Ljubav| Na današnji dan| Nostalgija| Reč i slika| Život

SLUČAJEVI ILI TRAGEDIJE MOJIH LJUBAVI (Prvi slucaj)

Aleksandar Todorovic Bekan RSS / 24.09.2010. u 15:36

SLUČAJEVI ILI TRAGEDIJE MOJIH LJUBAVI (Prvi slucaj)

 

Dobar dan, (eh da je zaista bio dobar dan, gde bi mi samo kraj bio, ovako...!)

 

Ja sam Todorovic! Aleksandar Todorovic! Zapamtite to ime, i to prezime, ali ne zbog mene, nego radi vas - za svaki slucaj.

 

Moj prvi slucaj dogodio se vec u porodilistu u kome sam se prvi put rodio. Bio sam buduce dete, secam se, i bila je zima. Rodio sam se na pocetku svog zivota. I imao sam vec devet meseci. Tako su me procenili. Mozda su se i zeznuli. Bila je neka gadna zima, a i sam sam bio gadan, kao i svaka beba koja se rodi. Ali, to je valjda ta cena da bi kasnije postao to sto jesi, a sta sam ja vec postao, to je jedna duga prica.

 

Puno beba se rodilo tog dana u svetu, ali samo jedna od njih, sam bio ja, kakva neverovatna koincidencijalna slucajnost!

 

Rodjen sam 6. u februaru. Ne bih bas bio siguran da to nije bilo slucajno, isto kao i zemljotres u Skoplju, 26. jula iste godine, a sta tek reci za samoubistvo americkog predsednika u Dalasu 22. novembra! Slucajno, ma daaj, malo morgen!

 

Sve je to bilo zbog zena, namerno, cak mislim da je sve to bilo samo zbog jedne zene! Jer samo zena zna kako da upropasti coveka, i to radi sistematski! Kao na pregledu! A mi samo u gacama!

 

"Zena je zena, samo menja imena!" A muskarac je samo muskarac, ali to se ne rimuje, to se timari! Ee, u tome se i krije sva gola istina svih tragedija mojih buducih ljubavi! A i slucajeva onih proslih. A sto ovih sadasnjih...!

 

Ma, pricacu vam sledeci put...

 

Atačmenti



Komentari (4)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

loader loader 17:10 24.09.2010

Prvo do knige - pa čitanje

Prvi :)

A sad malo i da se čita
loader loader 17:13 24.09.2010

Re: Prvo do knige - pa čitanje

A sad malo i da se čita

Pročitao

Mr. Todoroviću, sad znamo kad vam je rođendan, zatim da ste imali posla sa nekim ženama, i ... da nećete sve da nam kažete odmah. Vrhunsko diktiranje tempa . . Jedva se čeka naredno izdanje
angie01 angie01 17:57 24.09.2010

greshka,

nisam videla da si se zgusnuo sa sluchajevima!
sonja.m sonja.m 13:22 27.09.2010

kucaposoposokuca

Dragi kolega proglasavam te za Ekrema naseg bloga.
I cestitam ti na tituli.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana