Teža tema.... Ona posle ...

leopold_lady RSS / 27.10.2009. u 01:02

Ne znam zašto - ali,sve se uvek svali na sirotinju ....

Kod mene u komšiluku  - danas (sad već juče) .... 

 Sa sajta RTS-a ....

 

ponedeljak, 26. okt 2009, 08:04 -> 21:25

Dva požara u Beogradu

U požaru rano jutros u Zaklopači jedna osoba je stradala, dok u požaru u romskom naselju u Žarkovu nije bilo povređenih, ali je izgorelo 20-tak baraka.

Rano jutros, oko tri sata, ispod mosta u Žarkovu, izbio je požar u Romskom naselju. Povređenih nije bilo, ali je izgorelo 20-tak baraka.

Izveštaj reportera RTS-a Sanje Belović

Vatrogasne ekipe ugasile su požar. Međutim, u požaru koji je izbio u Zaklopači samo tri minuta pre požara u Žarkovu jedna osoba je stradala.

U požaru u Žarkovu izgoreo je optički kabl za koji je vezano 50 baznih radio stanica mobilne telefonije, pa su mogući problemi u telefoniranju i snabdevanju električnom energijom okolnih naselja.

Preduzeće Telekom Srbije saopšstilo je je kvar na telefonskoj infrastrukturi u Žarkovu, Novom Beogradu i Miljakovcu delimično otklonjen i da će sistem sukcesivno biti osposobljen do kraja nedelje.

Kako se navodi u saopštenju, u tri odvojena incidenta prethodne noći oštećena je telefonska mreža, tako da oko 20.000 građana nije moglo da koristi usluge fiksne ili mobilne telefonije.

U prekidu su i dalje fiksne linije korisnika u ulicama na Novom Berogradu - Milentija Popovića, Vladimira Popovića, Bulevaru Nikole Tesle i Bulevaru Milutina Milankovića.

 

Nadam se da će grad da nekako pomogne i da će gospodin Đilas tim ljudima koji su ostali bez domova (kakvi god da su) pomogne.... Kad su mogli da se pomažu kojekakvi - treba da se pomogne i ova sirotinja - koja je ostala bez ičega .... 

 

 



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana