Ljubav| Na današnji dan| Nostalgija| Reč i slika| Život

SLUČAJEVI ILI TRAGEDIJE MOJIH LJUBAVI (Milica)

Aleksandar Todorovic Bekan RSS / 27.09.2010. u 13:35

SLUČAJEVI ILI TRAGEDIJE MOJIH LJUBAVI (Milica)

 

Dobar dan, (eh da je zaista bio dobar dan, gde bi mi samo kraj bio, ovako...!)

 

Ja sam Todorovic! Aleksandar Todorovic! Zapamtite to ime, i to prezime, ali ne zbog mene, nego radi vas - za svaki slucaj.

 

Tragedija ili pak ne, tek, pocetkom leta dvehiljadeosme, upoznam Milicu preko fejsbuka. I isto vece se i vidimo. Meni nesto bilo dosadno kao i uvek, pa rekoh, hajde, da malo protegnem noge, pa da vidimo koga cemo to da vidimo. (Ovo sam mogao i bolje da razradim, ali moram brzo da pisem, pa necu!:) I odem kolima. Ovim starim, nova sam kupio sad u maju. A stara prodajem. Hitno!

 

Stanovala je tu blizu mene, a u Zemunu. Preko puta Sinise Kovacevica, dramskog pisca, koji, sticajem slucaja, nikakve druge veze sa ovom pricom nema, sem sto stanuje u zgradi preko puta Milicine zgrade. Samo malo udesno! Pa sta, i Djordje David zivi iznad mene na osmom, pa koga to jos zanima!

 

I gde sam ono stao, a da, kod Milice. Milica je bila starija od mene i imala je kuce. Njeno kuce sam tek posle dve godine dana video. Njenog sina, koga takodje ima, nikad u zivotu nisam video! Otisli smo do Gardosa i tamo sedeli na nekom nasipu koje je bilo podignuto nakon onog velikog potopa koju godinu ranije. Taj nasip je danas toliko narastao da je mnogi kafic tu postavio svoju letnju bastu i baskari se s pogledom na Dunav. A Dunavom, naravno, jos sibaju vetrovi, a bilo je i vece. Posle smo se vidjali jos veceri.

 

Pitao sam je cime se bavi. Rece, da je dugo radila u zdravstvu i da sad trenutno radi sa nekim doktorom privatno. Putuje s njim i pomaze mu u lecenju jednog deteta. Pomak je, kaze, bio vidljiv. I da dobija neku crkavicu. Dobro, prica o tom doktoru dalje me nije preterano zanimala.

 

Ubrzo sam otisao na more. I ubrzo sam video njenu sliku na tv ekranu! Ko je ova misteriozna zena, pisalo je! Niko nije znao, samo se istrazivacko novinarstvo bilo malo zanelo i poigralo tih nekoliko dana! Ali ja sam znao, to je bila Milica, Milica, moja prijateljica. Ali bio sam odsutan, nisam bio u zemlji da bih to rekao nekom. Ali njoj nije bilo bas svejedno. I do price. Neke price ne ispadnu uvek smesne!

 

A doktor, pitate me za doktora? Ma njega su svi vec vrlo dobro znali ko je, ali tek posto se obrijao!:)

 

Ma, pricacu vam sledeci put...!

Atačmenti



Komentari (3)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Jelica Greganović Jelica Greganović 22:08 27.09.2010

Eh, Bekane,

Bekane, da te je više zanimala priča o doktoru, sad bi bio bolji...kol'ko ono beše...5 miliona dolara, evara, nečega...i ne bi ti se žurilo sa prodajom starih kola.
Aleksandar Todorovic Bekan Aleksandar Todorovic Bekan 22:58 27.09.2010

Re: Eh, Bekane,

Jedino da sam ga negde sreo i pratio!

Znas li ti koliko tih deda mrazeva prolazi nasim ulicama, neki se cak blesavo i dernjaju i pricaju sami sa sobom, ko ce njima ozbiljno da se bavi!

Mene je vise zanimala moja prijateljica, nemas pojma koliko je nju sve to istraumiralo, pa njoj su bukvalno opkolili stan novinari istrazivaci i drzali pod danonocnom opsadom!
A druga stvar, ona sad ima 55 godina, ne radi, nema nikakvu socijalnu pomoc, nema nikakav izvor prihoda i zivi od danas do sutra, kako, ne zna ni ona! I poslednje sto je radila i neku crkavicu zaradjivala bilo je to sa tim Doktorom Abicem, sto su pomagali tom detetu ometenom u razvoju!
Pa kako on ode svojim putem, tako i ona ostade bez posla. Ja bih je rado negde zaposlio da mogu.
malasneki malasneki 08:34 29.09.2010

Re: Eh, Bekane,

Kad god odem na zlatibor, zapitam se, ko je u stvari onaj cikica "hodajuce drvo"

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana