Porodica| Zabava

Dečji sajam

uros_vozdovac RSS / 10.10.2009. u 18:35

Gledam vremensku prognozu, imam neku fensi detaljnu za pilote amatere, u sledećih 14 dana ovo je jedini pristojan dan. Ako im je za verovati.

A pogodilo se, starija ćera peva rekreativno u dečjem horu `Vrapčići` to je beogradska ispostava čuvenoh dečijeg hora iz Banja Luke, ali ova ispostava nije baš tako ambiciozna kao glavni hor. Ne snimaju pesme, namju audiciju, svi su dobro došli, pevaju rekreativno iz sveg glasa i uopšte vlada neka opuštena atmosfera. Što se javnih nastupa tiče oni su na playback, naša deca igraju i glume pevanje. Bojana ih obožava!

Danas smo nastupali na dečijem sajmu, samo dve reči - provod super. Posle toga smo iskoristili priliku da obiđemo ceo sajam, koji neodoljivo podseča na novogodišnji vašar. Dva su utiska:

 

Prvo, ima mnogo izgubljene dece, to jest svako malo se preko razglasa prozivaju da se nađu. Neuobičajeno mnogo, za tih oko sat i po koliko smo bili u hali preko 30 puta. Iskusniji od mene tvrde da je u pitanju kombinacija dečije opsednutosti igračkama i roditeljske opsednutosti kupovanjem koječega.

Drugo među svim šarenim štandovima naišli smo na jedan potpuno prazan. Nema nikoga ni posetioca, a na veliko zaprepašćenje ni domaćina štanda. Samo stoji propagandni materijal. E sad zašto je štand prazan, da nije neko ko tu radi umoran otišao u WC? Ne štand je bio prazan svo vreme, sat i po... Dakle ukoliko nekog zanima, može da se obavesti preko letka koji je na stolu i ima u sebi raspored časova, kao i sajt na internetu. Koji se završava na .yu.

 

Atačmenti



Komentari (6)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

dusanovaiivanovamama dusanovaiivanovamama 00:21 11.10.2009

Svetosavsko zvonce

na yu? A jos nigde nikog?
Nego, bitno je da ste se vas dvoje lepo proveli
miloradkakmar miloradkakmar 00:35 11.10.2009

Ove nedelje

i deca u mojoj varošici su uživala: izložba medvedića-igračaka, crteži i pesme o medi, crtani i dokumentarni filmovi, javno izvođenje dečjih emisija i kruna svega maskenbal. Dečja radost je neopisiva posebno kada se skoncentriše na jednom mestu.
112358oo 112358oo 22:56 11.10.2009

.

Drugo među svim šarenim štandovima naišli smo na jedan potpuno prazan. ...
kao i sajt na internetu. Koji se završava na .yu.

možda su pretpostavili da će sledom nelogičnosti privući pažnju i ostati zapamćeni ,)

drago mi je što se deca druže i pevaju. imaš li neki video kako to zvuči?
uros_vozdovac uros_vozdovac 08:05 12.10.2009

Re: .

Imam, snimano sa telefona pa nije baš zavidnog kvaliteta iako je telefon po specifikacijama ravan kameri... Za par dana će valjda neko iz Vrapčića da upload-uje i na Jutjub pa cu postavim linkove.
uros_vozdovac uros_vozdovac 08:08 12.10.2009

Re: .

ali evo fotografija
NNN NNN 12:30 12.10.2009

Mi smo mislili da idemo

ali smo se malo plašili gužve, pa smo proveli lep dan na Adi.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana