Društvo| Gradjanske inicijative| Zdravlje| Život

Poklon nepoznatom

Biljana 77 RSS / 11.12.2009. u 15:35

Prestala sam da čitam sve vesti redom. Samo one koje mi naslovom izgledaju važne. Učinilo mi se da će ovde ova vest biti vidljivija, a pomoć veća.

Trogodišnjem Iliji Zdravkoviću iz Kosovske Mitrovice, koji boluje od retinopatije - slepila novorođenčadi, potrebna je finansijska pomoć za lečenje u Rusiji.

Ilija se trenutno leči u Specijalnoj oftalmološkoj bolnici "Eliksir" u Novom Sadu, ali mu je za izlečenje neophodno pet do šest operacija koje se uspešno izvode u Rusiji, gde samo jedna operacija, u gradu Kalugi, košta 6.000 evra.

Sa Ilijinim starateljima se može stupiti u kontakt preko telefona broj 064-047-75-08, a pomoć u novcu može se uplatiti na žiro-racun broj 205-9001009352758-37.

Malog Iliju je majka ostavila kad je imao pet meseci, a njegov staratelj, baka Senka, je do sada prikupila 7.000. evra, što je, kako navodi, dovoljno za prvu operaciju.

 

GiftBox.jpgIdu praznici. Radujemo se. Sa svojom decom, roditeljima, prijateljima. Radujemo se što smo tu, što smo živi, zdravi, zajedno. Hajde da svi zajedno pomognemo da Ilija narednu Novu godinu dočeka srećniji. Da može da vidi baku koja brine o njemu. Hvala!

 



Komentari (0)

Bloger je isključio mogućnost postavljanja komentara za ovaj tekst

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana