Srbija do Beverly Hillsa

Srđan Kusovac RSS / 15.01.2008. u 10:50

Građani Srbije treba da budu ponosni jer njihova prebogata zemlja sponzoriše sirotinju poput Richarda Gerea, Angeline Jolie, Nicole Kidman, Tommya Lee Jonesa, Julie Christie...

Klik ovde, pa na "About our sponsors" (pa klik na svaki banner za detalje i za dokaz da nije nameštaljka).

Samo, zašto o tome ćute predsednički kandidati (oni iz vlasti, koji, dakle, imaju uticaja na državne firme-sponzore), a objavljuju tričarije k'o neki dan kad su dali neku crkavicu majkama u Sigurnoj kući? Šta će 100.000 dinara tim majkama i njihovoj deci? Trebalo je i to preusmeriti sirotinji na Beverly Hills.

Srodni tekstovi (malo se teže otvaraju linkovi ali rade):

Tekst 1

Tekst 2

Tekst 3Komentari (47)

Bloger je isključio mogućnost postavljanja komentara za ovaj tekst

Trinidad Tobagović Trinidad Tobagović 10:58 15.01.2008

ako

Angelina i bivša žena Toma Kruza imaju pored svoje i usvojenu đecu. Valja to hraniti...
zoricag zoricag 11:12 15.01.2008

Srbija do Beverly Hillsa

Sve je to naporan rad na brendiranju Srbije. Ima toga sigurno jos. Onda se iz tih resursa crpi proglasavanje po potrebi : naj ovaj, naj onaj, kad padne moral gradjanstvu ili kad odredjenoj licnosti treba poluga. Lepo je MS Forcan rekla da je ona vec ulozila znatan naporan rad u sve to.

Mada, da ne budem maliciozna ima ovde i jedna nagrada koja se zove po velikanu srpskog porekla Nikoli Tesli. Ovo drustvo treba da ucestvuje u dodeljivanju te nagrade. Zbunjuje, sto se o tome cuti, sto se radi o javnim preduzecima, sto se ne zna iz kojih izvora. U takvom odnosu sumnja u mutne radnje sasvim je legitimna.
sentinel26 sentinel26 20:46 15.01.2008

Re: Srbija do ............. ?

Crnogorska nacionalna zajednica

iz Beograda, pozvala je danas sve Crnogorce koji žive u Srbiji

da svoj glas daju

Č e d o m i r u J o v a n o v i ć u

Jedan od više ozbiljnih razloga je što je to jedina šansa da odnosi Srbije i Crne Gore budu normalni
i na nivou potreba dvije države i njihovih gradjana.

I pored toga što diplomatski odnosi nijesu sasvim normalizovani Vlada Crne Gore je dala saglasnost da se u 7 gradova CG glasa za predsedničke izbore u Srbiji.

O biračkim odborima i glasanju ne treba trošiti riječi.

Život je zakon najvažniji !

Unfuckable Unfuckable 11:23 15.01.2008

To je dugoročno plodonosan

mudar & strateški potez :
Videćete kada dođe do stani - pani u Savetu bezbednosti - Tomi Li & Angelina će da "odrade"...a tek Gir, preko svojih Dalaj lama kombinacija - nema više glava da nas boli....a cela narečena ekipa će se pojaviti sa majicama na kojima piše "Kad neko trpi nepravdu - ja ne razumem srpski"
Uopšte mi nije žao što se novac - moj i Vaš - troši na tako pametan način
Još kad podelimo po somaevra akcija : svima po Srbiji ( celoj !!!! - što znači i Kosovu) pa još malo i Bolidvudu....sreći nema kraja.
Sve je to pametno i neumorno planirano dok ste vi kuntali, drugovi blogeri & drugarice blogerke.
Neko je razmišljao, ybt. Da se ne zaboravi, to je plod nečijeg razmišljanja.

p.s. - pogledajte pod schedule, takođe - priredba obavljena, koliko sam skapirao, pre 4 meseca
dobronamjeran dobronamjeran 13:23 15.01.2008

Re: To je dugoročno plodonosan

a tek Gir, preko svojih Dalaj lama kombinacija - nema više glava da nas boli....a cela narečena ekipa će se pojaviti sa majicama na kojima piše "Kad neko trpi nepravdu - ja ne razumem srpski"

gir se vec oduzio snimanjem filma Hunting party.
Unfuckable Unfuckable 13:27 15.01.2008

Re: To je dugoročno plodonosan

dobronamjeran
a tek Gir, preko svojih Dalaj lama kombinacija - nema više glava da nas boli....a cela narečena ekipa će se pojaviti sa majicama na kojima piše "Kad neko trpi nepravdu - ja ne razumem srpski"
gir se vec oduzio snimanjem filma Hunting party.


..jes...baš se odužio, vala...čovečanski !!!!
Virtuelni Vasilije Virtuelni Vasilije 11:24 15.01.2008

...

Srdjan the Nezavisni&Neutralni

Samo, zašto o tome ćute predsednički kandidati (oni iz vlasti, koji, dakle, imaju uticaja na državne firme-sponzore),


Ok, razumeo sam: glasacu za Cedu ... a ako se desi nemoguce pa on ne udje u drugi krug ... onda se uzdrzavam :))) ... Hm, mada ne bih iskljucio ni mogucnost da Cedica najbitniji pobedi vec u prvom krugu)
DaToSamJa DaToSamJa 11:31 15.01.2008

Re: ...

pa kandidati daju prilku da ih se pita, neki čak odgovaraju i video porukama, pa koga ova problematika zaista zanima...
Jelena Pavlović Jelena Pavlović 12:14 15.01.2008

Re: ...

Hm, mada ne bih iskljucio ni mogucnost da Cedica najbitniji pobedi vec u prvom krugu


Iz vasih usta u bozije usi!
Predrag Vuckovic Predrag Vuckovic 11:26 15.01.2008

Sponzori

Ovo je vec ozbiljno! Verovatno je Nicole Kidman vec podnela zahtev za ADSL i to onaj najbrzi na kome YouTube skoro pa uopste ne secka, ili prepisala svoje brojilo EPS-u da ga ne bi vise opravljala sama. Ali to nije sve, kada postanu zadovoljni korisnici kao i ostalih 500+ miliona korisnika, unece svoj kapital kod nas ucestvovanjem u privatizaciji ovih giganata. E to je CILJ. A onda ce nam svima biti lepo. Ne samo sto cemo dobiti po 2000 EUR, vec cemo znati i poreklo, jednom za promenu. Imacemo i najglamuroznije clanove upravnih odbora....ovo je treca muva jednim potezom.
Ne mogu da sacekam scenu kada ce u najnovijem nastavku Tomb Raider-a krenuti da se prangija po Kalemegdanu, ili jos bolje u Gamzigradskoj Romulijani.
jeb jeb 11:27 15.01.2008

Serbian connection

064...23...41...5555...
- Halo...Dzordz....Okean13...Okean14...'ajde bre javi se....jebala te tvoja mreža...i oni opskurni ministri iz Srabije što ti uvališe te kartice, celo jutro ne mogu da te dobijem.
- Aman, Bred, šta ti je, što se toliko nerviraš? Pa šta bih ja tek trebalo da radim? Otkad se napajamo with electric enerdži from Obrenovac, nikako ne uspevam da pripravim prebranac u mikrovalnoj. Kineski kablovi, šta li?
- E, Endži, nemoj i ti da mi staješ na muku. Naročito otkako si juče promašila ulaz u garažu. Srećom te je Klunika nabavio one Djunejv polise osiguranja. Šta li mu znači ovo "oba-ve-zno"?
DaToSamJa DaToSamJa 11:28 15.01.2008

hmmmm

ne znam kako se vama ovo čini ali ja imam oprečno mišljenje sam sa sobom

naime to da srbijanske kompanije sponzorišu tako nešto je poprilično besmisleno s obzirom na stanje u zemlji i potrebom za sponzorisanje koječega

s druge strane to je nagrada nikola tesla, nagrada koja promoviše rad tog naučnika, srpskog naroda... i svega ostalog pozitivnog što drugi ne znaju u srbiji

kad je već reklama na cnn-u nešto najjadnije što sam vidio na toj televiziji... mora se nekako promovisati
miljanah miljanah 12:42 15.01.2008

Re: hmmmm

DaToSamJa


s druge strane to je nagrada nikola tesla, nagrada koja promoviše rad tog naučnika, srpskog naroda... i svega ostalog pozitivnog što drugi ne znaju u srbijiOk, jasno bi mi bilo da se nagrada Nikola Tesla dodeljuje za naucna dostignuca u fizici, elektronici, medicinskoj diagnostici, itd..., pa da se tako promovise.

Ali, sta je to Jerry Lewis tako doprineo razvoju nauke i tehnologije, pa da zasluzi Nikolu Teslu?
Takodje, zanima me je li ova nagrada samo deklarativna, ili ima i neku monetarnu vrednost.
Mislim, how much, ako se sme znati...
DaToSamJa DaToSamJa 17:41 15.01.2008

Re: hmmmm

Takodje, zanima me je li ova nagrada samo deklarativna, ili ima i neku monetarnu vrednost.
Mislim, how much, ako se sme znati...sajt je poprilicno stur, i ja bih volio znati ako neko ima informaciju
tom tom 11:44 15.01.2008

a

ne bi me iznenadilo da je vlasnik ove firme sin od nekog ministra ili sličnog....
Black Adder Black Adder 12:15 15.01.2008

umpf...

Pa bilo je o ovoj dodeli nagrada stalno nesto na RTS. Svake godine idu tamo Mira Adanja i jos poneki pa snimaju ekskluzivne emisije sa holivudskim zvazdama. Koliko se secam, organizator ove manifestacije je jedna zena - novinarka, srpskog porekla, koja je ovo osmislila kao neki pandan Zlatnom globusu. Da bi uopste mogla ovo da organizuje, smislila je da trazi sponzorstvo od nase drzave, izmislila nagradu Nikola Tesla itd. Ne znam samo koliko sve to ima smisla. Meni izgleda kao potpuna idiotarija o nasem trosku.
zoricag zoricag 12:36 15.01.2008

Re: umpf...

ocigledno da se radi o nekoj igri sa vise korisnika.

Moguce da odatle dolaze i "navijaci na tribinama" iz sveta poznatih. Onda dodjemo do apsurda da nam nije dovoljno sto neki nas sportista licnim trudom i talentom stigne do svetskog trona za sta treba da dobije sva priznanja ovog drustva, nego pocnemo da ga velicamo po tome ko mu sedi na tribinama. Nije bilo u redu sto se pre egzibicionog spektakla nasih tenisera jesenas u Beogradu, vise pisalo u stampi o tome ko ce doci ili nece doci iz Holivuda, nego o njima samima i njihovim mecevima.

rayzippo rayzippo 13:47 15.01.2008

Re: umpf...

halo !? egzibicioni mech !? ma da,trebalo je o njihovim politickim uverenjima da se pise..sta oni ima da egzibiciraju,neka se izjasne za koga su...
zoricag zoricag 14:34 15.01.2008

Re: umpf...

halo !? egzibicioni mech !? ma da,trebalo je o njihovim politickim uverenjima da se pise..sta oni ima da egzibiciraju,neka se izjasne za koga su...

Ja to nisam rekla. Cak ni insinuirala.
Nije lepo to sto radite.

Rekla sam da se vise pisalo o tome ko ce i da li ce od holivudskih licnosti doci da posmatra nego o samim teniserima, njihovim uspesima, napornom radu itd..itd.. Jasno sam to rekla.
Unfuckable Unfuckable 14:51 15.01.2008

Re: umpf...

jeste, a o tome je blog napisao i Aca Stojanović, ako se ne varam
Srđan Kusovac Srđan Kusovac 12:21 15.01.2008

Moderacija

Virtuelni Vasilije je poslat na odmor (minimalan, jednodnevni) jer je i pored upozorenja nastavio da zagađuje blog neprestanim ponavljanjima uobičajene teze o tome kome moji blogovi nanose političku štetu, a kome koriste.
Obrisano je pet komentara na tu temu uključujući i moj u kojem sam zamolio Virtuelnog da oladi.
ducaty ducaty 15:45 15.01.2008

Re: Moderacija

I vi se zalazete za slobodu govora? Jel svako ko se ne slaze sa vasim misljenjem "zagadjuje blog"? Ako je tako saljite i mene na odmor...
Srđan Kusovac Srđan Kusovac 02:00 16.01.2008

Re: Moderacija

Naravno da to nije razlog.
Razlog je iznošenje laži što sam već objasnio ne koristeći doduše tu reč.
antioksidant antioksidant 12:31 15.01.2008

.

ako ovo nisi sam smislio, neko mora u ludaru. gledam, vidim a ne verujem. kad telekom, dunav i eps imaju ovoliko para za bacanje, mogu misliti sta rade ovde
Aleksandar Stosic Aleksandar Stosic 15:15 15.01.2008

Re: .

antioksidant
ako ovo nisi sam smislio, neko mora u ludaru. gledam, vidim a ne verujem. kad telekom, dunav i eps imaju ovoliko para za bacanje, mogu misliti sta rade ovde

cekajte bre ljudi, da li se ovde neko zeza ili je ovo stvarno?
MilosP MilosP 16:28 15.01.2008

Re: .Koliko para ...

antioksidant
ako ovo nisi sam smislio, neko mora u ludaru. gledam, vidim a ne verujem. kad telekom, dunav i eps imaju ovoliko para za bacanje, mogu misliti sta rade ovde


Mora da sam nešto propustio, ali u ovom postu i na linkovima na koje upućuje nisam našao ništa o tome koliko je para bačeno i za koliko su tom radnjom oštećeni poreski obveznici u Srbiji. U svakom slučaju, bar na ovom blogu, sve tri kompanije su dobile dobru reklamu pa im se možda taj sponzorski rad i isplatio.
antioksidant antioksidant 18:25 15.01.2008

Re: .Koliko para ...

U svakom slučaju, bar na ovom blogu, sve tri kompanije su dobile dobru reklamu pa im se možda taj sponzorski rad i isplatio.

OK ukapirao sam. Ove 3 kompanije (tj njihovi direktori - braca blizanci Petrovic Drasko i Mirko i Vladimir Djordjevic) su dali novac svojih vlasnika (gradjana Srbije) da bi dobili dobru reklamu na ovom blogu.
MilosP MilosP 18:47 15.01.2008

Re: .Koliko para ...

antioksidant
OK ukapirao sam. Ove 3 kompanije (tj njihovi direktori - braca blizanci Petrovic Drasko i Mirko i Vladimir Djordjevic) su dali novac svojih vlasnika (gradjana Srbije) da bi dobili dobru reklamu na ovom blogu.


Pa ne verujem da su toliko daleko razmišljali, ali nekada treba imati i sreće.
Unfuckable Unfuckable 12:41 15.01.2008

Sajt ds nije operativan

...koliko vidim - tako da linkovi ne rade.
Tiče li se sve ovo samo gospon BT-a ?
pufna pufna 13:32 15.01.2008

kakav blam!

da imas onakav logo i stajling kao sto ga gaje dunav osiguranje i telekom Srbija.
naruzize onaj sajt onoliko.
dugorocno pravi marketinski potez za Srbiju isto kao sto je onaj iz vodavoda donirao Kanski festival ne bi li izreklamirao svoj sok od maline. Cak i Naomi c. doveo na zur. smejurija...
Ja se nesto ne secam od kad i koliko su telekom i dunav privatni a koliko drzavni, pa s tim u vezi ko im daje pravo na donacije, mislim kako ih opravdavaju?
Drinka Pavlović Drinka Pavlović 13:57 15.01.2008

Još jedna uspešna promocija Srbije u SAD!!

Doručak pored bazena. Beverly Hills, CA.

Angelina: Bred?
Brad: Mmmm?
A: E, zipa, uz račun za struju i kablovsku stigao i dopis od nečega što se zove International Press Academy, šta je to?
B: Mmmm, nemam pojma.
A: Kakav sad press, novinari, bokte, nisu ponovo sad neki paparaci, još i poštom da nas uznemiravaju. Dal' da otvorim?
B: Mmm, ajde.
A: Ček malo. Ej!!!! Vi klinci tamo!! Smirite se odma' ili ću vas sve poslati nazad u one šugave kvazi-države iz kojih sam vas usvojila, ste čuli?!?! E, tako. Uhebote, al' smo se istrošili struje, trošimo ko čitav Pnom Pen bre!
B: Mmmm, si videla šta 'oće ti paparaci?
A: Nisam, ček. Hm. Hm. Meni ovde ništa nije jasno. Satelite awards? Paparaci 'oće da nam daju satelitsku antenu?! Pa već je imamo, ma šta je bre ovo?! Jel nas ovo neko zeza?!
B: Mmm, srkkk (kafa), daj meni da to vidim.
A: OK. Auuuu, al' su poskupeli kablovsku mamicu im, mogli bi da menjamo provajdera, možda da uzmemo ovog državnog, a? (Okreće se) Consuela! Consuela bre!!!! E, tu si. Consuelita, por favor, zovi sa telefonos los kablovski operatores i otkaži pretplata. Tengo el nuevo operator, razmisli bueno, možda da uzmemo nekog operatera del estato, comprende? E, si, si, gracias Consuelita, gracias. (Bredu) I bre, 'oće li ova ikada naučiti engleski da je čitav svet razume, a ne ja da moram da se sećam španskog iz osnovne za najsnovniju stvar.
B: Srkkkk (kafa), dušo, nekakav Press academy ti dodeljuju nagradu za političku izuzetnost, ček, nije, umetničku izuzetnost, koja se zove Satelite awards. Hm, baš čudno, zovu se press akademja, a daju umetničku nagradu koju su nazvali satelit. Baš glupo. Jesi ikada čula za njih?
A: De bre čula, ja sam čula samo za one novinare što daju zlatne globuse, i ništa ne dobismo ove godine, a za ove opskurnjake ni majka bre nije čula. Ma da to nije neko pranje para?! Jel onaj Švarci ponovo izmišlja nešto za njegove republikanske pajtose?!
B: Srkkkk (đus od nerandže), ček da vidim šta piše dole sitnim fontom.
A: Ajde. Taman ja da pročitam šta ima u novinama. Prvo ću na društvene strane. Venčanja – ništa. Veridbe – ništa zanimljivo. Rođendani – c, c, pljuc (košpica od višnje), hm, hm. Mužu, ko je bre neki Boris Karloff, ne, Boris Tadic?
B: Češ, češ, nemam pojma dušo, ko ti je taj?
A: Putin čestitao rođendan tom Borisu i zaželeo mu da i dalje uspešno vodi Serbiu. Šta je to Serbia, jesu to ponovo oni Rusi i njihove firme za trange-frange?
B: Češ, češ. Stvarno ne znam mila, nikad čuo. Jel Boris Karloff onaj što je igrao drakulu, ne li? Zar je još živ? Mada zaista jest pažljiv Putin, daje mu javni homage za umetničku izuzetnost, mada sam ja uvek mislio da je Drakula vodio Transilvaniju, a ne tu Svebiju ili šta već.
A: Nemaš pojma, Boris je bio Frankenstein a ne Drakula, i Frankenstein je vodio Cislajtaniju a ne Transilvaniju. I bre, sve moram da te učim. Hm, šta misliš, da usvojim nekog iz te Transilvanije? Nego, evo slike i tog Borisa, pa liči na Frankensteina, ali onako lepši. Dobro ga udesio taj hirurg, izgleda mnogo lepše nego na filmu. Kakvo mu je bre ovo mače u ruci?
B: Ček bre, kako si ono rekla, jel' Serbia?
A: Aha. Aaaaa!!!! (urlik i nagli okret na desno) Chong-Chu, si normalan, šta me vučeš za kosu!!!! Znaš koliko košta ova frizura!!! Još jednom to uradi i bićeš u prvom avionu za kambodžansku džunglu!!! I to u delu za kargo!!
B: Mila, ovi sa satelitima kažu da ih sponoriše neko iz te Serbie, kakva koincidencija!
A: Ne rise! Znači Frankenstein je zaista iz te Serbie? A kakve to veze ima sa Rusima? I di su tu novinari?
B: Ne znam, ovde se spominje nekakav Telekom i struja, od kada su Rusi u tom biznisu isto, ja mislio da rade samo sa naftom i pranjem novca.
A: Boris Karloff je u biznisu sa telekomunikacijama i strujom!?!?!?! Eto ti ga na, pa nije ni čudo da su nam podivljali računi, čim manekeni i glumci počnu da se maju di im nije mesto, sve krene nizbrdo. A još se i utali sa Rusima. Kuda ide naša branša majko mila!
B: Ne znam šećeru, ali meni se ovo ne sviđa, sateliti, press akademije, nikad čili za njih, nekakvi strujni lobi sa Rusima, nisam za to da primiš ovu nagradu? Sećaš se kada su meni 'teli da daju državljanstvo onog, ma, ma ono što se zove ko onaj gas?
A: Butan?
B: Da, Butav. Ne znam šta se oni trpaju okolo, nek se čepe B-listerima, a ne nama. Bolje da te pare koje bacaju na te nagrade daju Osami za kampanju.
A: Tako je, pre bi im Obama oposlio nešto nego što bacaju pare od nafte i gasa na nagrade koje se dodelju po motelima na interstate-u. Čekaj bre! Ma da to nije neko Hilarino maslo!?!?!?
B: Glb! (zagrcnuo se na margaritu) Ha! Može biti! Bokte, pa ona je stvarno prepredena – kako bi ona izokola da vrbuje ljude!!! Neće moći ove noći Hilari! Honey, cepaj ovo, nemoj im ni odgovarati!
A: Evo cepam! O'ma! Ćao Hilari! Ha, ko da smo mi glupi, pa da se upecamo na neke fantomske nagrade. Hasta la vista! (Okreće se) Consuela, Consuelita!!! Pokupi ovo smeće por favor. Gracias, gracias guapa. (Okreće se Bredu) Guapa, my ass.
B: Ah, eto, i to smo rešili. Srkkkk (margaritu).
A: Nego šta. Ajmo ponovo na novine. Hm, slatko ovo mače u ruci Borisa Karloffa. Dušo, šta misliš, da usvojim neko mače iz te Transilvanije?
schweppes schweppes 14:55 15.01.2008

Srđane

voleo bih da objasnite kakve veze ima BT sa sponzorstvom koje ste naveli?
Činjenica je da na sponzorisanje raznoraznih "aktivnosti" kompanije koje ste pomenuli daju prilično značajne svote novca. Činjenica je da svoja službena vozila (MTS) rentiraju kod Delta-rent, što svakako nije poslovna odluka sa puno ekonomske logike. Ima mnogo toga što se ne može odbraniti logikom ekonomske, moralne ili neke druge valjane argumentacije ali zaboga Srđane, kakve veze Boris Tadić i Demokratska stranka imaju sa tim. Naročito kada se zna da su braća Petrović direktori dve od tri nabrojane kompanije Koštuničin politički kadar.
Biće da ste malo zlonamerni.
MilosP MilosP 16:43 15.01.2008

Re: Srđane

schweppes
voleo bih da objasnite kakve veze ima BT sa sponzorstvom koje ste naveli? Činjenica je da na sponzorisanje raznoraznih "aktivnosti" kompanije koje ste pomenuli daju prilično značajne svote novca. Činjenica je da svoja službena vozila (MTS) rentiraju kod Delta-rent, što svakako nije poslovna odluka sa puno ekonomske logike. Ima mnogo toga što se ne može odbraniti logikom ekonomske, moralne ili neke druge valjane argumentacije ali zaboga Srđane, kakve veze Boris Tadić i Demokratska stranka imaju sa tim. Naročito kada se zna da su braća Petrović direktori dve od tri nabrojane kompanije Koštuničin politički kadar. Biće da ste malo zlonamerni.


Veza je sledaća:

Srđan Kusovac
Građani Srbije treba da budu ponosni jer njihova prebogata zemlja sponzoriše sirotinju poput Richarda Gerea, Angeline Jolie, Nicole Kidman, Tommya Lee Jonesa, Julie Christie...


Boris Tadić je aktuelni predsednik prebogate zemlje Srbije.

Srđan ne voli Borisa Tadića (ovo u političkom smislu) pa je zlonamernost opravdana s obzirom da se približavaju izbori na kojima bi dotični mogao opet da pobedi pa autor pokazuje svoj odnos prema tome.

Koliko sa ja sećam, braća Petrović su bili članovi DS, ali možda se u međuvremenu nešto promenilo.
zoricag zoricag 19:15 15.01.2008

Re: Srđane

Činjenica je da svoja službena vozila (MTS) rentiraju kod Delta-rent, što svakako nije poslovna odluka sa puno ekonomske logike.


Ovo nisam znala. Bio tender od koga ce rentirati? Zar to nije nabavka? Karic je optuzen izmedju ostalog i zbog toga da je rentiranjem vozila od kompanije svoje sestre ostetio firmu, koliko se ja secam. Jano je da miskovic nije nikom sestra, ali ako nije bilo tendera isto je to.
doktorka doktorka 20:02 15.01.2008

Re: Srđane

schweppes
voleo bih da objasnite kakve veze ima BT sa sponzorstvom koje ste naveli?
Činjenica je da na sponzorisanje raznoraznih "aktivnosti" kompanije koje ste pomenuli daju prilično značajne svote novca. Činjenica je da svoja službena vozila (MTS) rentiraju kod Delta-rent, što svakako nije poslovna odluka sa puno ekonomske logike. Ima mnogo toga što se ne može odbraniti logikom ekonomske, moralne ili neke druge valjane argumentacije ali zaboga Srđane, kakve veze Boris Tadić i Demokratska stranka imaju sa tim. Naročito kada se zna da su braća Petrović direktori dve od tri nabrojane kompanije Koštuničin politički kadar.
Biće da ste malo zlonamerni.


pa mora da ima veze jer ds nije htela da podrzi predlog ldp u skupstini da se ispita poslovanje delte.
Srđan Kusovac Srđan Kusovac 02:08 16.01.2008

Re: Srđane

s obzirom da se približavaju izbori na kojima bi dotični mogao opet da pobedi pa autor pokazuje svoj odnos prema tome.


Sumnjam. Bojim se da ce ovog puta doci na naplatu stari racun deala sa Seseljem Light.
Dragan Vujanović Dragan Vujanović 15:40 15.01.2008

Post, ali Samo za članove LDP..!!

Nije li ovo novo ruženje B.Tadića
ipak
već malo previše
za nekoga ko bi da bude čitan i od onih koji nisu članovi LDP-a?
doktorka doktorka 20:08 15.01.2008

svi oni jedino polazu

racune miskovicu


DaToSamJa DaToSamJa 20:25 15.01.2008

Re: svi oni jedino polazu

nekako je sve počelo da se završava na istoj temi, da li to srbiji nedostaje krivaca ili je odlučeno da se ne napadaju svi odjednom nego jedan po jedan, koncentracija snaga, tako je lakše i efikasnije, pa kad se sruše svi oni koji su zaradili milione napašće se žene koje pletu sirogojno džempere, jer zloupotrebljavaju brend na koji nemaju pravo, a šta će tek biti sa trgovcima oko zelenog venca da i ne pomišljam

možda bi srpski psi trebali prvo da onjuše pa tek onda da laju, ali u krvi nam je drugačije, naš pas prvo nađe i donese štap pa tek onda shvati da to nije taj i počne da traži
doktorka doktorka 21:03 15.01.2008

Re: svi oni jedino polazu

DaToSamJa
nekako je sve počelo da se završava na istoj temi, da li to srbiji nedostaje krivaca ili je odlučeno da se ne napadaju svi odjednom nego jedan po jedan, koncentracija snaga, tako je lakše i efikasnije, pa kad se sruše svi oni koji su zaradili milione napašće se žene koje pletu sirogojno džempere, jer zloupotrebljavaju brend na koji nemaju pravo, a šta će tek biti sa trgovcima oko zelenog venca da i ne pomišljammožda bi srpski psi trebali prvo da onjuše pa tek onda da laju, ali u krvi nam je drugačije, naš pas prvo nađe i donese štap pa tek onda shvati da to nije taj i počne da tražipogodjen?
Treger Treger 21:34 15.01.2008

Re: Post, ali Samo za članove LDP..!!

Prijatelju to nije ni upola strašno kao Tadićeva saradnja sa DSS na zustavljanju pozitivnih tokova u ovoj zemlji. Tadić recimo kao predsednik obećava vojsci pare iz NIP a, iako NIP nije predviđen za naoružanje nego investicije u proizvodnju i nova radna mesta. Glavni krivac što je naša zemlja u agoniji je upravo Tadić. On podržava vladu punu afera korupcije i organizovanog kriminala. A ti ako želiš da čuješ pohvale bez pokrića mogu ti reći da se na ovom blogu kod ovog blogera ne laže.Zovi tatu i Dobricu pa slušaj o uspesima Tadića.
DaToSamJa DaToSamJa 22:04 15.01.2008

Re: svi oni jedino polazu

pogodjen?


ni slucajno!

prije bi upotrijebio riječ smoren nečijom ulogom dežurnog krivca u srbiji, nekada je to krivcu dobro a nekada loše, i nije bitno ko je to, ni zbog čega, bitno je da je taj neko toliko u medijima i svakodnevnom životu da u jako kratkom periodu dosadi i sam sebi a epilog je ili krah ili glorifikacija

što se samog miškovića tiče, nesporna je moć, kako je došao do nje je sporno, ali se sporne stvari mogu dokazati na razne načine, u srbiji je ipak najbolji provjereni recept, ja bih ipak unio malo egzotike, čisto da se razbije monotonija koja me zamara, anketni odbor ili šta god ali da se to razriješi na relativno normalan način
DaToSamJa DaToSamJa 22:08 15.01.2008

Re: Post, ali Samo za članove LDP..!!

Treger
Glavni krivac što je naša zemlja u agoniji je upravo Tadić. On podržava vladu punu afera korupcije i organizovanog kriminala


nužno mi se nameće pitanje, je li veći krivac onaj koji krivo radi ili onaj koji podržava iz nužde, ja bih rekao podjednako ali me zanima tvoj stav
doktorka doktorka 22:19 15.01.2008

Re: svi oni jedino polazu

DaToSamJa
pogodjen?ni slucajno!prije bi upotrijebio riječ smoren nečijom ulogom dežurnog krivca u srbiji, nekada je to krivcu dobro a nekada loše, i nije bitno ko je to, ni zbog čega, bitno je da je taj neko toliko u medijima i svakodnevnom životu da u jako kratkom periodu dosadi i sam sebi a epilog je ili krah ili glorifikacijašto se samog miškovića tiče, nesporna je moć, kako je došao do nje je sporno, ali se sporne stvari mogu dokazati na razne načine, u srbiji je ipak najbolji provjereni recept, ja bih ipak unio malo egzotike, čisto da se razbije monotonija koja me zamara, anketni odbor ili šta god ali da se to razriješi na relativno normalan način

blago vama ako vam je dosadno. nego,sta predlazete ? o cemu da razgovaramo ?
Dragan Vujanović Dragan Vujanović 23:13 15.01.2008

Re: Post, ali Samo za članove LDP..!!

Prijatelju to nije ni upola strašno kao Tadićeva saradnja sa DSS na zustavljanju pozitivnih tokova u ovoj zemlji.
Ne vredi da se trudite. Iz vaših reči se tačno vidi da ste napamet učili rečenice iz ldp-ovog proglasa "Kako je Boris upropastio Srbiju" i da u tome što ste rekli nema ničeg vašeg, osmišljenog... Politički tregeri na vama još dugo će stajati. No, budite strpljivi.
Pedja Rafailovic Pedja Rafailovic 22:28 15.01.2008

Otvorih samo link na ...

...prvog sponzora. Beda i ocaj od teksta, odn. prevoda. Samo dva primera:

1. Zar je moguce da neko prevodi naziv firme, odn. kompanije (Telekom Srbija= Telekom Serbia)?

2. "National long-distance telephone network was established between Belgrade and Niš during the ceasefire in the First War between Serbia and Bulgaria".

U prvom balkanskom ratu Srbija i Bugarska su bile saveznice. Prvi balkanski rat zavrsio se 30. maja 1913, Londonskim mirovnim ugovorom, a Drugi balkanski rat poceo je samo nakon mesec dana, Bregalnickom bitkom (Srbija protiv Bugarske).

Da ne pominjem jos i da se izraz na srpskom "fiksna" (telefonija) ne moze prevesti na engleski kao "fixed", itd, itd.

O, monopolisti, bagr(a)enim monopolom "ovencani", ... :((
Dr M Dr M 00:22 16.01.2008

Sponzorisanje

Postovani Srdjane,

ne znam da li ste imali priliku da pogledate neki od ovih, ili slicnih, ugovora o sponzorstvu.

Vecina onih koje sam ja video sadrze i klauzule o prisustvu ovlascenih predstavnika sponzora, sa placenim troskovima prevoza i boravka, cesto i dnevnica, prilikom dodele priznanja koja su sponzorisana.

Ponekad se dogodi i da se ovde naplate putni troskovi za odlazak tamo, radi kontrole izvrsenja ugovora, a tamo se naplate troskovi predvidjeni ugovorom.

Tamo-ovamo.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana