Ona i on (i one)

Strongman RSS / 04.11.2009. u 09:33

cross-fingers-2.jpg- Najtoplije preporučujem neki privezak sa mini disko kuglom pun šljokica i posebno izraženu naviku pipanja svog lica nakon igranja sa priveskom. Napredniji kurs podrazumeva nekoliko predmeta sa šljokicama kao što su sako, majica, olovka, ...

- Kad god se vratite iz diskoteke pijani, umazani šljokicama a žena čeka nervozna ili uspavana bez ustezanja je uhvatite za ono mesto koje nepristojni nazivaju pi#ka. U 95% slučajeva nećete morati ama baš ništa dalje da radite. U ostalih 5% slučajeva ima dva scenarija "i najboljima se dese da zataje" ili pesma "na kolenima sam i mhmhm".

 

 

Prvi svetski rat, rat u vijetnamu, hladni rat, navijački rat, .... Nešto mi tu nedostaje. Rat izmedju polova konstantno tinja i uzima svoje žrtve. Svi smo regrutovani, nemamo strategiju, a ni ne znamo da smo u prvim borbenim redovima. Reče moj kum Radenko "Da nema seksualne privlačnosti muškarci i žene bi bili dva najzaraćenija plemena."

Probao sam da skupim nekoliko saveta koji mogu da pomognu muškarcu da izbegnu nepotrebne čarke koje mogu da uvuku čoveka u pravu bitku koja sigurno neće dobiti rat. Ovo je moje viđenje kako d u isto vreme budeš i muškarac i muž bez velikih posledica.


- Vodite ženu svuda a posebno na neke izuzetno dosadne skupove, recimo kad sedite s drugarima i pijete pivo i prepričavate neki doživljaj od pre 20 godina koji nikom ne može da bude smešan, osim vama naravno. Valjda če da joj dosadi posle nekog vremena da prihvata vaše "ljubazne" pozive.

- Obavezno održavajte prijateljstvo sa drugarom koji ima najčudnije probleme. To su oni tipovi koji zovu u bilo koje vreme i imaju neku neverovatnu situaciju koja samo njima može da se desi. To je odličan baza za čudan ali prihvatljiv alibi da se izadje bilo kad iz kuće.

- Nikada, ali nikada ne odlazite na sumnjive sastanke ako supruga planira nešto drugo. Veštiji muškarci pozivaju ženu da podje kad su sigurni da je mrzi ili je sprečena. Tako se kreira par sati vremena bez brige da će biti telefonskog i drugog proveravanja

- Ako je moguće nikad sa ne okrećite za drugim ženama i ne komentarišite, barem ne pozitivno, posebno pred ženom. Slika totalne nezainteresovanosti ne može da škodi.

- Nikad ne dozvolite suvozaču da pomera sedište napred nazad ili, ne daj bože, da obara naslon. Uštedećes sebi mnogo muka kad žena pita.... Šta joj već padne na pamet

- Najtoplije preporučujem neki privezak sa mini disko kuglom pun šljokica i posebno izraženu naviku pipanja svog lica nakon igranja sa priveskom. Napredniji kurs podrazumeva nekoliko predmeta sa šljokicama kao što su sako, majica, olovka, ...

- Kad god se vratite iz diskoteke pijani, umazani šljokicama a žena čeka nervozna ili uspavana bez ustezanja je uhvatite za ono mesto koje nepristojni nazivaju pička. U 95% slučajeva nećete morati ama baš ništa dalje da radite. U ostalih 5% slučajeva ima dva scenarija "i najboljima se dese da zataje" ili pesma "na kolenima sam i mhmhm". Ni taj inverzni oralni seks nije baš toliko bezveze, pogotovo kada se spasavamo.

- Ako vas supruga čeka u krevetu u polu snu i uvek vas provali u koliko sati ste došli i za to ima rešenje. Kupite ženi novi skup sat sa najmanjim mogućim brojkama koje nemaju samosvetleću farbu na sebi, a sve ostale uredjaje koji pokazuju tačno vreme uklonite iz sobe. Onaj dolče gabana što ste joj kupili pre pet godina, što svetli u mraku slobodno bacite sa devetog sprata što dalje. Onda ste mirni kad dodjete kasno iz noćnog provoda "svratili posle malog fudbala na pivo", puni šljokica "išli smo mojim kolima". Koliko je sati? Nema još 12.

- Mobilni telefon je najbolji ako ima samozaključavanje u prve 3 sekunde nakon razgovora. Poželjno je da se otključava otiskom palca ili šifrom od 15 slova i brojki. ...Jer to je službeni telefon. Napredan kurs podrazumeva jednom mesečno sterilisanje telefona brisanjem poruka i preimenovanjem kontakata u muška imena. Nakon toga sledi nonšalantno zaboravljanje otključanog telefona na radnoj površini u kujni. Ova metoda ima i svoje protivnike jer ume da bude rizična.

- Nikad, ali nikad ne dozvolite drugaricama da vas zovu u proizvoljno vreme. Poželjno je da znaju da ste oženjeni i da inicijativa kontakta bude s naše strane. Naravno sve ženske kontakte krstiti muškim imenima ili još perfidnjie prezimenima.

- I ako ne vežbate budite član nekog sportskog društva ili teretane. Možete da ugrabite ekstra sat dva a i ima tuševa, a to ne može da šteti.

- Pre nego što se vratite sa "dosadnog" putovanja dogovorite sa suprugom odlazak u šoping, pa makar u Budimpeštu. Kreiraćete "tunel" efekat i zaštiti se od neprijatnih pitanja ko je skim bio u sobi na službenom putu.

- Pre nego dozvolite da budete saterani u ćošak seksualnim aspiracijama sopstvene žene (jebi ga desi se) obavezno sažvaćite pola tablete cijalisa. "Da mu ne mislim" što reče moj drug Džo.

- Fejsbook! Uvek držite isključen čat i brišite sve, ali sve poruke. Ne zaboravite one iz "sent". Naravno šifru menjajte na pet dana i ne dozvolite da padne neprijatelju u ruke.



Komentari (156)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

dirtyharry dirtyharry 09:35 04.11.2009

Prvi ...

A vidim i da si ti ovog jutra poranio
Strongman Strongman 09:37 04.11.2009

Re: Prvi ...

To je tekst od juče ali mi isključili internet sinoć.... Oni iz SBB
dirtyharry dirtyharry 10:15 04.11.2009

Re: Prvi ...

To je tekst od juče ali mi isključili internet sinoć.... Oni iz SBB


Ha, ha, ha. Pa dobro došao u Srbiju
Strongman Strongman 10:19 04.11.2009

Re: Prvi ...

Ma meni isključivali i u Americi.
dirtyharry dirtyharry 11:43 04.11.2009

Re: Prvi ...

Ma meni isključivali i u Americi.


E, bre, znači taličan si gde god se pojaviš. Mali troll (pisaću blog nekad o tome) u zgradi moje devojke na bulevaru u Nišu, stanari zgrade seku konstantno kablove od kablovskog interneta zato što je neko pametan rekao da zrače i ljudi se plaše sada. Ko na onom tvom blogu o zabludama što si pisao.
Strongman Strongman 11:54 04.11.2009

Re: Prvi ...

Zrače zrače nego šta
iris.davidovich iris.davidovich 16:11 04.11.2009

Re: Prvi ...

Ma meni isključivali i u Americi.

i nama kad se komsija odselio
de ces sad kad si nam najpotrebniji! vristi muz
Strongman Strongman 20:54 04.11.2009

Re: Prvi ...

i nama kad se komsija odselio
de ces sad kad si nam najpotrebniji! vristi muz


wirless rulez!!
Milutin Milošević Milutin Milošević 09:42 04.11.2009

Kad god se vratite iz diskoteke pijani...

Moja varijanta ove preporuke je: Kad god se vratim sa putovanja, skačem na muf. Nastavak je isti (ono o izvinjavanju, ako treba). A efekat neverovatan: pa on se mene zaželeo; sigurno nije ništa radio kad odmah skače na mene, itd. Za bolji efekat: slati SMS poruke pred avion ili bus/auto tipa: jedva čekam da dodjem; pocepaću te; spremi onaj specijalni donji veš, itd.
Strongman Strongman 09:44 04.11.2009

Re: Kad god se vratite iz diskoteke pijani...

Vratim se mrtav pijan neke zore i jovana počne da me svlači

"Nemojte gospodjo ko boga vas molim ja sam oženjen"
duchesse duchesse 10:24 04.11.2009

Re: Kad god se vratite iz diskoteke pijani...

pa on se mene zaželeo; sigurno nije ništa radio kad odmah skače na mene

Izvinite što se umećem u ovaj testosteronom charged razgovor, ali ni naskakanje na ženu pri povratku iz diskoteke ne pomaže. Jer, ako hoće da vas optuži, ona uvek može da kaže da ste parili oči na nekoj polu-goloj klinki, a posle došli njoj da se khm rešite tenzije. Stvar je u tome što će žena, ako baš hoće vam da veruje, verovati trudili se vi ili ne. I obrnuto.

A ovo:
Da nema seksualne privlačnosti muškarci i žene bi bili dva najzaraćenija plemena

je nešto najistinitije što sam u skorije vreme pročitala.
lucidalina lucidalina 11:15 04.11.2009

Re: Kad god se vratite iz diskoteke pijani...

Jer, ako hoće da vas optuži, ona uvek može da kaže da ste parili oči na nekoj polu-goloj klinki, a posle došli njoj da se khm rešite tenzije


sto je to lose? pa moze on tu klinku i da IJU pa je ne IJUje, nego dodje kuci. koji god razlog da postoji za iniciranje sexa, dobar je.

Da nema seksualne privlačnosti muškarci i žene bi bili dva najzaraćenija plemena


osim gejeva i zena. tu nema rata, savrseno se sporazumevamo, hihihihi
eksi eksi 11:20 04.11.2009

Re: Kad god se vratite iz diskoteke pijani...

Strongman
Vratim se mrtav pijan neke zore i jovana počne da me svlači

"Nemojte gospodjo ko boga vas molim ja sam oženjen"


Dzek se budi sa zestokom glavoboljom posle prisustvovanja Bozicnoj zabavi u

svojoj kompaniji. Uglavnom ne pije , ali sinocno pice uopste nije odavalo

ukus alkohola. Cak se i ne seca kako je stigao kuci sa zabave. Razmisljao je

sta je mogao da ucini prethodne noci u stanju u kom se nalazio. Morao je da

natera sebe da otvori oci i prvu stvar koju je video je nekoliko aspirina

pored case vode na stocicu. A pored njih crvena ruza!

Dzek ustaje i vidi svoju odecu ispred sebe, cistu i ispeglanu. Pogleda po

sobi i vidi savrsen red. Takav je bio i ostatak kuce. Uzima aspirin i

prepada se kada u ogledalu kupatila ugleda veliku modricu ispod svog oka.

Medjutim primecuje i poruku u uglu ogledala napisanu crvenim ruzom i otisak

usana njegove zene na ogledalu.



"Duso, dorucak je u rerni, izasla sam ranije da kupim namirnice kako bih ti

napravila tvoju omiljenu veceru. Volim te, dragi!"



Posrcuci po kuhinji i proverava da li je dorucak spremljen, ali tamo je sa

toplom kafom i jutarnjim novinama.Njegov sincic doruckuje za stolom.Dzek

pita:



"Sine , sta se desilo sinoc?"

Sin odgovara: " Pa , vratio si se kuci 3 sata posle ponoci, pijan i

izbezumljen. Pao si preko stola i polomio ga, posle si povracao u hodniku i

dobio si tu modricu kada si udario u vrata.

Zbunjen pita sina: " Kako to da je sve u najboljem redu, ruza, dorucak?"

"A, to! Pa, mama te je odvukla u spavacu sobu i kada je pokusala da te

skine, ti si povikao "Ostavi me zeno, ozenjen sam!"


======== naravoucenije ======


Polomljen sto - 399$

Topao dorucak - 4.20$

Dva aspirina - 0.18$

Reci pravu stvar u pravo vreme - neprocenjivo
duchesse duchesse 11:21 04.11.2009

Re: Kad god se vratite iz diskoteke pijani...

lucidalina
sto je to lose? pa moze on tu klinku i da IJU pa je ne IJUje, nego dodje kuci. koji god razlog da postoji za iniciranje sexa, dobar je.

Prvo, može da je IJU (kao što ti reče) samo ako ima jako skup outfit, sat, mobilni i ključeve kola odredjene klase. Polu-gole klinke po diskotekama, bar u Srbiji, ne padaju na starije likove zato što su dobre baje.
Drugo, što se sexa tiče, tu se o ukusima ne raspravlja. Ja npr. ne bih volela da moj muž bleji u neku klinku pa onda uskoči meni u krevet. Za to može da ode i u kupatilo. Ja volim da moj muž ima sex sa mnom zato što sam strašna riba i baš sam mu privlačna. A kad omatorim dovoljno da ne budem, onda će mi, valjda, biti savršeno svejedno.
E sad, ako je tebi svejedno šta inicira sex, to je tvoj ukus i o tome neću raspravljati.
Strongman Strongman 11:55 04.11.2009

Re: Kad god se vratite iz diskoteke pijani...

skine, ti si povikao "Ostavi me zeno, ozenjen sam!"


======== naravoucenije ======


Polomljen sto - 399$

Topao dorucak - 4.20$

Dva aspirina - 0.18$

Reci pravu stvar u pravo vreme - neprocenjivo


Moguće je da sam svoju izjavu ukrao iz tog vica.
mysticx mysticx 13:38 04.11.2009

Re: Kad god se vratite iz diskoteke pijani...

Strongman
skine, ti si povikao "Ostavi me zeno, ozenjen sam!"


======== naravoucenije ======


Polomljen sto - 399$

Topao dorucak - 4.20$

Dva aspirina - 0.18$

Reci pravu stvar u pravo vreme - neprocenjivo


Moguće je da sam svoju izjavu ukrao iz tog vica.


Ma jok! Oni su od tebe ukrali!
dexter92 dexter92 19:33 04.11.2009

Re: Kad god se vratite iz diskoteke pijani...

Prvo, može da je IJU (kao što ti reče) samo ako ima jako skup outfit, sat, mobilni i ključeve kola odredjene klase. Polu-gole klinke po diskotekama, bar u Srbiji, ne padaju na starije likove zato što su dobre baje.

Sat, mobilni, kola, autfit?? Ne....
Evo kako to rade profesionalci
cicmika cicmika 19:45 04.11.2009

Re: Kad god se vratite iz diskoteke pijani

dexter92
Prvo, može da je IJU (kao što ti reče) samo ako ima jako skup outfit, sat, mobilni i ključeve kola odredjene klase. Polu-gole klinke po diskotekama, bar u Srbiji, ne padaju na starije likove zato što su dobre baje.

Sat, mobilni, kola, autfit?? Ne....
Evo kako to rade profesionalci


Dobro,jesu li upalili saveti u praksi?
dexter92 dexter92 19:53 04.11.2009

Re: Kad god se vratite iz diskoteke pijani

Iskreno, imam drugu strategiju (mozda napisem blog) koja je vise vezana za vecernje izlaske, al' bas cu i Paula Janku da evaluiram
cicmika cicmika 19:58 04.11.2009

Re: Kad god se vratite iz diskoteke pijani

Kako mozes da dopustis sebi da nemas razradjenu strategiju za svaki deo dana?
dexter92 dexter92 20:03 04.11.2009

Re: Kad god se vratite iz diskoteke pijani

Kako mozes da dopustis sebi da nemas razradjenu strategiju za svaki deo dana?

Ne postizava se :)
libkonz libkonz 20:46 04.11.2009

Re: Kad god se vratite iz diskoteke pijani...

Polu-gole klinke po diskotekama, bar u Srbiji, ne padaju na starije likove zato što su dobre baje.

Ti baš imaš loše mišljenje o prirodnim lepotama Srbije. Pogrešno.
Strongman Strongman 20:53 04.11.2009

Re: Kad god se vratite iz diskoteke pijani

Ja volim da moj muž ima sex sa mnom zato što sam strašna riba i baš sam mu privlačna. A kad omatorim dovoljno da ne budem, onda će mi, valjda, biti savršeno svejedno.


prva rečeica predstavlja idealan slučaj. Druga je na žalost netačna. Nikom nikada nije sve jedno.
duchesse duchesse 20:55 04.11.2009

Re: Kad god se vratite iz diskoteke pijani...

libkonz
Ti baš imaš loše mišljenje o prirodnim lepotama Srbije. Pogrešno.

Ma yok. Imam prilično mladjeg brata koji dosta izlazi i mladju sestru koja ima puno drugarica. Izjava je totalno empirijski potvrdjena, mada iz 2. ruke. E sad, zavisi od formata polugole klinke. Ako je onako, prosečna, onda hoće i bez, ali ako važi za mačku... to ne deli ništa za dž. A ti ako imaš neku priču koja kaže suprotno, opovrgni moju tvrdnju
libkonz libkonz 21:08 04.11.2009

Re: Kad god se vratite iz diskoteke pijani...

Nemam ja priču, ja o tome čitam u ženskim magazinima i po forumima.
"one padaju samo na besna kola" je samo jedna verzija "kiselog grožđa". Tako muškarci lažu sebe.
Moje iskustvo (pre braka, naglašavam to) je da ne postoji devojka koju sposoban muškarac ne može smuvati. Paradoks je, ali i istina, da je uvek lakše smuvati dobru ribu od prosečne. Zašto je to tako, ne pitaj me.
A najbolje godine za muškarca su one od 35 do 40. I ne trebaju besna kola.
duchesse duchesse 21:21 04.11.2009

Re: Kad god se vratite iz diskoteke pijani

Strongman
prva rečeica predstavlja idealan slučaj. Druga je na žalost netačna. Nikom nikada nije sve jedno.

Njah. Pa dobro, onda, kad se oklembesim toliko da mi više nema pomoći, potrudiću se da mu dovoljno često skrećem pažnju na to da se oklembesio i on. Stariji je od mene, sigurno će izgledati gore
duchesse duchesse 21:26 04.11.2009

Re: Kad god se vratite iz diskoteke pijani...

libkonz
"one padaju samo na besna kola" je samo jedna verzija "kiselog grožđa".

Pazi, i ovo može da bude neka verzija kiselog groždja. Capish?
iris.davidovich iris.davidovich 02:22 05.11.2009

Re: Kad god se vratite iz diskoteke pijani

Ja volim da moj muž ima sex sa mnom zato što sam strašna riba i baš sam mu privlačna. A kad omatorim dovoljno da ne budem, onda će mi, valjda, biti savršeno svejedno.

prva rečeica predstavlja idealan slučaj

pa da, to malo teze strumfuje... e zato sam se ja udala za etf-ovca, da bih mogla duze da mu budem strasna riba i bas privlacna
rayzippo rayzippo 05:35 05.11.2009

Re: Kad god se vratite iz diskoteke pijani...

libkonz

A najbolje godine za muškarca su one od 35 do 40. I ne trebaju besna kola.


vidim ja,nesto me ide ovih godina k'o ludo...
cicmika cicmika 13:05 05.11.2009

Re: Kad god se vratite iz diskoteke pijani

libkonz
Nemam ja priču, ja o tome čitam u ženskim magazinima i po forumima.
"one padaju samo na besna kola" je samo jedna verzija "kiselog grožđa". Tako muškarci lažu sebe.
Moje iskustvo (pre braka, naglašavam to) je da ne postoji devojka koju sposoban muškarac ne može smuvati. Paradoks je, ali i istina, da je uvek lakše smuvati dobru ribu od prosečne. Zašto je to tako, ne pitaj me.
A najbolje godine za muškarca su one od 35 do 40. I ne trebaju besna kola.


Mozete li mi dati definiciju 'sposobnog' muskarca?
Na osnovu cega se devojke klasifikuju na 'dobre ribe' i 'prosecne'?Bas me interesuje kako ste ovde napravili tu podelu.
libkonz libkonz 14:15 05.11.2009

Re: Kad god se vratite iz diskoteke pijani

Mozete li mi dati definiciju 'sposobnog' muskarca?

не
едит:
Након краћег размишљања: Способан мушкарац је онај мушкарац који успе да оствари оно што је пожелео, при том не угрожавајући друге.
Na osnovu cega se devojke klasifikuju na 'dobre ribe' i 'prosecne'?Bas me interesuje kako ste ovde napravili tu podelu.

на основу физичког изгледа
cicmika cicmika 14:40 05.11.2009

Re: Kad god se vratite iz diskoteke pijani

libkonz
Mozete li mi dati definiciju 'sposobnog' muskarca?

не
едит:
Након краћег размишљања: Способан мушкарац је онај мушкарац који успе да оствари оно што је пожелео, при том не угрожавајући друге.
Na osnovu cega se devojke klasifikuju na 'dobre ribe' i 'prosecne'?Bas me interesuje kako ste ovde napravili tu podelu.

на основу физичког изгледа


Ovo sam znala ali sam trazila malo opsirnije objasnjenje.Ipak se i jedno i drugo olako izgovara.Ispasce da ste p*****i i glasni-nista drugo.
Definicija sposobnog muskarca me je zasmejala.To se moze odnositi i na zene.
libkonz libkonz 14:45 05.11.2009

Re: Kad god se vratite iz diskoteke pijani

Definicija sposobnog muskarca me je zasmejala.

драго ми је. и учинило ми се да би вам требало мало смеха.
а оно на п. нисам укапирао шта је.
cicmika cicmika 15:46 05.11.2009

Re: Kad god se vratite iz diskoteke pijani

libkonz
Definicija sposobnog muskarca me je zasmejala.

драго ми је. и учинило ми се да би вам требало мало смеха.
а оно на п. нисам укапирао шта је.


Vidi ti ove uvrede?!
Ja kao fino vaspitano dete bas zbog toga sto ne zelim nikoga da vredjam napisala sam tako tu rec na 'p'(nije psovka posto ne psujem),pa ako protumacite,protumacite.Nisam znala da ste ovakav dzentlmen.
libkonz libkonz 20:21 05.11.2009

Re: Kad god se vratite iz diskoteke pijani

Mozete li mi dati definiciju 'sposobnog' muskarca?



pera_kardan pera_kardan 22:41 05.11.2009

Re: Kad god se vratite iz diskoteke pijani...

:) :) :) :) :) :)

Koji si ti car, nemam reci :)

Dobrosevratio u zemlju ludaka, na brdovitom Balkanu :)
pera_kardan pera_kardan 22:51 05.11.2009

Re: Kad god se vratite iz diskoteke pijani...

libkonz

A najbolje godine za muškarca su one od 35 do 40. I ne trebaju besna kola.


Slazem se sa kolegom 100%!
Prave zene su one koje sinu sa 35-40, a ne one koje izigravaju ribe sa 16-18.
I sto se tice kola se slazem...znam coveka ciji je beli jugo video vise lepih guza (sto golih, sto obucenih!), nego mnogi dzipovi ili mercedesi :)
background noise background noise 10:24 04.11.2009

Sto o ovome ne napisa knjigu?

Pare da zaradis!

Kupovala bi te cela muska populacija a samo od prava za prevode bi kupio hotel u Dubai!

- Ako je moguće nikad sa ne okrećite za drugim ženama i ne komentarišite, barem ne pozitivno, posebno pred ženom. Slika totalne nezainteresovanosti ne može da škodi.


Samo donekle tacno . . . ovde je kunst!

Strongman Strongman 11:57 04.11.2009

Re: Sto o ovome ne napisa knjigu?

background noise
Pare da zaradis!

Kupovala bi te cela muska populacija a samo od prava za prevode bi kupio hotel u Dubai!

- Ako je moguće nikad sa ne okrećite za drugim ženama i ne komentarišite, barem ne pozitivno, posebno pred ženom. Slika totalne nezainteresovanosti ne može da škodi.


Samo donekle tacno . . . ovde je kunst!



Ovo je sve u pokušaju
just4spiderman just4spiderman 11:29 04.11.2009

pokeras

Opet je zelja za slavom pobedila mudrost. Uvek ce u zeninom mozgu da ostane mrvica sumnje i prepoznavanja situacija pomenutih u ovom tekstu. Jedino te vadi sto nema privezak sa sljokicama...
Strongman Strongman 11:45 04.11.2009

Re: pokeras

Ja sam oženjen čovek
sybil sybil 11:48 04.11.2009

sta je ovo?

hvatao si beleske dok si slusao "ne veruj zeni koja pusi drinu bez filtera"?
Strongman Strongman 11:49 04.11.2009

Re: sta je ovo?

Pa... ne baš
Obren Markov Obren Markov 11:59 04.11.2009

A sad pod tuš

I ako ne vežbate budite član nekog sportskog društva ili teretane. Možete da ugrabite ekstra sat dva a i ima tuševa, a to ne može da šteti.

U staroj zgradi, komšinica, dvoje dece a jedno još bebče, suzne joj oči. Mojoj drugoj najboljoj od svih žena na svetu žao, pita je šta ti je, vara me muž, odgovara ova.
Pa, kako znaš ?
Počeo je svaki dan da se kupa - odgovori komšinka, i udri u glasnu dreku.
Tako sam, od ta doba, i ja počeo opreznije sa svim tim zapiranjima
duchesse duchesse 12:10 04.11.2009

Re: A sad pod tuš

A ZATO ljudi po prodavnicama smrdeeeee!
A ja mislila zato što kao nacija nemamo kulturu elementarne lične higijene.
A propos, pričala mi spremačica, kad ode na selo kod svekrve, bez muža, i uzme da se kupa, svekrva vrišti na nju šta ima da se kupa kad muž nije sa njom. Ima tu nešto, vidiš...
Obren Markov Obren Markov 12:38 04.11.2009

Re: A sad pod tuš

duchesse
A ja mislila zato što kao nacija nemamo kulturu elementarne lične higijene.

Donekle i odnekle još i može da padne kakvo pranje, al' kad stigne na red ono nekle...
blazha2000 blazha2000 12:18 04.11.2009

.

nije ti losa fora sa prezimenima u telefonu,a sam sam pao na sent poruke na facebook -u
bocvena bocvena 12:38 04.11.2009

Re: .

Vozač u firmi u kojoj sam radila je imao foru da brojeve telefona svojih cica piše jedan ispod drugog, pa sabere:)
Što je sigurno, sigurno je.
Zabavan ovaj tekst.
I patetičan:)
rayzippo rayzippo 12:40 04.11.2009

Re: .

ja sve priznam zeni a ona mi ne veruje..
duchesse duchesse 12:40 04.11.2009

Re: .

bocvena
I patetičan:)


blogovatelj blogovatelj 23:53 04.11.2009

Re: .

nije ti losa fora sa prezimenima u telefonu,a sam sam pao na sent poruke na facebook -u


Moj ortak ostavlja te brojeve telefona pod stavkama "Raketa Uzice" ili "Automehanicar Mile"
Strongman Strongman 08:40 05.11.2009

Re: .

Moj ortak ostavlja te brojeve telefona pod stavkama "Raketa Uzice" ili "Automehanicar Mile"


Imaće problema kad žena krene autobusom ili u popravku automobila
pera_kardan pera_kardan 22:55 05.11.2009

Re: .

blazha2000
nije ti losa fora sa prezimenima u telefonu,a sam sam pao na sent poruke na facebook -u


Kolega, saosecam u potpunosti!
Taj sent folder me umalo kostao razvoda...sto ne obezbede kad im se brise ceo thread, da se obrisu i sent poruke? :)
Lord Greystock Lord Greystock 12:38 04.11.2009

A jel sad ovo trol?!

Davno se ovo vretelo po BBS-ovima (preteča web-a, oni malo stariji se toga sećaju )
Mislim ovo ipak donekle priča o muško-ženskim odnosima

Manifest Kluba Muških Šovinističkih Svinja
(Per)verzija 0.34 Beta

Član kluba Muških Šovinističkih Svinja (u daljem tekstu Klub MŠS) može pos¬tati svaki zdrav muškarac, oženjen ili neoženjen, koji ne podnosi tiransku žensku papuču na sebi. U tom smislu, klub je izraz protesta protiv Novog Ženskog Poretka koji ženama omogućava da sede dok mi stojimo, leže dok mi sedimo, nose torbice dok mi cimamo prtljag, podmeću guze kad im prinesemo stolicu, a izmiču ih kad je najpotrebnije, očekuju da im se pridrži kaput i poljubi ruka na javnom mestu, da ih izdržavamo jer: 'pravi muškarci moraju da budu oslonac ...' itd.

I šta dobijamo?
1. 'Šovinistička svinjo!' (u najboljem slučaju)
2. Potpuno ignorisanje (u osrednjem slučaju)
3. 'Mislila sam da smo samo prijatelji.' (u najgorem slučaju)

Ciljevi Kluba MŠS:
1. Borba za muška prava
2. Seksualna kontrarevolucija - povratak u stari, dobri patrijarhat.
3. Seksualna zloupotreba žena - svim raspoloživim sredstvima, uključujući tu i nežnost!
4. Internacionalizacija kluba

Principi Kluba MŠS:
1. Žene su niža bića! (Dokazano. U proseku oko 15 cm!)
2. Žene žele da budu seksualno zloupotrebljene! (Ako ne žele, treba ih naterati da to žele)
3. Žene su glupe! (Ekstremno mali broj žena će umeti da vam programira video-rekorder, ili da kvotira poruke na omiljenom BBS-u, da i ne govorimo o njihovom poznavanju Tolstojevskog, Pikasoa, Rubensoa i drugih slavnih muzičara ... Uostalom, "pametna žena" jeste kontradiktoran izraz.).
4. Žene su očajni vozači (Čuvajte se žena koje dobro voze - to mora da su trans¬vestiti!)
5. Ne postoje impotentni muškarci, vec samo loše žene! (Aksiom)
6. Prave žene ne troše duvan. Prave žene puše. (Svaki komentar je suvišan, pa i ovaj)
7. Kad podješ na sastanak s ženom, ponesi bič! (Počasni član Kluba MŠS, F. Niče)
8. Klub prestaje da postoji kada žena postane apsolutni šampion sveta u šahu.

Organizacija Kluba MŠS
Klub MŠS ima Organe i znake raspoznavanja koji su delom ustanovljeni od os¬nivača, a delom ih bira samo članstvo.
Organi Kluba su Predsednik i Savet Bezbednosti Kluba. Klub može imati i počasne potpredsednike.
Klub bira predsednika većinom glasova na period od godinu dana, što se može izmeniti odlukom
Skupštine kluba.
Savet Bezbednosti je Izvršni Organ Kluba. U Savet Bezbednosti Kluba se biraju ugledni članovi kluba kojima su supruge ili devojke domaćice, uprkos završenom fakultetu. Istovremeno, ovi članovi moraju iz svog stana izaći kad žele i vratiti se u isti u bilo koje doba dana & noći i to bez prigovora od strane mekše polovine.
Klub bira počasne potpredsednike aklamacijom. Prvi počasni potpredsednik kluba MŠS, bez odluke Skupštine, već isključivo po sopstvenoj zasluzi, biće Rambo Amadeus, alijas Antonije Pušić.

Znaci raspoznavanja su:
Oficijelna klupska zastava: (izbor prepušten članstvu)
Oficijelni klupski grb: (izbor prepušten članstvu)
Oficijelna klupska himna: (izbor prepušten članstvu)
Kandidati za himnu su sledeće pesme
- Fa-fa-fa /Azra
- I did her both ways /Frank Swinatra
- Under my dick (is a woman) /Rolling Swines
Oficijelni klupski vapaj: (ustanovljen od osnivača)
Gde su ona stara, dobra vremena kad su muškarci bili muškarci a žene stoka.
Oficijelni klupski urlik: (ustanovljen od osnivača):
Dole klub Ženskih Feminističkih Svinja!
___________________
POMPEO PICOLJUB,
Osnivač i V.D. predsednik
(do izbora), sr.
trener92 trener92 16:14 04.11.2009

Re: A jel sad ovo trol?!


Lord Greystock

8. Klub prestaje da postoji kada žena postane apsolutni šampion sveta u šahu

Gde može da se upiše ili kako već da se postane član, kluba?
Ono čisto informativno ,
leopold_lady leopold_lady 12:57 04.11.2009

Kod mene ...

pali samo iskrenost .... O čemu god da se radi .... Napravio si glupost - ok.... Nema problema,samo reci.... Ali,ako kreneš da mi muljaš i izvlačiš se i vadiš na Žiku (živ mi bio Žiko) - na*ebao si kao žuti.... A žuti hteli ili ne hteli - uvek na*ebu !!! Istinu podnosim - ma kakva bila.... Laž i muljanje,kao i prećutkivanje (a za prećutkivanje bi uvela posebnu kaznu da se ja pitam) - ne podnosim....

Strongman Strongman 20:50 04.11.2009

Re: Kod mene ...

pali samo iskrenost ....


Iskrenost, u ovom scenariju, je zadnja opcija
endersgame endersgame 12:57 04.11.2009

Dakle....

....osim sto vec sat vremena pokusavam da skinem osmeh sa lica nemam sta da komentarisem.....

Preporuka + VIP izbor + favorite blog.....

Veseli pozdrav
rajce1 rajce1 15:55 04.11.2009

Re: Dakle....

....osim sto vec sat vremena pokusavam da skinem osmeh sa lica nemam sta da komentarisem.....


isti moj slucaj, a zensko sam majke mi...

e strongi, definitivno potvrdjujes da su nislije najveci sarmeri.. i onaj moj me u'vatio na sarm, kao u staroj kineskoj pitalici: na sta si me u'vatio mile?... na bombone, hebale te one...

preporuka!
Strongman Strongman 16:25 04.11.2009

Re: Dakle....

endersgame
....osim sto vec sat vremena pokusavam da skinem osmeh sa lica nemam sta da komentarisem.....

Preporuka + VIP izbor + favorite blog.....

Veseli pozdrav


Hvala na lepim recima i pozdrav iz nisa
Strongman Strongman 16:27 04.11.2009

Re: Dakle....

isti moj slucaj, a zensko sam majke mi...

e strongi, definitivno potvrdjujes da su nislije najveci sarmeri.. i onaj moj me u'vatio na sarm, kao u staroj kineskoj pitalici: na sta si me u'vatio mile?... na bombone, hebale te one...

preporuka!


Šarmiramo po kućama
bubamarac bubamarac 13:22 04.11.2009

...

Nikad ne priznati da ti je bilo lijepo, ako si kojim slucajem bio negdje bez svoje najljepse polovine.

Vracamo se skoro nas devetorica sa ludog vikenda(tradicija koja traje vec dvije godine, zadnji vikend u oktobru, bez zena. svake godine drugo odrediste), svi zajedno u kombiju. Priblizavamo se kucama, a Mladen kaze:"Vec sam malo nervozan, a jos se sad moram praviti da mi je bilo bezveze".
P.S. Ja volim svoju zenu. Za svaki slucaj.
Strongman Strongman 16:27 04.11.2009

Re: ...

Nikad ne priznati da ti je bilo lijepo, ako si kojim slucajem bio negdje bez svoje najljepse polovine.



Postulat!!
pera_kardan pera_kardan 22:58 05.11.2009

Re: ...

Strongman
Nikad ne priznati da ti je bilo lijepo, ako si kojim slucajem bio negdje bez svoje najljepse polovine.



Postulat!!


Aksioma! :)
dunja73 dunja73 14:11 04.11.2009

---


Bolje da si napisao recept da frajeri furaju svoj zivot do nekih zrelih godina, da zive sami , sljakaju , da se izive seksualno maksimalno , nego ovaj "balkanski" recept koji svaki onaj Rakijas sto stoji pred prodavnicom zna ..Eto , samo sto ne izlazi u disko , nego "pred prodavnicu" ..
E , nauke mili brate .. Naci neku "biljku" pa je zalivati ...De , kraj Prave zene --- "`´ vako"
A-ha , hoces , malo morgen !!!
Strongman Strongman 16:29 04.11.2009

Re: ---

Ih kad bi sve moje tekstove ljudi shvatali ovoliko ozbiljno
albire0 albire0 03:31 05.11.2009

Re: ---

Strongman
Ih kad bi sve moje tekstove ljudi shvatali ovoliko ozbiljno


ne vadi se / provalila te je... bezveze je ti je post.
Strongman Strongman 08:38 05.11.2009

Re: ---

ne vadi se / provalila te je... bezveze je ti je post.



najebo sam?
cicmika cicmika 15:24 04.11.2009

Zasto

se vracate svojoj zeni,dosadnoj vestici,kojoj treba zacepiti usta i od koje bezite da zivite svoj momacki zivot i dalje a ona ce vam pomagati tako sto ce vam kuvati ono sto jedete da biste imali snage za sve te koje su vam vise u ustima nego u krevetu,peru vas da im budete cisti i nalickani kao sto su i te sa svim tim sljokicama dok ta vasa zena ne mora nuzno ici ni kod frizera niti na fitnes ili neku masazu vec moze biti zapustena.Zaboga ona je postala majka vase dece u bar 95% slucajeva pa nek' ih gaji dok vi svrljate.Ako dodje do problema,ona ce naravno biti kriva,posto ste vi trcali po terenu i zaradjivali za hleb tj. gubili vreme i energiju na sve i svasta umesto na porodicu.No,ko ce razmisljati o mogucim posledicama ovih slatkih provoda o kojima je ovde rec.Zivot je jedan i svako je odgovoran za svoj zivot.Dakle iako se nesto lose dogodi vasoj deci ona ce biti kriva posto sami snose odgovornost za svoje postupke.Vi cete biti tu samo da se izderete.Naravno,to sto niste bili tu da pricate sta treba sta ne,sta ide a sta ne ide nije bitno.Zaboga,to je proslost.Vi ste tada imali druge stvari da radite.O tome da tu zenu koja je opisana kao degenerik koji ne zna da gleda na sat,u oci,necete pokusati ni da cujete zato sto uvek mislite da ponovo pocinje da prica onu pricu koju stalno slusate,a mozda ima nesto veoma vazno da vam kaze ili je tisti nesto pa to zeli da podeli sa vama,se izgleda podrazumeva sudeci po napisanom u blogu.
Niti sam udata,niti sam pred udajom.Imam jos vremena ali necu biti ni u 95% ni u 5% opisanih.Zene sve vide i sve znaju.Naivni su muskarci koji misle da mogu da saraju i da to ostane neprimeceno.RAZVOD!
duchesse duchesse 15:32 04.11.2009

Re: Zasto

cicmika
RAZVOD!

Bravo, cicmika, razvod i ja kažem!
Realnost pokazuje, though, da se veliki broj muškaraca ponaša infantilno-imbecilno do kasno u životu, te ženu shvataju kao mamu koju treba da lažu o tome šta su radili u školi i koju su ocenu dobili iz matematike. Činjenica je takodje da se veliki broj žena ponaša kao da su mame. Preuzmu ulogu čistilice, hranilice, i, normalno vaspitačice. I to ti je onda začarani krug, gde lik koji bi #ebao sudoperu samo kad bi navukla suknju, zaslužuje ženu koja glumi policajca. I obrnuto. I ne žele da se razvedu jer im je tako "lepo".
drug.clan drug.clan 15:48 04.11.2009

Re: Zasto

cicmika



i ja sam se pitao cemu sve to, zasto ziveti sa nekim kada moraju da se rade sve ove stvari kako bi se sakrilo da tu nesto ili sve ne valja
zasto to raditi?


i kao muskarac kazem: Bravo, cicmika!
cicmika cicmika 15:50 04.11.2009

Re: Zasto

I te zene-policajci su glupe.
To sto rade je bolesno.Samo ih jos vise provociraju a posle im djavo bude kriv.
Ispadne da su ljubomorne na nekog prijatelja.
bubamarac bubamarac 16:06 04.11.2009

Re: Zasto

Zar ne vidite da je ovo zajebancija? Sta se lozite?
Strongman Strongman 16:12 04.11.2009

Re: Zasto

Zar ne vidite da je ovo zajebancija? Sta se lozite?



Hiljade kilometara izme]u nas a tako smo bliski.
cicmika cicmika 16:30 04.11.2009

Re: Zasto

"My doctor told me to stop having intimate dinners for four. Unless there are three other people."
Orson Welles

Definitivno je imao vise stila.
drug.clan drug.clan 16:30 04.11.2009

Re: Zasto

bubamarac
Zar ne vidite da je ovo zajebancija? Sta se lozite?



pa zar ne vidis da se "zajebavamo"? sta se lozis?
olivera2804 olivera2804 12:04 05.11.2009

Re: Zasto

Niti sam udata,niti sam pred udajom.Imam jos vremena ali necu biti ni u 95% ni u 5% opisanih


Ako imas iole pameti NEMOJ NIKAD DA SE UDAJES!!! ( Rodi dete sebi, okreni-obrni odgajaces ga sama kako god da bude...)

Pastoji i gora verzija muskarca od ove-goreopisane...veruj mi, znam iz iskustva! - Neostvarene licnosti, bez prijatelja, nesrecno detinjstvo ( u smislu - nikada me niko nije podrzavao , jadan ja...najjadniji), drze se za zeninu suknju ili pantalone...nikad se ne okrecu za suknjama, a vasa suknja je uvek prekratka, pantalone preuske, dekolte predubok, svi su mu sumnjivi od kolega, drugova iz detinjstva do frizerke koja ipak precesto zove....o jadan ja, mene niko ne voli, ni deca me ne vole....bla, bla

Sve bih dala za jednog STRONGMENA makar na dva dana...

alselone alselone 12:13 05.11.2009

Re: Zasto

olivera2804




Da li je tebi otac dogovorio brak dok si jos imala 3 godine ili si ti upoznala tog momka i imala neku vezu sa njim pre udaje?
olivera2804 olivera2804 12:26 05.11.2009

Re: Zasto

Dok smo se zabavljali odavao je utisak sasvim normalnog mladog coveka, evropskih shvatanja, akademski gradjanin - veciti djak generacije ali nazalost bez mogucnosti snalazenja u "surovom trbo-folk svetu"... da ne mora da izdrzava decu i dan danas bi isao u skolu i bio opet djak generacije...al' jbg -zivot je tako surov.

A ti, alselone, nemoj da vredjas...ni vama majka nije birala zenu, pa je ona ipak postala "primitivna debela policajka" koja vas gusi i veruje vise svojoj intuiciji nego zdravom razumu...

Problem nije isklucivo u musko-zenskoj prirodi nego u samopouzdanju, jednog ili drugog bracnog partnera...duga je to prica...
alselone alselone 12:34 05.11.2009

Re: Zasto

olivera2804


OK, izvini ako sam te uvredio glupom salom. Hteo sam da se nasalim nad tom, kako mi se cinila, paradoksalnom situacijom.
Meni majka nije birala zenu, mozda zato sto nisam ozenjen, a, u svakom slucaju, ne mislim da zene postaju debele policajke difoltno tj. postaju ako su prinudjene da postanu.

Sto se tice samopouzdanja, saglasan sam da je veliki problem ali isto tako verujem da moze da se izgradipravilnim odnosom u braku.
cicmika cicmika 14:48 05.11.2009

Re: Zasto

olivera2804
Niti sam udata,niti sam pred udajom.Imam jos vremena ali necu biti ni u 95% ni u 5% opisanih


Ako imas iole pameti NEMOJ NIKAD DA SE UDAJES!!! ( Rodi dete sebi, okreni-obrni odgajaces ga sama kako god da bude...)

Pastoji i gora verzija muskarca od ove-goreopisane...veruj mi, znam iz iskustva! - Neostvarene licnosti, bez prijatelja, nesrecno detinjstvo ( u smislu - nikada me niko nije podrzavao , jadan ja...najjadniji), drze se za zeninu suknju ili pantalone...nikad se ne okrecu za suknjama, a vasa suknja je uvek prekratka, pantalone preuske, dekolte predubok, svi su mu sumnjivi od kolega, drugova iz detinjstva do frizerke koja ipak precesto zove....o jadan ja, mene niko ne voli, ni deca me ne vole....bla, bla

Sve bih dala za jednog STRONGMENA makar na dva dana...



Dete i ja tj. deca i ja i to je jedna od solucija.
Ipak mislim da je bolje biti u braku ali imati u svakom trenutku podrsku roditelja.Po onome sto sam ja videla zene koje imaju pri ruci tatu,kao neku vrstu opomene muzu da se ne igra bas sa njegovom cerkom,ne prolaze bas toliko lose a ja sam jedinica.
olivera2804 olivera2804 15:39 05.11.2009

Re: Zasto

...Da, tatu i dva brata uvek pri ruci...ali cemu to? Brak bi trebalo da bude muz + zena...ustvari, brak onako kako ga danas shvatamo i dozivljavamo ne bi trebalo da postoji...Traba da se izmisli neka institucija slicna braku, koja jedini cilj ima produzetak vrste kojom bi se regulisalo prostim-jezikom-receno ko ce da hrani, podize i skoluje decu a sto se tice ostalog-po slobodnom nahodjenju....ma lupetam
dexter92 dexter92 16:08 05.11.2009

Re: Zasto

...Traba da se izmisli neka institucija slicna braku, koja jedini cilj ima produzetak vrste kojom bi se regulisalo prostim-jezikom-receno ko ce da hrani, podize i skoluje decu a sto se tice ostalog-po slobodnom nahodjenju....ma lupetam


Porodica je osnovna drustvena celija.
Brak je svetinja.
Brak je sveta tajna.
Vernost je osnova odnosa.
itd...

Dajte da jednom isprobamo i druge modele. Ljudi su nekad ziveli u rodovskoj zajednici, pa u plemenu (a hipici bogami u komunama) . Cini se da je to bolje okruzenje i za razvoj dece jer odrastaju u siroj zajednici, imaju drustvo, a tu je uvek i neka slobodna mama da ih pricuva kad zatreba..
Ceo nas sistem zivljenja i stanovanja je podredjen/prilagodjen braku...
cicmika cicmika 16:23 05.11.2009

Re: Zasto

Imas poligamne brakove u SAD.Gledala sam kod Opre.Dovela je coveka sa tri zene i nijedna se ne buni.Cak im je lakse sto imaju jedna drugu kad 'polude' pa mogu da se razumeju bolje nego da pricaju svoj problem nekoj cetvrtoj zeni iz komsiluka a ovaj covek svaku od njih voli na drugaciji nacin-harmonija.
Medjutim,blizu tog mesta gde oni zive je mesto koje je izolovano od sveta.Nema interneta,TVa,posebno se zene oblace,udaju sa 14,15,16 godina i imaju po petoro,sestoro dece.Jedan covek ima i po vise desetina zena.
Jedna od njih je pobegla iz zajednice(da ipak ne napisem porodice) kada joj je najstarija cerka napunila 14 godina.Nije mogla da se adaptira na zivot van tog mesta.Svu odecu je promenila.Kada je sa reporterkom isla tamo,da snime prilog za emisiju,rodjena sestra nije htela da joj otvori vrata svoje kuce.Kruzila su kola,znala je obesnih tih tipova sa mutnim biografijama i davali do znanja da nisu pozeljni.
Dakle,ako zelis nesto drugacije,nije neizvodljivo ali nije ni lako.Bolje ti je jedna zena i disciplina,posto roditelji sve vise obracaju paznju na to kako se zet ophodi prema cerki,ne predaju je kao stvar vise i na poverenje.
dexter92 dexter92 16:30 05.11.2009

Re: Zasto

Da , to je model jedan muskarac-vise zena, kao u Islamu npr.
Vise sam mislio na neku vrstu komune, zajednice u kojoj mogu naravno da postoje i stalni parovi ali sa ne tako striktno definisanim ulogama kao u braku...
Strongman Strongman 21:47 05.11.2009

Re: Zasto

Sve bih dala za jednog STRONGMENA makar na dva dana...


Tek sad pročitah i evo me brijem se i tušeram. Detaljno da potraje dva dana.
Strongman Strongman 21:51 05.11.2009

Re: Zasto

se vracate svojoj zeni,dosadnoj vestici,kojoj treba zacepiti usta i od koje bezite da zivite svoj momacki zivot i dalje a ona ce vam pomagati tako sto ce vam kuvati ono sto jedete da biste imali snage za sve te koje su vam vise u ustima nego u krevetu,peru vas da im budete cisti i nalickani kao sto su i te sa svim tim sljokicama dok ta vasa zena ne mora nuzno ici ni kod frizera niti na fitnes ili neku masazu vec moze biti zapustena.Zaboga ona je postala majka vase dece u bar 95% slucajeva pa nek' ih gaji dok vi svrljate.Ako dodje do problema,ona ce naravno biti kriva,posto ste vi trcali po terenu i zaradjivali za hleb tj. gubili vreme i energiju na sve i svasta umesto na porodicu.No,ko ce razmisljati o mogucim posledicama ovih slatkih provoda o kojima je ovde rec.Zivot je jedan i svako je odgovoran za svoj zivot.Dakle iako se nesto lose dogodi vasoj deci ona ce biti kriva posto sami snose odgovornost za svoje postupke.Vi cete biti tu samo da se izderete.Naravno,to sto niste bili tu da pricate sta treba sta ne,sta ide a sta ne ide nije bitno.Zaboga,to je proslost.Vi ste tada imali druge stvari da radite.O tome da tu zenu koja je opisana kao degenerik koji ne zna da gleda na sat,u oci,necete pokusati ni da cujete zato sto uvek mislite da ponovo pocinje da prica onu pricu koju stalno slusate,a mozda ima nesto veoma vazno da vam kaze ili je tisti nesto pa to zeli da podeli sa vama,se izgleda podrazumeva sudeci po napisanom u blogu.
Niti sam udata,niti sam pred udajom.Imam jos vremena ali necu biti ni u 95% ni u 5% opisanih.Zene sve vide i sve znaju.Naivni su muskarci koji misle da mogu da saraju i da to ostane neprimeceno.RAZVOD!



Iz tebe govori mladost neiskustvo, nerealnost, lajt feminizam i dosta bajki o princu na belom konju.


cicmika cicmika 22:00 05.11.2009

Re: Zasto

Strongman
se vracate svojoj zeni,dosadnoj vestici,kojoj treba zacepiti usta i od koje bezite da zivite svoj momacki zivot i dalje a ona ce vam pomagati tako sto ce vam kuvati ono sto jedete da biste imali snage za sve te koje su vam vise u ustima nego u krevetu,peru vas da im budete cisti i nalickani kao sto su i te sa svim tim sljokicama dok ta vasa zena ne mora nuzno ici ni kod frizera niti na fitnes ili neku masazu vec moze biti zapustena.Zaboga ona je postala majka vase dece u bar 95% slucajeva pa nek' ih gaji dok vi svrljate.Ako dodje do problema,ona ce naravno biti kriva,posto ste vi trcali po terenu i zaradjivali za hleb tj. gubili vreme i energiju na sve i svasta umesto na porodicu.No,ko ce razmisljati o mogucim posledicama ovih slatkih provoda o kojima je ovde rec.Zivot je jedan i svako je odgovoran za svoj zivot.Dakle iako se nesto lose dogodi vasoj deci ona ce biti kriva posto sami snose odgovornost za svoje postupke.Vi cete biti tu samo da se izderete.Naravno,to sto niste bili tu da pricate sta treba sta ne,sta ide a sta ne ide nije bitno.Zaboga,to je proslost.Vi ste tada imali druge stvari da radite.O tome da tu zenu koja je opisana kao degenerik koji ne zna da gleda na sat,u oci,necete pokusati ni da cujete zato sto uvek mislite da ponovo pocinje da prica onu pricu koju stalno slusate,a mozda ima nesto veoma vazno da vam kaze ili je tisti nesto pa to zeli da podeli sa vama,se izgleda podrazumeva sudeci po napisanom u blogu.
Niti sam udata,niti sam pred udajom.Imam jos vremena ali necu biti ni u 95% ni u 5% opisanih.Zene sve vide i sve znaju.Naivni su muskarci koji misle da mogu da saraju i da to ostane neprimeceno.RAZVOD!



Iz tebe govori mladost neiskustvo, nerealnost, lajt feminizam i dosta bajki o princu na belom konju.



Da,da!
Nema sta,prava dijagnoza.
chani.ns chani.ns 10:42 06.11.2009

Re: Zasto

Ja sam naivno mislila da u brak ulazi dvoje ljudi koji to zele i dobro su razmislili i upoznali se pre toga.
I takodje izgleda naivno mislim da dvoje ljudi koji su se odlucili na zajednicki zivot treba zaista da dele sve - i srecu i tugu i zadovoljstva i obaveze a samim tim i da sazrevaju zajedno, jer ljudi se menjaju tokom celog svog zivota, a ne da zajedno sa potpisom pocinje borba ko ce koga da slaze, prevari, iskoristi za pranje gaca i carapa ili vec ne znam ni sama za sta.

Malo me cudi kad se neko zali sto mu muz ili zena nije kao kad su se upoznali. Pa naravno da nije!!! Svi se menjamo i glupo bi bilo da smo sa 40 isti kao sa 20.

I ako neko u svojoj vezi pati i oseca se iskoriscenim ili mu ne odgovara zajednicki zivot, pa lepo stisnite petlju i razgovarajte. Razgovarajte dugo i cesto ali ne sa rodbinom, komsijama ili kolegama, vec sa osobom sa kojom delite zivot.

Inace, mislim da je text fantastican. Savrsena parodija na stil zivota: ozenjen sam kao momak zivim.
Strongman Strongman 13:47 06.11.2009

Re: Zasto

Inace, mislim da je text fantastican. Savrsena parodija na stil zivota: ozenjen sam kao momak zivim.


Ili što reče doktor kalašnjikov "više od autonomije a manje od nezavisnosti"
iris.davidovich iris.davidovich 16:13 04.11.2009

...

"Da mu ne mislim" što reče moj drug Džo.


sreca moja sto je u nasoj kuci obrnuta situacija glede izlazaka
neki dan kod prijatelja, stoji nekoliko casa s koktelima na stolu, neke pune, neke do pola i jedna prazna, muz ulazi u sobu i kaze "ti vec popila. kakav je?"
Strongman Strongman 16:31 04.11.2009

Re: ...

sreca moja sto je u nasoj kuci obrnuta situacija glede izlazaka


Koj si zna zna si!


neki dan kod prijatelja, stoji nekoliko casa s koktelima na stolu, neke pune, neke do pola i jedna prazna, muz ulazi u sobu i kaze "ti vec popila. kakav je?"



Navlazila si temu sa par koktela
ms.jones ms.jones 17:32 04.11.2009

da se razumemo

Svesni ste da je i obrnuta situacija?
Mislim imamo i mi ZENE par saveta koje bi mogle da dodamo
Strongman Strongman 17:33 04.11.2009

Re: da se razumemo

ms.jones
Svesni ste da je i obrnuta situacija?
Mislim imamo i mi ZENE par saveta koje bi mogle da dodamo


potpuno sam saglasan
ms.jones ms.jones 17:39 04.11.2009

Re: da se razumemo

Ali necemo da se ofiramo!!!
Blade Runner Blade Runner 18:22 04.11.2009

Dobra taktika para vredi

Direktor izvede sekretaricu na ručak, zatim u bioskop, pa u kafić na piće i na
kraju završe kod nje na večeri gde padne sex i od umora zaspu. Oko pola
noći skoči direktor i počne da traži svoju odeću. Probudi sekretaricu i zatraži
komad krede, zatakne je za uvo i odjuri kući. Na vratima ga dočeka uzbudjena
i ljuta žena.
- Pa gde si bio do sada? - upita ga.
- Znaš ženo, dobio sam novu sekretaricu. Posle posla sam je izveo na ručak, pa
smo išli u bioskop, pa u kafić na piće, a onda me je ona dovela kući, pa smo se
dobro po.ebali, ali sam zaspao, i kada sam se probudio, brzo sam se obukao i
došao tebi.
- Marš, pizda ti materina lažljiva, - rece žena. - Bio si ti na kuglanju,
evo ti još kreda ostala iza uva.
Strongman Strongman 20:48 04.11.2009

Re: Dobra taktika para vredi

Stari dobri kuglaški vic
milisav68 milisav68 02:16 05.11.2009

Re: Dobra taktika para vredi

Strongman
Stari dobri kuglaški vic

ima i savremena verzija
-Marš, pizda ti materina lažljiva, -reče žena. - Opet si čatovo celu noć sa onim tvojim budalama
pera_kardan pera_kardan 23:12 05.11.2009

Re: Dobra taktika para vredi


ima i savremena verzija
-Marš, pizda ti materina lažljiva, -reče žena. - Opet si čatovo celu noć sa onim tvojim budalama

Ima i nesofisticirana verzija - jebem ti titulu dipl. ing., kad si opet lezao u garazi ceo vikend, opravljajuci onaj tvoj matori krs ! Ja mislila da ozenjeni intelektualci u Novom Sadu, kad im zena i deca odu na more, idu na Strand da gledaju klinke! ( vratila se neplanski sa mora u nedelju vece, umesto u ponedeljak prepodne i jedino cega sam se setio, dok sam isao na stanicu po njih, da ubija miris sladunjavih parfema bilo je motorno ulje! :) )
dare2speak dare2speak 19:25 04.11.2009

What a crock...

Prvo, zaboravio si ovu stavku: Ako nameravaš da dođeš kući oko 3h a ti reci da nećeš pre 5h. Još će da se oduševi što si stigao ranije.

Kad malo bolje razmislim, to je ustvari jedina stavka koja nije čist BS kao ove ostale gore navedene. Dragi, Strongman, ako nekoga žena toliko ganja i on ima potrebu da gledi i kresne druge baš na sve strane jedini savet koji mu treba jeste - Begaj, batice! Razvod i nađi drugu. Još bolje, nemoj da nalaziš drugu. A ako ti naleti još jedna takva, odseci ga ako moraš ali joj ne daj u šake! Ako je polunormalna, povedi je u strip klub pa posle detaljno proveravajte kod kuće gde ste se oboje umazali raznobojnim šljokicama, pusti je da pije kafu sa svojim kvočkama dok si ti u kafiću sa muškim društvom, posle joj predloži da uvedete 'drugaricu' u spavaću sobu i uvek (ali UVEK) je opslužite seksualnim uslugama kad god je raspoložena - uzvratiće, garantujem.

Veliki šljokičasti pozdrav

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana