Sex| Život

10 načina kako maznuti ribu i ako si švorc

Strongman RSS / 24.12.2009. u 19:33

blog240209_becks2.jpg Rasprostranjeno je verovanje da je kod mažnjavanja riba problem samo moni. Nije netačno. Moni često štedi vreme, energiju a ponekad i prolepšava muškarca. Debeo muškarac sa parama je "meda" a onaj koji je u masi a nema moni je "svinja".

A šta ako nemaš?

Jeste, nemaš moni, a sudaro bi se kukovima sa nekom snajkom sa solidnim er begovim. Ono, baš, baš te napinje.




Glavu gore. Nije baš to toliko crno. Ne mažnjavaju ribe samo punišići sa masnim budželarom i nisu sve cure pod sponzorskim ugovorima. Spuštanjem standarda, odustajanjem od nekih svojih principa, ignorišući neke moralne norme, uz malo inventivnosti može se konstruisati solidan scenario kako sa malo resursa odvojiti ribu.

 

 

Pojavljivanje u "Velikom bratu", "Idolu" ili "farmi" - pa tako svako može da smuva ribu. Vikend na zlatiboru, đakuzi, pokloni - pa tako svako može da smuva ribu. Lagana večera sa skupim vinom, separe u prestižnoj diskoteci, ... Pa tako svako može da smuva ribu.


natural_airbags.jpgRasprostranjeno je verovanje da je kod mažnjavanja riba problem samo moni. Nije netačno. Moni često štedi vreme, energiju a ponekad i prolepšava muškarca. Debeo muškarac sa parama je "meda" a onaj koji je u masi a nema moni je "svinja".

A šta ako nemaš?

Jeste, nemaš moni, a sudarao bi se kukovima sa nekom snajkom sa solidnim er begovim. Ono, baš, baš ti nadiru seksualne emocije.



Glavu gore. Nije baš to toliko crno. Ne mažnjavaju ribe samo punišoći sa masnim budželarom i nisu sve cure pod sponzorskim ugovorima. Spuštanjem standarda, odustajanjem od nekih svojih principa, ignorišući neke moralne norme, uz malo inventivnosti može se konstruisati solidan scenario kako sa malo resursa odvojiti ribu.


Osnovna stvar je vera u uspeh i taktika.

Kako prići curi?. Mišljenja sam da je sasvim sve jedno. Ako prolaziš kod cure prolaziš i ne možeš mnogo da zabrljaš osim ako ne kažeš "u toj haljini stomak ti izgleda veći". A ako neće, opet ne pomaže ni najslatkorečiviji nabac tipa "da li je ovo stiglo proleće ili taj lepi parfem u dodiru sa tvojom kožom miriše tako božanstveno".

Ključno je prepoznatu situaciju koja ima veću verovatnoću da do sudaranja dođe. Dakle koju curu startovati i kako?

XX Nedelja popodne. Lepa cura šeta sama glavnom ulicom. Sporo hoda i zagleđuje izloge. To je naš plen. Njoj je mnogo dosadno čim razgleda izloge nedeljom kad su radnje zatvorene. To je studentkinja sa strane, koja ne poznaje mnogo ljudi, ili taze razvedena mama čija su deca kod bivšeg... Znači vapi za malom stručnom pomoći. Jedno "Dobar dan. Kako si?" je sasvim solidan uvod u radnju.

XX Dve cure u kafiću, parku, galeriji, ... Sasvim sve jedno. Jedna lepa, a druga moja... mislim manje lepa. Ova lepa je izlog njihovog malog dvojca a ova ružnjikava se nada da i jednog dana privuče nečiju pažnju. Tu je tvoja šansa. Priđeš, upoznaš se obe a onda maksimalno ignorišeš ovu dobru. Ružnjikava jedfnostavno želi da se preda. Ako i kiksiraš kod nje, uvek postoji šansa da lepa proveri da li je još uvek u formi.

XX Ostavljena devojka. Pažljivo pratimo promene statusa na fejsbuku. Kad prelazi iz "in relationship" u "single" velika je verovatnoća da je ostavljena i kao takva spremna za drugarsku kafu i traži nekog da je sasluša, uteši i podrži. Postoji opravdano očekivanje da će da poželi da se osveti njenom bivšem  i to sa prvim muškarcem na kog naiđe i gle čuda ko se zu zatekao - dobar taktičar.

XX Buckasta. Pa naravno. Sa smanjenim osećajem samopoštovanja a dobrim apetitom, ne bilo čudno da smatra da je životno uskraćena za sudaranje kukovima. U razgovoru se pozicioniraj oko hrane, saznaj šta voli da klopa i gde pa probaj da se finansijski namužiš za jedno fast fud druženje. Nkon toga koristeći nespremnost odbrane, snažnim prodorom po desnoj strani centriraj samom sebi pravo po sredini gola.Normalno ne moraš da je pratiš kući, navikla je da se šeta sama.

XX Reciklaža. Bivša - uvek. Cura sa kojom si više puta spavao u prošlosti i ako nisi nešto preterano zabrljao... Zašto da ne? To je samo par SMS poruka na različite brojeve. U obzir dolaze i bivše devojke. Ako si baš napaljen možeš da se žrtvuješ "samo da znaš da te još uvek volim" i još kupiš ružu, komada jedan. Romantično a jeftino rešenje. Jeste da seks sa bivšom može doneti komplikacije ali za pravog košgetera važan je samo koš i ubaciti loptu.


oldie1.jpgXX Tužna priča. Sećam se reči jednog mog starijeg poznanika "eee koliko sam ih ja pojebo na suze". Dobro ne mora da se ide do plakanja ali pobuditi sažanjenje kod cure može da da rezultate, pogotovo ako je dobro smišljen plan. Šta fali da se odglumi lagano gušenje hranom ili nesvestica usled pada šećera prouzrokovanog sekiracijom za svetski mir. Poželjno je da uz tužnu priču cirkuliše lagano vino. Razgovor usmeravati ka tački kad ona pita "šta mogu da učinim da te oraspoložim?"


XX Izložba. Nisam siguran da li ovaj koncept još uvek radi nakon propuštanja našeg društva kroz pink filter i estradizaciju. Ali ako nađete curu koja neshvaćeno voli muziku devedesetih i uramljenu umetnost na platnu, nije isključeno da vam se vrlo brzo posreći. Normalno delove "Znaš li da je Boža Ilić bio nem?" preskačeš, baš kao i rečenicu "ova slika je VRH"


XX Gledanje zalaska sunca sa osvrtom na zvezdano nebo u nastavku. Potrebni su ćebe, vino i čaše. Razgovor o smislu života, o detinjstvu i maštanjima. Obavezno je pusti da više priča i dozvoli joj da se nasloni na tvoje rame. Pazi da se ne uspavaš. Mislim pre seksa.


girlfriend-reminder.jpgXX Akcenat. Naše cure vole da imaju nekog u inozemstvu. To ih mađija. Kao ako nekad ide u Švicu da ima ko da im sredi vizu (nekada) i da im se nađe. Blagi akcenat i lepo sročena, ali lažna priča o životu preko može da pokrene mehanizam ljubavnog ringišpila. Ako ništa drugo, strani akcenat može da je podseti na neko letovanje, a poznato je da se devojke na letovanju ponašaju slobodnije.



Tipove prilaza sam obeležavao sa XX jer uvek fali taj treći X da bude XXX a koji zavisi od mnogih faktora a najviše od nje, jer "dame biraju".

p.s.

XX Deseta taktika za "low budget" mažnavanje riba je da si dobar bloger ali ne i među najčitanijima, jer postoji opravdana sumnja da i tvoja žena posećuje tvoj blog.

 

experienced.jpg 



Komentari (61)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

ne.nevena ne.nevena 20:04 24.12.2009

Prva?

Da li je moguce?

Dobar prikaz, ali najtacnija je recenica u kojoj se kaze da dame biraju.

Preporuka!
Strongman Strongman 20:06 24.12.2009

Re: Prva?

Ma svi to znamo samo smo uronjeni u svoje uloge osvajača
adam weisphaut adam weisphaut 20:06 24.12.2009

A kada si sklon neprepoznavanju

Ključno je prepoznatu situaciju koja ima veću verovatnoću da do sudaranja dođe. Dakle koju curu startovati i kako?

svaki sastanak ti liči na Travisa i Betsy u bioskopu...
Strongman Strongman 20:09 24.12.2009

Re: A kada si sklon neprepoznavanju

Igra mačke i miša

chicadacha chicadacha 20:06 24.12.2009

Stručno :-)

Preporuka

p.s.

XX Deseta taktika za "low budget" mažnavanje riba je da si dobar bloger ali ne i među najčitanijima, jer postoji opravdana sumnja da i tvoja žena posećuje tvoj blog.

P.S. Odličan alibi
Strongman Strongman 20:10 24.12.2009

Re: Stručno :-)


P.S. Odličan alibi


Hebe kevu
skener92 skener92 20:13 24.12.2009

a sta ce tu bekam?

sirotan, nijedna ne bi pristala da nije bogat, ccc ...
Strongman Strongman 20:14 24.12.2009

Re: a sta ce tu bekam?

Jadan čovek
djole63 djole63 20:15 24.12.2009

Daklem ...

... fenomenalno ! I tacno.

It's Strongman (& me) here reminding you that:

CHARACTER COUNTS !!
Strongman Strongman 20:22 24.12.2009

Re: Daklem ...

duxxe duxxe 20:22 24.12.2009

maznuti

Ma moze i bez price.
Strongman Strongman 20:24 24.12.2009

Re: maznuti

priceless!!
yessjelena yessjelena 20:48 24.12.2009

sve je neispravno

kako me zalosti kad koristis taj izraz MUVANJE RIBA
sta to znaci
zvuci kao neka teska prevara smuvati nekoga
a izadjes negde i sretnes nekoga
sretnu vam se pogledi koiji se razumeju
emocija ne trazi novac ili raskosnu veceru
nije bitno da li je susret za jednu noc ili ceo zivot
ono sto razmenjujemo sa drugim ljudima je zaista vredno
o bilo kojoj ljubavi da se radi
ljubav je plemenita i sto je vise koristis vise je imas
to valjda ne mozes shvatiti dok zaista ne volis
ali pre svega moras voleti sebe
ma ne mogu da sakrijem kojiko mi se gadi takav stav - muvanje riba
ako tako krenes sav novac ovog sveta ti nece pomoci u bedi koju stvaras
znam da konfuzno pisem ali
imamo neko vreme koje je nase
nikada ne znas koliko ce trajati ali mozes znati kako ga koristis
tvoj je izbor dali ces uzivati u pahulji koja lagano pada na tvoj rukav
u zalogaju koji delis sa onima koje volis
u trenutku kada dodirujes usne devojke koju volis
a ne moras, zaista ne moras
mozes da skupljas novac da bi smuvao ribu
stvarno sam zalosna kad to procitam
pa cak i da je namera da budes saljiv zvuci grozno a mene rastuzi
djole63 djole63 20:53 24.12.2009

Re: sve je neispravno

the point is : (sto napisah gore, a sto je i poenta teksta) : THE CHARACTER COUNTS !!
Strongman Strongman 20:53 24.12.2009

Re: sve je neispravno

Baš lepo napisano. Hvala.
adam weisphaut adam weisphaut 21:02 24.12.2009

Re: sve je neispravno

Romantična ljubav je izmišljotina francuske vlastele iz Provanse koja je nastala u časovima dokolice.
Muško ženski odnosi su su berza u kojoj imaš kao i na svakoj drugi pobednike i gubitnike, to što mi to naknadno racionalizujemo kao ljubav je samo odbrambeni mehanizam od surove stvarnosti.
skener92 skener92 21:07 24.12.2009

Re: sve je neispravno

adam weisphaut
Romantična ljubav je izmišljotina francuske vlastele iz Provanse koja je nastala u časovima dokolice.
Muško ženski odnosi su su berza u kojoj imaš kao i na svakoj drugi pobednike i gubitnike, to što mi to naknadno racionalizujemo kao ljubav je samo odbrambeni mehanizam od surove stvarnosti.



auuuuuuuuuu ....
Strongman Strongman 21:10 24.12.2009

Re: sve je neispravno

I ja kažem auuu
adam weisphaut adam weisphaut 21:29 24.12.2009

Re: sve je neispravno

Pa zar nisam u pravu?
Strongman Strongman 21:33 24.12.2009

Re: sve je neispravno

adam weisphaut adam weisphaut 21:43 24.12.2009

Re: sve je neispravno

Ajde ovako, odeš na sajam automobile, izgled devojaka je uvek proporcijalno srazmeran ceni automobila koje promovišu, mislim da kompanije to rade svesno, jednoastavno znaju da je izbor automobila kao izbor partnera, pa uvažavaju razlike između izbora koji želiš i onog što najbolje možeš u datom trenutku, kao ona formulaš što jiu je razradio onaj matematičar u Beautiful Mind-u koja mu padne na pamet kada uže zgodna plavuša u bar.
Naravno nije novac jedini kriterijum kjojim se ljudi vode, ali opet ti dobijaš nešto zauzvrat i daješ drugoj strani nešto zauzvrat.
P.S. naravno da ovo isto važi za suprotni pol.
yessjelena yessjelena 21:52 24.12.2009

Re: sve je neispravno

Pa zar nisam u pravu?

zaista nisi
ljubav moze biti romanticna ali
ni u kom slucaju nije necija izmisljotina ili izum
mozda bih mogla da zastitim u agenciji za autorska prava srecnu ljubav
no ljubavi su razne umeju biti i neuzvracene ali jos uvek bolje od neljubavi
daleko od toga da sam konzervativna i zagovornik romanticne ljubavi
samo sam shvatila da zahvaljujuci ljubavi kojom sam okruzena i
ljubavi koju nesebino pruzam je moj zivot lep
i meni se desavaju ruzne stvari ali ljubav je amortizer za stres
a uverenje da svoje "ljubavne" usluge treba dobro naplatiti mi se iskreno gadi
ali razumem da smo razliciti i razlicito vaspitani i
zao mi je onih koji su se pomirili sa tim da ce ziveti bez ljubavi
mada ce se i njima podvuci ta "romanticna emocija" nekada, negde
ma koliko skepticni i namcorasti bili
uprkos tome sto im je vrhunac zabave da cirkaju pivo i muvaju ribe
ha ha ha
Strongman Strongman 21:57 24.12.2009

Re: sve je neispravno

zao mi je onih koji su se pomirili sa tim da ce ziveti bez ljubavi
mada ce se i njima podvuci ta "romanticna emocija" nekada, negde
ma koliko skepticni i namcorasti bili


lyssa lyssa 22:04 24.12.2009

Re: sve je neispravno

a možda ti je vreme da se zaljubiš? Evo ti novogodišnje želje.
Pa neće više biti "pobednika-gubitnika; uzimaš-daješ" etc. Sve je lakše nego što ti izgleda
Strongman Strongman 22:09 24.12.2009

Re: sve je neispravno

lyssa
a možda ti je vreme da se zaljubiš? Evo ti novogodišnje želje.
Pa neće više biti "pobednika-gubitnika; uzimaš-daješ" etc. Sve je lakše nego što ti izgleda



Da pogađam... Imaš 9 godina i nikad se ne šališ
adam weisphaut adam weisphaut 22:12 24.12.2009

Re: sve je neispravno

yessjelena
lyssa

Još ću od ovakvog spellinga da pomislim da mi se obraća ista osoba
Mala šala.
lyssa lyssa 22:15 24.12.2009

Re: sve je neispravno

aha, kako si znao?
( ovo je bilo za aw, a ne za tebe str)
mariopan mariopan 00:15 25.12.2009

Re: sve je neispravno

adam weisphaut
Romantična ljubav je izmišljotina francuske vlastele iz Provanse koja je nastala u časovima dokolice.
Muško ženski odnosi su su berza u kojoj imaš kao i na svakoj drugi pobednike i gubitnike, to što mi to naknadno racionalizujemo kao ljubav je samo odbrambeni mehanizam od surove stvarnosti.

jao, bre, ubi mi romantiku nacisto, kako cu sada da zivim?
mariopan mariopan 00:16 25.12.2009

Re: sve je neispravno

adam weisphaut
Pa zar nisam u pravu?

Pa nisi.
nevolja nevolja 01:54 25.12.2009

Tako sam i ja mislila

yessjelena
kako me zalosti kad koristis taj izraz MUVANJE RIBA
sta to znaci
zvuci kao neka teska prevara smuvati nekoga
a izadjes negde i sretnes nekoga
sretnu vam se pogledi koiji se razumeju
emocija ne trazi novac ili raskosnu veceru
nije bitno da li je susret za jednu noc ili ceo zivot
ono sto razmenjujemo sa drugim ljudima je zaista vredno
o bilo kojoj ljubavi da se radi
ljubav je plemenita i sto je vise koristis vise je imas
to valjda ne mozes shvatiti dok zaista ne volis
ali pre svega moras voleti sebe
ma ne mogu da sakrijem kojiko mi se gadi takav stav - muvanje riba
ako tako krenes sav novac ovog sveta ti nece pomoci u bedi koju stvaras
znam da konfuzno pisem ali
imamo neko vreme koje je nase
nikada ne znas koliko ce trajati ali mozes znati kako ga koristis
tvoj je izbor dali ces uzivati u pahulji koja lagano pada na tvoj rukav
u zalogaju koji delis sa onima koje volis
u trenutku kada dodirujes usne devojke koju volis
a ne moras, zaista ne moras
mozes da skupljas novac da bi smuvao ribu
stvarno sam zalosna kad to procitam
pa cak i da je namera da budes saljiv zvuci grozno a mene rastuzi

dok bejah bez iskustva
Dobar tekst i odlican komentar!
milisav68 milisav68 02:58 25.12.2009

Re: sve je neispravno

yessjelena
Pa zar nisam u pravu?

zaista nisi

Ima tu i malo biologije.
stefan.hauzer stefan.hauzer 15:25 25.12.2009

Re: sve je neispravno

adam weisphaut
Pa zar nisam u pravu?


'Cu se slozim s' tobom!
Najgore je kad se lozis na neku ribu iz klinackih dana,pokusavas godinama da uradis nesto,skupljas hrabrost,budete neko vreme superdrugari i na kraju skupis hrabrosti,kazes joj sve sto imas,smuvate se(makar je meni uspelo) i nist'! Jer to je ona nasa,muska,boljka!
Lozimo se na one ribe koje ne mozemo da imamo,a ako nekad i uspemo da ih imamo...odjednom nam se vise ne svidjaju kao nekad...a mozda sam i ja samo mnogo komplikovan,ma ko zna??
Ajd' bez njih tesko,s' njima jos teze!
die hard die hard 00:18 26.12.2009

Re: sve je neispravno


jao, bre, ubi mi romantiku nacisto, kako cu sada da zivim?
*novo

Isto ko i do sad, samo apstrahujes Adamove komentare - nesto izbedacio izgleda.
malalaca malalaca 19:48 27.12.2009

Re: sve je neispravno

Vaaaaaaaaau...zaljubih se!
blazha2000 blazha2000 22:19 24.12.2009

pa ja sam ,onda,majstor!

ja sam svoju sadasnju zenu smuvao preko telefona na nevidjeno....dobio njen broj,nazvao je,ja u zrenjaninu ona u svilajncu...caskali 2 nedelje,ja seo na bus otisao u svilajnac i dve godine kasnije vencani
napomenuo bih da nemam moni,nisam obrazovan,ja sam samo elektoinstalater,ona ptt inzenjer,ja ruzan ona lepa(Milane ti si mi svedok video si je na sajmu knjiga)....ja sam samo majstor
Strongman Strongman 22:26 24.12.2009

Re: pa ja sam ,onda,majstor!

Blažo majstoreee!
mariopan mariopan 00:19 25.12.2009

Re: pa ja sam ,onda,majstor!

Strongman
Blažo majstoreee!


Ovo je dokaz da nije vazno imati nego umeti, a ko ume taj je MAJSTOR.
Strongman Strongman 00:19 25.12.2009

Re: pa ja sam ,onda,majstor!

Odnosno Blaža!!
blazha2000 blazha2000 11:07 25.12.2009

Re: pa ja sam ,onda,majstor!

Zahvaljujem
Don Salieri Don Salieri 22:33 24.12.2009

kako maznuti ribu

Tajna uspeha lezi u iskrenosti. Ako naucis da je odglumis, uspeo si.

"DAJ PI**U, ZNAM D'IMAŠ!!!"




©bla_bla_madafaka, bood3a
sesili sesili 22:46 24.12.2009

Re: kako maznuti ribu

A dali vi mislite da je Viktorija Bekam neka riba?
Strongman Strongman 22:49 24.12.2009

Re: kako maznuti ribu

sesili
A dali vi mislite da je Viktorija Bekam neka riba?


Onako...
golub_tica golub_tica 10:01 25.12.2009

Re: kako maznuti ribu

Strongman
sesili
A dali vi mislite da je Viktorija Bekam neka riba?


Onako...


malo jeste malo nije
die hard die hard 00:23 26.12.2009

Re: kako maznuti ribu


Onako...


Ovo je zen, potpuno fenomenalan komentar.
dexter92 dexter92 23:32 24.12.2009

My Way

Mislio sam da sam popio trajni ban na blogu kad evo bogovi administratori me vaskrsnuse medj. blogere...kapiram da je bilo u afektu tako da ok..

Tekst je komican ili wanna be komican ali mnogi muskarci danas zaista ne znaju kako da pridju zeni/devojci.
Pricam o bilo kom urbanom ambijentu.
Moje iskustvo govori sledece:
1. Nemojte zeni odmah uputiti kompliment, velika je verovatnoca da ga nece ceniti ili ce misliti da je neiskren ukoliko ne procenite da je nesigurna u sebe, onda moze da bude efektno.
2. Postavite joj za pocetak bilo kakvo direktno pitanje koje se dotice nje same sa blago arogantnom intonacijom. To je efektno zato sto zene JAKO mnogo grade prvi utisak o muskarcu na osnovu njegove samouverenosti, a i registruje da je bila posmatrana. Klosar koji zvuci samouvereno poentira u prvoj rundi a nesamouvereni milioner (ili stagod) propada. Tu se muskarci cesto nesvesno zabetoniraju jer smatraju da ne treba biti "prepotentan". Ako ta drcnost ide uz sarm tj. dobru pricu sanse za uspeh su znatno vece.
3.Imajte svoj stav, nemojte da ispunjavate svaku njenu ludost/glupost, vise ce vas ceniti.
Strongman Strongman 23:34 24.12.2009

Re: My Way

Wellcome back!
dexter92 dexter92 23:49 24.12.2009

Re: My Way

Fala

Jos da mi skinu "nepravedno uveden i nicim izazvan" ban sa autorske opcije...
Strongman Strongman 00:09 25.12.2009

Re: My Way

Kššš kššš ne čujem... U tunelu sam
golub_tica golub_tica 10:04 25.12.2009

nekom zivot majka nekom maceha...

Nisam ni razmisljao sta sve ljudi bez kinte moraju da rade za malo zadovoljstva

al nema sta inventivni ste

Strongman Strongman 10:13 25.12.2009

Re: nekom zivot majka nekom maceha...

Kaže se "zakolju tele za parče mesa", odnosno potroše se sati i sati za zadnja dva minuta radnje.

nevolja nevolja 17:21 25.12.2009

Re: nekom zivot majka nekom maceha...

Strongman
Kaže se "zakolju tele za parče mesa", odnosno potroše se sati i sati za zadnja dva minuta radnje.


Ja sam ,,gajila" celu svinju zbog samo jedne kobasice (jedne ali vredne)
tyson tyson 12:54 27.12.2009

Re: nekom zivot majka nekom maceha...

Ja sam ,,gajila" celu svinju zbog samo jedne kobasice
Svinju? Pa valjda medu...




nevolja nevolja 22:51 27.12.2009

Re: nekom zivot majka nekom maceha...

tyson
Ja sam ,,gajila" celu svinju zbog samo jedne kobasice
Svinju? Pa valjda medu...

Mrki medved spada u ugrozenu vrstu u Srbiji,i tesko ga je videti,dok su svinje rasprostranjenije i veca je verovatnoca da se naleti na istu nego na ,,medu"
rikelme rikelme 10:48 25.12.2009

Dobro nam došao

Ja moram da primetim da, od kada si se vratio iz USA, imaš mnogo više vremena za blog. Hoću samo da kažem da to pozdravljam, jer se uvek obradujem tvom novom postu. Nadam se da ne razmišljaš o ponovnom odlasku preko ?
Strongman Strongman 11:20 25.12.2009

Re: Dobro nam došao

Hvala lepo.

Od kad sam u Srbiji imam inspiraciju druge vrste, pa je šteta da je ne iskoristim.

Čitamo se
stefan.hauzer stefan.hauzer 15:16 25.12.2009

Standard

Spuštanjem standarda, odustajanjem od nekih svojih principa, ignorišući neke moralne norme, uz malo inventivnosti može se konstruisati solidan scenario kako sa malo resursa odvojiti ribu.



To je ono najbitnije,spustanje nekih svojih standarda,odustajanje od principa ,ukoliko o's na brzinu smuvas ribu!Ne moze svako bude s' ribetinom,mo's biti majstor koliko oces,al' ako nisi macan(jos bez para) tesko,bogami tesko!

kapetannavar kapetannavar 22:59 25.12.2009

Re: Standard

Kapiram totalno da je tekst šaljiv,ali ovako napisano ispada da je smuvati dobru ( da ne kažem normalnu) "ribu" bez manija ( tj.mOnija) nemoguće, a da pri tom nije očajna raspuštenica ili debeljuca. Gotovo svi ekstra momci koje poznajem su bez manija, a dobru devojku mogu da smuvaju uvek.
Što se tiče romantične ljubavi nisam baš takav skeptik da verujem da ne postoji, ali smatram da je to veeelikim delom samo sticaj datih okolnosti u tom momentu, a ne neka sudbina ili slično.
jesen92 jesen92 02:16 26.12.2009

odavno..

...me nesto nije nasmejalo kao "meda" i "svinja"...
Strongman Strongman 10:09 26.12.2009

Re: odavno..

GROK
sentinel26 sentinel26 16:39 26.12.2009

Šiler

Mislim da Šilerovi stihovi predstavljaju dobar recept, žao mi što mi nije original pri ruci, (slabo divanim nemecki ), ali evo prevoda:

Budi nežan prema ženama
Pa ćeš ih veruj mi zadobiti
Ali ko je hitar i drzak
Uspeće možda još i bolje

Za Strongija kome ovaki recepti nijesu potrebni



rembo rembo 23:54 26.12.2009

kontra

Ma,sada je sve kontra.U problemu su devojke,a ne mladici.One 'koje biraju' zamenili su oni koji biraju.I zato je mnogo neizabranih(samih)dama.
Ta romanticarska pretpostavka u savremenim musko-zenskim odnosima vise ne pije vodu.Ranije su majke savetovale kcerkama da budu vrlo oprezne sa mladicima,a sada je obrnuto.
Bilo kako bilo,lep pokusaj ohrabrivanja 'sirotih decaka' da pokusaju da odglume Princa na belom konju.Nije mi samo jasno koja li je to 'slabost' strasnog Strongmana naterala na ovakovo tolmacenje ovog problema.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana