Putovanja

Destinacija, a ima neko G ispred....

Marko Jevtic RSS / 07.09.2010. u 10:05

Dok nisu ukinute vize, svako moje putovanje (a nije ih bilo tako često) bilo je stresno.... Da li sam skupio sve što mi treba za vizu? Koliko dana ću izgubiti u čekanju za istu i da li ću je sigurno dobiti? Sve to, a i dosta stvari pored toga, razlog su što nisam putovao koliko sam hteo.... Čekali smo taj dan kada ćemo bez viza putovati po Evropi i dočekali ga.

Nekoliko dana nakon toga otišao sam kod druga u Rim i tamo dočekao 2010. Ova godina je za mene godina putovanja jer sam stvarno dosta proputovao, a za nekoliko sati idem u Budimpšetu....

Kada smo 2007. pokretali blog - www.gdestinacija.com, cilj nam je bio da ljudima kroz putopise naših korisnika približimo određene destinacije, te da se lakše informišu gde se jede najbolji tiramisu u Rimu ili gde da idu na fondue u Cirihu.  Tako je i funkcionisalo te godine, sajt je izabran za najbolji Websajt u kategoriji blogova na WebFestu, a PC pressje Gdestinacija.com uvrstio u 50 najboljih domaćih sajtova za 2007. Na dodeli nagrada na Webfestu glumica koja je čitala ime pobednika nije mogla da se snađe i da pročita GDESTINACIJA, već je to pročitala sa "piše destinacija, a ima i neko G ispred".

Tri godine kasnije, Gdestinacija.com je iz bloga prerasla u društvenu mrežu, a saradnja sa B92 Putovanjima omogućila je da ovaj sajt trenutno ima najveću zbirku putopisa. Uz to dodato je i pregršt drugih funkcionalnosti.

Cilj nam je da promovišemo individualna putovanja u Srbiji, pa kad god da planirate putovanje neka vaša destinacija bude gdestinacija:) 

ps. u toku je i nagradna igra u kojoj delimo avio karte za najbolje putopisce....

 

 



Komentari (2)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Rejlem Rejlem 14:03 07.09.2010

1.

Evo malog doprinosa. Skoro nisam stizao da pisem (ostalo je jos nekoliko epizoda o Parizu negde u glavi, jednom ce valjda biti vremena i da ih napisem).

Letovanje 2010

Uskrsnje putovanje 2010
Beograd-Salcburg
Salcburg
Salcburg-Pariz
Pariz - I dan

Pa ako me se sete na Dan bezbednosti...
ddsonik ddsonik 09:31 09.09.2010

Re: 1.

Toplo preporucujem Rejlem-ove putopise!

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana