Biz| Mediji| Zabava

K’o za šaku malić prirast’o e-Palić

Srdjan Staletović RSS / 04.04.2011. u 14:49

- veličina broja 11 -

Možda danas sebi dopustim da malo budem paranoičan. Samo danas i to, evo, pošteno najavljujem. U svemu ću da vidim simboliku i tvrdiću da je ona tu baš zbog mene. Pre nego živ čovek može da izbroji do deset, ja ću da se obrušim na broj 11.

Ove godine čuveni muzički festival EXIT održaće se po 11. put. Na starom mestu Petrovaradinske tvrđave biće đuske i klike uz posetioce iz celog sveta. Po jedanaesti put.

Još opijeni od pobede velikog Novaka Đokovića nad Rafaelom Nadalom u Majamiju, sportski novinari prebrojavaju setove, servis gemove, brejkove, i voleje, pehare, turnire i zelene milione, a na ovom snimku pogledajte Novaka kada je imao 11 godina http://www.youtube.com/watch?v=2oXsw8odTK0 kako gnjavi brata Đorđa.

Astronumerolozi, poseban neki svet, sabirao je žrtve posle napada na kule bliznakinje u Njujorku i izvodio morbidne za

11
11
ključke sve ciljajuć’ broj 11. To me ne zanima. Ipak, priznajem im da su u imenu New York City i Afghanistan pravilno uočili da postoji po 11 slova.

Prošle nedelje, tužilaštvo je obznanilo da se srpska folk-diva (jesam dobro napis’o – diva?) Svetlana Ražnatović, pored ostalog, tereti za neovlašteno držanje 11 pištolja bez dozvole.

Jutros u osam sati temperatura na Paliću iznosila je 11 stepeni. Ali od srede 6. aprila u ovom poznatom turističkom kompleksu (a naročito u kongresnom delu objekta „Mala gostiona“) temeperatura će strahovito narasti usled održavanja 11. medjunarodne konferenmcije o elektronskoj trgovini i elektronskom poslovanju – etrgovina. Po jedanaesti put - http://www.etrgovina.org/.

Predavači i učesnici iz regiona i belog sveta, najsvežija internet rešenja i studije slučaja, izlaganja poput „šta će mi blog?“, mobilni marketing... Ako nastavim, biće opet paranoje u tome što ću verovatno samo jedan od tri tradicionalna dana moći da provedem na jedanaestom, a izazovnom  skupu.

Jedan gospodin, prošlogodišnji dobitnik specijalne nagrade etrgovina, dodatno mi je o konferenciji napričao toliko da me i u vezi s tim mori pitanje – nije li to učinio namerno ne bih li učinio sve i tradicionalnu, 11. etrgovinu, proveo od početka do kraja sa PRofesionalcima raznih profila.

 E, da, etrgovino – dolazim, Samo da još kažem da i Rafael Nadal ukupno ima 11 slova...

Atačmenti

  • 11.jpg / 75.74 / KB image/jpeg


Komentari (4)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

bulatovic92 bulatovic92 18:58 04.04.2011

11


Da bude sve u istom znaku - i u tekstu ti ima jedanaest 11-tica.
bocvena bocvena 19:22 04.04.2011

:))))

Soba br. 11 i obrada...
jedan.kub jedan.kub 18:54 05.04.2011

To znaci

da smo mnogo toga zapoceli 2000-te i nadam se da ne se nece zavrsiti ovom godinom.
fantomatsicna fantomatsicna 04:41 06.04.2011

Ja ..

ne bas sa radoscu ocekujem 11 ovog meseca..da podsetim samo dva velika zemljotresa Christchurch i japan 11og..

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana