Filozofija| Umetnost| Zabava| Zdravlje| Životni stil

promocija knjige, cigareta, filma i nakita - voila:

ana_radmilovic RSS / 29.11.2010. u 06:25

 Dragi moji,  s ponosom  (al baš s ponosom)  pozivam Vas na promociju  u  Kralja Petra 71(u bgd), u utorak, 30og novembra od 19 do 22h. Dozvoljeno je (kao što ste naslutili iz naslova): 1. pušenje; 2. naručivanje pića; 3. naravno kašnjenje; 4. potpuno ignorisanje promovisanog te ispijanje kafa i ostalih pića (ignorisanje filma i uživanje u nakitu, ignorisanje nakita i filma zajedno i vođenje razgovora koji veze s programom nemaju, uživanje u zapitkivanju priređivačice knjige tj mene; 5.  alkohol (uz garanciju da Vam niko neće brojati čaše)... i šta još beše? Ne sećem se, elem - sve jeresi ne samo da su dozvoljene, nego su i poželjne. 

Zoran_Radmilovic_Zalazem-se-za-laz.jpg 

Promocija, dakle, s pijenjem, pušenjem i uopšte kafanskim i raspojasanim ponašanem,  a nadam se bez pucanja (mada, priznajem, nije da nije egzotično kad se zadesiš na mestu - ne valja odma' ti jasno - a na plafonu garavi tragovi metaka ispucanih u vis... pa kom' padne na glavu palo je)

Biće tamo gde vas zovem i jedna sala  (da ne bude da su pušači diskriminatorski raspoloženi prema nepušačkoj sekti, o čemu je divno pisao Bela Hamvaš u "Filozofiji vina" a što sam često, a i nastaviću, citirala) biće, dakle,  jedna sala,  koja deluje kao "glavna" prostorija (ali nije, svi sede tamo gde se pije i puši)  gde nepušački bezbožnici mogu da sede nepomilovani prekrasnom milošću udisanja duvanskoga dima.

84.jpg 

Možda (sasvim krivo shvaćeno) ovo što sada pišem deluje nebitno naspram onoga što se ovde zapravo promoviše. To, naravno, nije istina. Poučena iskustvom - neki fini svet 'oće da ne dođe na promociju knjige  (recimo) jerbo 1. to često liči na komemoraciju; 2. uzbudljivo je i veselo upravo kao komemoracija; 3. svi jedva čekaju da se stvar završi pa da izađu i zapale cigaretu; 4. umeju da pobegnu u najbližu kafanu čak i usred promocije  a posle lažu da su imali hitna posla, a jadnom autoru šalju konspirativne sms-ove "dođi tu i tu, nas 20 je pobeglo i sad pijemo i pušimo"  i slično

U Art centru jevrejske opštine (divna stara zgrada, jednom ruinirana pa ponovo obnavljana) u utorak (dakle 30. novembra)  imamo: bar sa jedno 5 - 6 - 7 stolova i (da ja opet ponovim, nije zgoreg) pepeljaru na svakom stolu, konobara koji je malo spor al' donese sve što poručite, a iza šanka - pogled na nekakav veliki TV gde će se vrteti inserti iz filma "Zalažem se za laž" (puni do sada neemitovanih delova Zoranovih intervjua i manje poznatih rola ali i "Ibija" te "Radovana"), pa na mene koja ću na početku dešavanja (na koje, da opet ponovim, možete slobodno zakasniti) reći nešto kratko o tome  kako je, gde, zašto i čemu sve ovo - knjiga "Zalažem se za laž" nastala. I šta se htelo da kaže.

Nešto od stvari koje je Zoran pisao (Zalažem se za laž je priređena knjiga, tamo su, osim uvoda i završne reči - samo njegove reči), fer je i istinito,  na promociji u sali opštine Vračar (u kojoj je Zoran proveo ceo svoj "beogradski vek".) ispričala je - vrlo tačno (moram da ponavljam, to se tako retko čuje), pa i o tome kako Duško Kovačević nije bio onomad preveseo što je Zoran zaposeo njegovog, inače u originalnom tekstu pomalo dosadnog, Radovana i napravio od njega žurku; ispričala je deo te priče, dakle,  Seka Sabljić, i srećom neko je zabeležio tu stvar i postavio na net.

Pa kaže: 

Nakon toga... onih mojih par uvodnih reči a da traje kratko,  predviđeno je da ja (kol'ko traje da traje) odgovaram na pitanja o knjizi, sebi, Zoranu, Kosovu, smislu života i tako dalje.... (što, ukoliko ne zakasnite dovoljno da propustite početak  promocije, možete posmatrati iz bara, s udobne udaljenosti i uz - da ponovim - piće i cigaretu)

otprilike ovako (samo s havanom međ' zubima... il barem nekakvim sobranjem) 

 Beograd,%20Ana%20Radmilovic%20priredjivac%20knjige%20%27%27Zalazem%20se%20za%20laz%27%27,%20o%20knjizi%20%27%27Zalazem%20se%20za%20laz%27%27.jpg&t=1          orig.png

 

 

 e da bi posle toga pustilo film koji ćete moći da gledate  iz bara ili  iz sale gde ćete, bacajući pogled na radnju fabule ostvarenja, moći da gledate te kupujete nakit od srebra i kamenja. 

Za astalom sa kojeg će vam se smeškati knjiga "Zalažem se za laž" srebrni će komadi i komadići nakita biti jeftiniji za 10% . 

925-Sterling-Silver-Jewellery-Rings.jpg Sterling-Silver-Jewellery.jpg

Za posetioce promocije koji dolaze sa bloga - cena knjige biće kako bih rekla - cenjkajuća. Možete se praviti važni (nije da nije poželjno) i ostaviti više novca od cene knjige (500 din)  a možete i reći da smatrate da ta knjiga ne vredi više od  400 dinara, ako ne i manje... 

Zbog radi diskrecije, a svesna sam opasnosti zloupotrebe ovog podatka i baš me briga, blogeri s nikovima neće (ukoliko se pojave) morati da se predstavljaju te da kažu "ja sam taj i taj nik". biće dovoljno samo da kažu "ja sam s bloga" i niko neće smeti ništa da ih pita... Mogu naravno i da se prave ludi i kažu "ja uopšte nisam sa bloga" i da se prave da su normalni posetioci.

                        ovako:

               Audience.gif&t=1

                         ili, ako biste da budete baš neupadljivi, ovako:

 

                 Laszlo_Szito_ko010.jpg

 

               a, na kraju krajeva, ako baš dotle dođe... budite (sasvim) neupadljivi na primer  ovako: 

 

                 Vollmond_cLaurent%20Philipper.jpg

 

 DOBRO MI  DOŠLI, I NADAM SE DA ONIMA KOJI BUDU U MOGUĆNOSTI  I UČINE MI ČAST NEĆE BITI DOSADNO I DA SE NEĆE POKAJATI ŠTO SU ODVOJILI MALO VREMENA ZA PROMOCIJU KNJIGE, FILMA, NAKITA I PUŠENJA



Komentari (62)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

aleksanadar aleksanadar 09:43 29.11.2010

Где има дима...

биће и ватре!

Тек, да се упишем у листу стрелаца...



ana_radmilovic ana_radmilovic 09:54 29.11.2010

Re: Где има дима...

aleksanadar
биће и ватре!

Тек, да се упишем у листу стрелаца...





ju, komentar :)
sa' ću da se onesvestim... i to u isto vreme kad i ja, ubeđena da će ovo biti jedinstven blog - čitan a bez da iko kaže makar "dobro jutro, ana", "jedi govna", "hvala na pozivu", "jes' će da dođem, ne pada mi na pamet"....
što' no kaže narod "ni pomoz bog ni 'bem ti majku" :)

strelče - fala na "de ima dima..."
aleksanadar aleksanadar 09:58 29.11.2010

Re: Где има дима...

Молим, молим.

Како си знала да сам Стрелац?

(Јесам.)
ana_radmilovic ana_radmilovic 10:02 29.11.2010

Re: Где има дима...

aleksanadar
Молим, молим.

Како си знала да сам Стрелац?

(Јесам.)


pa vidovitos' - normalno :)

(kako kako sam znala? pa nisam znala nego si rek'o da se upisuješ u listu strelaca... nije mi pao na pamet horoskop, da budem iskrena)

a meni podznak strelac (neki kažu škorpija ali ja više volim da je strelac)
aleksanadar aleksanadar 10:04 29.11.2010

Re: Где има дима...

Па, обично о томе не говорим.

Јер, када дами саопштим "Ја сам Стрелац!", њу обично прободе нешто, око срца.

ana_radmilovic ana_radmilovic 10:12 29.11.2010

Re: Где има дима...

aleksanadar
Па, обично о томе не говорим.



pa sad si napisao :)
st.jepan st.jepan 19:19 29.11.2010

Re: Где има дима...

što' no kaže narod "ni pomoz bog ni 'bem ti majku"



ana_radmilovic ana_radmilovic 16:25 30.11.2010

Re: Где има дима...

st.jepan
što' no kaže narod "ni pomoz bog ni 'bem ti majku"



šta je smešno? :)
ana_radmilovic ana_radmilovic 09:49 29.11.2010

kuku šta napisa' ?

140 nešto čitanja, nijedan komentar...
izvin'te uz pesmu iz filma koji se zove, naravno, smoke

nije reklama za cigarete majke mi, ne pušim sobranie - pušila meki marlboro, pa prešla na camel, pa se vratila na marlboro, al mogu ja i sarajevsku drinu kad mi ponude

nije reklama za nakit - šta će vam te bespotrebne skupe stvari... ja to nikad ne bih kupovala, a vala ni knjige.




aleksanadar aleksanadar 09:52 29.11.2010

Re: kuku šta napisa' ?

nijedan komentar...


А оно горе је, ваљда, дух Хамлетовог оца, у виду ластиног репа...

Вечита дилема:

1. Један ко ниједан
2. Један али вредан... највреднији


mogu ja i sarajevsku drinu


Може и она без филтера. Тзв. ћилимара.
ana_radmilovic ana_radmilovic 09:56 29.11.2010

Re: kuku šta napisa' ?

aleksanadar
nijedan komentar...


1. један ко ниједан
2. један али вредан... највреднији

Вечита дилема.


jes' đavola - ja sam danas bez dileme. dakle, jedan ali vredan (pusti ti to, jedan ko nijedan, pa onda bude nijedan)
jesen92 jesen92 10:24 29.11.2010

provod

...bas lep provod obecavas i mnogo mi zao sto nisam u bg....Sve najbolje ti zelim i naravno uspeh promocije!!!
ana_radmilovic ana_radmilovic 10:26 29.11.2010

Re: provod

jesen92
...bas lep provod obecavas i mnogo mi zao sto nisam u bg....Sve najbolje ti zelim i naravno uspeh promocije!!!

hvala jesen92, žao mi je što nisi tu - a sviđa ti se vrsta provoda :)
biće toga još nadam se
Jelica Greganović Jelica Greganović 11:03 29.11.2010

Re: provod

Unapred zavidim svima koji će doći...
Anči, izvini, ali ja sam na sve načine ometena, da ne kažem ograničena...em je Malom Sinu sutra rođendan i ima svi da stojimo mirno i vičemo "Ura! Ura! Živeo!", em nas je sneg zatrpao dibidus, ne mogu ni do susedne ulice da stignem...ali, udari mi recku, preko veze da sam bila. Ti znaš da sam ja tu i kad me nema.
ana_radmilovic ana_radmilovic 11:07 29.11.2010

Re: provod

Jelica Greganović
Unapred zavidim svima koji će doći...
Anči, izvini, ali ja sam na sve načine ometena, da ne kažem ograničena...em je Malom Sinu sutra rođendan i ima svi da stojimo mirno i vičemo "Ura! Ura! Živeo!", em nas je sneg zatrpao dibidus, ne mogu ni do susedne ulice da stignem...ali, udari mi recku, preko veze da sam bila. Ti znaš da sam ja tu i kad me nema.

ako, sutra znači slavimo malog sina rođendan i promovišemo knjige, cigarete i nakit!
znam ja da si ti tu i kad nisi, tako i vi - kad budete vikali "ura! ura! živeo!" znajte da i ja stojim s vama mirno i vičem!
Jelica Greganović Jelica Greganović 11:47 29.11.2010

Re: provod

A i ti slobodno računaj da i tebi skandiramo istovremeno
ana_radmilovic ana_radmilovic 17:33 30.11.2010

Re: provod

Jelica Greganović
A i ti slobodno računaj da i tebi skandiramo istovremeno

ja svratila samo da skandiram nalo - danas vam je rođendan, dakle "SREĆAN ROĐENDAN DETETU!!!!"
ljubim vas :)
mlekac mlekac 11:57 29.11.2010

Dok Jelica slavi

Ja cu da se druzim...

Posto sam prosli put morala da brisem ranije

Jedva cekam! A o knjizi - kad se sretnemo.

ana_radmilovic ana_radmilovic 11:59 29.11.2010

Re: Dok Jelica slavi

mlekac
Ja cu da se druzim...

Posto sam prosli put morala da brisem ranije

Jedva cekam! A o knjizi - kad se sretnemo.



e i ja jedva čekam! a ovo je mesto super za druženje - imamo bar ili mini - kafić, imamo kafu, piksle i sve što je neophodno za druženje.
nestrpljiva sam da čujem utiske :)))
ana_radmilovic ana_radmilovic 12:05 29.11.2010

Re: Dok Jelica slavi

mlekac
Ja cu da se druzim...



a sve vala za to i treba da služi - da se družime

momajac momajac 19:39 29.11.2010

Re: Dok Jelica slavi

mlekac
Ja cu da se druzim...

Posto sam prosli put morala da brisem ranije

Jedva cekam! A o knjizi - kad se sretnemo.


mlekac
Ja cu da se druzim...

Posto sam prosli put morala da brisem ranije

Jedva cekam! A o knjizi - kad se sretnemo.




Natera Mlekac i mene da dodjem
ana_radmilovic ana_radmilovic 16:32 30.11.2010

Re: Dok Jelica slavi

momajac


Natera Mlekac i mene da dodjem

za mlekac... draga moja :)
in_ka in_ka 12:00 29.11.2010

divno...

...je ovo sve. znam da necu doci, ali je divno. a knjigu sam kupila. obozavam tog coveka, jedan period sam gledala radovana111 svaki dan. bio je to dobar period.
ana_radmilovic ana_radmilovic 12:06 29.11.2010

Re: divno...

in_ka
...je ovo sve. znam da necu doci, ali je divno. a knjigu sam kupila. obozavam tog coveka, jedan period sam gledala radovana111 svaki dan. bio je to dobar period.

prenosićemo kako je bilo :)

drago i je za period i radovana 111 :)
angie01 angie01 12:54 29.11.2010

proshli put

sam prepakovala obaveze, rachunajuci da cemo se sresti uveche na zuraji-umesto popodne na nakitu,a ti izostala,..al evo prilike za popravni, nadam se da cu se ovog puta uklopiti, bar za neshto.
ana_radmilovic ana_radmilovic 13:07 29.11.2010

Re: proshli put

angie01
sam prepakovala obaveze, rachunajuci da cemo se sresti uveche na zuraji-umesto popodne na nakitu,a ti izostala,..al evo prilike za popravni, nadam se da cu se ovog puta uklopiti, bar za neshto.

i ja se nadam - ovo je komotnije neuporedivo. prvo - traje od 7 do 10, a unutra je i kafe bar, tako da - nema šanse da ne častim kafu :) (ustvari kakva su mi pam ovo uslovljavanja, ko da su svi u obavezi da naručuju kafu :)
dođi, aj' stvarno :)
angie01 angie01 13:40 29.11.2010

Re: proshli put

, ko da su svi u obavezi da naručuju kafu :)


moze i kafa, a obichno pijem dunjevachu!:))) samo je pod obavezno!


ana_radmilovic ana_radmilovic 15:06 29.11.2010

Re: proshli put

angie01
, ko da su svi u obavezi da naručuju kafu :)


moze i kafa, a obichno pijem dunjevachu!:))) samo je pod obavezno!




joj jes' dobra dunja... ne znam imaju li. alkohol imaju sigurno, al ne kunem se u izbor pića, ne znam.
naravno - cigareta :)))
Taska Dana Taska Dana 14:18 29.11.2010

Volela bih da sam tamo :)


Eh, bas bih da sam tu s vama :)

Nazdravlje! Veliki pozdrav!
ana_radmilovic ana_radmilovic 15:08 29.11.2010

Re: Volela bih da sam tamo :)

Taska Dana

Eh, bas bih da sam tu s vama :)

Nazdravlje! Veliki pozdrav!


će se slikamo pa ću da ih s oproštenjem metnem ovde
Taska Dana Taska Dana 15:21 29.11.2010

Re: Volela bih da sam tamo :)

Meci slike ovdeka ! :))) Ana Zoranova Radmilovic :) !!!
Hvala!!!! :)



iris.davidovich iris.davidovich 16:23 29.11.2010

Ovo

je mnogo lepo; nije mi se prvo otvorila strana, pa sam isla na youtube da te vidim, bas si lepa
cestitke za knjigu, i ovo sve sa cigaretama and alkoholom bas me privlaci (kao bivseg pusaca, je l', jednom narkoman uvek narkoman )
a ciji je nakit?
ana_radmilovic ana_radmilovic 19:18 29.11.2010

Re: Ovo

iris.davidovich
je mnogo lepo; nije mi se prvo otvorila strana, pa sam isla na youtube da te vidim, bas si lepa
cestitke za knjigu, i ovo sve sa cigaretama and alkoholom bas me privlaci (kao bivseg pusaca, je l', jednom narkoman uvek narkoman )
a ciji je nakit?

nakit je sa raznih strana, ima komada kamenja - recimo grumen lapisa lazulija ili tirkiza, a tamo od srebra bude svašta, od novog talijanskog do nekih starinskih momenata, to je uglavnom manji procenat srebra (sada je standard 925 - sterling silver, od toga je engleska funta pa ti vidi, a naš je stari nakim sa oko 700, pa i manje proc. srebra. meni taj stari češće deluje bogatije iako objektivno nije). ali koga briga za objektivno, važno da je lepo.
nisam bivši pušač ali jako suosećam s vama, evo danas sam mnogo sati bila onemogućena da pušim - priznajem, unervozimm se, posle 4og sata me više ništa nije zanimalo osim da izađem iz prostorije na ulicu i da pušim.... uh... sad pijem kafu i nadoknađujem :)
Don Salieri Don Salieri 16:34 29.11.2010

Ko to kaze, ko to laze...

Promocija, dakle, s pijenjem, pušenjem i uopšte kafanskim i raspojasanim ponašanem, a nadam se bez pucanja...

Kakva je to promocija bez pucanja i bez pesme "Ko to kaze, ko to laze, Srbija je mala..."

Nakon toga... onih mojih par uvodnih reči a da traje kratko, predviđeno je da ja (kol'ko traje da traje) odgovaram na pitanja o knjizi, sebi, Zoranu, Kosovu...

O nezavisnom Kosovu.
ana_radmilovic ana_radmilovic 19:28 29.11.2010

Re: Ko to kaze, ko to laze...

Don Salieri
predviđeno je da ja (kol'ko traje da traje) odgovaram na pitanja o knjizi, sebi, Zoranu, Kosovu...[/i]

O nezavisnom Kosovu.


kako vas ne mrzi? kako vam ne dosadi? promašili ste temu, kao i obično, al sad ste otišli daleko, aleko, tamo negde u tri lepe...
Oljacat Oljacat 18:13 29.11.2010

Draga Ana

Jako mi je žao što sam iz spoljašnjosti (Leskovca) pa ne mogu da budem tu, i zavidim svima koji su u prilici da prisustvuju ovom jednistvenom događaju. Očekujem slike kad se vreatiš ...
mikele9 mikele9 19:03 29.11.2010

Re: Draga Ana

Anči moja draga ja sam ti kod Bojana, malo poiznad Bodruma, vraćam se za Beograd ali se ne zna k'a ću.
Uživajte i za mene. Nek se dimovi vijore, prepliću i zapliću, nek se toči i neka ti je sa srećom.
Poljubac,
Mikele
ana_radmilovic ana_radmilovic 19:30 29.11.2010

Re: Draga Ana

mikele9
Anči moja draga ja sam ti kod Bojana, malo poiznad Bodruma, vraćam se za Beograd ali se ne zna k'a ću.
Uživajte i za mene. Nek se dimovi vijore, prepliću i zapliću, nek se toči i neka ti je sa srećom.
Poljubac,
Mikele

nek te tamo na tom mestu koje liči (kažu) na dalmaciju. ljubi tebe tvoja ana, puno, puno, puno!
ana_radmilovic ana_radmilovic 19:32 29.11.2010

Re: Draga Ana

Oljacat
Jako mi je žao što sam iz spoljašnjosti (Leskovca) pa ne mogu da budem tu, i zavidim svima koji su u prilici da prisustvuju ovom jednistvenom događaju. Očekujem slike kad se vreatiš ...

priča ko priča, samo prilika da se okupe neki ljudi - mećem d' izviniš, slike pa da se smejemo (ako se išta bude videlo od dima)
st.jepan st.jepan 21:27 29.11.2010

Re: Draga Ana

nek te tamo na tom mestu koje liči (kažu) na dalmaciju


lici...

kazu...
mikele9 mikele9 10:15 30.11.2010

Re: Draga Ana

lici...

kazu...

Mož' se ti šprdat do mile voje al' riva u Bodrumu jako liči na Splitsku rivu
trener92 trener92 20:18 29.11.2010

Kako ono kaže

st.jepan "mala Radmilovićeva" opasna si ti , opasna!
Umeš da napišeš ko velika
Zvuči primamljivo ,
Što kaže "Kristina" : "Nije on lako dolazio do svega toga /)...dok nije dobio publiku" E da znaš kako sam tek ja nadrljao, što sam dolazio ,samo da bih ga gledao .Kada bih ti pričao , ne bi verovala. Ali bilo je tako i nije mi žao!

"ja uopšte nisam sa bloga" i da se prave da su normalni posetioci




i ostaviti više novca od cene knjige (500 din) a možete i reći da smatrate da ta knjiga ne vredi više od 400 dinara, ako ne i manje...


st.jepan st.jepan 22:37 29.11.2010

Re: Kako ono kaže

Umeš da napišeš ko velika

Ajde ti nama lepo priznaj kako si, dodjavola, uspela da nacaras pitak i duhovit, a k tomu i multimedijalni blog, bukvalno ni iz cega (niizcega).
A taman sam se naostrio da te postidim zbog totalno ne-blogovskog bloga.
Doci cu inkognito, dacu ti mali tajni znak. Evo ovako cu da zackiljim na jedno oko i iskrivim usta.
G r o f G r o f 23:50 29.11.2010

Re: Kako ono kaže

uspela da nacaras pitak i duhovit, a k tomu i multimedijalni blog,



Ja sam na blog navratio samo zbog poziva na žurku sa pušenjem...
mlekac mlekac 00:21 30.11.2010

Re: Kako ono kaže

st.jepan
Umeš da napišeš ko velika

Ajde ti nama lepo priznaj kako si, dodjavola, uspela da nacaras pitak i duhovit, a k tomu i multimedijalni blog, bukvalno ni iz cega (niizcega).
A taman sam se naostrio da te postidim zbog totalno ne-blogovskog bloga.
Doci cu inkognito, dacu ti mali tajni znak. Evo ovako cu da zackiljim na jedno oko i iskrivim usta.

A kako cemo onda mi ostali da te prepoznamo??? Jes' da je zurka Anina, ali bice nas jos tamo...
st.jepan st.jepan 01:26 30.11.2010

Re: Kako ono kaže

A kako cemo onda mi ostali da te prepoznamo???


Ima li danas kraja uvredama? Pa mene je bar lako znat'

Ok, ok, shalim se, dacu i tebi mali tajni znak .
Istina, takve znake obicno ne dajem belim, sivkasto prosaranim macama, ali posto imas tako lep nick i tako lepo pises, bas me briga, neka me smatraju cudakom, nacinicu iznimku.

A bice zanimnjivo ako se tamo stvarno pojave blogeri. Taj maskembal, ko zna u sta bi se mogao izroditi. Nadam se barem jednom sanitetskom i nekolikim policijskim vozilima ispred zgrade - poprista blogojavljanja.
mlekac mlekac 01:33 30.11.2010

Re: Kako ono kaže

st.jepan
A kako cemo onda mi ostali da te prepoznamo???


Ima li danas kraja uvredama? Pa mene je bar lako znat'

Ok, ok, shalim se, dacu i tebi mali tajni znak .
Istina, takve znake obicno ne dajem belim, sivkasto prosaranim macama, ali posto imas tako lep nick i tako lepo pises, bas me briga, neka me smatraju cudakom, nacinicu iznimku.

A bice zanimnjivo ako se tamo stvarno pojave blogeri. Taj maskembal, ko zna u sta bi se mogao izroditi. Nadam se barem jednom sanitetskom i nekolikim policijskim vozilima ispred zgrade - poprista blogojavljanja.


Ja sam SIGURNA da ce nas biti nekoliko sa bloga.
Al' to cu ti objasniti ako se pojavis
st.jepan st.jepan 01:45 30.11.2010

Re: Kako ono kaže

ako se pojavis


AKO SE POJAVIM?!
Kako uopste mogu da se ne pojavim?
Pa ja sam uvek i svuda!
mikele9 mikele9 10:19 30.11.2010

Re: Kako ono kaže

Pa ja sam uvek i svuda!

Oprosti mi o Gospode, nisam pojma imao s kim sedim u Brankovini
ana_radmilovic ana_radmilovic 16:59 30.11.2010

Re: Kako ono kaže

st.jepan

Doci cu inkognito, dacu ti mali tajni znak. Evo ovako cu da zackiljim na jedno oko i iskrivim usta.

stjepane, ne bih da te naljutim, ali pretpostavljam da si primetio da si stavrio svoju sliku na profil... bojim se da će te ipak prepoznati, i da ti, kako bih ti rekla, ne treba namigivanje i ostale neprilične radnje za jednog, ipak, finog gospodina ... :)
ana_radmilovic ana_radmilovic 17:26 30.11.2010

Re: Kako ono kaže

mikele9
Pa ja sam uvek i svuda!

Oprosti mi o Gospode, nisam pojma imao s kim sedim u Brankovini

ne zazivaj Ime Gopodnje za svaku glupos' koja ti padne na pamet... ili želiš da ti sad citiran Novi Zavet i tako do zauvek... a te vidim, a ja Novi Zavet... na bilo čijem blogu.
sačuvaj me bože i sakloni

ana_radmilovic ana_radmilovic 17:28 30.11.2010

Re: Kako ono kaže

trener92
st.jepan "mala Radmilovićeva" opasna si ti , opasna!
Umeš da napišeš ko velika
Zvuči primamljivo ,
Što kaže "Kristina" : "Nije on lako dolazio do svega toga /)...dok nije dobio publiku" E da znaš kako sam tek ja nadrljao, što sam dolazio ,samo da bih ga gledao .Kada bih ti pričao , ne bi verovala. Ali bilo je tako i nije mi žao!





zanimalo bi me naravno... ako želiš dođi na promociju, reci "ja nisam trener92" i namigni mi, pa žemo se povići za neki astal i proćakulati (da niko ne vidi, naravno)
Milutin Milošević Milutin Milošević 12:42 30.11.2010

Maska?

Jel' će mi trebati oprema ako dodjem?

ana_radmilovic ana_radmilovic 17:23 30.11.2010

Re: Maska?

Milutin Milošević
Jel' će mi trebati oprema ako dodjem?



mislim da je rešenje odlično - prvo, zaista ćeš biti krajnje neupadljiv kad se tako pojaviš, a drugo--- šta je drugo? da, neprimetnost, bićeš neupadljiv i neprimetan i niko se neće okrenuti ka tebi i pitati se "šta je ovo", neće otvoriti usta i neće tako stajati u šoku minutima... satima...
Milutin Milošević Milutin Milošević 18:24 30.11.2010

Re: Maska?

Znaš li zašto deda stavlja babi gas masku pred seks?
ana_radmilovic ana_radmilovic 05:19 01.12.2010

Re: Maska?

Milutin Milošević
Znaš li zašto deda stavlja babi gas masku pred seks?

ne :)
zašto?
G r o f G r o f 17:49 30.11.2010

Ane je...

...neobično razigrana na ovom blogu. Da li je u pitanju promocija ili je, malo, odlepila?
... blistaj na promociji.
ana_radmilovic ana_radmilovic 05:21 01.12.2010

Re: Ane je...

G r o f
...neobično razigrana na ovom blogu. Da li je u pitanju promocija ili je, malo, odlepila?
... blistaj na promociji.

čuj malo odlepila?
odavno, al nema veze :)
hvala - promocija je bila nadam se zabavna,. pušači su (kako i dolikuje) imali obezbeđenu VIP ložu i s visine gledali onu nepušačku... ček, ne smem da vređam publiku... nema veze :)
mlekac mlekac 05:18 02.12.2010

Re: Ane je...

ana_radmilovic
G r o f
...neobično razigrana na ovom blogu. Da li je u pitanju promocija ili je, malo, odlepila?
... blistaj na promociji.

čuj malo odlepila?
odavno, al nema veze :)
hvala - promocija je bila nadam se zabavna,. pušači su (kako i dolikuje) imali obezbeđenu VIP ložu i s visine gledali onu nepušačku... ček, ne smem da vređam publiku... nema veze :)

Iskreno, mislim da smo se mi gore, na lozi, mnogo bolje zabavljali od onih dole.
Usput, zaboravila si da pomenes predivan nakit
Milutin Milošević Milutin Milošević 09:53 02.12.2010

Re: Ane je...

Mlekac, mi se ne pozdravismo...
ana_radmilovic ana_radmilovic 20:45 02.12.2010

Re: Ane je...

mlekac

Iskreno, mislim da smo se mi gore, na lozi, mnogo bolje zabavljali od onih dole.
Usput, zaboravila si da pomenes predivan nakit

drago mi je i daći sve od sebe da mi svaka sledeća eventualna promocija tako izgleda - da se puši pije i pirateriše :)
ana_radmilovic ana_radmilovic 20:45 02.12.2010

Re: Ane je...

Milutin Milošević
Mlekac, mi se ne pozdravismo...

si još u bgdu?

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana