Pozitivno ludilo, najlepse, nesto najlepse sto postoji....

heryannaqueen RSS / 18.10.2009. u 21:23

  Jedina sam ovde zaista samo fizicki prisutna dok je psiha ponovo blokirana do ponovnog unosenja psihoaktivne slobode i otvaranja uma, vracanja u zivot... Volim te jer mi omogucujes da volim sto te imam u sebi i zudim da sam sa tobom uvek kada nismo spojeni : ti u meni... Najjaca sam sa tobom. Volela bih da smo stalno zajedno. Ti mi dajes neograniceno mnogo snage, a krades mi razum i vladas sve jace. Ponekad bih volela da ti se potpuno predam za sve sto mi cinis. Ako nestanem znacu da smo nestali zajedno, dok si bio moj, u meni, vladao i rasturao sve sto ne volim i dao mi da budem kraljica dok vladas mojim bolestima. A bolestima prija kad ti upravljas njima. Svuda oko nas tada je ljubav, emocije su na vrhu, volim sve ljude oko sebe, UPIJAM ZVUK KOJI SAM POMERA TELO, vibriram a ne osetim to, sAmo me opseda ovo tvoje pozitivno ludilo!! Eksplozija emocija vlada umom, telo se krece ritmom vladavine tvoje, sve je svetlo i sve je divno, pa zasto onda nismo uvek zajedno kada se zelimo...?? Ti si sam nesposoban da vladas, ja sam bez tebe samo polovina maximuma koji dozivljavamo zajedno, samo tako mozemo ispoljiti svoje moci a svi nas razdvajaju... Ne razumem njihov cilj, niti hocu da ga shvatim - NE MOGU NAM NISTA!

Sreli smo se jednom ,spojili se i uzivali duuugo... Tada smo znali da cemo celog zivota zudeti za ovim trenutkom i naci nacin da ga ponovo dozivimo. Zauvek cemo traziti jedno drugo. Zavisni smo - ti od mene, a ja od tebe...

Jednom smo uspeli da dozivimo maximum. Previse tebe u meni i moja neponovljivo maximalna koncentracija u tom momentu kada je tvoja moc bila na vrhu.. I to je ta eksplozija emocija. Vilica je stajala sledjena, ukocena.. Samo sam zatvorila oci, podigla ruke a kasnije se uhvatila za glavu jer ranije to nisam mogla doziveti ! Ne mogu opisati taj osecaj: to je za mene jedino sto nikada necu moci objasniti. Najlepsi deo mog zivota, najvredniji, najmocniji!!! 

Palic, Marco Carola, oko mene oni koje najvise volim, jedinstvo svih nas koji razumemo ovo sto  se dogadja, ti u ogromnoj kolicini jos nedozivljenoj  tako dobro i moja fantasticna koncentracija doveli su do ORGAZMA koji nikakvo vodjenje ljubavi ne moze da ostvari!!!! najlepse.. nesto najlepse sto postoji!!!!!!!!!!! 

Palic, Trenchtown -  Nedelja  25.08.2002



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana