"Bidermajer" - Prica o crnom humoru

Strongman RSS / 17.12.2007. u 21:16

Oduvek sam izbegavao da u svom okruzenju imam ljude koji su preterano ozbiljni. Skoro bezrazlozno tuzni. Ne prijaju mi. Uostalom Niche je zapisao da "su humor i veselo vrdanje odraz zdravog duha, a stalna ozbiljnost i poslusnost su predmet klinicke psihologije". Mozda sam malo promasio ovu Niceovu misao ali tu je negde.

000113v-3.jpgMladja Nedeljkovic, poznati nishki i srpski glumac. Pravi glumac, koga su svi prepoznavali kao takvog. Moj izvanredan prijatelj, pravi dzentlmen. Imao je zdrav smisao za humor. Voleo je u sali sebe da predstavlja kao mog badigarda. Dok sam se ja s druge strane beskonacno puta cudio kako to on u "Otpisanima" gine od jednog metka, a Bata Zivoinovic i Ljubisa Samarzic, najistaknutiji partizani, ginu tek nakon pola sanduka municije ispaljene u njih i dva litra crvene boje za filmske trikove. A kolege Prle i Tihi ne ginu uopste. Zafrkavao sam se sa njim, svakodnevno, i obojica smo to prihvatali kao deo naseg odnosa. Jedna od uobicajenih sali je bila da on nikada nije uspevao da koristi moj mobilni telefon jer ne radi na njegovoj nadmorskoj nizini. Mladja je bio dobrih 25 cm nizi od mene.

Nije opterecivao okolinu svojim problemima. Nije bio ogorcen. Nije gundjao. Uvek je unosio vedrinu i smeh gde god bi se pojavio. Cak nas je postedeo detalja da ima srcane tegobe i ako smo se svakodnevno vidjali.

Cak i u bolnici za bolesti srca, u Niskoj Banji, kada sam ga sreo, neznajuci da je pacijent, terao salu na racun svoje, ispostavilo se veoma ozbiljne zdravstvene situacije. Ja sam se u toj bolnici obreo obilazeci Klaousovog oca Zarija koji je taze dovezen posle masivnog infarkta koji nazalost nije preziveo. Mladja je bio sa Zarijem u istoj, "sok" sobi, dok je ovaj umirao i bio nam je insajder koji nam je davao vesti iz te, za posetu, zabranjene zone. Naravno da nam je izvestaje znatno ublazavao de se ne sekiramo.

Tu ga je zdravlje posluzilo.

Par meseci kasnije, mislim da je bila rana jesen, idealno vreme za sedenje u basti kafica, sedimo mi u Nestu, nasem omiljenom minijaturnm kaficu. Nest je bio veoma poznat po svojim gostima. Mini "Ko je ko u Nisu" kafic u srcu starog centra Nisa. Svakodnevni gosti su bili bivsi ministar policije i bivsi premijer, direktori banaka, tajkuni u pokusaju, nacelnici inspekcijskih sluzbi, vrhunski rukometasi, kosarkasi, glumci, politicali lokalne samopuprave bez obzira na partijsku pripadnost, zene iz nevladinih organizacija... Tu i tamo po neki dizac tegova, dok ne pobegose svi u dijasporu. Sedi i Mladja sa nama, ispijajuci espreso u velikoj solji sa toplim mlekim, u zargonu barmena poznata i kao "corbica". Prica on, njemu svojstvenim, saljivim tonom, da mu treba generalka za "pumpicu" i da ide da uradi n-to struki bajpas u Sremskoj Kamenici. I to sutra. Smejali smo se sa njim, kad je rekao da fabrika pumpi "Jastrbac" nema delova za njegovu pumpu. Smejali se jesmo, ali se nismo salili. Sali nije bilo mesta. S druge strane Mladja je insistirao da se pozdravimo "za svaki slucaj" i terao na smeh. Kaze

"Mozda se i ne vidimo."


Boza%20Ilic.jpgJedini ko se nije smejao uopste je bio Cosa novinar. Nije mu bilo do sale. On je covek u ozbiljnim godinama, kad je vec vreme da pocne da se interesuje za cenu mermera i grobnih mesta. Stalno nesto bolesljiv i bled. Naravno da je on u svojoj glavi sve to uobrazavao. Istini za volju ,to mu je odlicno islo. Ubedio je sebe, par puta, da je na samrti. Cosa je strah od smrti toliko odnegovao, da je poceo i da pise pesimisticke price u onom, kako-se-bese-zvase, listu. Pisao je, recimo, o coveku koji je ziveo u nekom pejzazu, kao sa ulja na platnu Boze Ilica (citaj: vukojebina). I covek je ziveo potpuno sam, vise decenija. Toliko je imao dosadan zivot, da mu se ustvari jedan te isti dan ponavljao, kako kaze Cosa. I taj covek je docekao ozbiljnu starost, u svojoj dosadi, jer, siromah, nije smeo da umre, plaseci se da nece imati ko da ga sahrani.

Mi, gosti Nesta, smo voleli nezno da se salimo sa njim na tu temu:

"Jao coso sto si mi nesto ubledeo."

Na to je Cosa uglavnom, uzimao mantil i sal i nervozno istrcavao iz Nesta duboko udisuci vazduh. Onda bi postojao malko ispred, zapalio cigaretu, promrdao glavom i otisao bez zbogom ili dovidjenja. Prosetao bi do obliznje poslasticare "Kalca", svratio do kladionice da uzme listu i vracao se u bazu ljut, ali bi ga brzo proslo.

latte.jpgI Cosa je pio veliku kafu poput Mladje. Valjda su pili dugacku kafu da im sto duze traje i da imaju alibi sto sede, a inace su "prepuni" obaveza. Da kazem jos da je Cosa vodio kultnu emisiju "Peta noc" na televiziji "5" u kojoj se pojavio svako ko nesto znaci u Srbiji. Dakle Cosa je nekrunisani kralj novinarstva i glavna zvezda medijskog prostora od oko dva miliona ljudi. Ja sam mu bio zgodan gost za emisiju jer mora povremeno, osim politicara, da ubaci i nekog umetnika i sportistu. Pokazao sam se kao zahvalan sagovornik pa sam gostovao barem pet puta u njigovoj emisiji.

Sada sam uveo oba glavna aktera price, pa da se vratim na rastanak sa Mladjom.

Ubacio sam se u duboko razmisljanje. On putuje u Sremsku Kamenicu. Ima operaciju ili - ili. I jos se sprda sa time. Stvarno mi je izgledao herojski taj njegov stav

"Ajde da se pozdravimo, mozda se i nevratim."

Mladjine reci su mi dugo odzvanjale u glavi. Iz Nesta sam otisao veoma zabrinut.

Par dana kasnije do nas dolazi vest da se Mladja nije probudio posle operacije jer mu je srce bilo preslabo. Sok, neverica, Tuga! Dogovaramo se oko sahrane, prepricavamo dogodovstine sa njim. Uvek o pokojniku sve najlepse, ali mi smo zaista o njemu mislili sve najlepse. Mladja je bio covek koji pleni pozitivnom energijom do zadnjeg dana svog zivota.

Sahrana ko sahrana. Doslo dosta ljudi. Ucveljena porodica. Prijatelji sa bolom na licu odaju pocast. Tu i tamo po neko iz medija. Zapazam dve stvari. Mladji, kao zakletom demokrati, niko iz gradske demokratske vlasti nije dosao na sahranu. Jedino Zoran Zivkovic, koji tada nije bio nikakva vlast, a u demokratskoj stranci je samo hibernirao. Ali je bio i bice ljudina. Druga stvar koju sam zapazio je da se Cosa drzao po strani u kapeli. Cim su stavili Mladjin sanduk na kolica kojim je bio transportovan do vecne kuce, pazljivi posmatrac je mogao uociti Cosinu siluetu, kako se ubrzano priblizava izlaznoj kapiji. Razumeli smo ga. Ovo je bilo suvise za njega.

Sat vremena kasnije, sedimo u Nestu. Mislim da nije bilo muzike. Vodili su se tihi razgovori. Pijemo viski za pokoj Mladjine duse. Gledam Cosu drhti mu ruka dok pije viski. Prepoznao se. Narucuje "corbicu" da se smiri. Cujem sebe, kako iz suprotnog ugla Nesta, pitam Cosu:

39664.899143.jpg"Jeli Coso, ti li uhvati bidermajer kod Mladje?"

Iz one napete atmosfere,kao da je neko dao znak, pocinje glasan smeh mnogih, i glasno psovanje jednog. Cosa nervozno psujuci mi sve cega se njegov novinarski vokabular dosetio, oblaci mantil, tura sal, i demonstrativno izlazi iz Nesta. Neko doviknu

"A i ubledeo si malo."

Otisao na rucak malo ranije. Mislim da tim povodom nismo razgovarali dve nedelje.

Sledeca scena Cosa i ja sami u Nestu. Neko gluvo doba. Ja ulazim, Cosa trlja rukice, i hvali "corbicu" koju mu je Zaklina, konobarica - institucija za sebe, upravo skuvala. Sedam bez pitanja u separe gde sedi Cosa. To je nas separe i nema sta da pitam. Bojazljivo ispitujem situaciju.

"Kako ide sa kladionicom?"

Uspesno ga uvlacim ga u opusten razgovor. Posle par minuta napravim dramsku pauzu i koristim primirje da kazem Cosi kako zadnji put kad sam video Mladju, pre nego da se pozdravimo, da je bas tu sedeo, i da je bas takvu kafu pio. Cosa u blagoj neverici, ali jos uvek ne naseda i pita Zaklinu jel je to bas tako bilo. Zaklina potvrdi da je bilo tako i nikako drukcije. Opet psovanje, opet mantil i sal, opet se pali cigareta i opet napustanje Nesta.


Treca stvar koju sam uradio Cosi je bila mozda malo preterana. Mladjin sin Borko, kao i njegov otac, voli da se sali. To im je porodicno. I Borko je duhovit, sarmantan i pozitivan. Popricamo, i on na jedan prihvati ideju da mi da Mladjinu telefonsku karticu da pozovem sa tog broja Cosu. I... To je trebalo videti. Sacekao sam da cela ekipa bude u Nestu, ubacio Mladjinu karticu u moj telefon i bum. "Dialing Cosa tv5". Cosa namesta bolje naocare da procita indetifikaciju na telefonu, da vidi ko ga zove. Uzas u Cosinim ocima, kada je na mobilnom video poznat telefonski broj. Zove ga "Mladjo sa onoga sveta". Trebalo mu je pet dana da prestane da muca. Mislim da jos uvek ne razgovara samnom.



Komentari (188)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Srđan Mitrović Srđan Mitrović 21:30 17.12.2007

au

večeras je baš veče za čitanje postova. sve moji omiljeni blogeri.
prvo preporuka, pa onda čitanje. glen klouz može da čeka
Strongman Strongman 21:32 17.12.2007

Re: au

I ja tako radim. Rasklopim novine, ove blogovske, narcim kafe, zavalim se, pa tek onda citam.

Hvala na poverenju.
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 21:33 17.12.2007

Re: au

meni u poslednje vreme prija bermet.
nema na čemu, i drugi put
Strongman Strongman 21:35 17.12.2007

Re: au

gordanac gordanac 21:32 17.12.2007

vino argentino

Strongman Strongman 21:37 17.12.2007

Re: vino argentino

Cekao sam te da doneses bas to vino... Spremno cekao

Coco Rosie Coco Rosie 21:44 17.12.2007

mora li

argentinsko? :)
Strongman Strongman 21:46 17.12.2007

Re: mora li

Si claro! Mora!
Coco Rosie Coco Rosie 21:47 17.12.2007

Re: mora li

ok,onda! da ne izvoljevam!
:)
Strongman Strongman 21:51 17.12.2007

Re: mora li

Takve goste svako voli

Re: vino argentino

ko je rek'o treca smena?
Strongman Strongman 23:58 17.12.2007

Re: vino argentino

ko je rek'o treca smena?


Mora da te pitam nesto iz trece smene. Ali moram.

Kako uriniras u lavabo, kao sto dolikuje iskusnim doktorima na dezurstvu?

Re: vino argentino

Strongman
ko je rek'o treca smena?Mora da te pitam nesto iz trece smene. Ali moram.Kako uriniras u lavabo, kao sto dolikuje iskusnim doktorima na dezurstvu?

ne mogu da dohvatim...
Uvek se kad perem ruke na poslu setim te price iz Kunderine "Nepodnosljive lakoce postojanja". Englezi zbog tradicionalnog postojanja odvojenih cesmi za vrucu i hladnu vodu, imaju obicaj da napune lavabo vodom da bi se umili. Racunam, nece valjda u isti da uriniraju.
Strongman Strongman 00:06 18.12.2007

Re: vino argentino

Ana WithAFamilyNameTooHardToPron
Strongman
ko je rek'o treca smena?Mora da te pitam nesto iz trece smene. Ali moram.Kako uriniras u lavabo, kao sto dolikuje iskusnim doktorima na dezurstvu?

ne mogu da dohvatim...
Uvek se kad perem ruke na poslu setim te price iz Kunderine "Nepodnosljive lakoce postojanja". Englezi zbog tradicionalnog postojanja odvojenih cesmi za vrucu i hladnu vodu, imaju obicaj da napune lavabo vodom da bi se umili. Racunam, nece valjda u isti da uriniraju.



A bre stvarno. Koje im je opravdanje za te dve odvojene cesme. Totalno idiJotska ideJa.

Jesi li ukapirala sto ne spoje vodu u istu cesmu?

tradicija je to!

navodno su rezervoari sa toplom vodom bili izvor legionarske groznice. sa odvojenim cesmama su mogli da imaju posebnu vodu za pice. to je mozda i urbana (ili u njihovom slucaju bolje reci ruralna) legenda, ne znam.
u svakom slucaju razlozi za postojanje odvojenih cesmi u danasnje vreme su sentimentalne prirode.
Strongman Strongman 00:17 18.12.2007

Re: tradicija je to!

Pa dal ti drzis sliku bivseg momka u novcaniku zbog "sentimentalnosti". Mnogo su bre cudni ti englezi.

Mora da sastavim neku pricu o njima i sve da im kazem.
nsarski nsarski 00:30 18.12.2007

Re: vino argentino

Racunam, nece valjda u isti da uriniraju.

Bio ovde neki englez Osborn na TV. Covek svinja. Dovoljno da ga opise. Pa prica kako je u mladjim danima ziveo sa svojom dragom u jeftinom apartmanu, i da su toalet imali zajednicki negde na spratu. E, sad, njega mrzelo da se nocu oblaci i ide u WC, nego je stvar vrsio u kuhinji, u sudoperu. Ali, njegova draga je bila cistunica, pa je umela u 3am da ga opomene, kad je koristio sudoperu u..jel'te svrhe, onako iz bunovne kome: "Izvadi bar sudove iz nje!".
Strongman Strongman 00:37 18.12.2007

Re: vino argentino

nsarski
Racunam, nece valjda u isti da uriniraju.

Bio ovde neki englez Osborn na TV. Covek svinja. Dovoljno da ga opise. Pa prica kako je u mladjim danima ziveo sa svojom dragom u jeftinom apartmanu, i da su toalet imali zajednicki negde na spratu. E, sad, njega mrzelo da se nocu oblaci i ide u WC, nego je stvar vrsio u kuhinji, u sudoperu. Ali, njegova draga je bila cistunica, pa je umela u 3am da ga opomene, kad je koristio sudoperu u..jel'te svrhe, onako iz bunovne kome: "Izvadi bar sudove iz nje!".


Znaci centarsut z amoju pricu o Englecima.
andjelija andjelija 02:43 18.12.2007

Re: vino argentino

Strongman

A bre stvarno. Koje im je opravdanje za te dve odvojene cesme. Totalno idiJotska ideJa.

Jesi li ukapirala sto ne spoje vodu u istu cesmu?



i dosta njujorskih restorancica i barova i dalje ima taj fazon...sad malo hvataj ladnu...pa sad malo toplu vodu. ne mogu da verujem da nisu u stanju da zamene cesme.
Strongman Strongman 05:15 18.12.2007

Re: vino argentino

Geronimo Geronimo 06:58 18.12.2007

Re: tradicija je to!

...razlozi za postojanje odvojenih cesmi u danasnje vreme su...

Ja pitao i izgleda nije to. Gazda prve kuce koju sam rentao mi je objasnio da se tako mnogo manje vode trosi i usteda je veeelika :( Kad sam spojio obe slavine providnim plasticnim crevom (dodaci iz prodavnice akvarijumskog pribora), probusio rupu na sredini creva, pitao me da li su nas to ucili u skoli i za svaki slucaj da li znam koliko ce mi racun za vodu i struju biti zbog toga veci. :)

Englezi

Ma, ima stoke svugde!
Ja sam prosla fazu kad su me Englezi intenzivno nervirali, a onda mi je drugarica Engleskinja uvalila Saturday Ian McEwana da procitam. Ta knjiga me je sa njima pomirila.

Re: tradicija je to!

Ja pitao i izgleda nije to. Gazda prve kuce koju sam rentao mi je objasnio da se tako mnogo manje vode trosi i usteda je veeelika :( Kad sam spojio obe slavine providnim plasticnim crevom (dodaci iz prodavnice akvarijumskog pribora), probusio rupu na sredini creva, pitao me da li su nas to ucili u skoli i za svaki slucaj da li znam koliko ce mi racun za vodu i struju biti zbog toga veci. :)

"praktican" je to svet...
U modernijim gajbama gde postoji jedna cesma, ako bolje pogledas odozdo, videces da u stvari i dalje postoje dve odvojene cevi koje su samo jedna do druge u cesmi. tako da i dalje mozes da se smrznes i opeces u istom mlazu.
Hans Grohe Uber Alles!
Strongman Strongman 10:20 18.12.2007

Re: tradicija je to!

Geronimo
...razlozi za postojanje odvojenih cesmi u danasnje vreme su...

Ja pitao i izgleda nije to. Gazda prve kuce koju sam rentao mi je objasnio da se tako mnogo manje vode trosi i usteda je veeelika :( Kad sam spojio obe slavine providnim plasticnim crevom (dodaci iz prodavnice akvarijumskog pribora), probusio rupu na sredini creva, pitao me da li su nas to ucili u skoli i za svaki slucaj da li znam koliko ce mi racun za vodu i struju biti zbog toga veci. :)



Britanski kraljevski fundametalizam!
Strongman Strongman 10:21 18.12.2007

Re: Englezi

Ana WithAFamilyNameTooHardToPron
Ma, ima stoke svugde!
Ja sam prosla fazu kad su me Englezi intenzivno nervirali, a onda mi je drugarica Engleskinja uvalila Saturday Ian McEwana da procitam. Ta knjiga me je sa njima pomirila.



Lepo je kad imas kad da citas. Ja jedva postizem i da pisem )
Gorstak Gorstak 12:10 18.12.2007

Re: vino argentino

gordanac,

Srđan Mitrović je pozvao bermet, a vi odmah po vinu argentinu:(
Znajući da ste iz NS toplo vam preporučujem Bermet kod Roše iz Sremskih Karlovaca.
Malo mesto, a Rošin podrum se lako nađe jer ga svi znaju. U strogom centru Karlovaca. Generacijama prave vino, a ima i jednu brošuru gde je svaštanešto navedeno od kada ga prave, od koje sorte vina i gde se sve prodaje. Redovno osvajaju nagrade na bilo kom sajmu se pojave.
Meni zanimljive dve priče ostadoše u sećanju:
1. Tvrdi da je izvučen sanduk neoštećenog Bermeta iz Sremskih Karlovaca sa olupine Titanika. Ja mašinac pa malko ne verujem u tu bajku (Ro x g x H). Nema veze, lepa priča.
2. Kada su Srbi išli u Beč kod Marije Terezije da je izmole za nešto svoje uvek su joj nosili taj Bermet na poklon jer je bila ljubitelj dobrog vina. Ovo mi zvuči više verovatno.

U svakom slučaju vino je za neverovati. Sad će slava pa moram da skoknem za nekih 50-tak litara. Prošli put sam, greškom, obezbedio samo 30 l. Gosti se vrlo brzo žalili. Došlo mi da na sred slave odem iz BG-a do NS-a i kupim još.
Trol, epp, šta god. Ja da preporučim, a znam da se domaćin Posta neće ljutiti.

Pozdrav
Unfuckable Unfuckable 13:34 18.12.2007

Re: vino argentino

Tvrdi da je izvučen sanduk neoštećenog Bermeta iz Sremskih Karlovaca sa olupine Titanika


...što su naravno izveli hrabri ronioci slavne srpske mornarice, a tko bi drugi... ; ))))))))))))) uz svo poštovanje za vlasnika čuvenog podruma, mali troll
Gorstak Gorstak 13:59 18.12.2007

Re: vino argentino

hrabri ronioci slavne srpske mornarice, a tko bi drugi... ; )))))))))))))


Ma Roša je, mislim, Mađar. Nebitno. Majstor za vino.
Ne znam gde još, sem u Sremskim Karlovcima, može da se kupi taj bermet, ali nakon prve čaše počinješ da veruješ u sve hvalospeve na brošuri. Ja nisam veliki poznavalac vina, da se razumemo, niti volim da se foliram pa ono da coknem nepcima dok gustiram bucket vina.
Pre bih rekao da sam veliki poznavalac samoga sebe. Ono što mi se sviđa znam da mi se sviđa, a i gosti sa prethodne slave ne bi iskapili 30 l tako brzo da nešto ne valja.
bauer bauer 17:10 18.12.2007

Re: tradicija je to!

U modernijim gajbama gde postoji jedna cesma, ako bolje pogledas odozdo, videces da u stvari i dalje postoje dve odvojene cevi koje su samo jedna do druge u cesmi. tako da i dalje mozes da se smrznes i opeces u istom mlazu.

Ana, moram samo da naglasim, preciznosti radi, da je ovo sa dve cevi koje zavrsavaju u slavini opste prihvaceno tehnicko resenje koje se koristi sirom sveta, i ne samo u modernim gajbama :) A staro je bar kolko i bojler. Sad, to sto su Englezi jeli rukama dok smo mi... jelte, to je druga prica :)
Strongman Strongman 19:18 18.12.2007

Re: tradicija je to!

Ana, moram samo da naglasim, preciznosti radi, da je ovo sa dve cevi koje zavrsavaju u slavini opste prihvaceno tehnicko resenje koje se koristi sirom sveta, i ne samo u modernim gajbama :) A staro je bar kolko i bojler. Sad, to sto su Englezi jeli rukama dok smo mi... jelte, to je druga prica :)



Mislim da ana nije najplasticnije objasnila. Cure dva mlaza koji na milimetar jedan od drugog. I idalje mozes da se opeces.

Re: tradicija je to!

hvala na asistenciji.
bauer bauer 19:54 18.12.2007

Re: tradicija je to!

Mislim da ana nije najplasticnije objasnila. Cure dva mlaza koji na milimetar jedan od drugog. I idalje mozes da se opeces.

Onda se izvinjavam, ali takvo sto nikad nisam video, a ne vidim mu ni svhu :(
Strongman Strongman 19:54 18.12.2007

Re: tradicija je to!

Ana WithAFamilyNameTooHardToPron
hvala na asistenciji.



Tjah!

To serve and protect!

lako je tebi


Lepo je kad imas kad da citas. Ja jedva postizem i da pisem

Ti ne moras ni da citas, a vec sve znas!
Strongman Strongman 19:57 18.12.2007

Re: lako je tebi

Ma ne mora ni da znam... (imas PM)

Re: lako je tebi

poslusno odgovorila
Strongman Strongman 20:19 18.12.2007

Re: lako je tebi

Poslusno citam i saljem izvestaj u stab
Gorstak Gorstak 20:28 18.12.2007

Re: lako je tebi

Poslusno citam i saljem izvestaj u stab

Aaaaaa, tako znači!
Polako slažem sve kockice i sve mi biva mnogo jasnije.
Štab: mesto okupljanja Djilasa, Kimba i Blogaskaje.
Izveštaj: periodična statistika. Rezultat obrade podataka skupljenih na blogu.

Kome nije jasno ukratko:
Blogaskaja Mentorskaja je smislila da se Kimbo smesti u pežojčić i surva u potok. Kimbu nikakva šteta, a Djilasu skače rejting. Pežo, onaj jeftini. Djilas se nađe ,,slučajno" tu negde i krene da spasava. PR Djilasa drži kameru i snima brčkanje gazde. Stronge to objavljuje i šalje izveštaj o reakciji blogera u štab. Izdejstvuje da tamo neku marumi banuju sa bloga, a privatno se dopisuje sa agentom MI5.

Sve jasno ko dan.
Unfuckable Unfuckable 20:38 18.12.2007

Re: lako je tebi

mali dodatak : Strongi je ispod vode( peraja & maska included) te se ne vidi na slici u misiji pridržavanja auta da se ne surva na hrabrog ministra - totalni wag the dog, ybt Vatikansko maslo tzenim.... ; )))))
Strongman Strongman 20:39 18.12.2007

Re: lako je tebi

Dakle negde curi... Kako drugacije moze da izadje nas plan u javnost.

Siguran sam da Angie i Kimbo... Pa se Kimbo izlanuo na jastuku. Sta ces voli belo pa to ti je.

A Djilas za uzvrat urokljivo gleda Kimbove protivnike.

Otkriveni smo
Strongman Strongman 20:40 18.12.2007

Re: lako je tebi

Unfuckable
mali dodatak : Strongi je ispod vode( peraja & maska included) te se ne vidi na slici u misiji pridržavanja auta da se ne surva na hrabrog ministra - totalni wag the dog, ybt Vatikansko maslo tzenim.... ; )))))



Ma Strongy ne mora da dise po dan dva, kada je zavera u pitanju. Ali je Angie odradila svoj deo sa Kimbom...
angie angie 23:40 18.12.2007

Re: lako je tebi

Ma Strongy ne mora da dise po dan dva, kada je zavera u pitanju. Ali je Angie odradila svoj deo sa Kimbom...



Da sam znala da si tako osetljiv, a ko bi reko, ne bih se ni ukljuchivala, al evo sada ispade drama shto te jednom nisam potapshala- a josh ni ne znash ko sam.

Pa ne treba toliko da te tangiram onda i josh bez vidljivih referenci, kako si ono beshe rekao, chist spam trash mail varijanta.

Mozda da me banujesh, pa da ne dodjem opet u iskushenje, kad mi se neshto uchini drugachije nego shto si ti nameravao- ako si tako shvatio ovu razmenu.

Shta da ti kazem,meni je nekako normalno da tu ipak bude neke korektnosti, tako sam vaspitana, shta cu, pa ovo sad ovako prozivanje, sa sve pozivnicom kod Draga, smatram nachinom iz nekog drugog miljea, kome ja ne pripadam,

bash mi je zao,
sve najbolje,
pozzz,
angie
AlexDunja AlexDunja 00:39 19.12.2007

Re: lako je tebi

alo bre! ako si jak, ne znaci da mozes bas sve.
ili mozes? ael ti se svidja?
Strongman Strongman 01:10 19.12.2007

Re: lako je tebi

AlexDunja
alo bre! ako si jak, ne znaci da mozes bas sve.
ili mozes? ael ti se svidja?



Na pogresnom si mestu:

Hijena je divlja životinja iz Afrike.

Hijena ne uživa dobar glas jer se,prije svega,hrani leševima, ali time obavlja korisnu ulogu jer čisti savanu od ostataka mrtvih životinja. Hijene idu u lovo u velikim skupinama i napadaju antilope i zebre. Približavaju se i naseljima,napadaju domaće životinje i kopaju po smeću.

Hijena ima veoma jake čeljusti i njen ujed je smrtonosan. One često prate lavove kako bi se nahranile otpacima njihove hrane.
Strongman Strongman 01:15 19.12.2007

Re: lako je tebi

angie
Ma Strongy ne mora da dise po dan dva, kada je zavera u pitanju. Ali je Angie odradila svoj deo sa Kimbom...



Da sam znala da si tako osetljiv, a ko bi reko, ne bih se ni ukljuchivala, al evo sada ispade drama shto te jednom nisam potapshala- a josh ni ne znash ko sam.

Pa ne treba toliko da te tangiram onda i josh bez vidljivih referenci, kako si ono beshe rekao, chist spam trash mail varijanta.

Mozda da me banujesh, pa da ne dodjem opet u iskushenje, kad mi se neshto uchini drugachije nego shto si ti nameravao- ako si tako shvatio ovu razmenu.

Shta da ti kazem,meni je nekako normalno da tu ipak bude neke korektnosti, tako sam vaspitana, shta cu, pa ovo sad ovako prozivanje, sa sve pozivnicom kod Draga, smatram nachinom iz nekog drugog miljea, kome ja ne pripadam,

bash mi je zao,
sve najbolje,
pozzz,
angie




Koliko sam ja razumeo, postoje blogeri koji imaju tapiju na pisanje o politici i to iskljucivo pescanoj, izuzimajuci castan izuzetak. A posto ja ne pripadam obelezenim blogerima nesmem ni da se divim ljudskom gestu koji sam video na youtube.com

A inace moram da priznam da me Djilas placa evro po karakteru i da mi odgovara ova, prekovremena, diskusija sa tobom. A taksimetar ide...

Dobio sam par poruka na PM da si ok lik ali da po nekad... I d anisi vecinsko partijski orjentisana, mada ima i oprecnih stavova.

Bilo kako bilo izvinjavam se sto sam se neocekivano suprostavio "toplom zecu".
AlexDunja AlexDunja 01:28 19.12.2007

Re: lako je tebi

Dobio sam par poruka na PM da si ok lik ali da po nekad... I d anisi vecinsko partijski orjentisana, mada ima i oprecnih stavova.

Bilo kako bilo izvinjavam se sto sam se neocekivano suprostavio "toplom zecu".


ael si ono sa kimbom smislio pre nego sto si se obavestio putem, pp , ili naknadno?
a ono sa hijenama?
mislim, bas si prosao kroz toplog zeca, zesce, najjaci. alal vera.
Strongman Strongman 01:38 19.12.2007

Re: lako je tebi

AlexDunja
Dobio sam par poruka na PM da si ok lik ali da po nekad... I d anisi vecinsko partijski orjentisana, mada ima i oprecnih stavova.

Bilo kako bilo izvinjavam se sto sam se neocekivano suprostavio "toplom zecu".


ael si ono sa kimbom smislio pre nego sto si se obavestio putem, pp , ili naknadno?
a ono sa hijenama?
mislim, bas si prosao kroz toplog zeca, zesce, najjaci. alal vera.


Dunjo ranka, kao sto rece Angie ja ne pisem sam vec mi pise tim tako da nema sta da razmisljam, jer, jelte, mi krupni nismo mnogo pametni.

Ono sa Kimbom je metafora. Na Dragovom blogu sam ponudi ruku a ovde (EDIT) crnca. Izgleda da se vama vise dopada ovo drugo od zakopavanja sekira.

A mogli smo da se rukujemo, mir, mir niko nije kriv... Medjutim evo vas sa izbuljenim ocima.


Jos nesto. Znam da delujes sa kolegama u grupi. Tako da se ne sekiram oko laznih napada. Cekam i dalje da cujem nesto pametno.

Tri puta ura za Djilasa i ua oni vasi!
AlexDunja AlexDunja 01:45 19.12.2007

Re: lako je tebi

Strongman
AlexDunja
Dobio sam par poruka na PM da si ok lik ali da po nekad... I d anisi vecinsko partijski orjentisana, mada ima i oprecnih stavova.

Bilo kako bilo izvinjavam se sto sam se neocekivano suprostavio "toplom zecu".


ael si ono sa kimbom smislio pre nego sto si se obavestio putem, pp , ili naknadno?
a ono sa hijenama?
mislim, bas si prosao kroz toplog zeca, zesce, najjaci. alal vera.


Dunjo ranka, kao sto rece Angie ja ne pisem sam vec mi pise tim tako da nema sta da razmisljam, jer, jelte, mi krupni nismo mnogo pametni.

Ono sa Kimbom je metafora. Na Dragovom blogu sam ponudi ruku a ovde kitu od crnca. Izgleda da se vama vise dopada ovo drugo od zakopavanja sekira.

A mogli smo da se rukujemo, mir, mir niko nije kriv... Medjutim evo vas sa izbuljenim ocima.


Jos nesto. Znam da delujes sa kolegama u grupi. Tako da se ne sekiram oko laznih napada. Cekam i dalje da cujem nesto pametno.

Tri puta ura za Djilasa i ua oni vasi!

pretpostavljam da postoji razlog da na ovaj nacin razgovaras sa mnom, iz prve.
thanx.
Unfuckable Unfuckable 01:52 19.12.2007

Re: lako je tebi

...alo, ljoodee ?
opustite se malo.


"..a sad, svi na svoje radne zadatke ! "
Strongman Strongman 01:56 19.12.2007

Re: lako je tebi

Nije iz prve. Pratim sve sto pises. Dosla si da trolujes. Cak si se i najavila sto je u tamosnjem konetstu zvucalo "Sg cu ja da mu hebem kevu"

A pala si na jenostavnoj stvari, i ti i Angie. Zaokruziti jedan od odgovora:

1) prihvatamo ruku strongmena, necemo da ga bodemo u ledja
2) ne odustajemo od nase teritorije u Majamiju

Ali! Mozemo da stanemo sada i da prihvatite moju ruku i na Dragovom blogu i nema boc boc u ledja. Nemam nista protiv.

Evo ruka prestajemo.

Ako ne, tu sam.

Ako me smatrate za neinteligentnog snagatora zgodnog za gol diferenciju izvolte. Nemoj posle da zulja.
Strongman Strongman 01:56 19.12.2007

Re: lako je tebi

Unfuckable
...alo, ljoodee ?
opustite se malo.


"..a sad, svi na svoje radne zadatke ! "


Ja opusten kao lav posle rucka.
AlexDunja AlexDunja 02:07 19.12.2007

Re: lako je tebi

A pala si na jenostavnoj stvari, i ti i Angie. Zaokruziti jedan od odgovora:

:))))hagi
Strongman Strongman 02:11 19.12.2007

Re: lako je tebi

:))))hagi


Ako je hagi ovo


prihvatam


A ako je ovo



Onda sam ga nahebo )
AlexDunja AlexDunja 02:13 19.12.2007

Re: lako je tebi

Strongman
:))))hagi


Ako je hagi ovo


prihvatam


A ako je ovo



Onda sam ga nahebo )

ako si tamo sve procito, a nisi zlonameran, znaces.
Strongman Strongman 02:17 19.12.2007

Re: lako je tebi

Slobodnio se izjasni. Blogerska vecina spava.

(1) ili (2)?
Unfuckable Unfuckable 02:22 19.12.2007

Re: lako je tebi

ne spava nego Vas gleda kako sitničarite u sitna crevca i čeka da se smilujete & oladeete malo!

andjelija andjelija 02:26 19.12.2007

Re: lako je tebi

gde kenjada pocne da hahi tu trava slabo raste. a onda ce opet da bude 'ne znam cime sam zasluzila'
Strongman Strongman 02:27 19.12.2007

Re: lako je tebi

Nudim pomirenje.
andjelija andjelija 02:31 19.12.2007

Re: lako je tebi

Strongman
Nudim pomirenje.

nudi :)
divim se tvom optimizmu.

Unfuckable Unfuckable 02:35 19.12.2007

Re: lako je tebi

divim se tvom optimizmu.



andjelija je samo dobro obavešteni optimista...
šalu na stranu : andjelija, nije bre baš sve u životu fajt - u pitanju je samo nesporazum, kladim se u to
(zašto voulim Majkl Đeksona - ima super ribe, bele čarape i živi za fajt)
AlexDunja AlexDunja 02:37 19.12.2007

Re: lako je tebi

ne spava nego Vas gleda kako sitničarite u sitna crevca i čeka da se smilujete & oladeete malo!

anfak , moze jedno , iz bura?
Strongman Strongman 02:38 19.12.2007

Re: lako je tebi

Sta cu kada sam priteran uza zid. Malo optimizma nije na odmet. Imam pred sobom najvecu sili bloga B92. Pregovaram o uslovima predaje.
AlexDunja AlexDunja 02:40 19.12.2007

Re: lako je tebi

Nudim pomirenje.

dobijes:)))
ael znas kome i zasto?
nemoj da odgovaras , anfak ce da se ljuti.
( to u sebi) tiho:))))
angie angie 02:44 19.12.2007

Re: lako je tebi

gde kenjada pocne da hahi tu trava slabo raste. a onda ce opet da bude 'ne znam cime sam zasluzila'


there, there andjo.
andjelija andjelija 02:44 19.12.2007

Re: lako je tebi

Unfuckable
divim se tvom optimizmu.



andjelija je samo dobro obavešteni optimista...
šalu na stranu : andjelija, nije bre baš sve u životu fajt - u pitanju je samo nesporazum, kladim se u to
(zašto voulim Majkl Đeksona - ima super ribe, bele čarape i živi za fajt)


nije brate u pitanju samo nesporazum. otvori oci. vecina ljudi su hordasi, poltroni, licemeri, hipokristi (sorry ako ne rekoh dobro), foliranti jedni najobicniji (ma bre procitaj dracenin poslednji post).
dovoljno je da procitas pet postova i vidis sa kim imas posla. niko nece da bude bolji, iskreniji, samim tim jachi, cistiji....foliraju se politickiim korektnostima sto dokazuje da nisu prdnuli iz kuca svojih. ....pussies na sve strane. dovoljno je da jednom provokacijom vidis sa kakvim covekom imas posla.. sad sto sam izgubila zelju da se trudim da razumem te crte kod ljudi je krv moj kratak fitilj poucen iskustvom.

i sto si uzeo bas takav depresivan nadimak majke ti?
odmah me podceti na ..slobodno ga gledaj od 5min i 30 sekundi
Unfuckable Unfuckable 02:45 19.12.2007

Re: lako je tebi

anfak , moze jedno , iz bura?


u ovako lepom društvu - uvek. - naročito ako je to znak hlađenja situacije ; )))))
sad će pijem pivo iz katze i gledam Kumanovo 99 ybt ....
aj da se mi svi lepo kucnemo sad....

+ za andjeliju :


aj, pa živeli !
Strongman Strongman 02:46 19.12.2007

Re: lako je tebi

Ma ja nisam nesto u formi. ne razumem odgovore.

1 ili 2?

Ili oba?
Unfuckable Unfuckable 02:50 19.12.2007

Re: lako je tebi

i sto si uzeo bas takav depresivan nadimak majke ti?


ti si moj favourite ovde, ja ti to rekoh još kod Srleta na blogu onomad ...jedino te ljudi malo nakrivo kapiraju jer nemaš dlake na jeziku tj beskompromisna si, ali si u suštini ok lik i volim kod tebe što kapiraš šalu.
Aj i za nick - kad bi mi videla facu, shvatila bi ; ))))))
shala : dala mi ga kuma, pa odakle mi ?
AlexDunja AlexDunja 02:51 19.12.2007

Re: lako je tebi

Unfuckable
anfak , moze jedno , iz bura?


u ovako lepom društvu - uvek. - naročito ako je to znak hlađenja situacije ; )))))
sad će pijem pivo iz katze i gledam Kumanovo 99 ybt ....
aj da se mi svi lepo kucnemo sad....

aj pa zi


Unfuckable
anfak , moze jedno , iz bura?


u ovako lepom društvu - uvek. - naročito ako je to znak hlađenja situacije ; )))))
sad će pijem pivo iz katze i gledam Kumanovo 99 ybt ....
aj da se mi svi lepo kucnemo sad....



aj, pa živeli !


ajd, al za mene belo , i kratko , da prostis:))

andjelija andjelija 02:52 19.12.2007

Re: lako je tebi

Unfuckable
i sto si uzeo bas takav depresivan nadimak majke ti?


ti si moj favourite ovde, ja ti to rekoh još kod Srleta na blogu onomad ...jedino te ljudi malo nakrivo kapiraju jer nemaš dlake na jeziku tj beskompromisna si, ali si u suštini ok lik i volim kod tebe što kapiraš šalu.
Aj i za nick - kad bi mi videla facu, shvatila bi ; ))))))
shala : dala mi ga kuma, pa odakle mi ?


da ti nisam onda ja bila kuma? :)

Unfuckable Unfuckable 02:58 19.12.2007

Re: lako je tebi

ajd, al za mene belo , i kratko , da prostis:))


ček i angie da otkravimo sa jednom shootarom, nešto mi je mrzla



p.s. : domaćine, stipso ! Šta si se ukipio ?
Strongman Strongman 03:01 19.12.2007

Re: lako je tebi

Ko skrt?



I jagodica

Unfuckable Unfuckable 03:01 19.12.2007

Re: lako je tebi

da ti nisam onda ja bila kuma? :)


pa ne bi me krstila u ovako depresivno, bre : )))) - da si mi ti bila kuma, cenim da bih bio neki nedepresivni Pantelija or Veselin The Neobaveštet...tako nešto...

al ipak, not bad idea -
ovo je za tvoje drvce :
AlexDunja AlexDunja 03:02 19.12.2007

Re: lako je tebi

Unfuckable
ajd, al za mene belo , i kratko , da prostis:))


ček i angie da otkravimo sa jednom shootarom, nešto mi je mrzla



p.s. : domaćine, stipso ! Šta si se ukipio ?

znam ng, to mi drugarica, belo , kratko ,
takodjer dunjevacha, trenutacno:)))

Strongman Strongman 03:04 19.12.2007

Re: lako je tebi

Samo da dovatim slatko sa kredenca

Unfuckable Unfuckable 03:06 19.12.2007

Re: lako je tebi

aj nemo sad da se tu udrogIrate i polUpate sve - odo ja malo da dremnem, nego budite dobri i lepo se provedite[/i] ......danas mi idu i pleonazmi i oximoroni, primećujem [i]jakaotakav
andjelija andjelija 03:06 19.12.2007

Re: lako je tebi

Unfuckable
da ti nisam onda ja bila kuma? :)


pa ne bi me krstila u ovako depresivno, bre : )))) - da si mi ti bila kuma, cenim da bih bio neki nedepresivni Pantelija or Veselin The Neobaveštet...tako nešto...

al ipak, not bad idea -
ovo je za tvoje drvce :


pa kad rece kakvo ti je lice, palo mi na pamet da nisi enki lik....od ranije. nije bitno.

tvoja kugla veca bre od moje jelke :)))
angie angie 03:06 19.12.2007

Re: lako je tebi

Na Dragovom blogu sam ponudi ruku a ovde kitu od crnca. Izgleda da se vama vise dopada ovo drugo od zakopavanja sekira.


nisam videla nikakvu pruzenu ruku tamo, nego pozivnicu da dodjem ovde i vidim shta si mi lepo spremio-svaka chast.

ja stvarno nisam shvatila da je ovo fajt, i zashto ne mogu da izrazim kritiku, koja nije zlonamerna , a da to nije odmah neprijapteljstvo, i da samo podvuchem, ja nisam rekla da ti ne pishehs svoje tekstove, nego da sporni ne teche kao oni iz zivota i da tekst ima politichku konotaciju , jer izdvaja jedan lik od svih u istoj situaciji, pa valjda su i oni lavljeg srca i za divljenje, ako je samo to bila fascinacija i josh kraj sa seljom, koji ako nema veze sa nechim drugim, potpuno ne pripada prichi.
ali da ne davim vishe- ok, s moje strane nikakvog noza u ledja nije bilo, bash dramatichno zvuchi i taj deo gde su ti drugi objasnili da ja eto nisam losha, al povremeno i kakim, pa shta je ovo, je l svi ostali ne kazu i neko drugachije mishljenje od ponudjenog, boga mi i sa mnogo neprijatnijom intonacijom, a to za pripadnost-rekoh ti nisam ni u jednoj grupi, pa zato valjda bez pritiska mogu sebi da dopustim i neku objektivnost.

I da ponovim-ne pripadam miljeu gde je frajerski ono iz gornjeg citata, ali verujem da si mnoge obradovao, pa eto bar neshto.

sve najbolje,
angie
Strongman Strongman 03:07 19.12.2007

Re: lako je tebi

Ka dmi keva kaze
"Budi dobar i lepo se provedi"

Ja je pitam da se opredeli. Ili provod ili dobrota.
Unfuckable Unfuckable 03:09 19.12.2007

Re: lako je tebi

znam ng, to mi drugarica, belo , kratko ,
takodjer dunjevacha, trenutacno:)))


a ...jel drugarica zanemela od šoka što se domaćin otvorio, il je samo stidljiva ?

update : eh, šta ti je telefonija...ovaj - telepatija - evo je, javlja se !
AlexDunja AlexDunja 03:10 19.12.2007

Re: lako je tebi

Strongman
Ka dmi keva kaze
"Budi dobar i lepo se provedi"

Ja je pitam da se opredeli. Ili provod ili dobrota.

pandurska logika!
Strongman Strongman 03:11 19.12.2007

Re: lako je tebi

angie
Na Dragovom blogu sam ponudi ruku a ovde kitu od crnca. Izgleda da se vama vise dopada ovo drugo od zakopavanja sekira.


nisam videla nikakvu pruzenu ruku tamo, nego pozivnicu da dodjem ovde i vidim shta si mi lepo spremio-svaka chast.

ja stvarno nisam shvatila da je ovo fajt, i zashto ne mogu da izrazim kritiku, koja nije zlonamerna , a da to nije odmah neprijapteljstvo, i da samo podvuchem, ja nisam rekla da ti ne pishehs svoje tekstove, nego da sporni ne teche kao oni iz zivota i da tekst ima politichku konotaciju , jer izdvaja jedan lik od svih u istoj situaciji, pa valjda su i oni lavljeg srca i za divljenje, ako je samo to bila fascinacija i josh kraj sa seljom, koji ako nema veze sa nechim drugim, potpuno ne pripada prichi.
ali da ne davim vishe- ok, s moje strane nikakvog noza u ledja nije bilo, bash dramatichno zvuchi i taj deo gde su ti drugi objasnili da ja eto nisam losha, al povremeno i kakim, pa shta je ovo, je l svi ostali ne kazu i neko drugachije mishljenje od ponudjenog, boga mi i sa mnogo neprijatnijom intonacijom, a to za pripadnost-rekoh ti nisam ni u jednoj grupi, pa zato valjda bez pritiska mogu sebi da dopustim i neku objektivnost.

I da ponovim-ne pripadam miljeu gde je frajerski ono iz gornjeg citata, ali verujem da si mnoge obradovao, pa eto bar neshto.

sve najbolje,
angie



Na blogu kod Draga


Izvini lose sam te procenio. Ajde da zajebemo ovu pricu


Sto se mene tice ti si lose procenila moj blog, ja sam lose procenio tvoju losu procenu... Prica o Kimbu je malo preterana - priznajem. Bila mi servirana.

Evo ruka

Strongman Strongman 03:12 19.12.2007

Re: lako je tebi

pandurska logika!



Zasto molicu fino?
Unfuckable Unfuckable 03:12 19.12.2007

Re: lako je tebi

pa kad rece kakvo ti je lice


pa, kako da ti kažem, andjelija...lice mi je LIČNO ybt ...lično & personalno itajrad......ma zezam se ja malo, aman - come on
apropos koogle : pa zar nije logično da neko sa ovakvim nickom ima veće kugle od tvoje jelke ?!?!?!?!
AlexDunja AlexDunja 03:18 19.12.2007

Re: lako je tebi

Strongman
pandurska logika!



Zasto molicu fino?

neka ovo bude kraj naseg zanimljivog druzenja.
angie angie 03:20 19.12.2007

Re: lako je tebi

chetkaj bre strongy, dva dana rada na tri bloga, publika se podelila, prvi red, drugi red, kokice- evo i pice sluzish,
shta sad sve da propadne?:)))

evo ruka-al da se izvinesh za Kimba.

(a jel to znachi da ne smem da kazem neshto shto ti se nece dopasti, a da ne dodje do ovoga?)
angie angie 03:23 19.12.2007

Re: lako je tebi

alex & unf...ziveli s dunjevachom!
angie angie 03:25 19.12.2007

Re: lako je tebi

unf... sreco- dete igralo igrice, pa mu jedva otela komp:)))
AlexDunja AlexDunja 03:28 19.12.2007

Re: lako je tebi

angie
alex & unf...ziveli s dunjevachom!

i on ce doci:))

dunjevacha je cudo:)
Unfuckable Unfuckable 03:30 19.12.2007

Re: lako je tebi

angie
unf... sreco- dete igralo igrice, pa mu jedva otela komp:)))


one sa linka ?...ma do džadža su bre, ja se otkinu od darts !
al nije akcija da se ne kucaš sa domaćinom, hamanzaman - mora da si zaboravila - a i on opošljava najnoviji nickname blog pa okasnio....
živeli, naravno !
angie angie 03:30 19.12.2007

Re: lako je tebi

alex- to mi vracash za ddl:)))
angie angie 03:32 19.12.2007

Re: lako je tebi

al nije akcija da se ne kucaš sa domaćinom, hamanzaman


ma naravno- nego vi ste me nudili, pa u tomsmislu.
AlexDunja AlexDunja 03:35 19.12.2007

Re: lako je tebi

angie
alex- to mi vracash za ddl:)))

znas onu staru srpsku :
pamti, pa vrati:)) prvom prilikom:)
Unfuckable Unfuckable 03:38 19.12.2007

Re: lako je tebi

alex- to mi vracash za ddl:)))


pa hebemmu lebac - a mi sa jeftinijim kartama da čitamo fuckin klinasto pismo ?
odo ja da kuntam, sad će Brad ... : ))))
i nemo se pofajtate jopet !
AlexDunja AlexDunja 03:50 19.12.2007

Re: lako je tebi

Unfuckable
alex- to mi vracash za ddl:)))


pa hebemmu lebac - a mi sa jeftinijim kartama da čitamo fuckin klinasto pismo ?
odo ja da kuntam, sad će Brad ... : ))))
i nemo se pofajtate jopet !

pa shta?
svi smo mi prosli jednu veliku skolu za jedne male ljude:)))
postajes ti , fuckin' vip. samo polako.
nice & easy. does it. sweet dreams.
bauer bauer 05:27 19.12.2007

deco,

ko je vas poznav'o, ni crna zemlja mu nece tesko pasti :(
Strongman Strongman 06:07 19.12.2007

Re: lako je tebi


evo ruka-al da se izvinesh za Kimba.


Evo izvinjavam se i u Kimbovo i u svoje ime. Cak sam i redigovao ono gde spominjem Kimba.
Strongman Strongman 06:08 19.12.2007

Re: lako je tebi

AlexDunja
Strongman
pandurska logika!



Zasto molicu fino?

neka ovo bude kraj naseg zanimljivog druzenja.



Cvrc Mileva.
Unfuckable Unfuckable 10:49 19.12.2007

Re: deco,

ko je vas poznav'o, ni crna zemlja mu nece tesko pasti :(



Unfuckable Unfuckable 10:56 19.12.2007

Re: lako je tebi

alex- to mi vracash za ddl:)))


kao i svim velikim misliocima, i meni se rešenja velikih zagonetki jave u snu : fuckin ddl je isto što i fuckin


Unfuckable The Najpametniji Kada Spava
(copyright by Mungos The Nema Ga Jopet)

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana