Svim organima za Tomu

Queeria RSS / 08.01.2008. u 02:18

Protiv svoje volje Hanukkah i novogodišnje praznike proveo sam upoznajući se sa predsedničkim kandidatima - kao da ih do sada nisam dovoljno dobro upoznao. Mislim da su namerno tempirali izbore za novogodišnje i božićne praznike kako bi ih upropastili. I prošle godine je bilo tako. Umesto da mi kroz odžak upadne Mladić Mraz, upadali su mi predsednički kandidati. Ali ovo nije blog „Kako su predsednički kandidati ukrali Božić“. Ne.

Nakon što sam se satima družio sa predsedničkim kandidatima – najviše sa Veljom kao što se može videti – došao sam do zaključka da svim srcem, svim organima (naročito maestralnim), svim noktima i živcima, svim dlakama i svim prstima treba glasati za Tomu Nikolića – grobara iz Kragujevca.

Ako ste kojim slučajem strani plaćenik i NVO aktivista, kao ja, onda svakako treba da glasate za Tomu Nikolića. Stranim plaćenicima, kao što je poznato, plata je vezana za evro (ako su evropski plaćenici) odnosno dolar (ako su američki plaćenici), a kada Toma dođe na vlast može se očekivati da će kurs skočiti na 200 dinara po evru. Moguća je i ponovna hiperinflacija. Kad je stigla tzv. demokratija strane fondacije su nam okrenule leđa, fondove preusmerile na tamo neke Kazahstane, Avganistane… Toma bi učinio da nam se ti fondovi vrate. Ako treba nek nas hapse i tuku – sve će to naše „zdravstveno osiguranje“ da naplati. Vreme je da i mi progledamo - ove „demokrate“ nas ubiše.

Ako ste kojim slučajem strani plaćenik zvani gastarbajter (you lucky bustard), odnosno pripadnik dijaspore, požurite do najbližeg srpskog konzulata i prijavite se za glasanje i naravno glasajte za Tomu. Pošto će kurs da odleti u nebesa, to u prevodu znači da ćete u vašem selu, varoši, mesnoj zajednici, gradu, regiji, biti veliki baja za samo 100 evra. Izgladneli i osiromašeni rođaci će u vas gledati kao u Boga za siću. Komšije brisati cipeli i oprati kola za bednih 5 evrića. Moguće je da će vam podignuti spomenik. Možda dobijete i neku ulicu u kraju. Šta ima lepšeg od prizora presrećnih rođaka koji jedva čekaju da im opet dođete?! Ovako, jedva čekaju da vam vide leđa jer pokloni i nisu nešto – postali alavi i nezahvalni! Uskoro će, ne daj Bože, imati i veća primanja od vas. Ne dozvolimo da se to dogodi – glasajte za Tomu.

Ako ste kojim slučajem wanna be strani plaćenik, tj. želite da pobegnete iz ove zemlje, onda i vi treba svim organima da glasate za Tomu. Time će se šansa da pobegnete i dobijete azil u nekoj pristojnoj zemlji višestruko povećati. Pred vama je šansa da postanete lucky bustard zvani gastarbajter – iskoristite je. Glasajte za Tomu.

A vi ostali. Pa ne znam šta da vam kažem. Najebali ste. Ko vas šiša.

 

Glasanje za najljigaviju osobu godine

ljiga.1865.jpgNakon više od mesec dana priprema i preko pedeset kandidata, uspeli smo da listu svedemo na TOP 10 i da startujemo izbor za Najljigaviju osobu godine. Nakon izbora za NajFrajera i NajCicu, na nagovor naših posetilaca, odlučili smo da organizujemo izbor koji neće biti pozitivan, već pomalo zločest, u Queeria stilu, ali svakako zabavan. Pred nama je bio težak zadatak da izaberemo samo deset osoba i verujemo da je pred vama još teži zadatak - zadatak da izaberete samo jednu za koju ćete glasati.

Nominovani su:

1. Vojislav Koštunica

2. Miroslav Mišković

3. Aleksandar Tijanić

4. Miloš Aligrudić

5. Dragan Marković – Palma

6. Nataša Jovanović

7. Ljiljana Smajlović

8. Lidija Vukićević

9. Slađana Milošević

10. Ivana Žigon

Možete glasati na: CLICK HERE

 

Predrag M. Azdejković

Atačmenti



Komentari (42)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Vladimir Vjestic Vladimir Vjestic 02:37 08.01.2008

Hm..

Kad bolje razmislim.. uopste nije losa ideja..
angie angie 02:39 08.01.2008

ono za Tomu

i ne morash previshe da "agitujesh", on je i onako kandidat koji je u najvecem procenu prepoznat
a za listu- prvo ne volim te izbore za naj, drugo stalno isti kandidati pa je dosadno i trece, kakva ti je to sksitichka podela na dechake gore, pa dejvochice posle, shto nisi malo pomeshao .
Queeria Queeria 02:47 08.01.2008

Re: ono za Tomu

Zato što su muškarci ljigaviji od žena :)
A i kod nas queeria nema mešanja. Muški sa muškima, žemske sa žemskama - tako je prirodno...
angie angie 02:54 08.01.2008

Re: ono za Tomu

he, he, vidish kad ne razmishljam.

e al shto je viki na spisku, ovi svi drugi su se svesrdno potrudili da odrze imidz, a ona brate nishta ne radi, mogu da stave u taj prvi red i madam tiso varijantu isto bi bilo- samo nmameste onaj uzasni chuperk, shekijev bedz na sisu i poluotvorena usta i to je to.
Queeria Queeria 02:59 08.01.2008

Re: ono za Tomu

angie angie 03:10 08.01.2008

Re: ono za Tomu

ja samo znam da se 'falila da je oko dece mrkela zaduzen za sport, a ona za intelektualne aktivnosti:)))
irvas irvas 03:36 08.01.2008

lucky bastard

Ako ste kojim slučajem strani plaćenik zvani gastarbajter (you lucky bustard), odnosno pripadnik dijaspore, požurite do najbližeg srpskog konzulata i prijavite se za glasanje i naravno glasajte za Tomu. Pošto će kurs da odleti u nebesa, to u prevodu znači da ćete u vašem selu, varoši, mesnoj zajednici, gradu, regiji, biti veliki baja za samo 100 evra. Izgladneli i osiromašeni rođaci će u vas gledati kao u Boga za siću. Komšije brisati cipeli i oprati kola za bednih 5 evrića. Moguće je da će vam podignuti spomenik. Možda dobijete i neku ulicu u kraju. Šta ima lepšeg od prizora presrećnih rođaka koji jedva čekaju da im opet dođete?!

man ray loves me man ray loves me 08:45 08.01.2008

nepravda !



A Smucic i gdja Sandzakovic?
Queeria Queeria 15:02 08.01.2008

Re: nepravda !

Ispali su u polufinalu...
man ray loves me man ray loves me 15:58 08.01.2008

Re: nepravda !

Ispali su u polufinalu...

Ok onda, glasacu lokalpatriotski za Najvecu Glavu Pomoravlja.
Queeria Queeria 16:03 08.01.2008

Re: nepravda !

To je baš lepo od tebe :) Mislim da će mu biti drago :)
man ray loves me man ray loves me 16:06 08.01.2008

Re: nepravda !

Ima da mi asfaltira okucnicu u znak zahvalnosti... Mozda i kucu...
zero zero 09:24 08.01.2008

a jeremic?

mislim da u nominacijama za najljigaviju osobu godine nedostaje v. jeremic! ja dajem glas njemu!
Queeria Queeria 15:06 08.01.2008

Re: a jeremic?

I on je ispao u polufinalu :)
Dawngreeter Dawngreeter 10:18 08.01.2008

LJIGA-lajz

Zao mi je sto sam siguran da nece imati nikakve sanse da pobedi pored ljiga koje se mnogo vise javno eksponiraju u svojoj ljigavosti, ali ja iskreno i cvrsto mislim da je Sladjana Milosevic bez konkurencije. Ne samo zato sto je stvarno ljigava, nego i zato sto je jedina na listi koja nas je nekada ranije prevarila da je cool. Ili to barem vazi za mene. Jedno je kad je neko jednostavno ljigav - za pocetak, od politicara i bizmismena niko ne ocekuje nista drugo. Takodje, ljudi kao Lidija verujem da jednostavno egzistiraju u svojoj ljigavosti bez jasne namere da to rade; ismevati nju da je ljigava je kao ismevati autisticno dete jer je autisticno. Nije u redu prema ostalim ljigavcima koji su ulozili znatan napor da prevazidju urodjeni nedostatak ljigavosti.

Ali zato je tu bivsa rock zvezda (stavio bih i rock i zvezda pod znake navoda, al' bi onda izgledalo nakaradno) koja je jedno vreme imala vrlo Punk nastup, zagovarala neku pobunu protiv sistema, pravila zanimljive frizure, mazala se cudnom sminkom i onda se posrala po svemu k'o Bora po Corbi. Jos i gore, u stvari, jer od Bore niko nije ocekivao da bude kulturan, samo je iz underground nekulture otisao u mainstream nekulturu.

Legalize Freedom my ass.
Queeria Queeria 14:38 08.01.2008

Re: LJIGA-lajz

Bravo Dawngreeteru :)
Lepo si to rekao za Sladjanu...
Vlada T Vlada T 18:35 08.01.2008

Re: LJIGA-lajz

Apsolutno se slazem. Podrzavala je LGBT prava, pravila subverzivne spotove, a onda se iz svega toga popela na neke planinske visove sa gudacima Sv. Djordja i zapojala da nikada nece dati integralnu Srbiju - da se dezintegrise. Te stoga treba glasati za novi ustav. Mislim, sta je joj se desilo? Intoksikacija od previse laka za kosu dok je pravila chirokanu?
man ray loves me man ray loves me 18:41 08.01.2008

Re: LJIGA-lajz

Mislim da joj se desila Amerika. Tesko je biti na dnu u slobodnom svetu.
jesen jesen 10:28 08.01.2008

tesko je odluciti se

..za samo jedn osobu sa liste..moram da razmislim malo duze...nego, ako smo kod predsednickih kandidata i kampanje, meni jedna stvar nije jasna....izgleda da vise nisam u toku....Kako moze brat filaret da ucestvuje u kampanji i jos da podrzava dva kandidata....Gledala sam ga kako reklamira inzenjera mrkonjica a posle kako kaze da ce toma sigurno pobediti i da treba glasati za njega.....
Queeria Queeria 15:07 08.01.2008

Re: tesko je odluciti se

Filaretu je sve oprošteno :)
Dr M Dr M 10:48 08.01.2008

Ljigaliga

Postovani Pedja,

Povodom liste za ljigaligu,
Mislim da niste dobro odredili primarnu listu.
Ljigavost nuzno ukljucuje prisustvo sluzi i klizavosti. Devet od deset kandidata ne zadovoljava te uslove.
Kostunica podseca na uvredjenu kornjacu, Miskovic na pitona, Tijanic na divljeg vepra, Palma na kariku koja nedostaje, Natasa na svraku, Ljiljana na sovu, Lidija na curku, Sladjana na testeru, Ivana na samovar.
Ostaje Aligrudic. On zbilja podseca na cistu sluz, ali, kakav je to izbor ako imate samo jednog kandidata?
Dopunite listu ili apstiniramo.
man ray loves me man ray loves me 11:15 08.01.2008

Re: Ljigaliga

Dopunite listu ili apstiniramo.

U DSSu je najzesca selekcija, sto naravno radja kvalitet. (Rekao bi covek da viskozitet figurise u partijskoj knjizici.) Namece se nekoliko kandidata: prof. Kladeta, (dr. Stetunica je vec pomenut), mladi N. Nakarec, i sarmantno neutralni DSS apologeta Ms. Smeckovic.
nikolla90 nikolla90 11:43 08.01.2008

Re: Ljigaliga

I ja glasam za dopisnog kandidata - Vuk the Lepotan Jeremić !

Mada mi se i Boža popeo vrlo visoko na ovoj listi prošle godine....
Queeria Queeria 15:00 08.01.2008

Re: Ljigaliga

Apstiniramo?!
Ako nastavite da koristite takve RUŽNE reči moraću da vas banujem :)
Sve je dozvoljeno, ali korišćenje reči APSTINENCIJA u mom prisustvu je STROGO zabranjeno...

Meni je Aligrudić favorit...
angie angie 15:04 08.01.2008

Re: Ljigaliga

Meni je Aligrudić favorit...


e, a onolika slichnost,..mis'im, svaki put kad ga vidim pomislim kako mu se onaj fenomenalni cale prevrce u grobu.
dragoljub dragoljub 19:12 08.01.2008

Re: Ljigaliga

e, a onolika slichnost,..mis'im, svaki put kad ga vidim pomislim kako mu se onaj fenomenalni cale prevrce u grobu.


bogme i mene uvek se zapitam šta bi mu otac reko
garcon garcon 12:09 08.01.2008

Foler humanista

Ljigavi su ljigavi, autisticni su autisticni... ne znam za koga da se odlucim...
Rekao bih Ivana Zigon, folira bre da je humanista...
Queeria Queeria 14:52 08.01.2008

Re: Foler humanista

Ivana na tenku

Puerta Puerta 16:03 08.01.2008

a Blog

Kada bi glasali za za najljigavijivi Blog, ovaj bi bio izraziti favorit! Autor je ocigledno u najmanju ruku aktivista LDP-a to samo dovoljno govori o njemu, tako da ja ne moram nista da dodajem!

A prijatelji, ako se kojim slucajem odlucite da glasate za Tadica, nemojte zaboraviti da su vecina ovih ljigavaca njegovi koalicioni partneri od njihovih biraca trazi podrsku za novi mandat! Tako da autor bloga i gospodin Tadic zauzaimaju neprikosnoveno prvo mesto na listi ljugavih!
Jelena Pavlović Jelena Pavlović 16:08 08.01.2008

Re: a Blog

Moj najljigaviji favorit u srcu uvek nosii najljigavijeg
skyspoter skyspoter 18:17 08.01.2008

Sto si muški šovinista?

Prvih pet kandidata su muškarci a posle žene. Šta hoćeš da kazeš da žene ne mogu da budu ljigavije od muškaraca?
Queeria Queeria 18:59 08.01.2008

Re: Sto si muški šovinista?

Ne mogu.
Obrenović Obrenović 03:58 09.01.2008

Re: Sto si muški šovinista?

Ajde da malo razbijemo predizbornu monotoniju .. Pedjice, sta kazes za 2 Jugoslovena koji su harali u 90-tim:


i Nasser intelektualac (majka mu srpkinja), koji se jadan i pored gomile drugih pasosa koje je posedovao, ipak takmicio za Jugoslaviju (osvojio jednom drugo i jednom trece mesto na izboru za mr. Olympia i bio puno puta medju prvih 10):


i za Pedjicu, casual locker scene :



Obrenović Obrenović 04:04 09.01.2008

Re: Sto si muški šovinista?

onaj srednji klip nesto nece da radi (hoce na youtube: http://www.youtube.com/watch?v=4Hxt6pbS4T4&feature=related ), evo jedno drugog:

Queeria Queeria 13:14 09.01.2008

Re: Sto si muški šovinista?

Bljaks... To su Strongmanove kolege - not my cup of nesscafe
man ray loves me man ray loves me 18:18 08.01.2008

najljigaviji u US

Evo nesto na istu temu: Bill Maher: Dickheads of the Year (http://www.rollingstone.com/photos/gallery/17538811/dickheads_of_the_year/photo/1/large)
Spiridon Spiridon 20:27 08.01.2008

bez veze

ko bi sa ove liste bio najodgovorniji za otkazivanje mog danasnjeg leta???
Eci peci pec, neka titulu odnese Ljiljana Smajlović
vuchina vuchina 21:24 08.01.2008

A Marija?

Ako neko ko je pripadnik najmanje dve manjinske grupe i koga obozava cela Srbija klekne i poljubi skute dragom Tomici kandidatu, nekako mi se namece kao prirodan izbor za ljigu godine, posebno kada se ima u vidu da je skinut sa nekih drugih lista...
Queeria Queeria 21:44 08.01.2008

Re: A Marija?

Pa ona je diskvalifokovana :)
angie angie 19:35 09.01.2008

pedjice,

za prijatno

popodne:)))
grofisneki grofisneki 15:23 10.01.2008

sve u svemu

nek komsiji crkne krava a inflacija da nam je ziva i zdava!
velika porasla! :)))))))
vuchina vuchina 19:20 10.01.2008

Predsednicki kandidati

Nadao sam se novom tekstu posle danasnje reakcije predsednickih kandidata na postavljeno pitanje...

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana