Dvoličnost ....

leopold_lady RSS / 01.11.2009. u 17:32

Znam,znam .... Rekla sam da neću pisati o politici ... Pogotovo što se sa većinom u nekim stvarima i stavovima ne slažem ....

Ali,ovo je toliko dvolično da mi apsolutno nije jasno - kako oni misle surtra da funkcionišu zajedno - ako ikada budu i trebali da funkcionišu zajedno.... Poznavajući Srbe kao narod - teško da će ikada iko biti ponovo sam na vlasti.... Zato mi nije jasno - kako ovakve izjave mogu da se plasiraju u javnost !!! 

Svako ima pravo na svoje mišljenje.... Mi ovde možemo da mislimo šta hoćemo - ukoliko to ne utiče na stanje svesti naroda i ukoliko nemamo odgovornost prema onima koji bi trebali za nas da glasaju ili su za nas nekada glasali  (mislim da na blogu nema takvih političara- ili ih ima jako mali broj) - onda možemo da pišemo šta hoćemo .... Ali,ovakva izjava za novinare - je skandalozna i sramotna !!! 

 

Sa sajta Vesti B92  .... 

 

 

B92 item-new-black.gif Info item-new-black.gif Vesti item-new-black.gif Politika
trans.gif
SNS: Ozbiljna borba, a ne marketing
1. novembar 2009. | 13:48 | Izvor: Beta
Beograd -- Srbiji treba ozbiljna borba protiv organizovanog kriminala, a ne marketinški potezi koje vlast koristi u promotivne svrhe, poručuju iz Srpske napredne stranke.

"SNS zahteva da predstavnici vlasti prestanu da koriste borbu protiv organizovanog kriminala u svrhu partijske promocije i dizanja rejtinga", kazao je funkiconer Srpske napredne stranke Marko Đurić povodom akcije MUP-a u kojoj je juče uhapšeno nekoliko stotina ljudi.

"Srbiji je potrebna ozbiljna, organizovana i beskompromisna borba protiv organizovanog kriminala koji u značajnoj meri izjeda naše društvo i umanjuje njegov kapacitet, a ne ad hok marketinški potezi koji će sa ulica skloniti sitne ribe na 48 sati ili najduže na 30 dana", kazao je Đurić.

Đurić je rekao da SNS zaheva da budu uhapšeni najkrupniji kriminalci od kojih potiču droga i okrganizovani kriminal u Srbiji.

Prema njegovim rečima, država mora da kaže građanima i zašto je od nekoliko hiljada prijavljenih slučajeva korupcije procesuirano samo nekoliko.

Đurić je povodom najave iz EPS-a da bi struja trebalo da poskupi najmanje 30 odsto upozorio nadležne da bi u uslovima teške ekonomske krize takvo poskupljenje predstavljalo veoma ozbiljan udarac na standard građana.

"SNS smatra da građani ne treba da ispaštaju, jer grupa tajkuna koja ima podršku vlasti na špekulacijama oko struje zarađuje milone, a da u isto vreme nisu uložili ni dinar u izgradnju novih kapaciteta", kazao je Đurić.

 

 

______________________________________________________________________________________

 

Šta reći - posle ovoga ??? 

Dvoličnost !!! 



Komentari (2)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

miloradkakmar miloradkakmar 00:00 02.11.2009

Била

би друга прича да су на власти.
leopold_lady leopold_lady 09:38 02.11.2009

Re: Била

би друга прича да су на власти.


Da,da .... Samo me zanima kakva bi tada priča bila....

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana