија исто толико верна. :)

 

 

 

 



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana