braco i sestre, gradjanke i gradjani srbije

sybil RSS / 11.10.2009. u 05:29

nedavni dogadjaji ogolili su tuznu cinjenicu: srbijom i nasim zivotima upravlja sluzba ciji su ciljevi mracni i cija je moc ogromna i nemerljiva sa bilo kojom zvanicnom institucijom. oni mogu da ubiju premijera, oni kontrolisu batinase i kriminalce, oni imaju crkvu, oni imaju medije i propagandu, oni su fasizovali 70% neukog naroda, oni imaju specijalne organizacije za nasilje i cilj im je da nas gubernizuju. u takvim uslovima, demokratija nema sanse, demokratija je privid. plasi me pitanje - ko i kako moze da ih pobedi, a bez pobede nad njima nema  istinskog napretka. djindjic je pokusao da ih pobedi i ubili su ga.

srbija je sada u stanju waimarske republike koja nema moc da zapocne akciju, poraz je nepravda, nasilje svuda oko nas, mrznja prema neprijateljima sa zapada, vojna neutralnost, rusko-kineski stubovi sa 100 trubaca i trlababalan. istina je - i ovo malo napretka sto smo osetili je zbog djindjiceve politike, a mi sada nismo spremni za nove neizbezne korake.

sta znaci necemo u nato? to znaci- nema stranih investicija, sem iz rusije, kine i ne znam burkine fasao, svi hoce da im kapital bude siguran, citaj nato, nema razvoja, nema zaposljavanja, nema plata i nema penzija. dobar dan devedesete sa psima lutalicama.

 kosovo? kosovo je moneta za potkusurivanje rusa i gorivo za nasilne organizacije, nista vise. jel' mi treba da damo rusima svo nacionalno bogatstvo za  dzabe zarad kosova koga tako necemo odbraniti nego svakim danom slusamo koliko je srba ubijeno. jedini nacin da zastitimo nas narod tamo je onako kako je hteo djindjic- da postanemo respektabilan partner eu i nato-a i da se onda borimo da se narod zastiti.

 i opet se vrtimo u krug, da bu usli u nato i eu, moramo da porazimo sluzbe, a da bi porazili sluzbe potrebno je .... sta? ne vidim izlaz.

i da naravno- za sve je kriva holandija. 

 

ante_markovic.jpg

Zoran-Djindjic26.jpg

Atačmenti



Komentari (0)

Bloger je isključio mogućnost postavljanja komentara za ovaj tekst

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana