Sex

Nevolje uhićene princeze (Jebuljica II deo)

alexlambros RSS / 09.05.2011. u 03:10


AleXandar Lambros

Prevarili ste se ako ste pomislili da je to bilo sve od uzbuđenja što je taj dan imao da donese princezi. Uskoro se našla na ulicama prestonice sopstvenog kraljevstva, u svojoj crvenoj spavaćici i sasvim sama. Ne treba da vas čudi činjenica što niko, ili bar ne većina prolaznika, nije bila zbunjena time što je princeza hodala u spavaćici. Moda je otišla dotle da više i nije postojala linija koja bi razgraničavala spavaćicu od haljine. Zapravo je većina njih, imajući u vidu skupocenost tkanine i finoću izrade, jednostavno pretpostavljala da je u pitanju nešto smelija haljina. Više pažnje privlačila je princezina bosonogost, ali ni to previše, jer beše to velika i bučna kosmopolitska prestonica svikla na razne ekscentričnosti. Jebuljica je tumarala beskrajnim spletom ulica, bez ideje kuda da ode i šta da radi. Istovremeno je bila opčinjena uličnim životom grada - bila je to njena prva, istinski slobodna i anonimna šetnja gradom u čitavom životu.

parental advisory 18 +

U neko doba oseti glad. Kakva ironija! Svaki restoran u gradu želeo je više nego išta da se princeza jednom pojavi kao gost - bila bi to reklama kakva se ne bi dala naplatiti. A sada bi je, da uđe i zatraži nešto hrane jer se otezala od gladi, jednostavno hladnokrvno najurili kao i svakog drugog beskućnika.

Lutajući tako bez predstave gde se zapravo nalazi, zašla je u neku sumnjivu četvrt čije ulice behu načičkane prljavim restoranima brze hrane, mračnim bioskopima i zagušljivim kabareima koji su neukusno, u crvenom neonskom svetlu, muškoj klijenteli obećavali dobru zabavu. Slučajni prolaznici bili su proređeni a ćoškovi načičkani napadno našminkanim ženama na vratolomnim potpeticama i u šljaštećoj garderobi još oskudnijoj od princezine oskudne spavaćice. Jebuljica na sebi oseti ne baš naklonjene poglede ovih žena svih boja i rasa. Kola su ovim uličicama prolazila mnogo sporije, a vozači su često u toku vožnje radoznalo izvirivali. Mnogi su se zaustavljali kraj trotoara i spuštali prozore a one nafrakane žene bi, mešajući dupetima na tankim štiklama, prilazile i kroz spušteni prozor ubacivale svoja uglavnom preobilna poprsja. Neke bi potom ulazile u kola koja su ih odvozila u nepoznatom pravcu, a neke bi se, gunđajući i psujući, vraćale nazad na svoj ljubomorno zaposednuti delić trotoara. Hodajući tako kraj nje odjednom uspori luksuzni tamnoplavi automobil. Kroz spušteni prozor prijatni muški glas joj dobaci:

- Hej lutko! Priđi ovamo.

Jebuljica produži da hoda spuštene glave.

- Hej lutko! - začu ponovo. Stani, dođi da se dogovorimo. Ti mi se ovde najviše dopadaš.

Princeza ne odoli već krajičkom oka osmotri ovog neznanca koji ju je i dalje pratio u kolima. Ugleda prijatno, uglađeno, izbrijano lice sredovečnog muškarca u sivom odelu i prugastoj svilenoj kravati. Zaustavi se i osvrnu se bojažljivo oko sebe da proveri ko bi mogao biti svedokom ovog nedoličnog susreta. U blizini, sem jednog Kineza u isflekanoj kecelji koji je nezainteresovano prao prozor svog restorančića, ne beše nikog. Jebuljica se oprezno približi kolima i proturi glavu kroz prozor. Zapahnu je pomešani miris kožnih sedišta i oštrog muškog parfema.

- Lutko, može jedno pušenje na brzaka u kolima? - upita je neposredno ali ipak pomalo nelagodno ovaj negovani muškarac, sušta suprotnost one bande fizikalaca iz lučkih skladišta. I pre nego što je stigla da bilo šta odgovori, ovaj japi izvuče par novčanica i raširi ih u lepezu - ovo je za tebe lutko. Ne tražim mnogo, samo jedno pušenje.

Već u sledećem trenutku Jebuljica se nađe u udobnom kožnom sedištu bezščujnog automobila koji krenu u pravcu severnog predgrađa. Neprekidno je govorio za vreme vožnje.

- Baš si prava lepotica - reče joj pogladivši je po kolenu glatkom rukom koju su krasili dugi prsti. Znaš, moja žena smatra da je oralni seks - posluži se ovim učenim terminom - jedna strašno loša i perverzna stvar. A to mi je slabost. Više volim to od bilo kog drugog zadovoljstva koje bi žena muškarcu mogla da pruži. 'Ajde reci mi, šta je tu tako strašno? - retorički je upita. Radim kao crnac da bih joj obezbedio svu moguću udobnost i lagodan život a za uzvrat tražim samo malo pažnje i razumevanja za mog đoku. I to ne mogu da dobijem. I, šta mi drugo preostaje nego da povremeno platim vas devojke - reče gotovo izvinjavajući se. Utom se parkira na stazici nekog šumarka kraj puta što je vodio iz grada. Ugasi motor i spusti sedište. Otkopča šlic i iz gaća izvadi već poluočvrslog stojka.

Shvativši šta joj je činiti Jebuljica spusti glavu i dohvati se kite svojim senzualnim ustima. Oliza temeljno ogoljenu glavicu i izlupka se batinom po isplaženom jeziku od čega se ova odmah sasvim ukruti. Zavuče prste u njegove gaće i dohvativši muda izvuče ih napolje kroz otvor šlica. Stešnjena muda se zategoše i na njima se ocrta splet sićušnih tamnocrvenih i modrih kapilara. Jebuljica ih poliza grejući ih svojim toplim dahom, dok je prstima dražila glavić razmazujući ono par bistrih i sluzavih kapi koje orosiše vrh. Ne samo što je volela da dudla već i zbog toga što je prema ovom uljudnom poslovnom čoveku kome žena nije htela da priušti jedno tako obično zadovoljstvo kao što je pušenje, osećala ličnu simpatiju, Jebuljica dade sve od sebe da mu priušti sisanje kakvo do tada nije iskusio. A ovaj je dahtao tonući u trans. Činilo se da sa svakim uzdahom njegovo telo napušta po delić nataložene napetosti i grča.

- Oh Bože, ovo je tako dobro! Samo tako, samo tako, puši mi ga mala! Bože, kako ga dobro sisaš, kako ga jebeno dobro sisaš! Aaaaaaah, nemoj da staješ, gutaj do jaja, još dublje, samo ga gutaj lutko, toooo, toooo, tako, gnječi mi muda, tako, samo što ne svršim .... aaah, izdudlaj me skroz, iscedi mi jajca .... aaaaah, šiknuću ti pravo u grlo lutko - buncao je zabačene glave zavaljen na sedištu, mrseći joj kosu. U trenutku svršavanja ispusti krik ranjene zveri i rukama joj pritisnu glavu na pulsirajući kurac iz koga je, ko iz vulkana, pokuljala vrela lava. Jebuljica oseti nalete pokuljale sperme koji su se slivali pravo u grlo. Nije ga ispuštala iz usta čak ni za vreme ove silovite erupcije. Nakon ove provale oseti kako joj japijev kurac splašnjava u ustima. Pažljivo ga oliza isisavši iz njega i poslednje zaostale kapi semena pre nego ga onako olizanog ispovrati i smesti nazad u gaće. Princeza zadovoljno primeti njegov zahvalni izraz lica, no osta zbunjena njegovim iznenadnim napadom stidljivosti i, mogla se zakleti, izvesne nelagodnosti.

Pri povratku na mesto odakle je bio pokupio, bio je ćutljiv i nekako smušen. Jebuljica se doseti da razlog tome može biti iznenadni osećaj krivice koji mora da ga je preplavio. Istog trenutka izbledeše joj simpatije koje je prema njemu osetila. Pa - pomisli u sebi - ipak su on i njegova čedna ženica skladan par. Oboje su takvi malograđani.

Kad su stigli, sasvim ravnodušno uze velikodušno uvećanu svotu novčanica, kojom se valjda želeo iskupiti za neprijatnu tišinu, i izađe iz kola već razmišljajući o tome kako će kupiti krofne i dupli kapućino.
Međutim, mada je za jedno prepodne preživela više nego većina domaćica za ceo život, ovo ni izdaleka nije bio kraj avanture za taj dan.

Samo što beše zakoračila trotoarom neko je odpozadi ščepa za ruke i ugura u unutrašnjost plavog policijskog kombija. U prvi mah joj prolete glavom da su je specijalci konačno pronašli i da je sada u munjevito izvedenoj akciji vraćaju nazad na dvor.

Avaj, ova nada joj se rasprši odmah pošto u polutami kombija razazna gomilu onih nafrakanih uličarki koje su se besno raskokodakale, nadvikujući jedna drugu.

- Oh, Bože, može li me danas još nešto snaći? - pomisli u sebi Jebuljica. Sad sam još i uhapšena zajedno sa ovim kurvama!

Ne prođe mnogo a kombi se zaustavi i vrata se otvoriše propuštajući svetlost u tamnu unutrašnjost. Dvojica visokih policajaca doviknuše - 'Ajde devojke, brže to malo! Iskačite! I, samo bez gluposti!

Uličarke stadoše da se lomataju na štiklama uz po koje "pederu" i "marš u pičku materinu" upućeno onoj dvojici policajaca. Jebuljica iskoči među poslednjima. Jedan od njih je zgrabi za mišicu, unoseći joj se bezobrazno u lice - Hm, nešto si mi nepoznata. Ili ti je ovo prvo hapšenje ili si nova u poslu. Teško da bi mi ovakav slatkiš promakao. Je li tebi poznata? - obrati se kolegi.

- Ne - reče ovaj bez oklevanja. Siguran sam da tako nešto ne bih zaboravio.

Zatvarajući vrata policijskog kombija iz kog iskoči i poslednja kurva ovaj drugi je uhvati za dupe, ispitujući mu čvrstinu.

- Šta misliš kolega? Možda je i pustimo ako bude "obrađivala", pardon, "sarađivala"? Da je vodimo odmah u sobu za "ispipavanje", pardon, htedoh reći "ispitivanje"?

Obojica prasnuše u smeh na ovu glupavu šalu. Jebuljica u njihovim tamnim rejbankama ugleda odraz svog besnog pogleda.

Sedeći u jednoj oskudno nameštenoj prostoriji gde je smestiše da čeka, hiljade misli joj je prolazilo glavom. Bila je u rukama policije na kraju krajeva, zar ne? Pa šta bi drugo i mogla da poželi, to znači da je spašena? Sve što treba da uradi jeste da zahteva da se vidi sa šefom policije i sve mu lepo objasni. Jednostavno. Policija mora da je do sada obaveštena o njenoj otmici. Da, morala je da prizna da su okolnosti njenog hapšenja krajnje čudne i da bi joj možda mogli odbiti ovaj zahtev. Ali, ostaje joj još jedna mogućnost. Zakon joj jamči barem jedan telefonski poziv. Mogla bi da telefonira izravno kabinetu ministra pravde! Mada, ko zna da i on možda nije umešan u pokušaj državnog udara. (Princeza još uvek nije imala blagog pojma da iza njene otmice i pokušaja ubistva stoji isključivo bolesna ljubomora njene maćehe). Još ne beše smislila šta da radi kad se ona dvojica vratiše u sobu.

- Zhatevam da razgovaram sa šefom stanice - izlete joj i pre nego što ovi išta rekoše.

- Naravno - odvratiše joj sarkastično - čim završi s prepodnevnom borbom protiv organizovanog kriminala, on obično, pre odlaska s posla, siđe da malo proćaska s uhapšenim kurvama.

- Ne razumete. Posredi je nesporazum!

- Naravno srce. Nesporazum. Ok, šta god ti kažeš. Nego, da se mi sad lepo sporazumemo. Nas dvojica ćemo malo da te "ispendrečimo" a onda si slobodna da ideš. U redu? Bolje nego da spavaš u onoj buvari sa svojim koleginicama. -

- Nemate prava na upotrebu sile - odgovori Jebuljica sabrano. Uostalom, imam prava na jedan poziv. Želim da pozovem svog pravnog zastupnika.

Obojica prasnuše u smeh. Ha, ha, ha ... pravnog zastupnika ... ha, ha, ha ... Pa ti mu dođeš neka školovana fufa, šta li? - reče jedan.

- Ma ne, previše gleda američke filmove - dobaci drugi.

- Kad sam rekao da ćemo da te pendrečimo srce - obrati joj se ponovo prvi - zapravo sam mislio na ovo - reče otkopčavajući šlic. Uperi u nju tvrdi i dugi, baš kao kakav pendrek, žilavi kurac. Kolega pođe njegovim primerom i već sledećeg trenutka pretila su joj dva duga nesalomiva pendreka. U nekim drugim okolnostima Jebuljicu bi ovaj prizor zacelo bio silno uzbudio: visoki, zalizani policajci u crnim kožnim čizmama, s pištoljima za opasačem, u uniformi što se zatezala preko prenabildovanih grudi i bicepsa, s pendrecima što štrče iz šlica. Scena iz njenog devojačkog sna. Ali, mada ne osta sasvim ravnodušna na ovo otoletvorenje svoje fantazije, dopusti da je nadvlada bes izazvan ovako besprizornom korumpiranošću državnih službenika! Kraljevina njenog oca je pravna država i ovakve stvari jednostavno ne smeju da se dešavaju! Da se nije sama uverila, nikada ne bi poverovala u iskvarenost čuvara zakona i reda. Ako se ikada iskobelja iz svega ovoga što ju je snašlo, lično će se postarati da se ovi besprizornici propisno kazne!
Još uvek je sedela zureći u dvojicu pajkana s potegnutim napunjenim pištoljima. Priđoše joj po jedan sa obe strane i ošamariše je karama u oba obraza istovremeno.

- 'Ajde fufice malo da nam produvaš cevke!

Prođe sekund ili dva Jebuljicine unutrašnje borbe: njena slabost za uniformisanim muškarcima beše napadnuta prigovorom savesti - bilo je ovo frapantno kršenje i zakona i ljudskih prava na koje ona, kao buduća vladarka, nije mogla da ostane ravnodušna. Dok joj je jedan od ove dvojice gurao kurčinu u usta a drugi svojom i dalje delio šamare ona ih obojicu dočepa za otegnuta muda i stisnu ih iz sve snage. Zatečeni policajci jezivo urliknuše, presamitivši se na podu od zaslepljujućeg bola. Jebuljica iskoristi trenutak, skoči sa stolice i potrča ka vratima. Zaključano!

- Jebem li ti mamicu kurvanjsku - stenjao je jedan.

- Ima da nas zapamtiš - cvileo je kroz zube drugi. Razvalićemo te droljo pokvarena. Pocepaćemo ti bulju od karanja.

Izrečene tim cvilećim tonom ove pretnje jedva da bi koga zaplašile. Jebuljica se baci u potragu za ključem.

- Ovo tražiš kučko? - iskezi se jedan mašeći ključem na privesku.

Bol je očigledno prolazio i njih dvojica već u sledećem trenutku skočiše na noge i ustremiše se na Jebuljicu kao kobci na golubicu. Jebuljici pođe za rukom da im dugim noktima zada nekoliko ogrebotina po licu, što ove samo dodatno razjari. Konačno je savladaše - vezaše joj ruke lisicama na leđa a staviše joj jedne i na vitke nožne članke. Tako okovanu natrćiše je preko stola. Isprepadani od onog malopređašnjeg pokušaja da im smrska muda, ne usudiše se da joj ga stave u usta kako bi povratili čvrstinu. Umesto toga stadoše da joj mese sise, uvrću bradavice, razmiču guzove. Iz fioke izvukoše tubicu lubrikanta i istisnuše joj pola pravo u bulju. Očigledno da ova prostorija nije samo jednom iskorišćena za te nečasne radnje. Ubrzo ponovo behu spremni - nadrkanih i podmazanih batina navališe da joj s punim osvetničkim žarom naizmenično buše bulju. Nabijali su je do kraja, to jest jaja, a princezica ih je uvredama i psovkama dodatno izazivala, kako bi bili još grublji i žešći.

Uživala je u njihovoj grubosti, u tome što je vezana, što je tretiraju k'o poslednju drolju. Potpuno potčinjena i nemoćna, u nemilosti ovih zgodnih pokvarenjaka koji su je razbijali bez poštede, oseti kako joj zadovoljstvo muti svest. Razmaknu noge onoliko koliko su joj to lisice dozvoljavale i, odolevajući naizmeničnim napadima dva tvrda kurca, pokuša da izbaci guzove još više u vazduh. Želela je da po pički oseti lupkanje od sperme otežalih muda. Pička joj je tako obilno vlažila da je mogla da oseti kako joj se lepljivi sokovi slivaju niz butine. Dok bi je jedan rokao, drugi bi joj se naguzio ispred nosa, zahtevajući da ga liže po čmaru.

- Liži me kurvo - naređivali bi joj poturajući joj pod jezik glatka mišićava dupeta. Kad su osetili da im se bliži vrhunac posadiše je nazad na stolicu i zališe je po licu jakim mlazevima tople sperme. I, baš tada princeza izgubi svest.

Malo je reći da su se ova dvojica prestravila. Šta joj se dogodilo? Valjda nije umrla? Zapasaše se na brzinu, proveriše da li diše i malo odahnuše kad napipaše princezin jedva primetni puls. Odlučiše da je strpaju u kola, istovare na klupu nekog parka i da nestanu. Tako i učiniše. Pod okriljem prvog sumraka odvezoše je do jednog velikog parka i tu je ostaviše na nekoj usamljenoj klupici. Čim zamakoše za prvu krivinu Jebuljica poče da dolazi k sebi. Iznenadi se kad vide gde se nalazi. Kako li je samo dospela ovde? Nekoliko minuta nije uspevala da se priseti svega što joj se dogodilo - toliko se toga izdešavalo i toliko toga joj se motalo po glavi.

Osećala se dobro za divno čudo i ona zaključi da je uzrok njene iznenadne nesvestice nezadovoljena seksualna želja! Bila je tako žestoko napaljena a nikako nije mogla da makar malo protrlja pičić. Da je samo mogla da vidi preneražena lica onih pajkana - nasmeja se u sebi.

Odluči da malo posedi na klupi. Bila je umorna, a nakon onoliko uzbuđenja prijalo joj je malo mira, cvrkut ptica, prizor spokojnih labudova u veštačkom jezercetu i razigranih veverica na travnjaku. Pokušavala je da nešto smisli ali je na kraju odustala. Već se bilo sasvim smrklo kada se napokon diže i uputi niz ulicu. Nije znala gde će. Ali, na kraju ove ulice lepih kuća velikih prozora i sređenih baštica, pažnju joj privuče jedna otmena višespratnica s osvetljenim staklenim ulazom nad kojim je stajao natpis "KOD 7 PATULJAKA".

- Ovo mora da je kakav fin hotel - pomisli Jebuljica i odluči da uđe unutra. Nije se prevarila. Sudeći po otmenoj recepciji od mahagonija čiji pult krasiše jedna starinska lampa i telefon, ovo je bio hotel. I to skup, reklo bi se. Princeza je radoznalo razgledala hol sa velikim kaminom, udobnim sofama, baroknim lampama i svećnjacima i zidove ukrašene raskošno uramljenim renesansnim prikazima Venera. Začudi se što je sve tako tiho i pusto. Pomisli kako bi mogla da se malo ogreje kraj kamina u kome je razdragano plamtela vatrica. Opruži se na sofu i istog trenutka utonu u najdublji san.

 

                          *        *        *        *        *        *        *        *         *        *        *

U na lavandu mirisnoj kopreni što se dizala s njene glatke kože čija se belina i sjaj čudesno stapaše s belinom i sjajem najfinije bele svile u koju ova preobilna lepota beše ogrnuta, kraljica se ogledaše u čarobnom ogledalu, besramno uživajući u jednom od najvećih grehova - samoljublju. Lenjim pokretima ruke sklanjala je plave uvojke s ramena diveći se linijama svog nežnog vrata koga krasiše veliki roze kvarc u obliku srca.

Belina svile i srce od roze kvarca činiše da deluje anđeoski nevino u prigušeno osvetljenoj spavaćoj sobi, uprkos dugoj goloj nozi koja sevnu sve do bedara kad s nje bezšumno skliznu bela svila haljine, i nabujalom poprsju koje kao da je čeznulo da se izmigolji iz mekog i skliskog zagrljaja tkanine.

Niko, zaista niko, ne bi mogao ni da pomisli da je ovo prelepo stvorenje što tako bezazleno uživaše u sopstvenoj lepoti, tog istog dana počinilo gnusan zločin. Njeno lice odisaše samo blaženstvom i isijavaše samozadovoljstvom. Ne beše na njemu ni oblačka, ma ni najprozirnije senke nemira krivice i savesti. O, kako bi se silno začudio, a sasvim sigurno i preplašio, kakav skriveni posmatrač neobičnog prizora u kraljičinim odajama!

- Ah - ote se kraljici uzdah opijajuće taštine pre nego što, i dalje zureći u svoj odraz u ogledalu, zapita -

Ogledalce, ogledalce moje,
najlepša i najveća drolja ko je
?

Prostranu sobu ispuni dubok i grlen muški glas koji kao da je dopirao iz nekakvog nevidljivog bunara:

Lepa i velika drolja kraljice ti si,
al' od Jebuljice ni lepša ni veća nisi
!

Ogledalo se za trenutak ustalasa u koncentričnim krugovima kao glatka vodena površina kad u nju bace kamenčić pre nego se na njemu pojavi prizor od kog se kraljičino lice izobliči u odvratnu otrovno zelenu grimasu.

Jebuljica, kao od majke rođena, spavaše zavaljena u jastuke na jednom ogromnom krevetu s baldahinom. Ono što ovaj prizor činiše, najblaže rečeno, bizarnim, jeste činjenica da princeza beše okružena vrlo živopisnom gomilom sedmorice patuljaka čija je visina bila u obrnutoj srazmeri s veličinom njihovih kurčeva. Najniži od njih koga ostali oslovljavahu sa Kuronja, nije bio viši od običnog đaka prvaka. Ali mu je kita padala do poda. Nešto malo viši od Kuronje, koga ostali oslovljavaše sa Picoliz, nadrkavao je svoju čudovišnu batinu koja mu je odskočila sve do brade i balavio pohotno oblizujući usne, malo malo se saginjući da proviri u žbunić usnule princeze koji se jedva nazirao između njenih dugih, priljubljenih nogu. Sadomazonja, sledeći po visini među patuljcima kraj princezine postelje, nosio je crnu kožnu masku preko lica, usta mu behu zapušena jednom crnom kuglom veličine loptice za stoni tenis koju držaše kaiševi povezani na potiljku. Na bradavicama je imao dve metalne štipaljke a crne kožne pantalone bile su otvorene na guzovima, tako da mu je, tankim crvenim brazdama prošarano i otečeno debelo dupe, sevalo kroz njih. Sadomazonja je klečao dok je kraj njega, u vratolomnim štiklama i na ogromnim prozirnim platformama, u drečavoj, šljokicama prošivenoj kratkoj haljini, s bičem u ruci stajao nafrakani Karleuša, podigavši nogu u mrežastoj čarapi na Sadomazonjina leđa, jednom rukom šibajući njegovu zajapurenu guzicu dok je drugom negde pod šljokičavom haljinicom izmanikiranom i lakiranom rukom gurao veliki prozirni vibrator, njišući se pritom ritmično kukovima i sve zabacujući svojom dugom platinastom kovrdžavom perikom. U uglu sedeše Mlitavko, zakopčan do grla i namrgođen, s rukama prekrštenim preko grudi i mrzovoljnim pogledom. Njega gola princeza na krevetu kao da uopšte nije uzbuđivala već naprotiv, kao da mu je svo to silno ushićenje ostalih patuljaka dosađivalo i nerviralo ga. Karoljub, preplanuo i izdepiliran do poslednje dlačice po čitavom izdefinisanom telu, takođe delovaše krajnje nezainteresovan za golu princezu na krevetu. Ali, daleko od namrgođenosti i zlovolje, sa širokim osmehom priskoči da Kuronji pripomogne da nadrka svoj golemi ud. Najviši među patuljcima beše Mudonja koji od svih njih imaše najmanju kitu ali je ispod nje visio par bizonskih muda zaraslih u guste crne dlake, toliko velikih da je ovaj stekao naviku da hoda raširenih nogu i gegajući se, kako ih ne bi priklještio.

Eto od kakvog se prizora iz ogledala kraljica onako bila izobličila i pozelenela.

- Ta, ta .... ta odvratna, zakatančena amaterska fufica, ta kučkica, ta spermožderka, nevina analuša, kako ona može biti veća drolja od mene?! - besnela je kraljica.

Iz večeri u veče kraljica bi ogledalu postavljala jedno te isto pitanje i dobijala uvek jedan te isti odgovor propraćen različitim, najbesprizornijim slikama iz ogledala. Mnogi porno reditelji digli bi ruke od svoje karijere zbog nedostatka mašte da su samo mogli da vide ono što je kraljica u ogledalu posmatrala svako veče. Ispostavilo se da su sedmorica patuljaka zapravo bili vlasnici najskupljeg bordela na svetu koji je upošljavao najlepše kurve koje su se mogle pronaći u svim krajevima sveta a koji je radio pod maskom ekskluzivnog hotela. Svakim od sedam spratova paprenog bordela upravljao je jedan od patuljaka.

Kuronja je vodio prvi sprat na kome su radile kurve za običan, takoreći porodičan seks. Klasična i tradicionalna jebačina u nekoliko najosnovnijih poza bila je najčešće upražnjavana aktivnost na ovom spratu.

Mudonja je upravljao drugim spratom rezervisanim za najbesprizornije orgije koje se daju zamisliti. Dešavalo se da u pojedinim orgijama učestvuje i po nekoliko stotina učesnika a maštoviti Mudonja je bogatu klijentelu privlačio tematskim večerima - 1001 noć, rimske orgije, venecijanske pod maskama, belle epoque orgijanje uz čarlston ...

Treći, ili kako su ga patuljci među sobom zvali, gotički sprat, bio je u nadležnosti Sadomazonje. Sobe ovog sprata behu mračne i pune svakojakih sprava što podsećaše na sprave za mučenje srednjevekovne inkvizicije. Bio je to jedan od spratova s najvećim prihodima jer svetski bogataši nisu štedeli para da ih dobro obučene i krajnje opake kurve ovde šibaju, batinjaju, tegle za muda, nabijaju na monstruozne vibratore, zavlače im pesnice u dupeta, gaze špicastim štiklama, ispišavaju, vezuju lancima, polivaju vrelim voskom, probadaju kroz bradavice i glaviće. Ukratko, ono što bi se nekima učinilo kao najgori horor, drugima je bio izvor najvećeg blaženstva.

Četvrtim spratom, koga su zvali pink, upravljao je Karleuša. Pink je bio u potpunoj suprotnosti s gotičkim spratom ispod. Ovde je uvek bilo krajnje veselo i živopisno - trandže sa silikonima veličine prezrelih bostana, s perikama u svim nijansama, veštačkih noktiju i trepavica, ustima toliko napumpanim da ste mogli dobiti istovremeni poljubac gornjom usnom u čelo a donjom u bradu ili gornjom u pupak dok bi vam u donju upala oba jaja. Ovde je sve blještalo od svetlucavih haljinica i svakojakog nakita koje su trandže kačile na svaki delić svojih brižljivo izbrijanih, nakvarcanih, puderom okrečenih, silikonima popunjenih i šljokicama izlepljenih telesa. Većina ovih kurvi kojima niste mogli definisati pol dok ih ne biste razgaćili i poskidali sve te dodatke i nadogradnje, a ponekad ni tad jer mnogi imaše i kitu i sise, bile su ljubiteljke odnosno ljubitelji veselih pesmica. To što niko od njih nije imao blagog pojma sa pevanjem nimalo nije ometalo veselu i raspojasanu atmosferu koja je ovde uvek vladala. Pinkom su urlali, zurlali, zavijali, dranjali se, skičali, pištali, vrištali, cičali, kreštali, drečali, mjaukali tanani, naprsli glasići pomahnitalih trandži. Mnogi su se nadali da će među klijentelom naleteti na nekoga ko će im postati menadžer ili producent, a neke od njih zaista i jesu.

Peti, takozvani grčki sprat, vodio je Karoljub. To je bio sprat muških kurvi a Karoljub je imao složen menadžerski zadatak da svojim mušterijama obezbedi široku ponudu najrazličiitjih tipova kako bi izašao u susret, što je reputacija bordela i nalagala, najrazličitijim ukusima - glatki i slatki jedva punoletni dečkići, Azijati, crnci, latinosi, kamiondžije, kauboji, bilderi, marinci, toreadori, policajci, baletani, skinhedi, fudbaleri ... nemoguće je i pobrojati šta je sve na raspolaganju stajalo bogatim i razmaženim pičkomrzcima.

Šestim spratom, u potpunosti posvećen ženama, upravljao je Picoliz. Niko bolje od njega nije mogao da se stara o potrebama matorih i napaljenih bogatih kučki precvalih i razbucanih pičaka i izoperisanih sisetina koje je podmirivala čitava armija žilavih mladih emigranata iz zemalja trećeg sveta koje je Picoliz spašavao deportacije zapošljavajući ih u bordelu Kod 7 patuljaka.

Poslednji, sedmi sprat, držao je večito namrgođeni Mlitavko. Njemu se nikada nije dizao pa tako nikada nije ni jebao zbog čega je bio večito namrgođen i zlovoljan. Zbog toga mu je i pripalo vođenje sedmog sprata koji je u poslovnom smislu bio najzahtevniji. Mlitavkov posao bio je da ispuni svaku, ma kako neobičnu želju i fantaziju, svojim klijentima. Od bezazlenih voajerskih želja, masaže sisama, ženskog rvanja u želeu, preko seksa s kurvama u uniformama medicinskih sestara ili srednjoškoli, istovremeno s više kurvi različitih rasa, do seksa s kurvama dvojnicama filmskih zvezda.

Ukratko, ono što je Burdž el Arab bio među hotelima, to je Kod 7 patuljaka bio među bordelima.

- NASTAVLJA SE - 

Jebuljica i 7 patuljaka (I deo)

Atačmenti



Komentari (27)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

fantomatsicna fantomatsicna 04:23 09.05.2011

Numero Uno



[b]"Pinkom su urlali, zurlali, zavijali, dranjali se, skičali, pištali, vrištali, cičali, kreštali, drečali, mjaukali tanani, naprsli glasići pomahnitalih trandži"[/b]
Prica se zahuktava ohoho
dolybell92 dolybell92 05:05 09.05.2011

...

nurudin nurudin 14:15 09.05.2011

Re: ...

Дочекасмо и наставак :))))))
alexlambros alexlambros 15:14 09.05.2011

Re: ...

Дочекасмо и наставак :))))))


ima jos jedan

s poentom, ko sve bajke
nsarski nsarski 16:20 09.05.2011

Re: ...

s poentom, ko sve bajke

Princ na belom konju i uzmu se? Jupiii!
angie01 angie01 16:29 09.05.2011

Re: ...

Princ na belom konju i uzmu se?


pa nije princ uz'o sve- nego ona,...princ je tresnja na vrhu kolaca!
nsarski nsarski 16:38 09.05.2011

Re: ...

pa nije princ uz'o sve- nego ona,...princ je tresnja na vrhu kolaca!

Da, i tako moze da se cita. Nego, meni je ovo nekako usporilo i postalo obicno - nema nekih uzbudzenja i iznenadnih radnji. Sve manje vise isto, kao da je pisao neko ko, u sustini, i ne voli zene. Mada ima i zena koje tako pisu:


A za tvoj komentar NG: (Nisam umeo da nadjem onaj sa tzvetjem.)
alexlambros alexlambros 16:52 09.05.2011

Re: ...

Da, i tako moze da se cita. Nego, meni je ovo nekako usporilo i postalo obicno - nema nekih uzbudzenja i iznenadnih radnji. Sve manje vise isto, kao da je pisao neko ko, u sustini, i ne voli zene.


jako ste dosadni, ko i Vasi blogovi.

angie01 angie01 16:53 09.05.2011

Re: ...

meni je ovo nekako usporilo


pa ne vole svi na brzaka!
angie01 angie01 16:55 09.05.2011

Re: ...

Nisam umeo da nadjem onaj sa tzvetjem.)


, evo onda tebi!:)))

(ko te ne zna , slatka,....:)))
nsarski nsarski 16:57 09.05.2011

Re: ...

jako ste dosadni, ko i Vasi blogovi.

Heeeeheeee, aj' ne zajebavaj

Kazem, ocekujem action i ostalo, ali ovo nekako izadje na otaljavanje. A to nije omiljeno ni medju zenama ni medju muskarcima. I posebno ne medju piscima. U svakom slucaju, cenim trud i cela nakana mi se svidja!
I preporucio sam, ako to nesto znaci.

Edit: Zaista je tesko pisati o seksu i vicevima - nikad ne znas kada ce jedno da se prtvori u drugo. Evo, samo za tebe, iz Njujorkera, Steve Martin pise o 72 device u Islamskom Raju (a u ovom prokletom baru ni jedne!):

Seventy-two Virgins
by Steve Martin January 29, 2007


Keywords
Virgins;
Terrorism, Terrorists;
Suicide Bombers;
Muslims (Islam);
Heaven;
Paradise;
Women

Virgin No. 1: Yuck.

Virgin No. 2: Ick.

Virgin No. 3: Ew.

Virgin No. 4: Ow.

Virgin No. 5: Do you like cats? I have fourteen!

Virgin No. 6: I’m Becky. I’ll be legal in two years.

Virgin No. 7: Here, I’ll just pull down your zipper. Oh, sorry!

Virgin No. 8: Can we cuddle first?

Virgin No. 9: It was a garlic-and-onion pizza. Why?

Virgin No. 10: . . . so I see Heath, and he goes, “Like, what are you doing here?,” and I go, “I’m hangin’ out,” so he goes, “Like, what?” . . .

Virgin No. 11: First you’re going to have to show me an up-to-date health certificate.

Virgin No. 12: Hurry! My parents are due home!

Virgin No. 13: Do you want the regular or the special?

Virgin No. 14: I’m eighty-four. So what?

Virgin No. 15: Yes! Yes! Yes! Yes! Yes! Yes! Yes! Yes! Yes! Yes! Yes! Yes! Yes! Yes! Yes! Yes!

Virgin No. 16: Even I know that’s tiny.

Virgin No. 17: “Do it”? Meaning what?

Virgin No. 18: I’m saving myself for Jesus.

Virgin No. 19: Somewhere on my body I have hidden a buffalo nickel.

Virgin No. 20: Don’t touch my hair!

Virgin No. 21: I hope you’re not going to sleep with me and then go sleep with seventy-one others.

Virgin No. 22: Do you mind if we listen to Mannheim Steamroller?

Virgin No. 23: Are you O.K. with the dog on the bed?

Virgin No. 24: Would you mind saying, “Could I see you in my office, Miss Witherspoon?”?

Virgin No. 25: Ride me! Ride me, Lucky Buck!

Virgin No. 26: You like your vanilla hot?

Virgin No. 27: Does Ookums like Snookums?

Virgin No. 28: It’s so romantic here, dead.

Virgin No. 29: Well, I’m a virgin, but my hand isn’t.

Virgin No. 30: You are in?

Virgin No. 31: Hi, cowboy. I just rode down from Brokeback Mountain.

Virgin No. 32: I’m a virgin because I’m so ugly.

Virgin No. 33: You like-ee?

Virgin No. 34: I’ll betcha you can’t get an erection. Go on, impress me. C’mon, show me. Show me, big shot.

Virgin No. 35: By the way, here in Heaven “virgin” has a slightly different meaning. It means “chatty.”

Virgin No. 36: Sure, I like you, but as a friend.

Virgin No. 37: No kissing. I save that for my boyfriend.

Virgin No. 38: I’m Zania, from the planet Xeron. My vagina is on my foot.

Virgin No. 39: It’s a lesion, and, no, I don’t know what kind.

Virgin No. 40: I’m Jewish. Why do you ask?

Virgin No. 41: Hi, I’m Becky. Oh, whoops—you again.

Virgin No. 42: I just love camping! Camping is so great! Can we go camping sometime?

Virgin No. 43: In the spirit of full disclosure, I’m a single mom.

* from the issue
* cartoon bank
* e-mail this

Virgin No. 44: You like my breasts? They were my graduation gift.

Virgin No. 45: When you’re done, you should really check out how cool this ceiling is.

Virgin No. 46: I’m almost there. Just another couple of hours.

Virgin No. 47: Get your own beer, you nitwit.

Virgin No. 48: No, you’ve got it wrong. We’re in the Paradise Casino.

Virgin No. 49: I really enjoyed that. Thank you very much. Gee, it’s late.

Virgin No. 50: You make me feel like a real woman. And after this is over I’m going to find one.

Virgin No. 51: What do you mean, “move a little”?

Virgin No. 52: Not now, I’m on my BlackBerry.

Virgin No. 53: I love it when you put on your pants and leave.

Virgin No. 54: We’ve been together twenty-four hours now, and, you know, sometimes it’s O.K. to say something mildly humorous.

Virgin No. 55: That was terrible. I should have listened to the other virgins.

Virgin No. 56: I think I found it. Is that it? Oh. Is this it? Oh, this must be it. No?

Virgin No. 57: It must be hot in here, because I know it’s not me.

Virgin No. 58: Those are my testicles.

Virgin No. 59: Did you know that “virgin” is an anagram of Irving?

Virgin No. 60: First “Spamalot,” then sex.

Virgin No. 61: Great! I was hoping for circumcised.

Virgin No. 62: Was that it?

Virgin No. 63: Dang. George Clooney was being reckless on a motorcycle, but instead I got you.

Virgin No. 64: Tonight, I become a woman. But until then you can call me Bob.

Virgin No. 65: They’re called “adult diapers.” Why?

Virgin No. 66: We could do it here for free, or on a stage in Düsseldorf for money.

Virgin No. 67: I’m just Virgin No. 67 to you, right?

Virgin No. 68: Pee-yoo. Are you wearing Aramis?

Virgin No. 69: Condom, please.

Virgin No. 70: My name is Mother Teresa.

Virgin No. 71: I’m not very good at this, but let’s start with the Reverse Lotus Blossom.

Virgin No. 72: It was paradise, until you showed up. ♦


nsarski nsarski 16:59 09.05.2011

Re: ...

pa ne vole svi na brzaka!


Ne na brzaka, nego se prica nekako otegla. Ja sam mislio da ce vec u prvom delu da dodje do opsteg razvrata u javnom saobracaju, a ni patuljci se ne pojavise. Pih!
angie01 angie01 17:04 09.05.2011

Re: ...

a ni patuljci se ne pojavise


patuljci su ispod svilene plahte!

(rade u rudniku i zivot im nije lak,...)

..e, hebiga, ako moram sve da ti kazem!
nsarski nsarski 17:11 09.05.2011

Re: ...

patuljci su ispod svilene plahte!

E, ybg! To to kazem: kao Mme Bovari - svila, plahte, ceznja, mislim, prilicno odugovlacenje. Da je Flober napisao 6 tomova, mozda bi se na kraju i nesto konkretno desilo. Ali to je bio u 19. veku, kada o sexu nisu imali pojma - ovo je 21. vek, for godsake! The age of Djokovic.
nikolic777 nikolic777 08:46 09.05.2011

odličan je nastavak...

Sad sam još i uhapšena zajedno sa ovim kurvama!


stvarno nema smisla
alexlambros alexlambros 15:14 09.05.2011

Re: odličan je nastavak...

stvarno nema smisla


bezobrazluk!
zoja444 zoja444 15:21 09.05.2011

..., oprosti mi... :-)

angie01 angie01 15:47 09.05.2011

,

Jelena Pavlović Jelena Pavlović 16:49 09.05.2011

Re: ..., oprosti mi... :-)

zoja444


What the f*** was that?
zoja444 zoja444 19:24 09.05.2011

Re: ..., oprosti mi... :-)

Jelena Pavlović
What the f*** was that?


cetvrti sprat.
zovitemegrunf zovitemegrunf 19:27 09.05.2011

predlog

A da promenis naslov? Jebuljica i 7 patKuljaka, nekako uskladjenije sa fabulom radnje
(Snezanu i 7 patkuljaka je, davnih dana, pominjao u KSTu Ljuba Moljac)
nebicanin nebicanin 22:18 09.05.2011

Gospodar Jebodroma

Svaka cast na ovoj Snezanologiji... Cekam nastavak, pozdrav.

Svaka ti se dala!
buba_truba buba_truba 10:43 10.05.2011

Re: Gospodar Jebodroma

nebicanin
Svaka ti se dala!

Baš gadna kletva!
dolybell92 dolybell92 20:28 11.05.2011

Re: Gospodar Jebodroma

Nije isto 1x7 i 7x1... iako nekome tako izgleda
nebicanin nebicanin 23:04 09.05.2011

...

[youtube]http://youtu.be/1BRTFsqZAJs[/youtube]
djz77 djz77 00:58 10.05.2011

Ili možda ova verzija...

javascript:;
bettypage bettypage 21:44 10.05.2011

xmmm......

"Pa - pomisli u sebi - ipak su on i njegova čedna ženica skladan par. Oboje su takvi malograđani."- savršeno! Ali,ipak tužno mi je da gledam te ljude koji čitav život provedu frustrirani,a ni sami ne znaju zbog čega....

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana