Dva propustena poziva

Strongman RSS / 15.11.2007. u 23:37



Poznati osecaj kada me decije rucice bude iz sna. Moj trogodisnji sin Ivan me golica. Kaze vreme je da ustanem. Jos me oslovljava sa tatice. Jos mi se spava, ali i ne probam da mu objasnim koliko sam umoran. Igram sa njim. Mazimo se kao tata lav i lavic. Ujedam ga za stomacic a on zadovoljno grokce i smeje se. Pridruzuje se i mama Jovana. Ujutru volim i sa njom da se igram ali nemamo adekvatne "uslove za igru". Provodimo par dragocenih minuta u porodicnom mazenju.

 

Pitam Jovanu kakvi su nam planovi za danas, namerno se praveci da sam zaboravio eventualni odlazak u crkvu. Kaze da bi ona volela da odemo do crkve ali sumnja jer izgleda da cu ja da radim danas. Zvao Majkl par puta. Imam dva propustena poziva.

 

Missed_cal_m1249602.jpg

 

Majl Zurka me zvao u nedelju u 11:40 pa u pola jedan! On zna da ja radim puno, i da imam vremena da spavam samo nedeljom. I tada spavam duze. Mirise mi na posao. Ne budem lenj, preslusam poruke i cujem Majkla da me pita dal' mogu da radim sutra, dolazi veoma bogat klijent. E zato je Majkl uvek dobra vest, citaj 200 dolara minimum. I, pita on dalje, ako bih mogao samo da se pojavim veceras na kratko oko 8 na privatnom aerodromu da me vidi klijent. Takav je posao badigarda. Reaguje se na poziv. Zovem Majkla i potvrdjujem svoje ucesce u akciji "provod bogatog sveta".

 

Nema veze sto je Uskrs i nas i katolicki bas u nedelju. Show must go on!. Nema veze sto sam obecao zeni (jedva, jedva) da cemo da odemo u crkvu, zapalimo svecu i druzimo se sa gastarbajterima. Posao zove. Zbog posla naravno. Posao ispred svega. Kapitalizam. U voznji objasnjavam Jovani da cemo morati da skratimo crkveni izlet na minimum. Nisam nesto preterano religiozan a i nasa crkva u Majamiju lici na sve samo ne na crkvu. Spolja izgleda kao novosagradjen magacin na periferiiji. Vise lici i na neukusno projektovanu kafanu nego na duhovni hram. Ali ima krst na krovu. Pa tu zgradu zovemo crkva. A i pop je posebna prica. Pop je "sam svoj majstor". Drzi liturgiju, sluzi pice, slika i naplacuje fotografije... Na svu srecu smo dosta zakasnili pa nisam morao da se izljubim sa bas svim Srbima iz okoline. Uhvatili smo ostatke jagnjeceg pecenja i poslednji blok pesama, vec premorene Lepe Lane.

 

Po povratku iz "crkve", ostavljam zenu i dete kod kuce, skidam svetovno odelo veselih boja i oblacim se u crno. Boju badigarda. Cudna je stvar kako mi uniforma za rad promeni ponasanje. Odmah se nekako ukrutim i postanem ozbiljan.

Proveravam email sa podacima koje mi je poslao Majkl. Trudim se da zapamtim i vizualizujem zadate mi adrese jos jedared i polazim. Prva obaveza mi je da pokupim dve kurve. Zive u veoma luksuznoj zgradi sa pompeznim imenom "Miradore". Mlade, sisate, blago drogirane hispanke su dobro raspolozene. pretpostavljam da se raduju honoraru. Stavljam ih u kola, i pridruzujemo se koloni vozila za docek klijenta. Rols Rojsom Fantom i Bentli Azure voze ispred mene. Krecemo se ka privatnom aerodromu "Signature". Onako u koloni, izgledamo posebno. Cak i moj auto, kao treci, ne izgleda uopste lose. Linkoln taun kar je standard za limuzine. Imam odlican stereo sistem u kolima pa malo pojacavam muziku da ne slusam dve mlade "poslovne dame". One nikako ne zatvaraju usta i ne prestaju da im zvone telefoni. Priblizavamo se aerodromu. Kolona skupih automobila dolazi do VIP kapije, rampa se dize i mi pravac pred avion. Mislim da je bio Hawker 800. Crven tepih, stepenice, posada aviona postrojena ceka vaznog putnika da sidje na tle Floride. Izlazi tip ne mnogo visok, blago buckast, ko Ivica Dacic u danima slave. Zapazam da se ne odvaja od koznog Lui Viton ranca. Devojke skacu na njega i pred zbunjenom posadom mu pokazuju sise i dupeta. Otvara se sampanjac. Svi nasmejani, ja profesionalno ozbiljan. Majkl me upoznaje sa doletelim klijentom i objasnjava mu da sam ja najzajebaniji bodigard na Floridi. Cutke se rukujem, uzimam par kofera i stavljam ih u linkoln. Naucio sam se da slika govori vise od reci a ja, sa svojom velicinom, 140 kg i skoro 2 m, odlicno izgledam za bodigarda.

iX08099_1.jpg

Zatvaram vrata Rols Rojsa, sedam u svoj auto i odlazimo put Majami Bica. Obozavam deo kada se vozimo preko mosta izmedju Majami i Majami bica. Drvored palmi, plavozelena voda, skupe kuce i jahte na sve strane. Prizor mnogo puta vidjen u filmovima je moja nova svakodnevnica. Volim taj most. Pred nama je bogato mondensko letovaliste, a iza nas multi etnicka beda Majamija. Zato neki kazu da taj most spaja a neki da razdvaja dva veoma razlicita nacina zivota.

macarthur_causeway_galleryfull

Klijent odseda, naravno, u najskupljem hotelu u Majami Bicu, "Shore Club". Ostavljamo automobile hotelskom osoblju da parkira. Nas klijent se rukuje sa momcima sto parkiraju i svakom uvaljuje stotku. Dok smo dosli do apartmana sevale su novcanica od sto dolara svuda i na sve strane. Rukovanje sa momkom koji parkira, recepcioner, ovaj sto nosi torbe, lift boj. Svako dobio po stotku. Svi ozareni. Alal vera Majkl. Odlican klijent.

U holu nam se vec pridruzile jos cetiri devojke tako da sada imamo sest kurvi. Sebe ne brojim, ja sam iznajmljen u druge svrhe. Nisam zbunjen njihovim prisustvom i nedostatkom odece jer radim i za porno kompaniju pa vidjam svasta. Samo vidjam, ne pipam. Apartman ogroman, beo, visok plafon, sve haj tek. Otkrivam stepenice i jos dva sprata i tri terase, i pet kupatila i dva djakuzija, i tri sobe, i bazen i ... Dokle bre vise. Koliki je ovaj apartman? Cujem da ga placa dvadeset hiljada za vece, americkih dolara naravno!?!? Ivica, u daljem tekstu Vilijam me moli da drzim mali ranac Lui Viton sa sobom sve vreme. Saznajem da ima 400 000$ u keshu i 500 - 600 000$ u satovima u rancu. Izgleda mi kao jeftino blefiranje ali kuliram. Idemo na treci sprat, mnogo sampanjca, kurve mahom gole i pored prohladnih uslova za igru na terasi sa pogledom na sve cetiri strane. Ja namrsten, obucen u crno sa prizvukom vojnog stila (cizme i pantalone). Ja sam telohranitelj. Sise i sampanjac svuda oko mene.



Trcim gore-dole kako koja isporuka stigne. Prvo tri kartona nekog preskupog vina iz hotelskog frizidera. Pa stotine casa za vino i sampanjac. Onda led, led i samo led. Ne kapiram jos ali i to kuliram. Onda nesto sitno kokain, desetak grama! Pa neki zbunjeni od negde donose sampanjac ali traze da se plati odmah. Tri kartona Kristala Magnum. Izvinjavam se Vilijamu sto ovi traze da se plati. Covek fin, ne zbunjuje ga sto mu crna american expres kartica na recepciji, trazi da plati u keshu. Ovi kazu 24 000$. Dajem mu ranac i on iz neke pederuse istrese ogromnu kolicinu stotki slozenih u gomile po 10 i 25 000$. Daje kurvi da prebroji 25 000 i kaze uredu. Castio momka sto doneo 1000 dolara. Pocinje da mi zvoni tihi alarm u glavi.

Da skratim pricu, baja to vece potrosi 48 000$ u keshu. Niko mi nije pricao, sve sam sam video. Ja nosio pare sa sobom u rancu.

Doslo vreme da se rastanemo i on, doduse sav raznesen od alkohola i droge, daje mi 400 dolara. Ja tuzan. Jeste duplo vise nego sto sam ocekivao ali je zalosno kad sam video kako on trosi pare.

Odlazim kuci kao posle posete zubaru. Sav sam utrnuo. Jos uvek mi lebde slike iz Sor kluba. Brr.. Saljem Majklu SMS pruku i odjavljujem se za veceras. Vec sam u frizideru, jedem hladnu piletinu i zalivam koka kolom. Stize SMS od Majkla da sutra uvece idemo u Tantru. U glavi mi prolaze slike uzavrele karnevalske atmosfere iz Tantre. Jasno mi je da mi treba pojacanje za sutra. Valjda je Djura slobodan. Gasim svetlo i tonem u mucenicki san. Kao Alija Sirotanovic, onaj tip sa cuvene novcanice od 1 000 dinara iz 80-ih godina.

Ponedeljak brzo prolazi na dnevnom poslu. Pa teretana i zestok trening na pocetku nove nedelje. Kod kuce porodicna vecera. Jovana spremila piletinu i pomfrit. Onda rvanje na pun stomak sa malim lavom u krevetu. Oblacenje u crno, ovoga puta i neprojni prsluk, i motorole i jos po neki komad specijalne opreme. Veceras i Djura radi samnom. U voznji se preslisavam gde su pozarni izlazi iz Tantre, kako je pozicionirano obezbedjenje i nadam se da imamo separe sa zidom iza nas. Tako je bezbednije.

 

Pocinjemo. Igraci su tu: Ivica alijas Vilijam sa sest kurvi a Djura i ja sami, radimio mu prosireno obezbedjenje. Djura cuvao Slobodana Milosevica, ja cuvao Mikija Maka. Slobodana oteli, Mikija ubili a mi, hvala bogu zivi i zdravi. Tu je jos 300 gostiju sedam - osam konobarica su obucene kao da nastupaju u Mulen Ruzu.

Teren: Radnja se odvija u restoranu Tantra na Majami Bicu. Restoran je uredjen u indijskom duhu. Ima dosta erotskih detalja ukljucujuci lascivne kipove i umetnicke slike. Meni je najjaci utisak trava . Gazimo po pravoj travi i ako smo unutra. Tantra se vikendom od restorana pretvara u disko klub a ponedeljkom podivlja od karnevalske atmosfere nabijene erotikom. Mnogo polugolih zenskih tela se uvija u ritmu muzike koja je podvucena ritmom bubnjara. Ispred su parkirani najskuplji automobili na svetu. Bugati, Rols Rojs, Maserati, Bentli... kao u Zenevi na sajmu automobila. Piju se skupi sampanjci. Najskuplji.

 

foot_02.jpg

 

Narucuje se mnogo sampanjca. Malo piju a malo se i prskaju njime. Oko nas sest mladih cura sa vestackim grudima, vestackim osmesima i sa talentom za glumljenje orgazma i praznjenje bankovnih racuna i novcanika. Vilijam kupuje na stotine ruza i obasipa cure laticama. Cela ekipa se sve manje ustrucava kada smrce kokain. U pocetku su isli do taoleta, pa su se nesto krili a sada ne. Konzumiraju ga kao vodu. Povremeno razgrnem momke koji bi zeleli da prisvoje neku od nasih cura. Bukvalno ih izguram. Sampanjci, kurve, sise, ruze, kokain, guranje u rebra svakog ko pridje, ... Tako je. Bodigard u Majamiju. Mi sa radio vezom, neprobojni prsluci, sa lampama koje mogu da osvetle pola auto puta Beograd - Nis. Nadrkani, spremni da, za 400$ pokidamo svakog ko nam udje u zasticenu zonu. Dva minorna incidenta, mi reagujemo kao iz bodigard prirucnika (koji ja nikad nisam ni video). Ma milina.

 

Tantra%20@%20The%20Amphitheater,%20Tampa,%20Florida.jpg

Gazda polazi na pisanje, Djura ostaje sa devojkama, ja i Lui Viton ranac razgrcemo masu da prodje Ivica alijas Vilijam. Ispred WC-a 5 smrtno ozbiljnih tipova, valjda im se pisa. Pritrcava Sinisa, gle cuda Srbin, menadzer Tantre i upucuje nas da idemo preko reda. Pa nisam ni imao nameru da cekam. Ivica alijas Vilijam se pozdravlja sa gospodarem WC-a (deda sera) koji u sekundi prazni WC. Nema pisanje ni za koga kad Wilijem podje na pisanje. Kapiram da se poznaju od ranije. Deda sera dotura kljuc od kola Ivici, koji isti koristi za smrkanje kokaina (kokain je u kesici pa on kljucem zahvata kao kasicicom). Sledi pranje ruku i razgovor o deda serinoj porodici. Ivica broji jedanaest novcanica od sto dolara da deda sera kupi kompjuter deci. Hiljadu sto dolara za pisanje! Izbija me vrucina i pocinjem da se osecam kao da cu da se razbolim. Topim se.

Opet sampanjac, kurve, sise...Opet guramo u rebra. Sada mnogo jace. Ivica je u nok daunu vec cetrdeset minuta. Mnogo je popio, nesto i smrknuo. Ali i dalje je u ringu i kao iskusan borac sipa sampanjac, kiti devojke ruzama, parama, igra, pipa sise,....Skoro je prestao da pije. Nece dusa vise. I napokon mi signalizira da konobarica donese racun. Ja lampom svetlim dok konobarica prezentuje racun. 72 000$! Jeste sedamdeset dve hiljade americkih dolara! Wilijam i Ivica dopisuje baksis 30 000$ i potpisuje ukupan racun od 102 000$. Djura udaljen dva metra od mene, na mome licu jasno cita koliki je racun. U dolar.

Javljam se radiom soferu, izvodimo Ivicu alijas Vilijama kroz guzvu ka vratima. Guram, gazim ljude... Samo mi fali mi rotaciono svetlo. Ide bez cura, hoce covek da odmori valjda pre sutrasnjeg puta na Bahame. Smestamo ga u Rols Rojs Fantom, dajem mu Lui Viton ranac i cekamo pored dok ne krene. Valjda je tako u prirucniku. On izvadio pare i broji. Broji i broji. Mnogo dugacko broji za 400 dolara. Daje mi pare, ja ih po automatizmu guram u dzep. Mislimo to za obojicu. On broji pa daje Djuri, sve sedeci u Fantomu. Mislim da nam je popucala koza na licu koliko smo se trudili da se ne nasmejemo. Klanjamo se skromno, japanski do 45 stepeni. Pitamo jel nas treba u hotelu, ne hvala. Zaljubljeno gledamo u Rols Rojs koji se udaljava. Sedamo u moj auto i brojimo i mi. Raspolozenje raste sa svakom novcanicom. Po dve hiljade svako! I meni neprijatno da pisem o tome, deluje mi kao da lazem. Ali dve hiljade dolara za pet sati posla.

Odlazimo u piceriju kod Faruha i svecano proglasavamo radni dan zavrsenim. Dogovaramo se da nikom ne pricamo koliko smo uzeli para. Dok ja telefoniram vidim Djuru kako pokazuje pare u novcaniku nasem drugaru Ivanu koji se tu slucajno zateko i sa nevericom slusao Djurinu pricu. U cara trojana usi kozije! Kakav dan! Za nas neobican. Za Vilijama jos jedan u nizu dosadnih dana. Uzgred, zasto li nije jebo ni jednu od kurvi. Izgleda da je on iznad toga.

Ostalo je pitanje, ne kako, vec ZASTO?

Ujutru sam dobio SMS od Vilijama u kome se zahvaljuje na svemu i kaze da mu je bila cast. Jel me zajebava?



Komentari (107)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Jelica Greganović Jelica Greganović 23:58 15.11.2007

Pa, ko to nama

piše, a? Strongman, a?
DOBRODOŠAO!
Dobiješ stimulativnu preporuku, samo napred!
Strongman Strongman 01:06 16.11.2007

Re: Pa, ko to nama

Fala, fala...
Bolje vas nasao.

nsarski nsarski 00:02 16.11.2007

Svaka cast

majstore!
Samo mogu da parafraziram Andrica: "Nije lako ni ptici na grani, ni mravu u mravinjaku, a kamoli coveku strongmanu u ovom teskom i surovom svetu."
Nego, ovo opisano gore je bio lep dan. Sta radite kad "somebadda fux up"?
Strongman Strongman 01:07 16.11.2007

Re: Svaka cast

nsarski
majstore!
Samo mogu da parafraziram Andrica: "Nije lako ni ptici na grani, ni mravu u mravinjaku, a kamoli coveku strongmanu u ovom teskom i surovom svetu."
Nego, ovo opisano gore je bio lep dan. Sta radite kad "somebadda fux up"?


Ti citiras Andrica. Ja citiram Tajsona... kad je los dan na poslu: "Svako ima plan dok ga ne udaris u usta"



EDIT:

Opravdano sam ukoren od Asteriksa da se nisam zahvalio. Hvala dragi Nsarski
nsarski nsarski 01:10 16.11.2007

Re: Svaka cast

Svako ima plan dok ga ne udaris u usta"

Haahaaa, how true!
To je kao ono za generale: Svako ima ratni plan dok ne pocne rat:)
Respect.

O, i uzgred. Pricao pre neki dan jedan tip na TV, bivsi bokser. Pa pricali o strahu, i on kaze: "Jbt, zale se ljudi da se plase aviona, pa bolesti, pa od svega vec. Nemaju oni pojma sta je strah. Znas sta je strah, choveche? To je kad izadjes na ring, u drugom uglu Dempsi, ljut, i mnogo mu se zuri!".
Strongman Strongman 02:15 16.11.2007

Re: Svaka cast

nsarski
Svako ima plan dok ga ne udaris u usta"

Haahaaa, how true!

O, i uzgred. Pricao pre neki dan jedan tip na TV, bivsi bokser. Pa pricali o strahu, i on kaze: "Jbt, zale se ljudi da se plase aviona, pa bolesti, pa od svega vec. Nemaju oni pojma sta je strah. Znas sta je strah, choveche? To je kad izadjes na ring, u drugom uglu Dempsi, ljut, i mnogo mu se zuri!".


Ima puno situacija u bodigardingu kada se uneredim od straha ali ne pokazujem (gde cu ovoliki da bezim). Uglavnom teram sa blefiranjem, a ako ne funkcionise onda pada nevedljivi udarac u grlo i relociranje klijenta. Uvek se trudim da znam raspored prostorija, stepenica, vrata, izlaza, obezbedjenja... Cesto dajem napojnicu obezbedjenju da pazi i mene.

Imam ja jos pricica. Cekaj da se ustalim kao bloger.

Recimo ja sam badigard najzahebanijem ultimate/streat fighteru danasice koji se zove Kimbo Slice



Zgodno dodje kada klient (principal) moze i hoce da ti cuva ledja :))
nsarski nsarski 02:51 16.11.2007

Re: Svaka cast

Imam ja jos pricica. Cekaj da se ustalim kao bloger.

OK, ti snimi okolinu, pa udri. Drzim ti palceve:) I ovde ima ajkula, da znas.
Strongman Strongman 03:01 16.11.2007

Re: Svaka cast

nsarski
Imam ja jos pricica. Cekaj da se ustalim kao bloger.

OK, ti snimi okolinu, pa udri. Drzim ti palceve:) I ovde ima ajkula, da znas.


Za sebe verujem da sam kit i da sam van lanca ishrane. Ali ne brini prepoznajem i ajkule i delfine.
angie angie 03:02 16.11.2007

Re: Svaka cast

sharski, ti si izgleda video samo peraja na povrshini.
Strongman Strongman 03:08 16.11.2007

Re: Svaka cast

nsarski nsarski 03:10 16.11.2007

Re: Svaka cast

Dej dont kol mi sharski for noting, angie baby!
angie angie 03:26 16.11.2007

Re: Svaka cast

htela sam da kazem kako ti u glavnom plivash u sigurnim vodama:)))- shto nije hrdjava varijanta, a priznajem, sem nkeh malih izuzetaka, barem ono shto sam ja otpratila je krajnje dobronamerno i ja tako zamishljam da treba da izgleda ova virtuelna komunikacija.
nsarski nsarski 04:02 16.11.2007

Re: Svaka cast

Pa, angie,
diff'rent strokes for diff'rent folks.
Spiridon Spiridon 10:12 16.11.2007

Kad spomenu Kimba

evo jos jednog baje

Fedor Emelianenko

Strongman Strongman 17:36 16.11.2007

Re: Kad spomenu Kimba

Spiridon
evo jos jednog baje

Fedor Emelianenko





Jos smo mi daleko od te price. Nego jel znas ko je ovo:



Spiridon Spiridon 17:53 16.11.2007

Re: Kad spomenu Kimba



ovo je Dana White, a ovaj sto ga drzi si ti =]
Spiridon Spiridon 18:03 16.11.2007

Re: Kad spomenu Kimba



Ko je onaj tip, prvi sa leva =]
Strongman Strongman 19:11 16.11.2007

Re: Kad spomenu Kimba

Spiridon


Ko je onaj tip, prvi sa leva =]



Provaljen sam.
Wounded Knee Wounded Knee 20:03 16.11.2007

Re: Kad spomenu Kimba

Strongman
Spiridon
evo jos jednog baje

Fedor Emelianenko





Jos smo mi daleko od te price. Nego jel znas ko je ovo:





Strongman, svaka cast !

Mirko Filipovic je presao iz PRIDE u UFC, bice zanimljivo gledati buduce borbe...

Fedor je Mirka jedva dobio, kakav je to mec bio...

Rus je strasno opasan...
Strongman Strongman 20:55 16.11.2007

Re: Kad spomenu Kimba

Fedor je ozbiljan kao infarkt. Mada ja navijam za Hrvata.
Wounded Knee Wounded Knee 22:08 16.11.2007

Re: Kad spomenu Kimba

Strongman
Fedor je ozbiljan kao infarkt. Mada ja navijam za Hrvata.


Hrvat kao kompletna pojava deluje bolje i stil mu je lepsi. cini mi se da je i jaci fizicki, mada nisam siguran...
A Fedor je kao spricer hladan, miran... Mozda je bas zato i za blagu nijansu bolji...
Spiridon Spiridon 22:45 16.11.2007

Re: Kad spomenu Kimba

Wounded Knee

StrongmanFedor je ozbiljan kao infarkt. Mada ja navijam za Hrvata. Hrvat kao kompletna pojava deluje bolje i stil mu je lepsi. cini mi se da je i jaci fizicki, mada nisam siguran...A Fedor je kao spricer hladan, miran... Mozda je bas zato i za blagu nijansu bolji...


e stvarno nije fer da ste poceli ovu diskusiju bez mene. Ja mislio Milan ce da zapocne slicnu diskusiju na zasebnom blogu =[

Mirko je omatorio, poslednja 2 puta je popio ozbiljne batine. Najlosije je prosao sa Gonzagom. Mislim da ce ovaj sjajan borac uskoro da se povuce.




Wounded Knee Wounded Knee 23:05 16.11.2007

Re: Kad spomenu Kimba

Spiridon


e stvarno nije fer da ste poceli ovu diskusiju bez mene. Ja mislio Milan ce da zapocne slicnu diskusiju na zasebnom blogu =[

Mirko je omatorio, poslednja 2 puta je popio ozbiljne batine. Najlosije je prosao sa Gonzagom. Mislim da ce ovaj sjajan borac uskoro da se povuce.



Sorry Spiro :)

Nece diskusija nigde pobeci... :)

Vrlo je moguce da se Mirko povuce, no svejedno, nema bas puno ljudi koji Mirka mogu da dobiju...
A Gonzaga je bas imao svojih 5min sa onim udarcem...




Bice dobro ako dodje do borbe Fedor-Gonzaga...
Rekao bih da ce Rus da ga dobije "na rvanje"...
Wounded Knee Wounded Knee 23:38 16.11.2007

Re: Kad spomenu Kimba

Kad pomenuh rvanje... Kareljin... Kakva je to momcina, strasno !
Strongman Strongman 03:48 17.11.2007

Re: Kad spomenu Kimba

Spiridon


e stvarno nije fer da ste poceli ovu diskusiju bez mene. Ja mislio Milan ce da zapocne slicnu diskusiju na zasebnom blogu =[



Spiridone

nemoj nista da mi se brines. Posle ove malo precvrste teme za B92 "Vasa Hadzi-Tajcic" blogere, idem na neke porodicno socioloske teme. Da sperem Kristijanski utisak sa sebe.

Nakon obaranja tempa idem na ono sto si spomenuo. UFC fighting, Kimbo, tu i tamo neka moja tuca,..pa opet meke teme. Red kupus, red meso. Ne zelim da me interpretiraju kao "nabildovanog siledziju".

Dakle ima vec napisano ono sto te interesuje samo da mu uradim tajming
Strongman Strongman 03:49 17.11.2007

Re: Kad spomenu Kimba

Wounded Knee
Kad pomenuh rvanje... Kareljin... Kakva je to momcina, strasno !



Kareljin je centralna licnost na mom sportskom nebu, uz Dzordana i Drazena Petrovica.
Spiridon Spiridon 08:29 17.11.2007

Re: Kad spomenu Kimba

Strongman

Spiridone stvarno nije fer da ste poceli ovu diskusiju bez mene. Ja mislio Milan ce da zapocne slicnu diskusiju na zasebnom blogu =[Spiridonenemoj nista da mi se brines. Posle ove malo precvrste teme za B92 "Vasa Hadzi-Tajcic" blogere, idem na neke porodicno socioloske teme. Da sperem Kristijanski utisak sa sebe.Nakon obaranja tempa idem na ono sto si spomenuo. UFC fighting, Kimbo, tu i tamo neka moja tuca,..pa opet meke teme. Red kupus, red meso. Ne zelim da me interpretiraju kao "nabildovanog siledziju".Dakle ima vec napisano ono sto te interesuje samo da mu uradim tajming


samo napred, jedva cekam novi post. Zahebi bilo kakvo pravdanje u vezi sa " Kristijanski utisak".

Sto se mene tice imas preporuku.


bauer bauer 08:09 16.11.2007

strongman

Nema veze sto je Bozic i nas i katolicki bas u nedelju.

I hate to rain on your parade, ali nas i katolicki bozic ce malo teze da se potrefe :)
uskrs, ponekad :)
nsarski nsarski 12:08 16.11.2007

Re: strongman

Nece da se potrefe ali mogu da padnu u nedelju (za vikend) oba. Ne isti, naravno. Sa razlikom od 13 dana to nece biti u isti dan, ali vec u sledecem veku ce se poklapati u dan.
Strongman Strongman 17:25 16.11.2007

Re: strongman

bauer
Nema veze sto je Bozic i nas i katolicki bas u nedelju.

I hate to rain on your parade, ali nas i katolicki bozic ce malo teze da se potrefe :)
uskrs, ponekad :)


Pa ako sam se i preso to samo potvrdjuje da nisam preterano religiozan :)
bauer bauer 17:53 16.11.2007

Re: strongman

ali vec u sledecem veku ce se poklapati u dan.

shark, kako to mislis? L si ti optimista, pa mislis da ce nasa crkva vec do sledeceg veka da usvoji novi kalendar :)
nsarski nsarski 18:24 16.11.2007

Re: strongman

Pa, hebiga, to cemo da vidimo. Originalni pomeraj je bio 10 dana. pa je sad doslo na 13. U sledecem veku bi trebalo da se prebaci na 14. Jer 2100 godina nece biti prestupna po Gregorijanskom kalendaru, ali po Julijanskom hoce - i eto ti jedan ekstra dan.
Ako SPC potraje sa ovim kalendarom dovoljno dugo, slavicemo mi Bozic u prolece, a nekad ce mozda i sa Usksom da se poklopi:)
Strongman Strongman 19:11 16.11.2007

Re: strongman

bauer
ali vec u sledecem veku ce se poklapati u dan.

shark, kako to mislis? L si ti optimista, pa mislis da ce nasa crkva vec do sledeceg veka da usvoji novi kalendar :)



To sigurno. Mi smo poznati po tome sto nikad ne pisamo uz vetar.
bauer bauer 19:25 16.11.2007

Re: strongman

Mi smo poznati po tome sto nikad ne pisamo uz vetar.

znaš onu narodnu: sve je sranje, osim pišanja.a i pišanje je sranje kad pišaš uz vetar :)
Strongman Strongman 20:57 16.11.2007

Re: strongman

bauer
Mi smo poznati po tome sto nikad ne pisamo uz vetar.

znaš onu narodnu: sve je sranje, osim pišanja.a i pišanje je sranje kad pišaš uz vetar :)


Mislim da nama bolje pase ona Nicheova:
U uslovima mira ratoboran narod napada sam sebe.
(malo sam je promenio, u originalu je covek umesto narod)
Djole Djole 09:54 16.11.2007

Posle nekoliko dugih komentara ...

... bilo je pitanje vremena kad ce i pravi post.
Pa da ih bude sto vise.
Preporuka.
Strongman Strongman 17:27 16.11.2007

Re: Posle nekoliko dugih komentara ...

Djole
... bilo je pitanje vremena kad ce i pravi post.
Pa da ih bude sto vise.
Preporuka.


Hvala lepo. Bila bi cista steta da ne zapisem sta sve vidim krecuci se sa unutrasnje strane jet set provoda u Majami Bicu.
Spiridon Spiridon 10:18 16.11.2007

pitanjce

Da li poznajes tipa koji se zove Milan Jovanovic, nadimak "The rib cracker"?
Strongman Strongman 17:27 16.11.2007

Re: pitanjce

Spiridon
Da li poznajes tipa koji se zove Milan Jovanovic, nadimak "The rib cracker"?



Odlicno ga poznajem. Zasto?
Spiridon Spiridon 17:39 16.11.2007

ko je ovo izjavio

"Svakako naj referentnija disciplina u teretani je benc pres. Niko nikog ne pita koliko dizes na ramena ili koliko na mrtvo. Svi uvek pricaju/lazu o bencu.

To mu dodje kao velicina muskog polnog organa. Svako doda po neki cm. "

ovo je velika istina.

Ja se secam da je svojevremeno Zoki Vejic gurao 250 kg na bencu.

Strongman Strongman 19:13 16.11.2007

Re: ko je ovo izjavio

Spiridon
"Svakako naj referentnija disciplina u teretani je benc pres. Niko nikog ne pita koliko dizes na ramena ili koliko na mrtvo. Svi uvek pricaju/lazu o bencu.

To mu dodje kao velicina muskog polnog organa. Svako doda po neki cm. "

ovo je velika istina.

Ja se secam da je svojevremeno Zoki Vejic gurao 250 kg na bencu.




Kopas po internetu, kopas.

Strongman Strongman 21:00 16.11.2007

Re: ko je ovo izjavio

"Svakako naj referentnija disciplina u teretani je benc pres. Niko nikog ne pita koliko dizes na ramena ili koliko na mrtvo. Svi uvek pricaju/lazu o bencu.

To mu dodje kao velicina muskog polnog organa. Svako doda po neki cm. "



Ja sam to izjavio i ja sam Milan Jovanovic "the ribcracker savage"



maska je pala
jinks jinks 11:57 16.11.2007

Dnevni posao

Ponedeljak brzo prolazi na dnevnom poslu
Cime se bavite na dnevnom radnom mestu?
Strongman Strongman 17:28 16.11.2007

Re: Dnevni posao

jinks
Ponedeljak brzo prolazi na dnevnom poslu
Cime se bavite na dnevnom radnom mestu?


Hvala na pitanju.

Webmaster.
ohbabyw ohbabyw 14:27 16.11.2007

ehej! komšija!

čuvao si Mikija Maka? u Nišu? si Nišlija?
Strongman Strongman 17:29 16.11.2007

Re: ehej! komšija!

ohbabyw
čuvao si Mikija Maka? u Nišu? si Nišlija?



Jesam. Bio sam u Turskoj na evropskom kosarkaskom kada je ubijen.
Time Bandit Time Bandit 15:03 16.11.2007

Bravo za story "Jak Covek iz Nish"


Nego, kako si uspeo da nabacis 40kg misicne mase? Pretpostavljam da su Te izbachili iz Nish jer si im pojeo sve rezerve bureka :)) Salu na stranu, ja pokusavam da dodam koji kilogram misicne mase ali ne ide.. Trener mi kaze da brzim metabolizmom i cestim vezbanjem (svaki drugi dan 2hrs) sagorim sve...

Pozdrav Tebi i lavicima
Strongman Strongman 17:30 16.11.2007

Re: Bravo za story "Jak Covek iz Nish"

Time Bandit

Nego, kako si uspeo da nabacis 40kg misicne mase? Pretpostavljam da su Te izbachili iz Nish jer si im pojeo sve rezerve bureka :)) Salu na stranu, ja pokusavam da dodam koji kilogram misicne mase ali ne ide.. Trener mi kaze da brzim metabolizmom i cestim vezbanjem (svaki drugi dan 2hrs) sagorim sve...

Pozdrav Tebi i lavicima


Ajde na PM da ne odajem tajnu bas svima.

Uzgred, dodao sam 40 kg za 10 godina, sukcesivno.


Hvala na pozdravima.
asterix asterix 16:07 16.11.2007

Pozdraw Strongmenu

Hvala na blogu i puno srece.

Mozda si velik i jak ali suvishe prichash da bi bio dobar telohranitelj.
Bojan Zdravic Bojan Zdravic 16:30 16.11.2007

Re: Pozdraw Strongmenu

Mozda si velik i jak ali suvishe prichash da bi bio dobar telohranitelj.

Ma da, ni meni se ne svidja ova tvoja slika u profilu, gde pokazujes kako si nabildovan - skroz je out. Ako bas hoces ljudima da se predstavis, zar nije prirodnije da das sliku lica.

Ne razumem sta hoces da postignes sa njom, da li hoces da pokazes kako si jak, hoces da zaplasis nekog, das ljudima do znanja odmah da mozes da ih bijes, teras silu ili sta vec....ne kapiram u cemu je poenta

Spiridon Spiridon 16:43 16.11.2007

Re: Pozdraw Strongmenu

Bojan Zdravic
Mozda si velik i jak ali suvishe prichash da bi bio dobar telohranitelj.Ma da, ni meni se ne svidja ova tvoja slika u profilu, gde pokazujes kako si nabildovan - skroz je out. Ako bas hoces ljudima da se predstavis, zar nije prirodnije da das sliku lica.Ne razumem sta hoces da postignes sa njom, da li hoces da pokazes kako si jak, hoces da zaplasis nekog, das ljudima do znanja odmah da mozes da ih bijes, teras silu ili sta vec....ne kapiram u cemu je poenta


mozda bi ti Zdravicu trebalo da nalepis neku tvoju sliku sa tamburicom pa da ribe na blogu popadaju u nesvest
Bojan Zdravic Bojan Zdravic 17:10 16.11.2007

Re: Pozdraw Strongmenu


mozda bi ti Zdravicu trebalo da nalepis neku tvoju sliku sa tamburicom pa da ribe na blogu popadaju u nesvest

Ybg, nemam tamburicu, jel' moze bez tamburice
Strongman Strongman 17:31 16.11.2007

Re: Pozdraw Strongmenu

asterix
Hvala na blogu i puno srece.

Mozda si velik i jak ali suvishe prichash da bi bio dobar telohranitelj.



Pa ja i ne tvrdim da sam dobar telohranitelj.
Strongman Strongman 17:56 16.11.2007

Re: Pozdraw Strongmenu

Bojan Zdravic
Mozda si velik i jak ali suvishe prichash da bi bio dobar telohranitelj.

Ma da, ni meni se ne svidja ova tvoja slika u profilu, gde pokazujes kako si nabildovan - skroz je out. Ako bas hoces ljudima da se predstavis, zar nije prirodnije da das sliku lica.

Ne razumem sta hoces da postignes sa njom, da li hoces da pokazes kako si jak, hoces da zaplasis nekog, das ljudima do znanja odmah da mozes da ih bijes, teras silu ili sta vec....ne kapiram u cemu je poenta



Pa sta treba da stavim u avator, knjige? Da se vidi koliko sam nacitan

Globus? Da se vidi da sam naputovan

Zenu i decu - da se vidida sam porodican covek

Salim se... To sam jednostavno ja.

A tumacenje moje fotografije za visi od prizme posmatranja. Tvoj pogled na nabildovane ljude, je takav.


bronx bronx 18:11 16.11.2007

Re: Pozdraw Strongmenu



samo pazljivo

karijera blogera ide uz duzi zivotni vek nego karijera bodi bildera. (verovatno je u pitanju ventilacija bez pritiska velikih ocekivanja?)
lecio se kod nas neki tip sto je bio prvak sveta u bodi bildingu. uzimao je nesto sto se zove "breakfast of champions", mesavina GH, IGF-I, testosterona i insulina. a onda je dobio trobozu i jedva izvukao zivu glavu. sad je ok ali su mu testisi i dalje atrofirani. i dalje skida sve od pojasa na gore kad dodje da vadi krv...
Poz
Strongman Strongman 11:36 17.11.2007

Re: samo pazljivo

Ana WithAFamilyNameTooHardToPron
karijera blogera ide uz duzi zivotni vek nego karijera bodi bildera. (verovatno je u pitanju ventilacija bez pritiska velikih ocekivanja?)
lecio se kod nas neki tip sto je bio prvak sveta u bodi bildingu. uzimao je nesto sto se zove "breakfast of champions", mesavina GH, IGF-I, testosterona i insulina. a onda je dobio trobozu i jedva izvukao zivu glavu. sad je ok ali su mu testisi i dalje atrofirani. i dalje skida sve od pojasa na gore kad dodje da vadi krv...
Poz



Ana

moracu da te pitam. Pravis li razliku izmedju hokeja i umetnickog klizanja? Bodibilding je sport muskaraca i zena koji pretenduju da imaju misicavo, lepo oblikovano, proporcionalno telo sa sto manje masnog tkiva. To podrazumeva razne dijete, odricanja... ali, izmedju ostalog i diuretike za isposcavanje organizma i isticanja "definicije" misica.

E to sto sam naveo, nije moj sport. Lici kao hokej i umetnicko klizanje. Ima led, ima klizaljke i to je sve.


Moj sport je malko drugaciji u smislu da ne moram da trpim teror specijalnog rezima ishrane.



Cini mi se da si medicinski radnik, po onome sto si napisala. Ima li neki doktor da je imao trombozu ili atrofirale testise? Ako nema svaka cas na preventivnom radu.


Pozdrav


Strongman the never dieting (ukrao sam od nekog the ovo)

Unfuckable Unfuckable 12:31 17.11.2007

Re: samo pazljivo

a onda je dobio trobozu


/quote]

..tako to obično ispadne kada se medicinska sestra igra ispred ogledala oblačeći doktorsku uniformu. . . . . - problemi nastanu kada i druge pokuša da uvuče u svoj trip
Kaže se tromboza - a ne troboza ....bilo kome sa miligramom medicinskog znanja bi ovaj lapsus štipao oči....ali ne i wannabeadoctor Florence Nigtingale.....verovatno nosiš stetoskop i na pijac ne bi li te ozbiljnije shvatili..... - sad možeš opet da probaš da prodaš foru kako si baš htela da ispraviš to, ali ti je pristup blogu bio blokiran zbog Unfuckable....poor Flo
Da ti pomognem još malo - e da bi znala da odgovoriš na upite a da ne ispadaš "gloopa u društvu" kad već pretenduješ da daješ medicinske savete ....diuretici se mogu aplikovati dnevno, pogotovu neagresivni diuretici tipa Lasix - indikovano kod hroničnih srčanih oboljenja sa pretnjom edema pluća, ali se kao dopuna terapiji obavezno uključuje i kalijum.... - tako se malo ublažava side effect grčenja mišiča koji se neminovno javlja zbog pasivnog transporta kalijuma kroz bubrege tokom pojačane diureze... - tako da ne moraš okolo da prizivaš lekare u pomoć, slobodno odgovori, provala na blogu nikad dosta - kad su se već ljudi zeznuli pa te pitali, bar im daj pravu informaciju...probaj bar

Re: samo pazljivo

Ima li neki doktor da je imao trombozu ili atrofirale testise? Ako nema svaka cas na preventivnom radu.

Ne znam. Kolege ne pregledam rutinski. A tromboza i atrofirani testisi u ovom kontekstu nastaju od uzimanja velikih doza testosterona. To u kontekstu bilo kog sporta, a ne samo bodi bildinga.
Dobrodosao na blog.
Ana

to unfuckable

decko, sta ti je? skini mi se!
Unfuckable Unfuckable 14:25 17.11.2007

Re: to unfuckable

decko, sta ti je? skini mi se!


ne pada mi na pamet da se skidam, ne laskaj sebi....
nemaš tri blage veze s materijom, devojčice...ako se zbog toga osećaš malo neprijatno, to je ok - ali ako si rešila da svoje nezadovoljstvo zbog toga, po svom starom lošem običaju, usmeriš na nekog drugog ...to je loše....poor Flo
Bojan Zdravic Bojan Zdravic 17:14 17.11.2007

Re: Pozdraw Strongmenu

Strongman
A tumacenje moje fotografije za visi od prizme posmatranja. Tvoj pogled na nabildovane ljude, je takav.

Meni nabildovani ljudi uopste ne smetaju, smeta mi kada se neko od njih eksponira i potencira tu silu. Sto mi je nekako offensive i jako me nervira. Znaci smeta mi ponasanje u tim slucajevima - nista vise.

Ja sam takodje pasionirani sportista, evo vec skoro 40 godina, imam sportski metabolizam i ako se ne bavim sportom, vec polse 2-3 dana, se osecam lose. Jednostavno, sport mi je zadovoljstvo i izvor zdravlja, nikako sredstvo kojim bih uterivao strah drugima. Ok, razumem da je tebi to posao, i da svi imamo profesionalne deformacije, ali koliko vidim da vec kapiras da bi to trebao da ostavis van ovog bloga. Ovaj blog je nekako gradjanski, svi smo jedinke bez ikakvih predznaka, nema veze ko je ko, da li je neko bilder, doktor nauka, student ili whatever.....

Pozdrav i dobrodosao


Re: to unfuckable

tebi nije bilo dosta sto si mi punio mailbox raznim bljuvotinama? nisam ti ja kriva sto si isam sebi nadenuo takav nick. get a life!
Unfuckable Unfuckable 18:48 17.11.2007

Re: to unfuckable

Ana WithAFamilyNameTooHardToPron
tebi nije bilo dosta sto si mi punio mailbox raznim bljuvotinama? nisam ti ja kriva sto si isam sebi nadenuo takav nick. get a life!



..zamenjuješ i teze i teme, kao i uvek, ali nema veze, naviklo se ...verovatno ti opet blokiran blog.... : za razliku od tebe koja si se javno izbljuvala, ja sam - sve što sam imao da kažem, i pitam - rekao na pm, a ti si mi - krajnje podlo i prizemno - "nevešto" odgovarala na svom blogu.
To neće promeniti ili umanjiti tvoje nepoznavanje materije, neznanje i blokade koje doživiš svaki put kada ti postave neko "stručno pitanje", iako, naravno - kao i svaki "wannabeadoctor" - i dalje pretenduješ na nekakvu stručnost - a ne barataš pojmovima tipa fraenulum praeputii, pasivni transport kaliuma, thrombosis.... - koja bedaya
Što se mog nicka tiče - mislim da ti je odavno jasno i šta znači i zašto je takav. Da nema takvih kao što si ti, verovatno bi bio drugačiji.
A i lak je za izgovor.
bindu bindu 16:53 16.11.2007

zao mi sto

se svaka druga nocna rupa zove tantra .ta rec je postala toliko popularna ali iz totalno pogresnih razloga.

The word Tantra is Sanskrit, the sacred language of Hinduism. It derives from the root word tan, which translates as "to extend, expand, spread, continue, spin out, weave; to put forth, show, or manifest." Like the universe we inhabit, Tantra is continually expanding, spreading, and manifesting itself like a "cosmic weave," made up of different energies. We are part of this weave, as are our forefathers and foremothers, all life, and every type of energy and matter. This includes thoughts, actions, and all physical matter.

Some Definitions of Tantra

Because Tantra is a mystical subject, it is nearly impossible to define. Even eminent scholars have had a hard time explaining what Tantra actually is. The different explanations of Tantra indicate its multifaceted nature. Tantra is a spiritual science, which means it is also mystical, in its interconnectedness, the holistic wisdom link between ourselves and the universe we inhabit.

Strongman Strongman 17:32 16.11.2007

Re: zao mi sto

bindu
se svaka druga nocna rupa zove tantra .ta rec je postala toliko popularna ali iz totalno pogresnih razloga.




Delim tvoje misljenje. Ali u Americi su ljudi mahom povrsni oko takvih stvari.
bronx bronx 18:23 16.11.2007

Re: zao mi sto

cisto sumnjam da delis moje misjlenje;je'l da ga delis ne bi imao potrebe da pominjes ime te nocne more i jos kacis slike da nam pokazes kako ta rupa izgleda
Strongman Strongman 19:14 16.11.2007

Re: zao mi sto

bronx
cisto sumnjam da delis moje misjlenje;je'l da ga delis ne bi imao potrebe da pominjes ime te nocne more i jos kacis slike da nam pokazes kako ta rupa izgleda


Neka bude volja tvoja...
bindu bindu 16:58 16.11.2007

.

Strongman Strongman 17:34 16.11.2007

Re: .

Mljac, mljac
bindu bindu 17:48 16.11.2007

Re: .


;Money, get away,
Get a good job with good pay and youre okay.
Money, its a gas.
Grab that cash with both hands and make a stash.
New car, caviar, four star daydream,
Think Ill buy me a football team.

Money, get back.
Im all right jack keep your hands off of my stack.
Money, its a hit.

Dont give me that do goody good bullshit.

Im in the high-fidelity first class traveling set
And I think I need a lear jet.

Money, its a crime.
Share it fairly but dont take a slice of my pie.
Money, so they say
Is the root of all evil today.
But if you ask for a raise its no surprise that theyre
Giving none away.

Huhuh! I was in the right!
Yes, absolutely in the right!
I certainly was in the right!
You was definitely in the right. that geezer was cruising for a
Bruising!
Yeah!
Why does anyone do anything?
I dont know, I was really drunk at the time!
I was just telling him, he couldnt get into number 2. he was asking
Why he wasnt coming up on freely, after I was yelling and
Screaming and telling him why he wasnt coming up on freely.
It came as a heavy blow, but we sorted the matter out
asterix asterix 19:26 16.11.2007

Uf bice ovo sochan blog

Napadnut si sa mnogih strana, zbog svog nekonvencionalnog pristupa blogu. Ljudi nisu navikli na Gidre i Chika Kureta na ovom blogu i priche o "Volksdeutch Bankama" i "fotkama sa friendly davljenjem Arnolda" ali ja zato uzivam i jedva chekam josh avantura. Volim taj napeti stav, kao neko ti neshto kaze sto ti mozda i ne razumesh a ti ga odma "nabodesh"(ovo sa akcentom na a).
Citiranje Tajsona preko Andrica i pricha sa Ajkulama je dobra vrlo nizak klizeci odma u rebra da se zna ko je gazda na blogu. Imash dva metra (skoro) i 140 kila(ne rachunash stomak, kapiram). Tako da svi ostali koji nemaju to isto treba da budu dobri i slushaju velikog batu iz Ameerriikkee zemlje velike.
Odlichno ja drhtim od uzbudjenja, sjajno osvezenje za b92 blog, pitao sam se kad ce Kristijan i ostatak iz "Chitulje" provaliti ovaj novi medij.
Strongman Strongman 19:41 16.11.2007

Re: Uf bice ovo sochan blog

asterix
Napadnut si sa mnogih strana, zbog svog nekonvencionalnog pristupa blogu. Ljudi nisu navikli na Gidre i Chika Kureta na ovom blogu i priche o "Volksdeutch Bankama" i "fotkama sa friendly davljenjem Arnolda" ali ja zato uzivam i jedva chekam josh avantura. Volim taj napeti stav, kao neko ti neshto kaze sto ti mozda i ne razumesh a ti ga odma "nabodesh"(ovo sa akcentom na a).
Citiranje Tajsona preko Andrica i pricha sa Ajkulama je dobra vrlo nizak klizeci odma u rebra da se zna ko je gazda na blogu. Imash dva metra (skoro) i 140 kila(ne rachunash stomak, kapiram). Tako da svi ostali koji nemaju to isto treba da budu dobri i slushaju velikog batu iz Ameerriikkee zemlje velike.
Odlichno ja drhtim od uzbudjenja, sjajno osvezenje za b92 blog, pitao sam se kad ce Kristijan i ostatak iz "Chitulje" provaliti ovaj novi medij.



Mislim da si me pogresno razumeo. Mada na osnovu informacija iz mog prvog bloga mozda i nisi imao izbora.

Ja nisam iz price koju spominjes. Daleeeeeko sam. Ni Gidra i Cika Kure nisu u mom koordinatnom sistemu. Ja se samo bavim poslom (placam porez) koji me dovodi u razne situacije i ja ih opisujem. Ja sam sada tu gde jesam i bavim se time cime se bavim. To nije bio moj izbor. Ne smetami, interesantno mi je da pratim dozivljaje glavnog junaka mog zivota. Umem da se postavim u poziciju posmatraca, tj treceg lica. Manje - vise tako i posmatram dogadjaje u kojima ucestvujem.


Cak nisam ni u borilackim vestinama. Nikad se nisam takmicio i slicno. Starija sestra me je redovno tukla skoro do fakulteta. Mozda i do trece godine studija :)




Slazem se da sam nekonvencionalan, ali ne smatram to za manu.


Ratatatira


p.s. Gledam nesto moje odgovore.. Slazem se da sam dosta bacio prasinu u oci citiranjem Tajsona.
takamatsu takamatsu 20:25 16.11.2007

Najbolje želje :)

Slazem se da sam nekonvencionalan, ali ne smatram to za manu.


Čovek Vodolija pa da bude konvencionalan, 'ajde :).
Ja samo da vam poželim sve najbolje, baš sam se obradovala što sam videla da imate blog - mislim da ste prava osoba za to. Svako dobro, od srca :).
Strongman Strongman 20:53 16.11.2007

Re: Najbolje želje :)

takamatsu
Slazem se da sam nekonvencionalan, ali ne smatram to za manu.


Čovek Vodolija pa da bude konvencionalan, 'ajde :).
Ja samo da vam poželim sve najbolje, baš sam se obradovala što sam videla da imate blog - mislim da ste prava osoba za to. Svako dobro, od srca :).



Hvala Vam najlepse. Dacu sve od sebe da budem citan.
Djole Djole 21:44 16.11.2007

Re: Uf bice ovo sochan blog

interesantno mi je da pratim dozivljaje glavnog junaka mog zivota. Umem da se postavim u poziciju posmatraca


Ova mi se recenica posebno svidela. To i jeste najveca vrednost - distanca, da bi se sa te distance covek odredio upravo prema sebi. Inace, moram da primetim da je spoj webmastera i bodigarda nesto sto se bas ne srece svaki dan. O magistraturi na ETF-u da ne govorimo.
Strongman Strongman 22:04 16.11.2007

Re: Uf bice ovo sochan blog

Tu foru sa distanciranjem sam pokupio od Mome kapora, koji to briljantno radi. A jos i u tekstu priznaje. Ide od prilike ovako"

"...Ona me je plenila svojom mladoscu i lepotom. Izlazimo iz zadimljene kafane polupijani. Sredovecan covek i prelepa devojka hodaju po kisi. On proba da se skrije ispod nevidljivih streha. Ona s radoscu kisne. Dolazimo kod mene, osecam se kao mladic. Skidamo se. (primcujete da sam presao iz prvog u trece lice, pa ponovo u prvo. ne pada mi napamet da ja kisnem nego tamo neko trece lice neka iskisne skroz)..."

...i nastavlja pricu. Mnogo sam se smejao kad sam to citao.



Sto se tice moje konstitucije i nivoa obrazovanja, ljudi imaju dosta predrasuda. Kao i za plavuse. Klasicna pretpostavka je da sam priglup i agresivan.
Djole Djole 22:35 16.11.2007

Re: Uf bice ovo sochan blog

Dobar primer ovo sa Kaporom. I ja pokusavam da se pogledam onako "spolja". Zato sam i citirao. Nije uvek lako.

Bodigard predrasuda: Imam druara iz skole, tako visok tu negde pet to dva, ima ga 100-110 kila, isao covek na kurs za bodigarda. A inace je budza u mulstinacionalnoj firmi i ima oko 500 ljudi pod kontrolom.
Tako da treba ljudima dati primer - predrasude obicno nestaju samo od sebe.
nsarski nsarski 22:43 16.11.2007

Re: Uf bice ovo sochan blog

Pa, ne treba da ides dalje od Svarcenegera. Covek je guverner cetvrte ekonomije na planeti.
asterix asterix 22:46 16.11.2007

Re: Uf bice ovo sochan blog

Super Strongmen bash je sve super ali nemoj preterano da odesh u filozofiju i taj fazon kao ipak sam ja dobar i eto tako se desilo to je kul ali uz balans. Mnogo mi se vishe sviga onaj jachi stav jer takvih nema, ovde, svi su kao fini i nachitani a onda se oleshe od rakije i piju iz cipele, vise naglavachke i teraju cigane muzichare na drvo, a 'vamo kao tolerancija, fakulteti i ushtogljenost. Da ne govorimo da su korumpirani i da shmrchu belo kad im ponude dzaba. Shta fali malo "KRISTIJANIZMA" (u ovo mi se svidja Kristijan ce se odusheviti navatace Vujakliju da ga uchlani) i to kao mene je izvuklo slikanje vajanje, masivni treninzi. Dobar balans sa dozom kicha i distance o kojoj prichash i blog ce biti hit. Ovde ionako mnogo nas dolazi na stres menadzment i kritikovanje svega i svachega tako da ni u kom sluchaju necesh to izbeci, onda bolje mushki i za sve pare, hehe Srecno maso- kol'ko gurash bench? ili bendz po nashki.





Strongman Strongman 00:43 17.11.2007

Re: Uf bice ovo sochan blog

asterix
Srecno maso- kol'ko gurash bench? ili bendz po nashki.





Nacionalne rekorde u cucnju, bencu i mrtvom dizanju.

Benc je nekih 255kg pre 3 - 4 godina, zvanicno. Pre dve godine, nezvanicno, 310. Sada (u sredu 257kg)
asterix asterix 01:19 17.11.2007

Re: Uf bice ovo sochan blog

Uf prgava familijo! Pa to je bash mnogo to 310 ti je bio koeficijent 2.2 u odnosu sa tezinom, ja se davim sa 150, realno 140 mi je prag i to mi je oko 1,4, mada dodushe nemam to kobasica odelce. Cuo sam da pomaze jedno 20 kila? Ipak zverski, mada kida to zglobove kazu, kad mnogo. Mada ako daju kintu za te rekorde shto da ne, zglobic tamo vamo. Pa onda kao Sergej Bupka po pola kilice dodash svaki mesec za troskove i to.
Strongman Strongman 01:26 17.11.2007

Re: Uf bice ovo sochan blog

Medju nama: dva puta sam bio svetski prvak u powerliftingu
Unfuckable Unfuckable 02:41 17.11.2007

Strongman, odličan start

svaka čast...meni se priča dopala. Sviđa mi se što si mi ostavio utisak neiskompleksirane i iskrene osobe.
Ne uklapaš mi se u "batice" & "Kristijan" ekipu - a ovaj što te proziva... neće da mi odgovori već nekoliko dana na jednom drugom blogu...nešto izbegava da mi obrazloži par stvari .... al voli da podjebava rookies...
...ima dosta latentnog homoseksualizma arround, dont u find so ? Ništa nemam protiv homoseksualaca, ali mnogo protiv latentno agresivnih...valjda se nisu samospoznali ????

Verovatno si prvo mislio da će pisanje bloga ići teže - ipak, deliš nešto sa ljudima ... - ali mislim da si sada spoznao čari odgovaranja na svakojake komentare...što je i suština - vaskoliki filozof sa pola semestra će te nabosti virtualno..eda bi se osetio malo manje loše u svojoj bedayi...pošto bolje ne može, 4 sure...zato i kažem - odličan start & chelichenje
Keep walking
Preporuka za blog
update :
...obrati paznju i na Kukoca ...kad smo već kod košarke.
asterix asterix 03:03 17.11.2007

Re: Strongman, odličan start

Unfucable

Nadam se da nisi mislio na mene sa ovom prozivkom? Mada se ne secam nikakvog klincha sa tobom.
Verujem da nisi mislio na mene, specijalno ne sa tom latentnom insinuacijom.
Unfuckable Unfuckable 03:14 17.11.2007

Re: Strongman, odličan start

@ asterix :
napisao si par sjajnih komentara na blogu koji je imao ideju da zastupa Vericu Barać.
Napravio si - za moj ukus - jednu veliku grešku : nazvao si Premijera ljigavcem koji ništa nije uradio
Tamo sam te prozvao i tražio objašnjenje. Ništa lično.
Odgovor nisam dobio.
Mnogo gore od tvoje neprimerene konstatacije je podatak da se niko nije osvrnuo na istu...a sve moj do moga vrli branitelji lika, dela & tijela
strong - sorrr na trolovanju - asterix - isprozivao sam te za isto i na mom blogu...udri tamo, nije ok da čoveku menjamo topic
Strongman Strongman 04:01 17.11.2007

Re: Strongman, odličan start

Unfuckable
svaka čast...meni se priča dopala. Sviđa mi se što mi ostavio utisak neiskompleksirane i iskrene osobe.


Meni je glavni kompleks sto verujem da nemam komplekse. :)

Ne uklapaš mi se u "batice" & "Kristijan" ekipu - a ovaj što te proziva... neće da mi odgovori već nekoliko dana na jednom drugom blogu...nešto izbegava da mi obrazloži par stvari .... al voli da podjebava rookies...



... vaskoliki filozof sa pola semestra će te nabosti virtualno..eda bi se osetio malo manje loše u svojoj bedari.....


Ma to je okej. Ja sam sa nickim, ali manje-vise si mogu u dva poteza da dodju do mog identiteta. Maltene pisem pod punim imenom i prezimenom.

Ima dosta vitezova od tastature koji sparinguju iz topline zamracene sobe, neretko, roditeljskog doma. Svako nosi svoj krst. Mene moj ne zulja.

Ne brini mnogo za mene. Nisam ja bas apsolutni ruki. To ti je kao kada matori evropski igrac predje u NBA, pa je prve sezone ruki, a ima godine za mladjeg veterana.


...
zato i kažem - odličan start & chelichenje
Keep walking
Preporuka za blog


Fala The Unfackable
Strongman Strongman 04:04 17.11.2007

Re: Strongman, odličan start

UNF i AST

nemam nikakav problem da to raspravite na mom blogu. Pocetnik sam pa ne marim, jos,mnogo na kvalitet, vec na kvantitet. :)

Birajte oruzje:

Unfuckable Unfuckable 04:10 17.11.2007

Re: Strongman, odličan start

..obavljeno tiho & efikasno
..kao Toni Kukoc
Strongman Strongman 06:15 17.11.2007

Re: Strongman, odličan start

Startujem kao
takamatsu takamatsu 08:05 17.11.2007

heheh :)

a ovaj što te proziva...


Između ostalog i zato mi je zanimljivo - neminovno je da se kod Strongmana pojave neki tipa "moj-je-veći", lol, klasičan problem, a to što je impresivno je sa kakvom mudrošću Strongman reaguje na takve stvari :).
Mislim, lako je nama ženama, mi nemamo (ekhm), pa i ne moramo da se online flekamo na benču, lol.

asterix asterix 11:38 17.11.2007

Re: Strongman, odličan start

Uf pochelo je bash kao i shto sam mislio da ce biti - "ja nabod on chorba, on nabod ja chorba..."
Ruka pomoci se pojavila u vidu ochajne domacice(o njoj kasnije) i malog Nejebichnog koji uklizava na ustaljenom fashistichkom sistemu- kulturni fashizam- 1.
"... vaskoliki filozof sa pola semestra... "
Ko ima veci staz u shkoli, ako i nasednem a nemam razloga za brigu, to bi znachilo da sam bolji chovek ako im dokazem suprotno a ako kojim sluchajem ne dokazem da sam obrazovan bivam automatski degradiran u majmuna koji je treniran samo da ukljuchi kompjuter. Prvi napad baziran na povrshnim informacijama i bez jasnog cilja sem da se diskredituje bez prave diskusije i mogucnosti.
2 napad baziran na nedostatku interesa da se potrudi oko stvarnih razloga "...nešto izbegava da mi obrazloži par stvari .... al voli da podjebava rookies..." ovo smo reshili u tvom oboru, nadam se da si zadovoljan? 3.
"...ima dosta latentnog homoseksualizma arround, dont u find so ?"
Ovo ne moram ni da karakterishem, samo pricha za sebe, nemoc koju ispoljava homos balkanikus na sebi svojstven nachin. Drugi primer je ochajna domacica koja se trigirala ovim:
a ovaj što te proziva...


Između ostalog i zato mi je zanimljivo - neminovno je da se kod Strongmana pojave neki tipa "moj-je-veći", lol, klasičan problem, a to što je impresivno je sa kakvom mudrošću Strongman reaguje na takve stvari :).
Mislim, lako je nama ženama, mi nemamo (ekhm), pa i ne moramo da se online flekamo na benču, lol.

Nemam komentara koliko zene mogu nisko da se spuste zarad toplog doruchka "Alfa muzijaka" ili bar nekoga ko se tako reklamira. Ovo sve upuceno je nekome ko na prijateljsko citiranje Ive Andrica "Nsarskog"
Svaka chast
majstore!
Samo mogu da parafraziram Andrica: "Nije lako ni ptici na grani, ni mravu u mravinjaku, a kamoli coveku strongmanu u ovom teskom i surovom svetu."
Nego, ovo opisano gore je bio lep dan. Sta radite kad "somebadda fux up"?


odgovorio bez ni hvala ni pozdrav vec skoro pa u shesnejstercu pravo u bradu:

Ti citiras Andrica. Ja citiram Tajsona... kad je los dan na poslu: "Svako ima plan dok ga ne udaris u usta"


Onda pricha o Kitu i bivanju van lanca ishrane....
Shta sad ja tu da radim da se povuchem? Ja ne verujem u ta povlachenja i to... to je za devojchice. A ovi shto vi zovete opasni momci, mislim smeshni su. Srbija! Sloboda ili smrt! :))

Strongmen? Nisam primetio da si bio uvredjen mojim komentarima ili da sam preshao granicu kulturne kritike? Ali si se brzo osilio i krenuo u ofanzivu kad si nakupio vojsku. Dobro nishta bolje nego kad ti neko chuva ledja, jednom si rekao. Ovaj vitez tastature ima ime i adresu ako si zaludan, privatna poruka pa mech kad hocesh, nismo kilaza ali nije mi prvi put da moram da pijem batine da bi me ljudi poshtovali. Nije unapred pesimistichka konstatacija ali realistichki spreman da moze i to da se desi.


Uf volim ovakve blogove- koliko vas josh ima?

Pozdrav svima i vidimo se u Pekingu ako se kvalifikujete. :)
Unfuckable Unfuckable 12:08 17.11.2007

Re: Strongman, odličan start

Ti si se baš extra naložio asterixe.
Opusti se malo i ne primaj se na svaki komentar, skočiće ti pritisak....baš si se primio....ko saučešće, jbt
Niko te ne napada, odšetaj malo do nekih drugih blogova, pa bljucni nešto što nije "mainstream" pa da vidiš šta je napad.....mislim - zabole me da se prepucavam ovde, stvaaaaaarno.
A i objasnio sam sve šta i kako kod mene na blogu. Tako da je - što se mene tiče - diskusija over & out, no hard feelings.
asterix asterix 12:23 17.11.2007

Re: Strongman, odličan start

Jel ovo ono kao "Nadrealisti"? Na zidu u Sarajevu.
-Ajmo na pivu jarane.
-Gde cemo?
-Ajmo do nas u "piramidu".
......dalje znate.

Nisam se primio, samo sam osetljiv na nepravdu (odatle sam rodom jbg).
Borio sam se pionirski protiv fashizma devedesetih a nemam spomenicu, pa kad osetim, ja se sav usturim kao prvoborac u GSP kad ga tinejdzeri razvuku po ideoloshkim standardima.

Strongman Strongman 12:44 17.11.2007

Re: Strongman, odličan start

Strongmen? Nisam primetio da si bio uvredjen mojim komentarima ili da sam preshao granicu kulturne kritike? Ali si se brzo osilio i krenuo u ofanzivu kad si nakupio vojsku. Dobro nishta bolje nego kad ti neko chuva ledja, jednom si rekao. Ovaj vitez tastature ima ime i adresu ako si zaludan, privatna poruka pa mech kad hocesh, nismo kilaza ali nije mi prvi put da moram da pijem batine da bi me ljudi poshtovali. Nije unapred pesimistichka konstatacija ali realistichki spreman da moze i to da se desi.


Nisam uvredjen. Vise se odnosilo na komentar da moj avator sa misicima ima ulogu zastrasivanja i uterivanja sile. Mora da si se nesto raznesio kad si se prepoznao u opisu viteza od tastature.

Onaj prelaz sa Andrica na Tajsona je bio odgovor na pitanje sta se radi kad je los dan na poslu? Kad se stvari iskomplikuju. Kad neko hoce fizicki da se obracuna sa blogerom. A nema nazad. Placen si da zastitis. E onda ja citiram i Tajsona i Atilu Huna...Svasta nesto citiram. Bude i uspavanka "laku noc deco". Razumes li dragi Asteriksa. Evo sada je blog u ravnotezi. Pojavio se Obeliks. A ti i ja smo predisponirani za prijateljstvo:





Prava smisao isticanje necije anonimnosti je da nema odgovornosti za izreceno. Kad pretera sa pausalnim konstatacijama (nalupavanjima), skretanjem paznje na sve i svasta (vredjanjem),.. promeni nick i registruje se ponovo. Reinkarnira se.

takamatsu takamatsu 17:41 17.11.2007

So far, so good :)

Nemam komentara koliko zene mogu nisko da se spuste zarad toplog doruchka "Alfa muzijaka" ili bar nekoga ko se tako reklamira.


Vidi, momak..... Sad bih ja, kao, trebalo da ti pokazujem koliki je moj :), pored koga se budim i koliki je njegov :), šta je ko od nas po profesiji, koliko zarađuje i diže na benču, lol, da crtam, da se bacam, a veruj da baš sad nemam vremena - jako volim debele tete koje pevaju soul i jazz, verovao ili ne :).

Nedelja mi, za nevolju, isto nije dan za sekiranje, a daću sve od sebe da se u ponedeljak rasrdim k'o čovek, pa da opletemo po materiji tipa "nedoyebana-matora-devojka-ah, Strongman-ah", ili prema nekom drugom šlagvortu i/ili stereotipu koji se tebi dopada :). Videću i sa decom malko da se konsultujem, oni imaju obično sjajne ideje :), a ti možda malko da proučiš teorije igara, da budemo egal makar malko :).

Poz i sve najbolje :).

asterix asterix 19:58 17.11.2007

Re: So far, so good :)

Takamatsu.

Priznajem, potpuno sam zbunjen. Vishe ne znam ni koji si pol ili mozda i ne zelim da znam sve detalje, kad bolje razmislim. Puno srece i tebi. :)
Unfuckable Unfuckable 20:04 17.11.2007

Re: Strongman, odličan start

-Ajmo do nas u "piramidu".
......dalje znate.


...ja ne znam foru,zaista - daj da čujem...
takamatsu takamatsu 20:18 17.11.2007

Toshitsugu Takamatsu

Priznajem, potpuno sam zbunjen.


Nema razloga :). Znaš kako se kaže: Nomen est omen, ja znam ko je Asteriks, a ako ti znaš ko je Takamatsu, biće nam lakše da komuniciramo.... Možda :). Ja imam oba oka, i čujem odlično, ali imam mnogo drugih povreda, gubitaka i pobeda, i mnogo...ravni postojanja.

Ja sam iz nekog drugog sveta, znaš. No offence :). Non taken.....

-------------------------
Oprosti na digresiji, Strongman, meni je rođendan 07.02., šta lepo da ti kažem.....
Strongman Strongman 20:44 17.11.2007

Re: Toshitsugu Takamatsu

takamatsu

Oprosti na digresiji, Strongman, meni je rođendan 07.02., šta lepo da ti kažem.....


Lepo kolegenice Vodolija. Vidi kad je rodjen Restak :)

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana