Društvo| Ljubav| Satira| Zabava| Život

Kao da je bilo nekad...

dirtyharry RSS / 21.02.2010. u 18:26

Kao da je bilo tu. Da, danas iz ko zna kog razloga počeh da se sećam svojih studentskih dana. Eeee, nekad sam bio strašan dasa. No to nema veze. Ima jedna stara priča koja dobrim delom oslikava ove dane priličnog broja studentarije pa bih hteo da je podelim sa vama. Neki je znaju a neki ne, za one koji je ne znaju evo da se upute. Dakle ovako:

Upoznali su se u subotu uveče u mračnom delu disko kluba i razmenili brojeve telefona. U ponedeljak ju je on nazvao i neformalno pozvao na kafu u utorak u 8 kod Konja. Spuštaju slušalicu...

ONA

28 i po sati pre sudara

Zvao je, jebote, zvao je!!! Zove najbolju drugaricu i melju četiri sata treba li ići kod frizera, kod pedikira, fakira, psihologa i na barem tri plastične operacije. Urla na telefon od adrenalina sve dok je otac (koji od nje ne uspeva zaspati) ne počne daviti krvavih očiju. Priča s mamom do tri ujutro o tome kako je tata dok joj je pevao serenadu u Malom Mokrom Lugu pokisnuo i dobio šarlah i još mnoštvo vrcavih porodičnih tračeva. Noć provodi besano, hipnotizirajucim pogledom gledajući u ormar ne bi li joj se 'ukazala' garderobna kombinacija. Ujutro D-dana odlazi u grad i kupuje potpuno novu odeću jer je zaključila da ništa u ormaru nije dovoljno dobro.

10 sati pre sudara

Basic-makeup.jpgŠizi zbog podočnjaka (pobogu, otkud sad oni, a tako se zdravo hranim?!) i proverava šta joj fali od šminke.
Trči do obližnje parfimerije po olovku za oči koja će joj pasovati uz torbicu. Olovka je 3 cm veća od torbice pa je sakati ćaletovim kombinirkama i zasere nove krem pantalone koje su joj do te sekunde bile savršene. Ide po nove pantalone. Na putu kući shvati da su joj ispucali vrhovi; plaća frizerki duplo da je primi preko reda, a kad je već upala, stavlja i farbu koja joj ide uz te pramenove. Kupuje usput i novi parfem, iako mu tete u radnji još nisu ni cenu napisale.

5 sati pre sudara

Počinje s donjim rubljem. Izazovno - ne. Otkačeno - ne. Postupak se ponavlja kao kod pasijansa, kada otvorite sve karte pa probate ponovo. Grudnjak joj ipak ne paše uz bluzu. Plače i maskarom zasere pantalone. Poluluda uzima mamine iz njenog ormana.

3 sata pre sudara

Pere se, depilira, šmirgla zube, kida desni. U kadi je 30 centimetara debeo sloj raznih soli, kiselina, lekovitog šljunka i izumrlih školjkaša. Čupa obrve, puši, uzima cigaretu sa pogrešne strane, psuje, grize na svaki pokušaj ulaska u kupatilo. Ćale od muke piša u kriglu.

1 sat pre sudara


Dobija menstruaciju i zasere pantalone. Skviči, frkće i skida s mame zadnje pantalone u stanu. Svi joj se miču sa puta jer seje smrt gore od sifilitičara-triperaša radikala sa hiper-gripom.

10 minuta pre sudara

Poliva se miomirisima, trlja pazuhe mirišljavom jelkicom iz automobila i shvata da se zaflekala parfemom po pantalonama. Lupa glavom o volan i pokupi tramvaj.

15 minuta posle termina

Stiže na dogovoreno mesto. Ugleda ga i pomisli: 'O, Bože, kako je lep!!'



ON

3 sata pre sudara

Gleda TV i čacka nos. Pokušava se setiti šta se dogovorio za večeras. Usred misaonih napora, nežno se gladeći po jajima, shvata da nije mlatio majmuna već dva dana jer se u subotu tako zapio da je tek juče donekle došao sebi. Nakon drkanja se ipak seti da ga večeras očekuje kafa s jednom od dve ženske od subote, kojima se ne može setiti ni face, a kamoli imena, ali je u nedelju našao broj nažvrljan na podlaktici.

2 sata pre sudara

handtrousersREX_175x125.jpgOdlazi gladan u kuhinju češkajuci se po jajima, kad tamo na stolu čvarci, slanina i luk. Razmišlja dobre tri sekunde ima li se smisla žrtvovati, a onda fino posoli glavicu. Obilatu večeru zaliva sa dva piva i podriguje silinom osrednjeg nilskog konja, sve dok pobesnela keva ne uleti u kuhinju. Žica kevu 500 dinara. Keva ni ne pomišlja da mu da. Objašnjava kevi da ima novu ribu i da bi joj kupio neki cvetic i poklončić. Keva ganuta vadi 640 dinara i počne pričati kako joj je tata '56. doneo na sastanak pet ukradenih crvenih ruža, pa ju je hteo poljubiti, ali je došao vlasnik vrta s grabuljama, pa su morali bežati, pa još od tada ima kurje oko. Ne dočekavši kraj dobro poznate sage, beži mahnito iz stana do kafića. Kupuje pljugu i dva piva od kevine love te u kafiću odgleda kraj tekme.

Pola sata pre sudara

Dolazi kući i suočava se sa večnom dilemom, tuširati se ili samo oprati jaja? Gleda skraćeni snimak druge zonske lige zapad u malom fudbalu na pesku za veterane invalide i zaključuje kako ionako sutra ima mali fudbal, pa ce se znojiti te nema smisla da se ceo kvasi. Nevoljno ode zaprati delikatno mesto. Dok desnom rukom perucka onu stvar, levom uspešno ruši sve četkice za zube u lavabo. To očigledno užasne kevu koja je upravo došla da izvadi veš iz mašine pa ukopana zbunjeno zuri u prizor pred sobom.

15 minuta pre sudara

Sedi na krevetu, vadi čarape ispod kreveta i njuši one koje još uvek mogu poslužiti... dok gaće ipak ne mogu. Mogu jedino nekoj gatari i forenzičarima. Kreće, ali na vratima mu se prisralo, a to se ne propušta. Grabi Sportske Novosti, češka se, prducka i meditira sve do zadnje strane.

15 minuta nakon termina

Dolazi na mesto sastanka igrajući džepni bilijar. Ugleda je i pomisli: 'A, u k***c! To je ona s manjim sisama...'



Komentari (77)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

blogovatelj blogovatelj 18:37 21.02.2010

I kao da je bilo tu,

Pod velikim svetlim Suncem,
Pod velikim svetlim svodom.
stefan.hauzer stefan.hauzer 19:02 21.02.2010

Re: I kao da je bilo tu,

blogovatelj
Pod velikim svetlim Suncem,
Pod velikim svetlim svodom.


Ručali smo meso,
glodali smo kosti dobrih životinja
Mi imamo snage,
mi imamo snage za još dan...
stari92 stari92 11:35 22.02.2010

Koji blam ! (ono/a/-)

Nakon dvomesečnih visinskih priprema,hormonskih preparata,
povratka korenima i osobenosti uraslih/urezanih u divljinu ..
direktni upad na Party.
Srećom,obrijana glava je,još,In.
Kao kroz maglu,noćas maliganima opijena čula,kroz eho burnih
reakcija,obamrlih udova,informiše o novodobijenoj informaciji.
Znači,desilo se !
..
Dugo odlagano kupanje,zbog pustinjskog okruženja,depilacija,
svi mogući preparati (matoraca) mamećih TV reklama,..
..
Samo su još trenuci,otkucaji srca,delili do spoznaje Bića ..
_______________________________________________________
On/a briznu u plač i krenu ka tvrđavskom bedemu i reci.

Ono/- se maši,za sada sređene pazuhe,i izvuče Gan.
_______________________________________________________
Poslednje (istovetne) misli im behu,sekvenca filma
Neki to vole vruće i "niko nije savršen" ..
Jebiga !
Koji blam . /l_______________


D))
blogovatelj blogovatelj 18:47 21.02.2010

Nastavak ...

šmirgla zube, kida desni


O tugo jesenja...
Ali vreme je na njenoj strani...

mariopan mariopan 20:32 21.02.2010

Re: Nastavak ...

doneo na sastanak pet ukradenih crvenih ruža

Ko da je juče bilo, ali moj je doneo ukradene lale sasve lukovicama, korenjem i blatom.
Ok, nisam baš toliko zlopamtilo ali mu to i danas pamtim
mikele9 mikele9 20:39 21.02.2010

Dragi moj dirtyharry

MOŽE I OVAKO

Upoznali su se u subotu uveče u mračnom delu disko kluba i razmenili brojeve telefona. U ponedeljak ga je ona nazvala i neformalno pozvala na kafu u utorak u 8 kod Konja. Spuštaju slušalicu...

ON

28 i po sati pre sudara

Zvala je, jebote, zvala je!!! Zove najboljeg ortaka i kenja mu dva sata treba li ići kod Konja! Treba! Urla na telefon od adrenalina sve dok mu ortak ne kaže: Teraj se bre u pičku materinu i ti ta tvoja fufa! Noć provodi besano. Ujutro D-dana odlazi na buvljak i kupuje novopazarske farmerke. Malo su duže ali podvrnuću ih, misli.

10 sati pre sudara

Šizi zbog podočnjaka (otkud sad oni, a nisam popio više od gajbe piva?!)
Ide po farmerke. Zamišljeno se sa farmerkama pod rukom naslanja na frižider i češka po glavi. Otvara friž i vadi dve limenke Hajnikena. Odlazi u sobu, seda na krevet, spušta farmerke pored sebe i otvara prvu konzervu. Cugne pola i zapali cigaretu.

5 sati pre sudara

Skida trenerku i gleda gaće, jesu žute, nisu žute, jebi ga zadnja kap obavezno ide u gaće!
Ako obučem čiste morao bih da se istuširam. Ko će sad...otvara drugo pivo i pali još jednu cigaretu. Ma šta bre, riba ko riba!

3 sata pre sudara

Ipak odlazi u kupatilo, tušira se, brije, pada i Nivea losion, dok ga utapkava u lice, okreće glavu i gleda profil, čas jedan, čas drugi, i nisam tako loš misli i ponovo gleda desni profil.

1 sat pre sudara

Dijafragma počinje da mu podrhtava, dlanovi mu se znoje, jebem vas mokre, proklinje, samo mi fali da riba shvati da sam se usro! Keva onako u prolazu: Jel se ti to ženiš? Ćale iz kuhinje: Ko se to ženi, kad će svadba? E jebi ga, misli, samo ste mi vi falili, ne ženi se niko, idem u grad da se nađem s ortakom... A mirišeš ko francuska sobarica, nastavlja keva. Jeli bre da ti nisi od onih? Kojih bre, vidiš da žurim. Pa onih, mislim parada ponosa i tako to. Beži u sobu

10 minuta pre sudara

Obilno prska potpazušja Adidasovim Sportom, prska i košulju, uvlači je u farmerke, navlači čizme i trlja ih o ćebe..gde mi je bre onaj somotski sako?


15 minuta pre termina

Stiže na dogovoreno mesto. Ugleda je i pomisli: 'O, Bože, kako je lepa!!'



ONA

3 sata pre sudara

Pokušava se setiti šta se dogovorila za večeras. Usred misaonih napora, nežno se gladeći po vratu, shvata da je pozvala momka iz disko kluba na kafu kod Konja. S nekom nejasnom nežnošću pogleda u broj telefona zapisan hemijskom olovkom na kutiji cigareta.

2 sata pre sudara

Odlazi u kuhinju razmišljajući da li da pre polaska pojede nešto, bolje će mi leći piće nego na prazan stomak. Pravi sendvič, na makrobiotički hleb nanosi majonez bez jaja, i tanko rezanu zimsku salamu. Dvoumi se trenutak oko krastavaca ali odustaje. Pojede sendvič uz čašu mleka i vraća se u sobu. Ispod veša izvlači 500 Evra i stavlja ih u novčanik a ovaj u svoju omiljenu torbicu. Priziva mu lik, lep je...i visok...čini mi se da nije ni glup. Seća se njegovih usana, modrih očiju, lepih šaka sa dugim prstima, baš mi se dopada...ali videćemo! Isuviše je bilo mračno u klubu. Smirena je, uzima čist donji veš i odlazi u kupatilo.

Pola sata pre sudara

Spremna je, ogleda se poslednji put, okreće se pred ogledalom, zadovoljna je onim što vidi. Pa nisam ja za “bacanje” misli, podiže desnu nogu do visine ogledala, savršeno, bolje noge neće naći ni na filmu. Kim Bejsindžer pa ja! Smeje se na glas. Majka iz sobe: Šta to gledaš? Ništa kevo, ne gledam televiziju, setila sam se dobrog štosa pa se smejem.
Ako onda, ja ću malo da dremnem pa ćeš mi posle ispričati.


15 minuta pre sudara

Ulazi u kola, u retrovizoru još jednom proverava svoj izgled, zatvara vrata, vezuje pojas i kreće. Parkiraću u garaži na Obilićevom vencu, stići ću na vreme. Ne želim da me čeka kao što ni ja ne volim da bilo koga čekam, to je prevaziđeno prenemaganje, razmišlja.

Tačno u sekundu zakazanog termina

Dolazi na mesto sastanka ni brzo ni polako, noge joj samouvereno osvajaju pločnik. Ugleda ga i pomisli: Bože, baš je bilo mračno u klubu!
topcat topcat 20:44 21.02.2010

Re: Dragi moj dirtyharry

Bože, baš je bilo mračno u klubu!


dirtyharry dirtyharry 20:49 21.02.2010

Re: Dragi moj dirtyharry

Naravno mikele, ima i toga. Sve zavisi od ugla gledanja . Čudo jedno ta geometrija
mariopan mariopan 20:51 21.02.2010

Re: Dragi moj dirtyharry

mikele9

Bože, baš je bilo mračno u klubu!

Tvoja priča mi se više dopada ali kraj je grozan.
Što ne može da padne malo romant'ke ?

A šta ako su oboje zaključili da su imali više sreće nego pameti, da je dečko baš zgodan a devojka superriba, pa padne neka lepa romantična priča?

mikele9 mikele9 21:23 21.02.2010

Re: Dragi moj dirtyharry

Draga mariopan, ovo bi bilo kao: UTUK NA UTUK, da može i drugačije od:
Ugleda je i pomisli: 'A, u k***c!

Da sam ja pisao priču verovatno bi bilo
da je dečko baš zgodan a devojka superriba, pa padne neka lepa romantična priča?

Ali mislim da je i harryjeva priča dobra, na taj/takav način misli i dela većina muškog svijeta diljem Srbije i šire Balkana sa sve Italijom, Španjolskom i ostalim Francuzma.
mirelarado mirelarado 21:24 21.02.2010

Re: Dragi moj dirtyharry

dirtyharry
Naravno mikele, ima i toga. Sve zavisi od ugla gledanja . Čudo jedno ta geometrija


Мени се много више допада угао гледања из Микелеове приче. Али, један животни топос заједнички је обема причама: очајни родитељи не могу доћи до купатила!

Поука: кад деца крену са сударима, треба имати макар још један тоалет у стану или кући.
dirtyharry dirtyharry 21:35 21.02.2010

Re: Dragi moj dirtyharry

Ovo je bre studentska priča. Ono mikeleovo
Ispod veša izvlači 500 Evra i stavlja ih u novčanik a ovaj u svoju omiljenu torbicu.
je za nas studentariju u bilo kom trenutku naučna fantastika ali je svakako priča sa poststudentske dane

Поука: кад деца крену са сударима, треба имати макар још један тоалет у стану или кући.

Bez daljenjeg. Ponekad je i bez toga ono što već imaš malo, onda su bešika i samokontrola na testu u pravom smislu reči
mariopan mariopan 21:45 21.02.2010

Re: Dragi moj dirtyharry

mikele9
Draga mariopan, ovo bi bilo kao: UTUK NA UTUK, da može i drugačije od:
Ugleda je i pomisli: 'A, u k***c!

Da sam ja pisao priču verovatno bi bilo
da je dečko baš zgodan a devojka superriba, pa padne neka lepa romantična priča?

Ali mislim da je i harryjeva priča dobra, na taj/takav način misli i dela većina muškog svijeta diljem Srbije i šire Balkana sa sve Italijom, Španjolskom i ostalim Francuzma.

Dobra je i Harijeva, naročito mi je zanimljiva priprema iz ugla muškarca, poooojma nisam imala kako su njima pripreme za sudar naporne, mislila sam da se mi tu držimo na jakom prvom mestu
mariopan mariopan 21:48 21.02.2010

Re: Dragi moj dirtyharry

Поука: кад деца крену са сударима, треба имати макар још један тоалет у стану или кући.

Ne mora, dosta je i žbunje u dnu dvorišta samo ako se na vreme krene na vreme se i stigne.
mirelarado mirelarado 21:57 21.02.2010

Re: Dragi moj dirtyharry

mariopan
Поука: кад деца крену са сударима, треба имати макар још један тоалет у стану или кући.

Ne mora, dosta je i žbunje u dnu dvorišta samo ako se na vreme krene na vreme se i stigne.


Тако је, или пољски wc, па макар и на тераси.
marija.mt marija.mt 22:05 21.02.2010

Re: Dragi moj dirtyharry

Ispod veša izvlači 500 Evra i stavlja ih u novčanik a ovaj u svoju omiljenu torbicu.

je za nas studentariju u bilo kom trenutku naučna fantastika ali je svakako priča sa poststudentske dane


Za mene je ovo i dalje naucna fantastika, a davno su prosli studentski dani.
mariopan mariopan 22:12 21.02.2010

Re: Dragi moj dirtyharry

mirelarado


Ne bih ja to znala da mi sin nije ušao u pubertet pa u kupatilo.
Muž se nešto uzvrteo po kući, ne seda pred Tv, šetka, hukće, ne znam ja da je on već kucao na vrata od kupatila onoliko puta, ja u kuhinji završavam ručak, nedelja, lep i sunčan dan.
U jednom trenutku on utrčava u dnevnu sobu izbezumljeno mi traži neke slavete, papir,novine, bilo šta i beži ka orahu u dnu dvorišta - ja zabezeknuta. A on siroma' obigravo oko kupatila pa taman da zakasni...ovako stigao na vreme. Mukica.
Otud sigurno znam da ne mora još jedno kupatilo
mikele9 mikele9 22:14 21.02.2010

Re: Dragi moj dirtyharry

Ispod veša izvlači 500 Evra i stavlja ih u novčanik a ovaj u svoju omiljenu torbicu.
je za nas studentariju u bilo kom trenutku naučna fantastika ali je svakako priča sa poststudentske dane

Ama za mene je i sad naučna fantastika ali šta je pisanje nego fantastika? E da mi je u ovom trenutku 500 Evra, ne bih znao gde mi je kraj!
P.S. Mirela onaj poljski je kao iz bajke!
blogovatelj blogovatelj 22:16 21.02.2010

Re: Dragi moj dirtyharry

diljem Srbije i šire Balkana sa sve Italijom, Španjolskom i ostalim Francuzma.


O brkatim orjentalcima da i ne govorimo.
mikele9 mikele9 22:23 21.02.2010

Re: Dragi moj dirtyharry

onda su bešika i samokontrola na testu u pravom smislu reči

Kad dođeš u moje godine videćeš koliko je važno precizno isplanirati odlazak u grad, najvažniji parametri ti postanu znani i dostupni toaleti zvani WC-i, pa zaređaš. A u gradu baš i nema Orahovih stabala, drveće po parkovima su proredili kao da su ga cedili kroz đevđir. Znači, WC-i ( Konj, Ruski Car, Dom sindikata...) i poneki kafić u kojem te znaju.
marija.mt marija.mt 22:25 21.02.2010

Re: Dragi moj dirtyharry

Ama za mene je i sad naučna fantastika ali šta je pisanje nego fantastika? E da mi je u ovom trenutku 500 Evra, ne bih znao gde mi je kraj!



Kako cifra bode oci na ovu krizu, svi smo odreagovali
mikele9 mikele9 22:28 21.02.2010

Re: Dragi moj dirtyharry

Dobra je i Harijeva, naročito mi je zanimljiva priprema iz ugla muškarca, poooojma nisam imala kako su njima pripreme za sudar naporne

Ma duhovit mladić, nasmejao sam se od srca!
Ali ja ne bih bio ja, kada ne bih malčice pljucnuo na mačizam, volim i poštujem jači tj ženski pol, pa to ti je!
senka123 senka123 23:17 21.02.2010

MOŽE I OVAKO

Mislim da je najbolje da se to dvoje uopšte ne sretnu! Vidite da nisu iz istih "priča"!
mariopan mariopan 23:29 21.02.2010

Re: Dragi moj dirtyharry

mikele9
onda su bešika i samokontrola na testu u pravom smislu reči

Kad dođeš u moje godine videćeš koliko je važno precizno isplanirati odlazak u grad, najvažniji parametri ti postanu znani i dostupni toaleti zvani WC-i, pa zaređaš. A u gradu baš i nema Orahovih stabala, drveće po parkovima su proredili kao da su ga cedili kroz đevđir. Znači, WC-i ( Konj, Ruski Car, Dom sindikata...) i poneki kafić u kojem te znaju.

Aaa i ja idem u Ruski car, (imaju dobre koktele) ali mislim da prvo moraš nešto da popiješ pa da recikliraš pa ondak
mariopan mariopan 23:30 21.02.2010

Re: Dragi moj dirtyharry

Ma duhovit mladić, nasmejao sam se od srca!

I ja
Jelica Greganović Jelica Greganović 11:29 22.02.2010

Re: Dragi moj dirtyharry

Ispod veša izvlači 500 Evra

mikele9 mikele9 11:43 22.02.2010

Re: Dragi moj dirtyharry

Ispod veša izvlači 500 Evra

Tad zakuka Kraljeviću Marko,
Jaoj meni do Boga miloga
gde ja ....500 Evra!
Figura, stilsko igranje, "Babi milo što joj se snilo".... ali veš i lova, pa to je najpoznatije mesto u svakoj kući bilo.
Obećavam da (osim u izuzetnim okolnostima) neću više pominjati lovu (a tako mi je, ma svima, potrebna!).
miloradkakmar miloradkakmar 23:47 21.02.2010

Bilo

je i toga, da moraš da obigraš celo selo u potrazi za novim farmericama, teksas košuljom, jaknom i da garderobu kompletiraš ulicom do busa. Celo selo je znalo da ideš na sudar sa " gradskom curom". Kad je dovedeš u selo, svi kao nešto zauzeti, gledaju svoja posla, tog dana si glavni, ništa ne sme da ti fali.. jedino je mogla da zafali " gradska cura " ako dobro ne paziš.
mikele9 mikele9 00:43 22.02.2010

Re: Bilo

Bilo je i bivalo svega i svačega, mislim onomad. Poranio ja na sudar (kod Konja 1966 godine) bar dva sata i uđem u "Crvenu Zvezdu", bife koji se nalazio na mestu sadašnjeg Jugodrva, preko puta Narodnog Muzeja u Vasinoj, da popijem Čačanku, dve. Taman završio sa prvom, eto ti ga Zuko Džumhur sa svojim majmunčetom (pravo majmunče da ne bude zabune, stariji će se setiti) ispod đubretarca, viri mu samo glavica. Poručimo ja drugu a Zuko ko zna koju ali u Zvezdi, prvu. Priča on, pričam ja, više on, ja voleo da ga slušam, Čačanke ne brojimo, kad mi brkata konobarica (zaboravio sam joj ime, eto dešava se i meni!) kaže: Mikele traže te. Osvrnem se po bifeu, ona pokazuje na prozor. Vidim moja devojka! Pozdravim se sa Zukom, pomilujem majmunče po glavi i izađem. Oprostila mi (luda glava) ali ja sebi nisam nikada. Zato ovo i napisah.
Priznajem, kriv sam, nekoliko puta u životu osobnome napravih gafove spram toliko voljenog dijela čovječanstva. Ali prepustimo sudu Istorije da mi sudi.
mirelarado mirelarado 00:56 22.02.2010

Re: Bilo

mikele9
Priznajem, kriv sam, nekoliko puta u životu osobnome napravih gafove spram toliko voljenog dijela čovječanstva. Ali prepustimo sudu Istorije da mi sudi.


Верујем да ће историја бити благонаклона: ем си каваљер, ем пишеш лепе приче, а и чачанка се може узети као олакшавајућа околност. :)
49 41 49 41 03:27 22.02.2010

Re: Bilo


Priznajem, kriv sam, nekoliko puta u životu osobnome napravih gafove spram toliko voljenog dijela čovječanstva. Ali prepustimo sudu Istorije da mi sudi.

Vazda, je bilo sto je brzo i kuso je; ali...
blogovatelj blogovatelj 04:43 22.02.2010

Re: Bilo

kad mi brkata konobarica (zaboravio sam joj ime, eto dešava se i meni!) kaže: Mikele traže te


Pretpostavljam da je imala i borosane
mariopan mariopan 09:29 22.02.2010

Re: Bilo

mirelarado
mikele9
Priznajem, kriv sam, nekoliko puta u životu osobnome napravih gafove spram toliko voljenog dijela čovječanstva. Ali prepustimo sudu Istorije da mi sudi.


Верујем да ће историја бити благонаклона: ем си каваљер, ем пишеш лепе приче, а и чачанка се може узети као олакшавајућа околност. :)

Slažem se.
mikele9 mikele9 11:23 22.02.2010

Re: Bilo

Pretpostavljam da je imala i borosane

Nije se mogla zamisliti bez borosana! Štitile zdravlje počev od nožnih vena pa naviše.
mikele9 mikele9 11:47 22.02.2010

Re: Bilo

Верујем да ће историја бити благонаклона: ем си каваљер, ем пишеш лепе приче, а и чачанка се може узети као олакшавајућа околност. :)

Хвала на комплиментима! Значе ми! Одавно ми Чачанка, Лоза и остали Реми Мартени и Фоур Розис....нису олакшавајућа околност...али већ сам писао о томе.
Поздрављам те
dirtyharry dirtyharry 12:23 22.02.2010

Re: Bilo

miloradkakmar
je i toga, da moraš da obigraš celo selo u potrazi za novim farmericama, teksas košuljom, jaknom i da garderobu kompletiraš ulicom do busa. Celo selo je znalo da ideš na sudar sa " gradskom curom". Kad je dovedeš u selo, svi kao nešto zauzeti, gledaju svoja posla, tog dana si glavni, ništa ne sme da ti fali.. jedino je mogla da zafali " gradska cura " ako dobro ne paziš.


Moj deda je imao običaj da kaže. Nas je nekad bilo mnogo u kući a nije se imalo ništa i ko prvi ustane on se najbolje obuče. Onaj ko zadnji ustane iz kreveta ceo dan sedi pored šporeta u gaćama
49 41 49 41 01:16 22.02.2010

I Bog stvori coveka

Zagleda ga i rece:
"Ispao si dobro, tako sam te i zamislio".
Bog stvori zenu, zagleda je i rece:
"Hmmm, nisi ispala kako sam te zamislio. Moraces da se sminkas, celog zivota"!
margos margos 10:53 22.02.2010

Re: I Bog stvori coveka

Ima i druga priča:

Napravi Bog gosn Adama, gleda ga, gleda... pa reče:
''Mogu ja i bolje!''
I napravi Evu.

mikele9 mikele9 11:21 22.02.2010

Re: I Bog stvori coveka

Napravi Bog gosn Adama, gleda ga, gleda... pa reče:
''Mogu ja i bolje!''
I napravi Evu.

To Majstore! To je pravi Bog!
mikele9 mikele9 11:56 22.02.2010

Re: I Bog stvori coveka

brkata konobarica

Нико се не закачи за ово, мислим брката? Колико се сећам и ону у Кладњу красише бркови. Не знам зашто али и кад лежах у болници 1966 године, Главна сестра је имала позамашне брчине. Такве сам ја среће изгледа био! Али бејаше у свему осталом женствена, обим груди = 150цм, кукова 160цм, број ципела 46 и томе слично.
dirtyharry dirtyharry 12:19 22.02.2010

Re: I Bog stvori coveka

Главна сестра је имала позамашне брчине. Такве сам ја среће изгледа био! Али бејаше у свему осталом женствена, обим груди = 150цм, кукова 160цм, број ципела 46 и томе слично.

Ćuti bre Mikele, nisi ti toliko *urate sreće. Ti si bar imao neku "sestru". Ja kad sam igrom slučaja zaglavio u bolnici pre nešto godina, nije nas posećivala ni sestra ni bilo ko drugi. Soba projektovana za 6-8 ljudi a unutra nas 12. Ne može da se diše. Ja zakačen na neko crevo i radijus kretanja mi je jedno metar. Prozor ne mogu da otvorim (daleko) a onaj ko može neće jer ga ubi promaja. Unutar obitavaju svi dobro poznati miomirisi. Minuli rad od kolege pored smrdi pa ubija a nema ko da dođe i da isti podeli sa WC šoljom. Od drugog kolege puko kateter i ogromna bara tečnosti dobro poznatog mirisa je već odavno isparila u stratosferu sobe....
Eeeeeee, kao da je juče bilo. Ipak mi je draži sadržaj bloga od ove teme.
mikele9 mikele9 16:27 22.02.2010

Re: I Bog stvori coveka

Eeeeeee, kao da je juče bilo. Ipak mi je draži sadržaj bloga od ove teme.

I meni dragi moj harry, i meni! Ali ako ikada steknem blogerski status, neću bežati ni od te teme, imam slična iskustva glede sadržaja i miomirisa, ograničenog kretanja, nekretanja i sl. Napisao sam pre nekoliko godina čitav Traktat o tome.
Ostavimo to za kasnije. Ja ću se baktati sa govnima. Ti nastavi sa ovom i ovakvim temama, iskreno te podržavam.
blogovatelj blogovatelj 16:45 22.02.2010

Re: I Bog stvori coveka

Али бејаше у свему осталом женствена, обим груди = 150цм, кукова 160цм, број ципела 46 и томе слично


Kao idol plodnosti iz Lepenskog Vira.
mikele9 mikele9 17:20 22.02.2010

Re: I Bog stvori coveka

Kao idol plodnosti iz Lepenskog Vira.

Prava Lepenka sa borosanama na nogama. Mada, i Vilendorfska Venera dolazi u obzir.
Bonner Bonner 17:46 22.02.2010

Jeli bre da ti nisi od onih?

ON

28 i po sati pre sudara

Zvao je, jebote, zvao je!!! Zove najbolju drugaricu i melju četiri sata treba li ići kod frizera, kod pedikira, fakira, psihologa i na barem tri plastične operacije. Urla na telefon od adrenalina sve dok ga otac ne počne daviti krvavih očiju. Priča s mamom do tri ujutro o tome kako je tata dok joj je pevao serenadu u Malom Mokrom Lugu pokisnuo i dobio šarlah i još mnoštvo vrcavih porodičnih tračeva. Noć provodi besano, hipnotizirajucim pogledom gledajući u ormar ne bi li mu se 'ukazala' garderobna kombinacija. Ujutro D-dana odlazi u grad i kupuje potpuno novu odeću jer je zaključio da ništa u ormaru nije dovoljno dobro.

10 sati pre sudara

Šizi zbog podočnjaka (pobogu, otkud sad oni, a tako se zdravo hranim?!) i proverava šta mu fali od šminke.
Trči do obližnje parfimerije po olovku za oči koja će mu pasovati uz torbicu. Olovka je 3 cm veća od torbice pa je sakati ćaletovim kombinirkama i zasere nove krem pantalone koje su mu do te sekunde bile savršene. Ide po nove pantalone. Na putu kući shvati da su mu ispucali vrhovi; frizerka kad ga ugleda odmah ga primi preko reda, a kad je već tu, stavlja i farbu koja mu ide uz te pramenove. Kupuje usput i novi parfem, iako mu tete u radnji još nisu ni cenu napisale.

5 sati pre sudara

Počinje s donjim rubljem. Izazovno - ne. Otkačeno - ne. Postupak se ponavlja kao kod pasijansa, kada otvorite sve karte pa probate ponovo. Grudnjak ipak ne nosi. Plače i maskarom zasere pantalone. Polulud uzima mamine iz njenog ormana.

3 sata pre sudara

Pere se, depilira, šmirgla zube, kida desni. U kadi je 30 centimetara debeo sloj raznih soli, kiselina, lekovitog šljunka i izumrlih školjkaša. Čupa obrve, puši, uzima cigaretu sa pogrešne strane, psuje, grize na svaki pokušaj ulaska u kupatilo. Ćale od muke piša u kriglu.

1 sat pre sudara

Oseca se kao da dobija menstruaciju i pritom nekako zasere pantalone. Skviči, frkće i skida s mame zadnje pantalone u stanu. Svi mu se miču sa puta jer seje smrt gore od “sifilitičara-triperaša radikala sa hiper-gripom” (sta god da to bilo?!).

10 minuta pre sudara

Poliva se miomirisima, trlja pazuhe mirišljavom jelkicom iz automobila i shvata da se zaflekao parfemom po pantalonama. Lupa glavom o volan i pokupi tramvaj.

15 minuta posle termina

Stiže na dogovoreno mesto. Ugleda ga i pomisli: 'O, Bože, kako je lep!!'



ON

3 sata pre sudara

Gleda TV i čacka nos. Pokušava se setiti šta se dogovorio za večeras. Usred misaonih napora, nežno se gladeći po jajima, shvata da nije mlatio majmuna već dva dana, (posle savrsene sesije sa najboljim drugom, kad su se naizmenicno ispomagali), jer se u subotu tako zapio da je tek juče donekle došao sebi. Nakon drkanja se ipak seti da ga večeras očekuje kafa s jednom od dve ženske od subote, kojima se ne može setiti ni face, a kamoli imena, ali je u nedelju našao broj nažvrljan na podlaktici.

2 sata pre sudara

Odlazi gladan u kuhinju češkajuci se po jajima, kad tamo na stolu čvarci, slanina i luk. Razmišlja dobre tri sekunde ima li se smisla žrtvovati, a onda fino posoli glavicu. Obilatu večeru zaliva sa dva piva i podriguje silinom osrednjeg nilskog konja, sve dok pobesnela keva ne uleti u kuhinju. Žica kevu 500 dinara. Keva ni ne pomišlja da mu da. Objašnjava kevi da ima novu ribu i da bi joj kupio neki cvetic i poklončić. Keva ganuta vadi 640 dinara i počne pričati kako joj je tata '56. doneo na sastanak pet ukradenih crvenih ruža, pa ju je hteo poljubiti, ali je došao vlasnik vrta s grabuljama, pa su morali bežati, pa još od tada ima kurje oko. Ne dočekavši kraj dobro poznate sage, beži mahnito iz stana do kafića. Kupuje pljugu i dva piva od kevine love te u kafiću odgleda kraj tekme.

Pola sata pre sudara

Dolazi kući i suočava se sa večnom dilemom, tuširati se ili samo oprati jaja? Gleda skraćeni snimak druge zonske lige zapad u malom fudbalu na pesku za veterane invalide i zaključuje kako ionako sutra ima mali fudbal, pa ce se znojiti te nema smisla da se ceo kvasi. Nevoljno ode zaprati delikatno mesto. Dok desnom rukom perucka onu stvar, levom uspešno ruši sve četkice za zube u lavabo. To očigledno užasne kevu koja je upravo došla da izvadi veš iz mašine pa ukopana zbunjeno zuri u prizor pred sobom. Keva onako u prolazu: Jel se ti to ženiš? Ćale iz kuhinje: Ko se to ženi, kad će svadba? E jebi ga, misli, samo ste mi vi falili, ne ženi se niko, idem u grad da se nađem s ortakom... A mirišeš ko francuska sobarica, nastavlja keva. Jeli bre da ti nisi od onih? Kojih bre onih, zar ja?

15 minuta pre sudara

Sedi na krevetu, vadi čarape ispod kreveta i njuši one koje još uvek mogu poslužiti... dok gaće ipak ne mogu. Mogu jedino nekoj gatari i forenzičarima. Kreće, ali na vratima mu se prisralo, a to se ne propušta. Grabi Sportske Novosti, češka se, prducka i meditira sve do zadnje strane.

15 minuta nakon termina

Dolazi na mesto sastanka igrajući džepni bilijar. Unezvereno trazeci devojku ugleda decka ispred sebe i pomisli: “A, u k***c! Bas je sladak...'

Welcome to 2010 dirty "cistunac" harry!


dirtyharry dirtyharry 19:29 22.02.2010

Re: Jeli bre da ti nisi od onih?

hahaha dobar si. Nisam definitivno .
Bonner Bonner 19:40 22.02.2010

Re: Jeli bre da ti nisi od onih?

dirtyharry
hahaha dobar si. Nisam definitivno .



Ovo definitivno bolje da si izostavio, nikad ne reci nikad...hmmmm

Muskarac tvojih godina nije savrsen muskarac ako pored zene, ljubavnice, kola i kuce nema i decka, po mogucnosti studenta, kad smo vec kod studentskih dana...

ali imas ti jos vremena da se "u potpunosti" ostvaris!

dirtyharry dirtyharry 19:52 22.02.2010

Re: Jeli bre da ti nisi od onih?

jbga sad, nisam u Srbiji već neko vreme pa ne pratim trendove...
vidiš da sam ispao iz tih prestižnih društvenih tokova,
mada ako su tak'i ko što kažeš drago mi je zbog toga
mariopan mariopan 19:56 22.02.2010

Re: Jeli bre da ti nisi od onih?


Dolazi na mesto sastanka igrajući džepni bilijar. Unezvereno trazeci devojku ugleda decka ispred sebe i pomisli: “A, u k***c! Bas je sladak...'

Bonner Bonner 20:07 22.02.2010

Re: Jeli bre da ti nisi od onih?

dirtyharry

...
mada ako su tak'i ko što kažeš drago mi je zbog toga




Hmmm, harry, harry, pa ti nisi ni malo dirty?!

I tu gde se ti trenutno nalazis nije taj trend tako stran i nepoznat.

Vidim postavio sam ti suvise tezak zadatak, cuvena dilema, hmmmm ti bi da se jasno ogradis a da u isto vreme ne ispadnes homofoban, ili kad smo vec kod sexa, drugacije receno, ti bi da se kresnes a da ti ne udje, a to je jednostavno neizvodivo harry, sem kod Djeve Marije, a ti definitivno nisi Djeva Marija.



dirtyharry dirtyharry 20:19 22.02.2010

Re: Jeli bre da ti nisi od onih?

a ti definitivno nisi Djeva Marija.

I ovo je definitivno.
Bonner Bonner 20:30 22.02.2010

Re: Jeli bre da ti nisi od onih?

dirtyharry
a ti definitivno nisi Djeva Marija.

I ovo je definitivno.




To je definitivno harry, moja predstava Djeve Marije je potpuno drugacija od slike koju imam o tebi. ;-)

Al' plasticna hirurgija danas cini cuda, harry ako pozelis, to definitivno svakako moze da se promeni...



dirtyharry dirtyharry 21:19 22.02.2010

Re: Jeli bre da ti nisi od onih?

Bonner

To je definitivno harry, moja predstava Djeve Marije je potpuno drugacija od slike koju imam o tebi. ;-)

Al' plasticna hirurgija danas cini cuda, harry ako pozelis, to definitivno svakako moze da se promeni...



pa znaš kako, ja sam okačio svoju verziju priče, ti si svoju, sad na sve to ja nemam šta da dodam
Bonner Bonner 09:52 23.02.2010

Re: Jeli bre da ti nisi od onih?

dirtyharry

pa znaš kako, ja sam okačio svoju verziju priče, ti si svoju, sad na sve to ja nemam šta da dodam


Harry, harry, ti počeo kao Dragec, pa znaš kako…, pa okruglo pa na ćoše, a ja u takvim situacijama polako počinjem da gubim kontrolu. Volim "straight" ljude, ali ne po pitanju seksualne orijentacije, to mi je potpuno nebitno, nego po pitanju imanja mišljenja, jasnog stava po nekom pitanju i doslednosti u tome.

Pročitao sam tvoj tekst i učinio mi se prilično seksistički, i još onako dobrano hrani sve one poznate klišee o nekakvom “balkanskom” extra potentnom kuronji do kojih ja nimalo ne držim. Ti i takvi su neretko najobičnije mamine šmizle koji ne umeju sami ni da se operu kao što i sam pišeš. Dok se ne oženi kupa ga, oblači i doji mama a posle tu ulogu preuzme žena.

Pošto ovaj blog čita nemali broj ljudi, izmedju ostalog i maloletnih osoba pokušao sam da iskomplikujem tu tvoju uprošćenu i jednostranu sliku sveta i muško-ženskih odnosa i seksualnosti uopšte. Hoću da kažem da tip muškarca iz tvog teksta nije tip muškarca za kojim žudi većina žena, naprotiv, niti je to tip muškarca kojem treba da teži mlada muška populacija koja ovo čita.

Što se latentne i otvorene homofobije u nekim od tvojih prethodnih tekstova i nekih komentara ovde tiče i posebno ove recenice "Što se tiče zapada, …, zato pamet u glavu a dupe uza zid ;-)", prosto sam bez teksta.

Ja takodje živim na zapadu, imam kolege gay ljude, žene i muškarce, neretko sam u jednom od najvecih gay-gradova u Evropi i moram da priznam da mi se na sreću ili nesreću, kako se uzme, nije desilo da me je neko makar čudno pogledao a kamoli hvatao za dupe ili bilo šta slično. Da ne kažem da sam u tom gradu jako, jako retko imao priliku da na javnom mestu vidim dvojicu muškaraca ili dve žene da se drže za ruku a kamoli za dupe ili nešto više. U Münchenu u kome živiš, koliko mi je poznato, je tako nešto još manje verovatno pa mi nije jasno odakle ovaj tvoj strah za sopstveno dupe.

Još da navedem ono što tvrde mnogi seksolozi i psiholozi, a to je da iza latentne i otvorene homofobije u nemalom broju slučajeva stoji prikrivena homoseksualnost ili biseksualnost. Ovime svakako ne tvrdim da je to kod tebe slučaj.

pozz


dirtyharry dirtyharry 10:22 23.02.2010

Re: Jeli bre da ti nisi od onih?

Pa moj prijatelju Bonner, promiče ti ono što je između redova. Ja sada da objašnjavam šta sam hteo da kažem i da bistrim vodu neću jer kad nisi sam sve shvatio odmah onda i nema neke svrhe. Pre svega ono što je očigledno je kada kreneš da čitaš neki tekst, odmah posle prvoh pasusa možeš da vidiš tu dozu ozbiljnosti i satire koja je sadržana na blogu.
Ono glavno na čiji se račun piše je naš balkanski mentalitet koji neće preko noći da se promeni po mnogim pitanjima pa i po pitanju homoseksualnosti. Šta misliš zašto se diže onolika galama oko te gey parade/šetnje po Beogradu?
Inače izreka za koju si se ti zakačio i još ostao bez teksta pri tome:
"Što se tiče zapada, …, zato pamet u glavu a dupe uza zid ;-)", prosto sam bez teksta.

originalno u mom kraju znači radi pametno ili ćeš dobiti po dupetu. E sada što su tebi druge misli pale na pamet to je tvoja stvar. Rečenica jeste dvosmislena ali je i tekst satiričan (ako nisi primetio) tako da čupanje ovako rečenice iz konteksta ne pije vodu.
koliko mi je poznato, je tako nešto još manje verovatno pa mi nije jasno odakle ovaj tvoj strah za sopstveno dupe.

Prijatelju promašio si temu 100%. Tako da tema na koju se ti busaš u junačke grudi i pokušavaš da mi objasniš nešto je ovde out of scope pa slobodno ne moraš više da se trudiš. Jasno je meni sve to što ti pričaš ali tebi ništa nije jasno o čemu ja pišem.

PS: Ako imaš nešto da kažeš imaš privatne poruke, pošto mi se ne mlati prazna slama na teme koje me ne dotiču i ne interesuju.
Bonner Bonner 11:17 23.02.2010

Re: Jeli bre da ti nisi od onih?

dirtyharry

Pa moj prijatelju Bonner, promiče ti ono što je između redova. ... odmah posle prvoh pasusa možeš da vidiš tu dozu ozbiljnosti i satire koja je sadržana na blogu.


Upravo to je ono što je meni i zasmetalo, ta nonšalantnost i satira bez imalo kritičnosti i na kraju veliki problem jer se tvom junaku ne diže na male sise...al' već će nekako da se snadje.

dirtyharry

...
Ono glavno na čiji se račun piše je naš balkanski mentalitet koji neće preko noći da se promeni po mnogim pitanjima pa i po pitanju homoseksualnosti. Šta misliš zašto se diže onolika galama oko te gey parade/šetnje po Beogradu?


Nije mi jasno kako neko ko živi i radi u Austriji i Bavarskoj i dalje priča o balkanskom mentalitetu. Bavarci su, u proseku, po meni, mnogo konzervativniji, zatvoreniji i tvrdji od velike većine Balkanaca. Pokušaj bar malo da ih upoznaš, kad već živiš tu. Iako München je još raj, ali okolna mesta i sela “auf dem Lande” možeš da prepoznaš delove južne Srbije u svakoj prilici a brojne navike i običaji su potpuno identični.

Ne mislim ni da su po pitanju homoseksualnosti Balkanci drugačiji nego ostali Evropljani, to žele da pokažu i dokažu neki koji tvrde da smo po svemu drugačiji od ostalih Evropljana pa tako u Evropi i nemamo šta da tražimo. A to jednostavno nije istina.

dirtyharry

Inače izreka za koju si se ti zakačio i još ostao bez teksta pri tome:
"Što se tiče zapada, …, zato pamet u glavu a dupe uza zid ;-)"
originalno u mom kraju znači radi pametno ili ćeš dobiti po dupetu. ...


A ja sam već pomislio da u tvom kraju vole spanking, sad mi laknulo...harry, harry Al' ima vremena, naučiće i spanking, kad dodje ta opaka, perverzna Evropa u kojoj dupe treba da se čuva...


dirtyharry

.... teme koje me ne dotiču i ne interesuju.


Hmmmm, jer ti nisi definitivno?!

Ponekad nije loše da imaš mišljenje i stav i o njima.


Odjavljujem se, pozz
dirtyharry dirtyharry 11:43 23.02.2010

Re: Jeli bre da ti nisi od onih?

Upravo to je ono što je meni i zasmetalo, ta nonšalantnost i satira bez imalo kritičnosti i na kraju veliki problem jer se tvom junaku ne diže na male sise...al' već će nekako da se snadje.

Ima jedna lepa srpska priča koju možeš da pročitaš ovde. Vrlo je kratka.

Nije mi jasno kako neko ko živi i radi u Austriji i Bavarskoj i dalje priča o balkanskom mentalitetu.

Vrlo jednostavno. Ja se u svakom polgedu trudim da budem bolji nego što sam bio, ali nikad ne zaboravljam ko sam i odakle sam. To ima veze i sa mentalitetom. Lako se uklopim u sredinu u kojoj sam, ali šta sad, da li treba da izgubim svoj identitet zato što hoću da budem što bliži toj Evropi?

A ja sam već pomislio da u tvom kraju vole spanking, sad mi laknulo...harry, harry Al' ima vremena, naučiće i spanking, kad dodje ta opaka, perverzna Evropa u kojoj dupe treba da se čuva...

Ne znaš ljude iz mog kraja. Ima i jedan moj stariji blog koji očigledno nisi video inače se ne bi ovoliko izletao sa tom Jevropom i mojim poimanjem iste. Inače opet ne znam zašto ti spanking pada na pamet a ne ono što je jednostavno napisano. Probaj malo da čitaš tekst, bar kod mojih blogova, bez rečnika sinonima.

Ponekad nije loše da imaš mišljenje i stav i o njima.

Nije, ali pošto to i nije tema bloga, ne raspravlja mi se o tome, pogotovo sa nekim ko ne vidi o čemu pišem.


Unfuckable Unfuckable 22:19 22.02.2010

I kao da je bilo nekad...

a ja mislio ovde se priča o potenciji itakotome
dirtyharry dirtyharry 22:31 22.02.2010

Re: I kao da je bilo nekad...

e moj prijatelju samo da znaš koliko je na ovom malom bložiću komentara obrisano, ne moš' ni da zamis'iš

čak sam i privatne poruke počeo da primam na konto toga iako nisam bio prisutan a moderacija radi li radi ...
mikele9 mikele9 23:40 22.02.2010

Re: I kao da je bilo nekad...

čak sam i privatne poruke počeo da primam na konto toga

Harry prijatelju, pa morao si da budeš svestan subverzivnosti seksa i pogubnosti njegove, osim u slučajevima kad "oni nas". Znaš da volim tvoje teme i tekstove ali u opasno si područje zagazio!
dirtyharry dirtyharry 08:59 23.02.2010

Re: I kao da je bilo nekad...

E moj prijatelju Mikele. Ovako se osećam (ko Bora Todorović):





Napišeš prostu stvar a odma' se nađu neki koji će i ono očigledno da izvitopere. No dobro, šta je tu je, idemo dalje
dunja73 dunja73 09:37 23.02.2010

Re: I kao da je bilo nekad...

Ih bre Hari ..

Ovaj tvoj junaCina ...sumnjam da ce se "ovajdi " igde..
dirtyharry dirtyharry 10:24 23.02.2010

Re: I kao da je bilo nekad...

dunja73
Ih bre Hari ..
Ovaj tvoj junaCina ...sumnjam da ce se "ovajdi " igde..

pa i ja mislim da neće, ali ima gi razni, a svaka rupa nađe svoju zakrpu, ne se znae Zare igra
mikele9 mikele9 10:29 23.02.2010

Re: I kao da je bilo nekad...

Napišeš prostu stvar a odma' se nađu neki koji će i ono očigledno da izvitopere.
Baš tako. Kako ono reče Rišelje: Dajte mi jednu rečenicu najnevinijeg čoveka na svetu a ja ću u njoj naći dovoljno materijala da ga osudim na smrt (daleko bilo!). Samo nastavi da seksiraš Harry, borićemo se rame uz rame!
dirtyharry dirtyharry 10:31 23.02.2010

Re: I kao da je bilo nekad...

mikele9
Napišeš prostu stvar a odma' se nađu neki koji će i ono očigledno da izvitopere.
Baš tako. Kako ono reče Rišelje: Dajte mi jednu rečenicu najnevinijeg čoveka na svetu a ja ću u njoj naći dovoljno materijala da ga osudim na smrt (daleko bilo!). Samo nastavi da seksiraš Harry, borićemo se rame uz rame!

Hvala Mikele. Podrška Starog Vuka definitivno znači mojim nejakim plećima .
blogovatelj blogovatelj 01:09 24.02.2010

Re: I kao da je bilo nekad...

Napišeš prostu stvar a odma' se nađu neki koji će i ono očigledno da izvitopere. No dobro, šta je tu je, idemo dalje


Ma pusti to Hari. Imas ti svoj krug ictalaca koji znaju i ko si i sta si.
Bonera najbolje opisuje njegov nik.
Bonner Bonner 10:07 24.02.2010

Pismo podrške!

Slažem se, ogavan tip taj Bonner, njega opisuje mnogo štošta sem nika, ali nik mu je strava a i seje užas na opšte očajavanje.

Zato i ja pišem ovo pismo podrške. U njemu je kao i u svim pismima podrške sadržana sva ona količina nepoverenja, u onoga kome se podrška izražava, da je u stanju sam da se izbori sa problemom ili u ovom slučaju ogavnim Bonnerom uz naravno neophodnu prateću dozu sažaljenja, jednom rečju ko od pravog iskrenog prijatelja koji ti se nadje kad je najteže!

Harry, ako si rešio da se besiš zbog ovih mojih par kritičkih komentara, a javlja mi se da nisi, smiluj se i piši zbog ovih koji vole da ga ... i čitaju tvoje tekstove.

pozz
blogovatelj blogovatelj 17:05 24.02.2010

Re: Pismo podrške!

Harry, ako si rešio da se besiš zbog ovih mojih par kritičkih komentara, a javlja mi se da nisi, smiluj se i piši zbog ovih koji vole da ga ...


Imas neke probleme u zivotu?
Rado bih ti pomogao, ali nisam zavrsio tu skolu pa nisam strucnjak za to.
7ispala7 7ispala7 17:07 24.02.2010

Re: Pismo podrške!

[quote=Bonner... ogavan tip taj Bonner, njega opisuje mnogo štošta sem nika, ali nik mu je strava a i seje užas na opšte očajavanje.

Isfrustrirano i ocajno zaista zvucis Bonneru.Zvucis kao gubitnik -ako ti se nesto ne cita preskoci ili si besan sto te je iskulirao?
Bonner Bonner 13:53 25.02.2010

Re: Pismo podrške!

7ispala7

Isfrustrirano i ocajno zaista zvucis Bonneru.Zvucis kao gubitnik -ako ti se nesto ne cita preskoci ili si besan sto te je iskulirao?


zvucim, sta da radim;-)

al' ako ti zvucis ovako kao seve, bice mi lakse da podnesem to kako ja zvucim ;-)))

ove davatelje i slicne cu da preskocim danas, iako sam strucan i za te slucajeve ;-)



blogovatelj blogovatelj 18:20 25.02.2010

Re: Pismo podrške!

al' ako ti zvucis ovako kao seve, bice mi lakse da podnesem to kako ja zvucim ;-)))


Pokazujes se u pravom svetlu. Odavno si presao granicu dobrog ukusa. Pocinjes da izazivas gadjenje.
Unfuckable Unfuckable 22:10 26.02.2010

Re: Pismo podrške!

Bonneru ne čačkaj mi Harija, pliz.
Unfuckable Unfuckable 22:14 26.02.2010

Hari

ako me izvori nisu zahebali, a mislim da nisu:
Srećan rođendan!

dirtyharry dirtyharry 22:39 26.02.2010

Re: Hari

Hvala prijatelju. Pouzdani su ti izvori.

Svrati na:



i još što šta
Unfuckable Unfuckable 23:05 26.02.2010

Re: Hari

a, pa ti si okačio novi blog, sad ima da te odvalimo
dirtyharry dirtyharry 23:08 26.02.2010

Re: Hari

haha, slobodno, sad sam mator
Izdržaću nekako
Bonner Bonner 09:43 28.02.2010

Re: Hari

Unfuckable
a, pa ti si okačio novi blog, sad ima da te odvalimo




Ja sam mu to prvi obecao!

Harry, srecan Rodjendan, sa zakasnjenjem!!!

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana