Vakcinacija zelene pijace

Srdjan Staletović RSS / 23.10.2009. u 15:25

Tanjug - 23. oktobar 2009. Tokio -- Japanski naučnici proizveli su humanoidnog robota koji savršeno simulira simptome novog gripa, koji treba da pomogne u osposobljavanju medicinskog osoblja.

Ljudi, trebalo bi odmah da odredimo prioritetne grupe građana i da ih vakcinišemo protiv virusa gripa. Da se ne gužvaju po domovima zdravlja, da ne utrče penzioneri, trudunice, hronični bolesnici i deca preko reda. Da kad nestane vakcine ne zaustavimo proces društveno-ekonomske tranzicije. Da imamo koga da pošaljemo u Brisel za Novu godinu da nam donese Beli šengen i da ga „raspakuje" na sred Trga republike. Nemojte da se tresemo od straha uoči Deda-mrazove posete strahujući da nam uz pakete ne zavali i H1N1, daj da i njega zveknemo vakcinom.

VIP vakcina
VIP vakcina

Vakcinaciju grupe srpskih VIP građana organizovaćemo u Hali 1 Beogradskog sajma. Postavićemo ih da u vijugavom redu čekaju sa zavrnutim rukavima na levoj ruci da čekaju na iglu. Gipsanim zidom odvojićemo žene od muškaraca i obezbediti da redari sprečavaju provirivanje s jedne na drugu stranu. MUP Srbije angažovati da utvrdi da u Hali 1 nema skrivenih kamera i sprečiti mogućnost direktnih prenosa vakcinacije ukućana.

Na čelu kolone velikih srpskih putnika da budu: ministar spoljnih poslova, predsednik Privredne komore, šefovi diplomatskog protokola, brigada pogranične policije (ko zna da l' je zaražen ilegalni prelaznik). Zatim ceo stručni štab fudbalske reprezentacije sa svim domaćim igračima, njihove bolje i bogatije polovine, svi piloti JAT-a, stjuardese, stjuarti i aviomehaničari, folk-dive i prateći orkestri koji nameravaju da se tokom božićnih praznika neoporezivo natpevavaju po kafanama diljem Evrope. Milića Vukašinovića vakcinisati u jutarnjim satima jer se rano budi.

VIP vakcinu da pripremimo za srpsku elitu koja će „najluđu noć" da doživljava na Tajlandima, Bahamima, Portugalijama i inim destinacijama. Obavezno onog šefa Kontiki-ja pod iglu, šofere čačanskih šlepera što voze ture Istanbul-Amsterdam, predstavnike niskobudžetnih avio-kompanija, sve učesnike međunarodnih seminara koji se održavaju od 10. novembra ove do 1. maja sledeće godine.

Svi novinari koji bi da prate Predsednika ili nekog od ministara na međunarodnim putovanjima, da se stave u red pred Halu 1. Pod iglu da idu svi rukovodioci Srbijagasa jer malo-malo pa pregovaraju o ceni izvan naših granica, ko zna šta sve mogu da donesu. Ove glumce što tezgare u stranim serijama, suvlasnike filmskih studija u koje dolaze belosvetski umetnici i eksperti za reciklažu što grabe međunarodno iskustvo, da se vakcinišu kao poseban VIP segment.

Predsednici opština koje su smeštene uz državnu granicu, šefovi carinskih ispostava i voditelji jutarnjih programa na domaćim TV stanicama, trebalo bi da budu vakcinisani, ali i revakcinisani u roku od 7 dana zvog izuzetne izloženosti ljudima. Goricu i Dragana iz „Dizanja" sa Radija B92 vakcinisati u kamp-prikolici kojom obliaze zemlju, a koju za tu priliku treba parkirati uz Halu 1.

U Hali 1 obezbediti termin za vakcinaciju osoblja turističkih centara u kojima će građani zimovati na odloženo plaćanje čekovima građana. Takođe obezbediti mesta za građevinske inspektore da budu u stanju da zaustave divlju gradnju, a ne da boluju kao i za prve dve brigade komunalne policije.

Ljudi, molim vas! Od svega je najvažnije da obezbedimo vakcine za prodavce na zelenim pijacama. Bude li njih grip bacio u krevet na nedelju-dve dana, pa ljudi mi ćemo po ovim hiper-marketima svi u robote da se pretvorimo, poput ovog što ga Japanci smislili.

Atačmenti



Komentari (7)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Srecko Sekeljic Srecko Sekeljic 17:33 23.10.2009

Masoni

Nego... Zar ne kola okolo ona teorija zavere da svinjski grip zapravo uopšte nije opasan, nego je vakcina ta koja u sebi nosi tajni nečastivi davinčijev kod, a da je priča o gripu samo dimna zavesa i mamac kako bi svi pošto-poto pohrlili da se vakcinišu i navuku sebi masonski hejt na vrat??

Srđane, provalili smo te! Sigurno si se zalagao i za čipovanje ličnih karti
aleksandrovasvastara aleksandrovasvastara 19:14 23.10.2009

Re: Masoni

Pa svinjski grip i nije opasan, letos smo imali nekoliko slucajeva i niko nije umro. A oni nam ovde po trolejbusu pustaju propagandu preko zvucnika i lepe postere da zaplase narod. Ne znam dal su Masoni, ali su izgleda farmaceutske korporacije resile da namlate pare.
Kazezoze Kazezoze 09:40 25.10.2009

Re: Masoni

Nego... Zar ne kola okolo ona teorija zavere da svinjski grip zapravo uopšte nije opasan, nego je vakcina ta koja u sebi nosi tajni nečastivi davinčijev kod, a da je priča o gripu samo dimna zavesa i mamac kako bi svi pošto-poto pohrlili da se vakcinišu i navuku sebi masonski hejt na vrat??

mislish na ovakve vakcine?
Srecko Sekeljic Srecko Sekeljic 10:53 25.10.2009

Re: Masoni

Mislim na ovakve masone :)

Kazezoze Kazezoze 12:50 25.10.2009

Re: Masoni

Srecko Sekeljic
Mislim na ovakve masone :)


zar nije upozorenje sa ovog videa koji si okachio, realizovano u linku koji sam ja okachio, odnosno pochetak realizacije, jer bi se, ako bude srece, posle ova 4 smrtna sluchaja cela zavera mogla zaustaviti.
zainteresovala me i ova novinarka - jane burgermeiste - koja se spominje u ovom tvom videu i koja je tuzhila UN i SZO zbog mogucnosti zloupotrebe vakcina za svinjsku gripu. nashao sam njen blog, interesantan je.
Kazezoze Kazezoze 20:13 23.10.2009

odlichan tekst - duhovit

potpuno se slazhem da treba zashtiti prvo VIP elitu, pa, ako shta pretekne, i gradjane po zaslugama.
treba pocheti sa ovim dobitnicima raznoraznih nagrada, pa dalje nastaviti po tvojoj listi.
Jelica Greganović Jelica Greganović 14:23 24.10.2009

A, oćemo

i u matici da za političare pripremimo bolje vakcine no za narodne manje bitne mase, ko u Nemačkoj?
Goricu i Dragana iz „Dizanja" sa Radija B92 vakcinisati u kamp-prikolici kojom obliaze zemlju, a koju za tu priliku treba parkirati uz Halu 1.

Poznajući Moju najbolju drugaricu kao neviđenog manijaka za sve lekove, njoj odmah da se spremi dupla doza.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana