Ekonomija| Politika

Prašina i oči

Dejan Švajner RSS / 06.12.2010. u 00:01

Ne pratim vesti i nisam baš u toku poslednjih par godina pa me ni krivog i dužnog "tresne" po neka "vest" koja izvuče ono: "i to je vama vest?!?" ili podesti na novembarsko predavanje mog prijatelja vezano za blisku nam budućnost. Više ne znam u čije oči svi ti "nezavisni mediji" imaju prašinu za ubaciti i drago mi je što više neće biti "događanja naroda", okupljanja i bilo kakvih vidova protesta.

Danas čujem da se opozicija protivi nekakvom novom Zakonu o finansiraju stranaka, koji se po pravilu uvek menja i dopunjuje pred izbore, a niko da upita sve njih: "aj majke ti, reci kolike plate primate u stranci?" Da li će se ikada prozivati po tom pitanju? Da li postoji novinar koji bi pokrenuo tu istragu? :) c!

Zatvarajte oči, ali samo da prašina u nju ne uđe.

Dobra vest: Bare svuda postaju manje i krokodili će morati sami sebe da jedu (DS vs Dulić) i uskoro će morati svi da žive od svog rada, na opštu žalost ekonomski ogromne manjine.

Loša vest: Lopovi će raditi još bolje, ali to im je posao, neka svako radi svoj posao najbolje što ume samo neka se ne kriju iza prijatelja tj. države.

Što reče Lane, pisao bih ja još o ovome, samo kad' bih znao, al' eto, ja radim nešto drugo.



Komentari (2)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

zadnjapetoletka zadnjapetoletka 01:41 06.12.2010

Ko radi

Dobra vest: Bare svuda postaju manje i krokodili će morati sami sebe da jedu (DS vs Dulić) i uskoro će morati svi da žive od svog rada, na opštu žalost ekonomski ogromne manjine.


Zar nece biti ovako: svi ce morati da zive od svog rada a krokodili ce ziveti od rada svih?
vojislav948 vojislav948 11:05 06.12.2010

Zagađenje političke sredine



Затварајте очи, али само да прашина у њу не уђе


Začepite i uši da ništa ne čujete, sve to je korisnije za vaše zdravlje.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana