Društvo| Život

Zivot blogerski

malasneki RSS / 10.06.2010. u 09:05
Nisam bila ni svesna koliko je od znacaja drugim ljudima ono sto ja pisem po internetu do juce. Naime, na jednom okupljanju koji nema skoro nikakve dodirne tacke sa blogom na ovom sajtu, prisao mi je covek i pitao me skoro bojazljivo, verovatno strahujuci da se ne obruka, da li ja pisem kao malasneki ovde. Prvo sam bila zbunjena, jer vec dugo nisam napisala nesto smisleno, a onda sam se setila da to ipak jesam ja, i bilo mi je drago. I pre mi se desavalo da me neko "prepozna" po blogu, ali nikada ovako direktno. Lepo je kad neko prepozna da pises od srca i da se to nekome i dopadne. Osecas da nije sve otislo "u vetar" i da ipak neko slusa. Osecas da je nekome stalo i do tema koje mozda nisu bas uvek popularne i za koje mislis da si vec dosadio koliko pricas o njima. Iako se moje pisanje cesto ne odredjuje tematski u nastavcima, bilo je i putopisa, i decijih prica, i drustvenih tema, i licnih misli i osecanja... ipak sve  teme o kojima pisemo na neki nacin odredjuju mene ili svakog od nas blogera. Lepo je kad znas da si pored onoga sto te odredjuje u svakodnevnom zivotu i bloger, ili cak neka vrsta pisca koji ima svoje citaoce.
 
Isto tako, znam da su na ovom blogu pokrenute mnoge humanitarne akcije, pa zelim i ja da vas pozovem da zajedno pomognemo jednoj devojcici od 6 godina koja boluje od tumora na mozgu. Ona je sestricina moje prijateljice, i pokusavam koliko god mogu da dam svoj doprinos da mala Stasa ostane medju nama. Ako je vec neko pisao na ovu temu ja se izvinjavam, ali mislim i da jos jedno podsecanje nece biti zgoreg.  Klinika u Hjustonu koja se specijalizovala za ovu vrstu tumora (meduloblastom IV gradusa), ima lek za malu Stasu, ali su naravno potrebna sredstva, svota od oko 30.000 američkih dolara za prvu turu lečenja u trajanju od 5-6 nedelja, posle idu manje svote novca za svaku sledeću turu. Svaka tura je u trajanju od oko 5-6 nedelja.
 
Ostavicu linkove na kojima mozete naci vise informacija kako adekvatno da pomognete, i molim vas neka vas ne mrzi da kliknete na njih, je kako kaze onaj slogan "vase malo, nekome je sve".
 

Grupa na Facebooku

 

http://stasamihic.blogspot.com/  Evo i podatci za uplatu novcane pomoci: svrha uplate: za Stašu

DINARSKI

Credit Agricole banka

račun br.
330-0400100452659-03

Risto Mihic
Milutina Milankovica 122/40
11070 Novi Beograd



Komentari (6)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Spiridon Spiridon 09:21 10.06.2010

za malu Stašu Mihić

malasneki malasneki 09:31 10.06.2010

Re: za malu Stašu Mihić

Hvala Spiridone!
Jelica Greganović Jelica Greganović 09:32 10.06.2010

Lepo je

Lepo je kad neko prepozna da pises od srca i da se to nekome i dopadne.

Zaista je lepo, jedino što imaš osećaj kao da je sve ovo neko interno druženje, unutar bloga, razmenjivanje misli i osećanja...a onda, iznenada, shvatiš kako je zapravo puno ljudi koji to čitaju, prate...ja se još uvek svaki put iznenadim.
malasneki malasneki 09:34 10.06.2010

Re: Lepo je

Bas to draga, to saznanje me i jeste zbunilo
miloradkakmar miloradkakmar 11:00 10.06.2010

Lep

je to osećaj, ali i obaveza da se (dobro) piše.

Verujem da će maloj Staši pristići potrebna pomoć.
malasneki malasneki 12:03 10.06.2010

Re: Lep

Jeste, zato sam se ja i postidela sto dugo nisam pisala i odlucih danas da napisem ovo.

Za Stasu cemo svi uciniti koliko mozemo i ja verujem da cemo uspeti!

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana