Putovanja| Sport| Zabava

US Open: Dok kisa pada, Nadal i Ferer igraju stoni fudbal

Nikola Olić RSS / 07.09.2011. u 20:20

nadal.jpg

U lozi za igrace na drugom spratu Arthur Ashe stadiona, situacija podseca na scene sa tribina u ponedeljak -- ima vise posetilaca nego slobodnih mesta. US Open nema prekrivenih terena, ali je bar ova loza daleko od oblaka i kise. Tu igraci provode svoje slobodno vreme, kojeg je nazalost zbog kise sve vise i vise. 

Pored igraca, akteri u ovoj guzvi u lozi su razne osobe povezane sa svetom tenisa, ukljucujuci porodice, prijatelje, sponzore, trenere i novinare. Nepisano je pravilo da teniseri imaju prednost pristupa foteljama, televizorima, TV igricama i ostalim objektima za razonodu. Osim naravno tenisa koji cini se svi vole da igraju na Playstation aparatima, najpopularniji sport je stoni fudbal, u kom se Rafael Nadal i David Ferer od pre nekoliko minuta dosta trude. 

Nadal nije morao dugo da ceka za slobodan sto, izasao je iz restorana i zagledao se kroz prozor ka terenima za trening. I oni su kao i Arthur Ashe teren potpuno mokri, redare trenutno ni ne salju da povremeno skidaju vodu sa terena. Odmah pored prozora nalazio se stoni fudbal, na kom su neki juniori Nadalu i Fereru rado ustupili mesta. Oba spanca su u 15 minuta igranja tenisa jutros izgubili po jednu servu, i bili u zaostatku. Mozda ce im uz promenu vremenskih prilika i promena sporta dobro doci. 

 

 



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana