O stetnosti kompjuterskih igara...

nelly09 RSS / 20.10.2009. u 23:20

S vremena na vreme, nadobudni novinar(ka) dozove u studio jos nadobudnijeg sociologa, psihologa, predstavnike vlasti i crkve da zajedno prodiskutuju o nevidjenom zlu koje se nadvilo nad covecanstvo i preti da unisti ili, jos gore, satanizuje ljudski rod. Iako konkretnih primera ni nemaju, zatalasaju odnose u pojedinim porodicnim sredinama i najdeblji kraj izvuku, naravno, klinci. Eto, vidis sta kaze onaj cika, vidis koliko je to stetno, postaces ubica, lopov, zakrzljali debil, pterodaktil... Zabranjujem ti kompjuter do daljnjega. Klinac pati, sta ce, bio je na poslednjem nivou. Boss mu se smesi iz ugasenog monitora. Od gomile mojih drugara koji su nesrecni zavisnici ovih djavolija niko nije postao ubica, lopov, mada je jedan malo poceo da lici na pterodaktila. Moji drugari imaju jaku logiku, precizni su i spretni. Anticipiraju, cak. I ne bi ni mrava zgazili. A i zasto bi. To im je ispod casti.Jer, oni su ubili Diabla, vise puta spasili svet od Hitlera i njegovih ubervojaka, sprecili invaziju vanzemaljskih akrepa. Moji drugari ne voze brzo jer su njihove Potrebe za brzinom davno ispunjene, oni su svetski sampioni. I uglavno imaju i zene i decu. Normalnu. Koja ce se igrati na kompjuteru kao i sva druga normalna deca na planeti.

 

Za uvo:  Rammstein - Liebe ist fur alle da (2009)

U trenutku kada je mozak polako poceo da brise i poslednje secanje na jedan od najboljih progresiv metal bend na planeti, Till i ekipa su resili da nam plasiraju jos jedno pakovanje njihovih nocnih mora. I da nije nesrecne Pussy ovo bi bio najbolji album zanra. Ali, Pussy je tu i sa time cemo morati da zivimo i mi i Till i drustvo. Ako je pak izbacite sa playliste, slusacete Rammstein kakav jos niste culi. FANTASTICAN! Ako niste ni blizu ljubitelja ovakvog zvuka, zaboravite ovaj tekst. I slusajte Pussy. Mi vam je od srca poklanjamo.

                                                                                  Ocena: 83/100

 Za oko: Supernatural, TV Show (2005 - present)

Tesko je opisati kvalitet ove sf/horror serije, pogotovo ako ste njen verni fan. Ako ste voleli Dosije X volecete i ovo. Glumacka ekipa, efekti, muzika, prica, sve je na svom mestu, odlicno ukomponovano. Blaga doza humora je zrela visnja na vrhu slaga ove natprirodne torte. Puno akcije, stalno on the road, drzace vam paznju i blokirati ocne kapke. Ovde nema Samanthe, nema Keri, Sarlot ni Mirande, ovo je ozbiljna stvar. Zato go and kick some demon`s ass!

                                                                                                          Ocena: 96/100

 

 



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana