Društvo| Ljubav| Satira| Sex| Zabava

Nisi se obrijao(la)?! Nema seksa!

dirtyharry RSS / 17.02.2010. u 19:33

beard.jpgKoliko puta je neko od vas čuo ovu rečenicu? Možda i jeste ali i ako su je uopšte čuli verovatno su u velikoj većini muškarci. Ovo me je zamolila jedna kolegica na prethodnom blogu da napišem, a i imam materijala s obzirom da i moja devojka ima te probleme, tj. ne depiliram se redovno. Ovde mislim na bradu ostale delove ćemo da ostavimo po strani bar za sad.

Ima više potrebnih (opet ne i dovoljnih) razloga za siguran seks. Kažem siguran i pod tim terminom mislim da će uopšte da ga bude (da izvinu kondomaši, ovo nije reklama za njih). Jedan od prvih ako ne i prvi je sveže obrijana brada. Drugi mogu da budu oprani zubi. Mesta mogu da se rotiraju, ne radi se o tome. Mada i meni je bitno da moja devojka ne ljubi pre mene pikslu odnosno Davidoff-a. Mada ako se takav par nađe pretpostavljam da neće previše to da im smeta.

Ono što znam da smeta (i dan danas) mojoj devojci je moja par dana stara brada. Doduše to i mogu da razumem s obzirom da je to drugi ekvivalent šmigle. Šta da radi, nema gde, nekad dobije a nekad izgubi. Ovde je definitivno izgubila, nisam ćosav. Kada ideš na sastanak, sigurno ćeš da se upicaniš i doteraš. Tu naravno spada i brijanje, ali ako dolaziš kući “na siguran“ seks, koliko onda imaš stvarno želju da se doteraš? Ovo spada i u ličnu higijenu ili kako god, ali je činjenica da se veliki procenat muške populacije na brije svaki dan ili bar dovoljno često.

Ovo je prosta činjenica mada ima i onih drugih. Recimo jedan moj prijatelj nosi jareću bradicu sa sve brkovima i njegova devojka mu ne da da se obrije. Takav je dugi niz godina. Da li njoj odgovaraju njegovi brkovi i brada ili joj se prosto ne sviđa kako čovek izgleda bez istih? U svakom slučaju žene sa druge strane mahom vrište. Poruke su krajnje zabrinjavajuće sadžine, tipa: “To me boliii!!! “,“Oćeš ja da uzmem rende pa da vidiš kako je? “ itd. dugačak je spisak. Ponekad muškarci oni “odličaši“ treba da se zapitaju da li se ženska strana tokom seksualnog čina čuje zbog prevelike strasti ili zato što joj polako ali sigurno skidaju kožu sa nekog dela tela.

percin.jpgSve u svemu krajnji efekat je skoro uvek isti. Devojke posle “druženja“ obično izgledaju kao da si im nalupao par šamara onako zdušno. Tu onda kreću bubuljice, odrana koža, ogrebotine i opet je spisak povreda “na radu“ poduži. Rezultat je opet očigledan. Muškarci jure a žene beže, bar dok se borba u neku ruku ne izjednači odnosno dok muškarci ne odlože svoje oružje koje borbu čini nepravednom. Za to je mahom potrebno desetak minuta, mada u zavisnosti kakvu vrzinu krešete može da bude i više.

Problem je uvek isti. Kako doći do seksa kada lepša polovina nije previše zainteresovana, da ne kažem uopšte? Opet je odgovor očigledan, malo više “predigre“ koja to i ne mora da bude u pravom smislu reči ali neki uslovi koje sam naveo moraju da budu ispunjeni. Pretpostavljam da ih ima još kao i uvek ali ovo su oni fundamentalni. Jedini razlog za zadržavanje brade (a možda i za pribavljanje dodatnih priručnih sredstava za kažnjavanje) je ako je lepša strana ljubitelj mazohizma.

Možda neka zlatna sredina opet dolazi u obzir. Samo brkovi?! Muškarci se ne brijaju redovno zato što ih mrzi, zato što se uvek nađe nešto preče da se radi. Ima mnogo razloga zašto se ne brijaju ali vrlo je retko razlog to što im brada lepo stoji. Brkove isot treba održavati a ostatak brade brijati tako da ovo ne pije vodu. Ima i ona “*ebeš supu bez rezanaca i poljubac bez brkova.“

22414225.jpgPre nego završim ovu besedu čisto da se zna postoji i druga strana medalje. Da li moraju žene da se redovno depiliraju i koliko to muškarcima može da smeta? Čisto da podsetim da su se muškarci od vajkada brijali ali da su sva ona silna sredstva za depilaciju (nus)pojave zadnjih decenija. Ipak koliko smo se mi muškarci navikli na “luksuz“ da lepša polovina ne bude dlakava, bar ne tamo gde se to ne očekuje. Svako verovatno ima neku svoju priču na ovu temu. Meni se jednom desilo da sam ostao bez seksa zato što druga polovina nije bila dovoljno pripremljena za tako nešto, odnosno na moj prepad. To sam saznao nešto kasnije. Mene moja neobrijana brada ne bi sprečila u tome ali eto žene to rade drugačije (bar neke).

Ide novi vek ili je već čini mi se došao. Kako god, sada su i muškarcu počeli da se depiliraju. Nema ih previše ali se tu i tamo pojavi neki ćosavac koji je izdepilirao torzo ili prepone. To tek ne mogu da zamislim (i ne želim) kako je. Osim toga kod depiliranja prepona, dotična gospođica (pretpostavljam da su žene glavne za ovu radnju) mora da drži kožu na preponama kada skida vosak (ako se depilacija radi “staromodnom metodom“) nekako, odnosno za muško delikatno mesto. Pretpostvljam da je to odlična metoda za odvlačenje pažnje prilikom ove akcije. Rezultat je sigurno takav bol u preponama posle kog sigurno nema seksa.

Ne znam od kada, ali sam primetio da neke žene depiliraju i ruke (da ne zalazim previše u detalje) i još štošta. Da li je ovo neki standard koji smo im mi muškarci nametnuli ili je to sada moderno? Izlazi nova generacija automobila, kompjutera, komunikacija(Interneta) pa zašto se onda ne bi pojavila i nova generacija žena? Samo šta na njima menjati, pa recimo da budu malo manje dlakavije nego ove sada.

Sve u svemu borba se nastavlja i nikad neće da prestane. Rezultat ćemo videti. Okršaj kod OK Korala naše dlake protiv njihovih. Rezultat je “poznat“ nema seksa bre. Koliko dlakavost (ne)utiče na vaš seksualni život i da li vam uopšte to (ne)smeta?

 



Komentari (63)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

reanimator reanimator 19:50 17.02.2010

...

Prvi
loader loader 19:51 17.02.2010

Re: ...

Prvi ipo :)
Vojislav Stojković Vojislav Stojković 19:57 17.02.2010

Kao džungla

Malo je komplikovano da objasnim, ali pokušaću.
Svojevremeno, tačnije pre dve godine, je na Unfom blogu debitovao Dragoljub, a Kaz je kao svoj komentar postavio tekst, koji je ko zna gde skinuo sa neta i već ga jednom bio postavio kod ane, gde sam ga i ja prvi put pročitao i komentarisao, te ga zbog sličnosti tema i ovde prenosim u celini:

DLAKAV SAM KAO DŽUNGLA

Kamo god da podjem na sebi osjećam poglede pune divljenja.Naime dlakav sam, kao što treba da bude dlakav svaki ozbiljan muškarac.

Jednom su me istjerali iz bazena misleći da sam pas.

Drugi put nisu mi dozvolili da udjem u kino.Portir je rekao:-Izvinite, ali medvjede ne puštamo.

Ponekad odem da ošišam svoju gustu kosu. Taj. ćelavi, zavidljivi brico je upitao: Da gospodin ne želi da ošišamo i guzove.

Djeca me vole.Dok ponekad sjedim u parku i razmišljam, kako je krasno noću zavijati na mjesec, dječurlija me krme bananama.

I žene me vole.Jednom zamalo da nastradam. Kao u jeftinom vicu, suprug se vratio u nevrijeme. Još je ženu malo i ružio:-Kako možeš da spavaš u tom kožuhu? Pomislih u sebi, hvala ti bože za svaku dlaku.

Kad god se urokam, ujutro kad idem na posao zaboravim obući košulju.U tramvaju mi svi zavide:-Ja fina džempera.Momčino, koliko si ga platio?

Možda se pitate otkud toliko dlaka u životu mom.Porodično nasljedje. Mi iz Rundave gore svi smo dlakavi.Tamo je tako krvoločna klima, da samo dlakavi prežive.Dugotrajnom prirodnom selekcijom ostali smo samo mi runjavi.

I dugovječni smo.Skoro je nastradao najstariji od nas Runjića.Imao je stodvadesaet godina, kada ga je dokusurio ovan.Naime, djeda onako sjedodlak više je ličio na bekana. Valjda ga je ovan smatrao konkurentom.Djeda se previše motao oko ovaca.

Neki su savjetovali da se depiliram.Nisam pristao.Stidio bih se da okolo hodam gologuz.Ovako mi je baš fino.Malo mi se ovo globalno otopljavanje previše uvlači pod krzno, ali preživio sam i gore.
Nadam se da će jednoga dana i nas rundave da prime u EU
dirtyharry dirtyharry 20:06 17.02.2010

Re: Kao džungla

Bojan Budimac Bojan Budimac 20:24 17.02.2010

Hmmm

Čisto da podsetim da su se muškarci od vajkada brijali ali da su sva ona silna sredstva za depilaciju (nus)pojave zadnjih decenija.

Da, možda su silna sredstva za depilaciju (nus)pojave zadnjih decenija, ali ne i depilacija kaotakva i nje je bilo od vajkada u različitim civilizacijama, različitim sredstvima.

dirtyharry dirtyharry 20:28 17.02.2010

Re: Hmmm

Nisam upućen zato se i ponadah da ćete vi stariji i iskusniji da bacite malo svetla na ovu temu .
Nisam hteo da previše zadirem u istoriju depilacije i da krenem još od starog Egipta. Za zapadnoevropski i severnoamerički svet se kaže da je u dvadesetom veku krenuo ovo masovno da praktikuje, mislim na ženski deo populacije.
Ovde se ne radi o depilaciji kao takvoj nego o njenom uticaju na seksualni život ili ukratko imaš li erekciju kada vidiš žbun u krevetu u pravom smislu reči
Bojan Budimac Bojan Budimac 21:20 17.02.2010

Re: Hmmm

Za zapadnoevropski i severnoamerički svet se kaže da je u dvadesetom veku krenuo ovo masovno da praktikuje, mislim na ženski deo populacije.

Pa sad masovno, još uvek ima dlakavih teta. A što se tiče istorije, misliš li da su sve one gole žene slikane kroz istoriju umetnosti prirodno ćosave?
Pa kao što se nama ne diže na orangutana u krevetu (dobro, ima i devijantnih ), tako se valjda nije dizao ni našim precima, nego su preferirali glatku kožu.

Dva bloga na temu istorije skidanja dlaka. Prvi. Drugi.

Inače mislim da tvoj odličan uradak ne gubi ništa mojom primedbom.
blogovatelj blogovatelj 21:26 17.02.2010

Re: Hmmm

Nisam upućen zato se i ponadah da ćete vi stariji i iskusniji da bacite malo svetla na ovu temu


Kad sam bio srednjoškolac, a to je prva polovina osamdesetih, drug mi je pričao kako mu je deda objašnjavao da naše devojke (devojke sa kojima smo se družili) nisu ništa prema devojkama iz njegovog vremena. Pošto je zamolio dedu za detaljnije objašnjenje, dobio je odgovor da su naše devojke 'ćosave' a u njegovo vreme je na ceni bilo kad je devojka 'sa pašpalji'
Naravno, deda nije mislio na bradu kod devojaka nego na dlake pod pazuhom. To su bili 'pašpalji' i u njegovo vreme su se ložili kad je devojka bila čupava po nogama i ispod pazuha.
Dakle, sve je ipak lični doživljaj, tj čaša u kojoj je voda do pola može biti i poluprazna i polupuna, sve zavisi od nas samih.
dirtyharry dirtyharry 21:28 17.02.2010

Re: Hmmm

Bojan Budimac
Pa sad masovno, još uvek ima dlakavih teta. A što se tiče istorije, misliš li da su sve one gole žene slikane kroz istoriju umetnosti prirodno ćosave?

E, ovo si stvarno u pravu. Nije mi to uopšte palo napamet. Mada kad napišeš nešto za pola sata u vozu ne možeš da sagledaš sve aspekte. Ja sam pokušao samo da pokažem ovaj za nas mlade najbitniji tj. seksualni


Bojan Budimac
Inače mislim da tvoj odličan uradak ne gubi ništa mojom primedbom.

Hvala, hvala. Svaki komentar i kritika je dobrodošla
Milan Novković Milan Novković 01:57 18.02.2010

Re: Hmmm

Pa kao što se nama ne diže na orangutana u krevetu (dobro, ima i devijantnih ), tako se valjda nije dizao ni našim precima, nego su preferirali glatku kožu.

Dobro, zavisi kako "definišeš orangutana"

Ja bih, ipak, uradio neko formalnije ispitivanje javnog mnjenja (zar ima mnogo većih turn-offs od iznenadnog manikiranja, pedikiranja i ostalog iranja po kupatilu posle trenutka kad ti je nivo krvi u glavi već pao ispod minimuma, i ništa ti drugo ne preostaje dok čekaš nego da otvoriš prvi ljubavni vikend roman

Mislim, meni malo "gizdavi" ovi mladi, al ajde, možda smo samo mi stari, u stvari, samo "seljaci"
irenaema irenaema 12:47 18.02.2010

Re: Hmmm

blogovatelj

Pošto je zamolio dedu za detaljnije objašnjenje, dobio je odgovor da su naše devojke 'ćosave' a u njegovo vreme je na ceni bilo kad je devojka 'sa pašpalji'
Naravno, deda nije mislio na bradu kod devojaka nego na dlake pod pazuhom. To su bili 'pašpalji' i u njegovo vreme su se ložili kad je devojka bila čupava po nogama i ispod pazuha.




Veverice pod pazuhom bile fancy ?
blogovatelj blogovatelj 16:14 18.02.2010

Re: Hmmm

Veverice pod pazuhom bile fancy ?


Kakve veverice? Dabrovi
dexter92 dexter92 20:25 17.02.2010

Hair code

Bas sam pre neki dan razgovarao sa drugaricom da li se i koliko depilirati (muskarci).
Ona kaze ne voli dlakava ledja, zadnjicu, ramena (Andro Knego look)...
Za zene , zna se, no hair at all (osim na glavi)
mikele9 mikele9 20:26 17.02.2010

Jedan od prvih

Jedan od prvih ako ne i prvi je sveže obrijana brada.

Dragi moj mlađahni druže, sin me rođeni nije video bez brade a uskoro će napuniti 34 godine. Nekoliko puta sam zezajući se rekao ženi da ću obrijati bradu, umal' da se podžapamo! Pouka: Ne smeta baš svim ženama!

Nadam se da će jednoga dana i nas rundave da prime u EU

Zanet, okrenut u sebe, pre petnaestak godina prelazim pešački na crveno, kad cviljenje guma, škripa kočnica...kamiončina k'o prekookeanski brod. Prenem se a iz kabine se promoli šofer i časti me: Dobro bre RUNDOVE, na prelazu i pride crveno svetlo za pešake, ti smišljaš kako da isušiš Jadransko more!
dirtyharry dirtyharry 20:48 17.02.2010

Re: Jedan od prvih

mikele9
Zanet, okrenut u sebe, pre petnaestak godina prelazim pešački na crveno, kad cviljenje guma, škripa kočnica...kamiončina k'o prekookeanski brod. Prenem se a iz kabine se promoli šofer i časti me: Dobro bre RUNDOVE, na prelazu i pride crveno svetlo za pešake, ti smišljaš kako da isušiš Jadransko more!

Moj najduži period nebrijanja je bio negde prve godine studiranja, negde oko par meseci. Tada mi je kolega Panta provodadžisao jednu snajku koja je možda i viša od mene (ja sam 190 i nešto) a ja sam reko nema muvanja ni brijanja dok ne položim Matematiku I. Te godine položih matematiku iz prve juna i obrijah se a od te snajke sam i dalje bežao. Treba da se nosi čovek sa tolikom ženom bre
4krofnica 4krofnica 20:54 17.02.2010

Re: Jedan od prvih

a ja sam reko nema muvanja ni brijanja dok ne položim Matematiku
misssim, elektronac...
dirtyharry dirtyharry 20:56 17.02.2010

Re: Jedan od prvih

4krofnica
a ja sam reko nema muvanja ni brijanja dok ne položim Matematiku
misssim, elektronac...

Ćuti bre, ne znaš ti Pantu, bio navalio kao zubna boles' a i dotična snajka nije bre bila moj tip. Sa druge strane šta da radim sa ženskom za koju moram da zovem pomoć da obalim to?
4krofnica 4krofnica 20:59 17.02.2010

Re: Jedan od prvih

trebao si da probas ponovo posle Engleske avanture....tad si nabio zilavu masu...
dirtyharry dirtyharry 21:02 17.02.2010

Re: Jedan od prvih

Engleska je bila dosta godina posle. Tada sam već bio na sigurnom. Mada tada jesam bio mrcina. Bolje da ne kačim sliku na šta sam izgledao
4krofnica 4krofnica 21:04 17.02.2010

Re: Jedan od prvih

Tada sam već bio na sigurnom.
idi bre u persun, Hari.
blogovatelj blogovatelj 22:08 17.02.2010

Re: Jedan od prvih

Treba da se nosi čovek sa tolikom ženom bre


Nju teško da bi sam mogao da savladaš. Jedino ako bi je čekao negde na nekom pešačkom, pa da je prvo autom zavališ
maksa83 maksa83 08:27 18.02.2010

Re: Jedan od prvih

Sa druge strane šta da radim sa ženskom za koju moram da zovem pomoć da obalim to?

Narodna mudrost (koju je meni preneo moj teča, a koji je (iz samo njemu znanih razloga) mislio da treba da bude most između mene i svih narodnih mudrosti out there) kaže:

"Sredina na sredinu, a krajevi 'de stignu."
antioksidant antioksidant 08:49 18.02.2010

Re: Jedan od prvih

Sredina na sredinu, a krajevi 'de stignu."

moj teča je izgled anešto stariji ...

njegova mudrost je

u senu su svi isti

..............
vidim da tvoj teča nije razmišljao o .................
maksa83 maksa83 09:50 18.02.2010

Re: Jedan od prvih

vidim da tvoj teča nije razmišljao o .................

Moj teča je težak tradicionalista.

(Da ne zaboravim da dodam - "iju!" )
dirtyharry dirtyharry 11:03 18.02.2010

Re: Jedan od prvih

Slažem se ja sa svim tim životnim mudrostima gore pomenutim ali to su mudrosti a praksa je nešto sasvim drugo
maksa83 maksa83 11:49 18.02.2010

Re: Jedan od prvih

Slažem se ja sa svim tim životnim mudrostima gore pomenutim ali to su mudrosti a praksa je nešto sasvim drugo

U nedostatku solidne teorije narodna mudrost je next best thing, pošto potiče iz surove prakse. Praksa je umetnost mogućeg.

E sad, što si se ti uplašio, to je druga stvar.

Teča mi nikad nije preneo narodnu mudrost po pitanju straha (sve su se nekako svodile na u-se-na-se-i-poda-se, jbg. takav je narod, time se mahom bavi), ali zlunetrebalo za sledeći put mogu da ponudim malu pomoć iz SF klasika:

Bene Gesserit litany against fear

I must not fear.
Fear is the mind-killer.
Fear is the little-death that brings total obliteration.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.




blogovatelj blogovatelj 16:26 18.02.2010

Re: Jedan od prvih

Narodna mudrost (koju je meni preneo moj teča


Teče su genijalci u prenošenju narodnih mudrosti.
Mog ortaka je teča hteo da ženi gastarbajterkom iz Nemacke čim je ovaj napunio osamnaest, jer je njen ćale napravio ogromnu kuću preko puta njegove, sa sve bazenom i gipsanim lavovima na kapiji.
Nijedan argument nije mogao teču da spreči (pazi rime majke ti, teči - spreči )
od ludog nauma. Za sve je imao argument i objašnjenje.
Posle nevidjene razmene argumenata, od kojih neki nisu za širi auditorijum, sledilo je samo finale. Kaže mu moj ortak:
- Pa dobro tečo, šta ću ako se ne budemo voleli?
Tečin odgovor je bio:
- Pa bre Dragane, jesi lud bre. Čovek sa magaretom živi četiri godine pa ga zavoli, a nećeš ti mladu i lepu devojku.
dirtyharry dirtyharry 16:29 18.02.2010

Re: Jedan od prvih

- Pa dobro tečo, šta ću ako se ne budemo voleli?
Tečin odgovor je bio:
- Pa bre Dragane, jesi lud bre. Čovek sa magaretom živi četiri godine pa ga zavoli, a nećeš ti mladu i lepu devojku.

mixailo92 mixailo92 23:05 20.02.2010

Re: Jedan od prvih

dirtyharry
4krofnica
a ja sam reko nema muvanja ni brijanja dok ne položim Matematiku
misssim, elektronac...

Ćuti bre, ne znaš ti Pantu, bio navalio kao zubna boles' a i dotična snajka nije bre bila moj tip. Sa druge strane šta da radim sa ženskom za koju moram da zovem pomoć da obalim to?



Ako je zainteresovana i zagrejana, legne sama, nema potrebe za nekom silom da se obaljuje
thebee269 thebee269 20:55 17.02.2010

koleginica...

jedna nasa koleginica je svako jutro dolazila na posao u najlon carapama ispod kojih su se videle dugacke uvijene crne dlake...
jedno jutro, jedan kolega dolazi mamuran posle neprospavane noci, gleda je u noge i pita
,,bogati Dragice gde kupujes tako cupave carape,,
dirtyharry dirtyharry 21:59 17.02.2010

Re: koleginica...

thebee269

,,bogati Dragice gde kupujes tako cupave carape,,

blogovatelj blogovatelj 22:10 17.02.2010

Re: koleginica...

jedna nasa koleginica je svako jutro dolazila na posao u najlon carapama ispod kojih su se videle dugacke uvijene crne dlake...


How sweet...
tmariska tmariska 08:49 21.02.2010

Re: koleginica...

Nije valjda da nije docekao dlake provire kroz carape?
Ovako su bila samo sa sarama a ne dlakave


Mada kad dodje do onog dela sa zaskakanjem verovatno je sve pitanje poverenja. Da li ce se neko izlanuti posle da nije bilo sve glatko. Bar na nogama.
marija.mt marija.mt 20:59 17.02.2010

Evo nekih muskih razgovora na tu temu...

mirelarado mirelarado 21:31 17.02.2010

Естетска примедба

Па добро, Хари, ако си желео да одбраниш мушко право на "дводневну браду", зашто си текст илустровао онаквим страшилом?

Могао си да ставиш, рецимо неког оваквог:




dirtyharry dirtyharry 21:36 17.02.2010

Re: Естетска примедба

mirelarado
Па добро, Хари, ако си желео да одбраниш мушко право на "дводневну браду", зашто си текст илустровао онљаквим страшилом?
Могао си да ставиш, рецимо неког оваквог:


Pa hteo sam da stavim ovu sliku, ali to ti je veto ili-ili pa ti sad vidi šta ćeš i šta ti je draže seks ili brada

dunja73 dunja73 21:37 17.02.2010

Re: Естетска примедба


Ja ne koristim u govoru rec "mrzim " skoro nikad ili retko..evo sad....
MRZIM dlake ...osim po grudima na muskarcu...i na glavi , mislim na kosu...

ZIVEO LHE (engl. Light Heat Energy) laser !!
njanja_de.manccini njanja_de.manccini 21:38 17.02.2010

Re: Естетска примедба

Па добро, Хари, ако си желео да одбраниш мушко право на "дводневну браду", зашто си текст илустровао онаквим страшилом?

ma sta zna harry sta je sexi
dirtyharry dirtyharry 21:41 17.02.2010

Re: Естетска примедба

njanja_de.manccini

ma sta zna harry sta je sexi

Naravno. Svaka rupa nađe svoju zakrpu, pa čisto da se vidi kakvo je javno mnjenje
mirelarado mirelarado 21:45 17.02.2010

Re: Естетска примедба

njanja_de.manccini
Па добро, Хари, ако си желео да одбраниш мушко право на "дводневну браду", зашто си текст илустровао онаквим страшилом?

ma sta zna harry sta je sexi


Само чекам кад ће да дође Макса са оним хорор стајлинзима рутавих мушких прса!
njanja_de.manccini njanja_de.manccini 21:47 17.02.2010

Re: Естетска примедба

jos nesto

prljavi
Ne znam od kada, ali sam primetio da neke žene depiliraju i ruke (da ne zalazim previše u detalje) i još štošta. Da li je ovo neki standard koji smo im mi muškarci nametnuli ili je to sada moderno?

jeste depliramo Sve (armpits, neke druge delove itd.) i to ne zbog vas nego zbog nas. kad je glatka povrsina najbolja sta tu ima da se razmislja.
dirtyharry dirtyharry 21:49 17.02.2010

Re: Естетска примедба

Само чекам кад ће да дође Макса са оним хорор стајлинзима рутавих мушких прса!

Nisam upućen ali sa druge strane sve te mangupe možeš da pošalješ lepo ovde na tretman
dirtyharry dirtyharry 21:52 17.02.2010

Re: Естетска примедба

njanja_de.manccini
i to ne zbog vas nego zbog nas

Ovo je krajnje diskutabilna izjava. Mislim da sam ovde sada u manjini jer muškarci gledaju fudbal, ali ne verujem da sve žene vole da to rade na raznorazne načine na koje to već rade čisto sebe radi i da im ni na kraj pameti nije šta će reći neka druga ženska ili muško ako primeti negde "da im je nešto promiklo"
mirelarado mirelarado 21:55 17.02.2010

Re: Естетска примедба

dirtyharry
Nisam upućen ali sa druge strane sve te mangupe možeš da pošalješ lepo ovde na tretman


Реч је о оваквим ужасима.
niccolo niccolo 22:06 17.02.2010

Re: Естетска примедба

Могао си да ставиш, рецимо неког оваквог:

Jel ovo onaj Simonin?
blogovatelj blogovatelj 22:16 17.02.2010

Re: Естетска примедба

Само чекам кад ће да дође Макса са оним хорор стајлинзима рутавих мушких прса!


Dok cekamo Maksu...

mirelarado mirelarado 22:17 17.02.2010

Re: Естетска примедба

niccolo
Могао си да ставиш, рецимо неког оваквог:

Jel ovo onaj Simonin?


Стефано Бетарини. Јесте, бивши.
niccolo niccolo 22:27 17.02.2010

Re: Естетска примедба

Стефано Бетарини

Ja njega prvi put sada vidim, uopšte ga se ne sećam sa fudbalskih terena...
pedja1008 pedja1008 23:27 17.02.2010

Re: Естетска примедба

niccolo
Стефано Бетарини

Ja njega prvi put sada vidim, uopšte ga se ne sećam sa fudbalskih terena...


Igrao je za Sampdoriju...solidan odbrambeni igrac...

Re: Естетска примедба

a ima i onaj film sa nicole kindman, kako se zvase "Fur" ili "Hair" gde je dlaka u ogromnim kolicinama nesto kao predigra :)))
miloradkakmar miloradkakmar 23:43 17.02.2010

Ja

još uvek mislim ,ubeđen, da tuširanje dolazi posle.

P.S. Higijena se podrazumeva, valja uvek biti spreman.
Dlake po volji. Zavisi šta se u tom trenu dogodi, unutra.
loader loader 00:35 18.02.2010

Raj za grinje :)



Uh... onaj tip, gore na slici .. :) .. Al bi industrija brijača profitirala da je više takvih...

Podseća me na ruku koja u filmu "Leptirica" mulja po onom brašnu u vodenici tokom gluvog doba noći..

Filip2412 Filip2412 04:33 18.02.2010

...

Hairy prijatelju cime se ti bavis...

da, vecina zenskijeh ima taj opseshn, da sve bude glatko.... meni licno ne smeta
a brada naravno, yebga, to i kod mene sece ko shmirgla, za to ih razumem

a sada trol:
“There’s nothing safe about sex. There never will be.” Norman Mailer.
dirtyharry dirtyharry 05:39 18.02.2010

Re: ...

Hairy prijatelju cime se ti bavis...

Šta da ti kažem prijatelju. Vidiš da zadnje vreme došlo. Bio sam krenuo malo sa političkim temama, ali tamo se ljudi svađaju bolje ovako

a sada trol:
“There’s nothing safe about sex. There never will be.” Norman Mailer.

U pravu je čovek a i te žene se samo nešto bune, ne možeš sa njima, ne možeš bez njih
maksa83 maksa83 11:53 18.02.2010

Re: ...

“There’s nothing safe about sex. There never will be.” Norman Mailer.


XKCD, moj lični izvor narodne mudrosti:

7ispala7 7ispala7 13:49 18.02.2010

nije fer!

Na radiju sam slusala barem 100 muskaraca cija je zelja da im partnerke odprilike 95% tela izdepiliraju...navodno strava osecaj....milina gledati i sl.Skoro svaki je pozeleo da mu devojka barem jednom uradi "brazilku" e sad znajuci koliko je to bolno vama bude problem BRIJNJE.Inace niko ovde i nije ostao bez sexa zbog brade ili ne sredjenih nogu, ali novi partner(daces sve od sebe da si tip top)Po salonima je sve vise muskaraca koji ne bi verovao sta sve depiliraju tako daaa BOLI???Ne smetaju mi ali ih necu...eto!
Filip2412 Filip2412 15:22 18.02.2010

Re: nije fer!

Na radiju sam slusala barem 100 muskaraca cija je zelja da im partnerke odprilike 95% tela izdepiliraju.
zayebi da slushah taj metroсекшуал radio, kladim se da im je i muzika neki mejnstrim buckurish :)

btw, htedoh reci... i onda mi koji spdamao u onih 5%, ni krivi ni duzni takodje moramo da slusamo vase zalopojke, avaj!
irenaema irenaema 19:18 18.02.2010

Re: nije fer!

7ispala7
Po salonima je sve vise muskaraca koji ne bi verovao sta sve depiliraju tako daaa BOLI???



Dok čekam na red u bjutisalonu, iza paravana čuju se uftanje i teški uzdasi praćeni tihim ženskim glasom :
"Izdrži još samo malo, evo za minut sam gotova!"

Izlazi momčić od svojih dvadesetak godina, zajapuren, uplakan a okicama sve ko Marty Feldman.

Mucajući objašnjava zblanutim tetama da se on depilira zbog plivanja.

Što ti je ljubav prema sportu.
blogovatelj blogovatelj 19:51 18.02.2010

Re: nije fer!

7ispala7


Izvini, ja moram da pitam nesto.
Da li je tvoj nik nastao od reci "ispasti" ili "ispaliti"
7ispala7 7ispala7 20:10 18.02.2010

Re: nije fer!

blogovatelj
7ispala7


Izvini, ja moram da pitam nesto.
Da li je tvoj nik nastao od reci "ispasti" ili "ispaliti"


Moram da ti priznam da sam zbog nekog recepta morala da se ulogujem i posto je moje ime postojalo odbili su me pa sam se "ispalila" i prihvatila prvo ponudjeno i "ispala " sam ovako
7ispala7 7ispala7 20:28 18.02.2010

Re: nije fer!

Filip2412
zayebi da slushah taj metroсекшуал radio, kladim se da im je i muzika neki mejnstrim buckurish :)

btw, htedoh reci... i onda mi koji spdamao u onih 5%, ni krivi ni duzni takodje moramo da slusamo vase zalopojke, avaj!


muzika je ok-u razgovoru su ucestvovali samo muskarci sa gomilom primedbi na nas zenski rod tipa vase primedbe i sta vam je glupo da trazite devojkama tipa depilacija i sl..
Nisu zalopojke vec avaj, naporno je biti non stop opterecen izgledom
sybil sybil 15:03 18.02.2010

pogledajte film

lust, caution (nije pornografija, nego ang lee). ljubavne scene sa zenskim pazuhom, lele.

Re: pogledajte film

nisam jos srela ni jednog muskarca kom je glavna glumica u tom filmu anything but sexy
hocu da kazem, neki put su vaznije "okolnosti"

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana