Sex

U KORNETU: Drugi život Srpskog domaćina u raljama seksa

Vesna Knežević Ćosić RSS / 14.03.2012. u 14:08

34416Večeras, u 19. h počinje "tajno" književno veče u Kornetu, Drinčićeva 24, Dorćol (mora se zvoni).Tema je moja knjiga "Srpski domaćin u raljama sexa", o kojoj će govoriti Kosmogina i Boban Stojanović, a do'ću i ja:) Možda dodje i Džouzef, ako mu Kosmogina dozvoli:) A možda dodje i neko od vas, dragi moji prijatelji u blogu.

E, da, kažem "tajno k-veče" jer, brate, ja nisam nikome rekla. Zato i pišem ovaj blog. Pošto će tamo kolo da vode tri blogera s B92, a i o knjizi sam već pisala ovde. Pa da ne pričamo sami sa sobom i Pavlom Ćosićem, ocem od Korneta, izvolte:)

E, da (2.x), dočiće i moja drugarica Dragana Nikoletić, koja je malkice kriva za ovo k-veče. Elem, pravila ona prošle nedelje u Kornetu izložbu i aukciju falusa, tzv "falusijadu" (da, dobro ste pročitali) koje je napravila od materijala za reciklažu, tzv "sirotinjski falusi". Mada, bilo je svakakvih, ludih i nezaboravnih, mnogo smo se smejali dok je licitator izvikivao njihova imena i hvalio svojstva, a demonstratorke nosale okolo artefakte na pipanje i gledanje. A moram i da se pohvalim, ja sam isheklala jedan nakurnjak zelen ko jabuka, koji se odmah prodao.

Elem, turila moja drugarica umetnica Dragana Nikoletić par mojih knjiga na klavir u Kornetu, taman pored cedulje "ne stavljaj ništa na klavir", a gde bi drugde, čisto da ne ispadne da ekipa samo svira qrcu, što reče Kosmogina divna. Kosmo je inače bacila raspojasanu publiku u fras jer je uz njihanje kukova, po sistemu vrc vrc, prošetala Draganino remek delo večeri, crnog mačora od po' metra.

I tako, dok su se svi zajebavali, ja sam pila vino i pričala s Pavlom Ćosićem, pa mi on predložio da danas, 14. marta, u 19. h, napravimo k-veče knjige s klavira, "Srpski domaćin u raljama sexa".

I sad, da ne bude ono, knjige i bakrači, mi ćemo da udarimo po praporcima i pričamo o seksu, al nikako učeno i statistički, jerbo ću ja prva da kidnem onda. Nemam pojma šta će da priča Boban Stojanović, slutim šta će da priča Kosmogina, jer mi je nešto šapnula, a nadam se da će i da padne zid prema publici, pa će i drugi ljudi da se raspojasaju na zadatu temu.

I da ne bude da Kornet, ja, ko god, tu nešto prozivamo srpske domaćine, u ime rodne ravnopavnosti, Dragana i ja smo juče sašile dve super gala extra seksi domaćinske kecelje, za prave domaćice, možda ih i turimo na aukciju, al nije izvesno, jer nam se mnogo sviđaju.

Dozvoljeno je unošenje kolača, čokolada i bombona i sme da se puši, a prostor je divan i intiman.

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Komentari (92)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

reanimator reanimator 14:17 14.03.2012

...

Ovaj Džozef..je l' to crnac iz voza? Taman da ga konačno pitamo koj moj će u Inđiji?

EDIT
Sine, prvi sam i kad pročitam, razmislim o temi i osmislim konstruktivno pitanje! Suvereno vladam!
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 14:25 14.03.2012

Re: ...

reanimator
Ovaj Džozef..je l' to crnac iz voza? Taman da ga konačno pitamo koj moj će u Inđiji?

EDIT
Sine, prvi sam i kad pročitam, razmislim o temi i osmislim konstruktivno pitanje! Suvereno vladam!


slušaj, nije beg cicija, dobiješ od mene jedan primerak za dž, za prvo javljanje:)
antioksidant antioksidant 14:29 14.03.2012

Re: ...

slušaj, nije beg cicija, dobiješ od mene jedan primerak za dž, za prvo javljanje:)

ali i džozef da mu da autogram
draft.dodger draft.dodger 14:29 14.03.2012

Re: ...

antioksidant
slušaj, nije beg cicija, dobiješ od mene jedan primerak za dž, za prvo javljanje:)

ali i džozef da mu da autogram

14 puta!
expolicajac expolicajac 14:31 14.03.2012

Mož li neki citat

Mož li neki citat, čisto zbog tračarenja po unutrašnjosti
st.jepan st.jepan 14:35 14.03.2012

Re: Mož li neki citat

Mož li neki citat,

Citat citat citat...!
Citat za čitat!
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 14:42 14.03.2012

Re: Mož li neki citat

Mož li neki citat, čisto zbog tračarenja po unutrašnjosti


hmm, evo ti jedan cit o klopi:

Ljubav, kao i zdravlje, ulazi na usta. Kolika je moć hrane za razbuktavanje seksualne želje, zna svaka domaćica koja ujutro kuva kačamak. Jer, ko ga ujutro jede, uveče se pretvara u navalentnog ljubavnika.

Naravno da vredna domaćica dok meša kukuruzno brašno u šerpi, ne razmišlja o testosteronima svoga domaćina, ali kulinarsko predanje, s ognjišta na šporet preneseno, tretira kukuruz kao izvor ljubavne energije. Još ako se kačamaku doda malo kajmaka i sira, ljubavna vradžbina iz kuhinje garantuje pun pogodak.

Ništa neobično onda što se u domaćim krajevima na njivu nosila erotska kombinacija u koju su tradicionalno ulazili: komad sira, parče proje, kaiš slanine, beli luk i šljivovica.

Iako ovaj ratarski doručak uvelom gradskom muškarcu verovatno deluje više ubitačno nego senzualno, činjenica je da je veoma zdrav. A evo i zašto: kukuruzno brašno iz proje snižava holesterol, sir i kajmak daju belančevine, slanina daje masti i podiže pritisak, beli luk ga spušta, a šljivovica razlaže masti. Jednom rečju, odlično izbalansirana energetska bomba, koja i posle teškog radnog dana rezultira razornim seksualnim učinkom.

Rečju, dobro hranjen muškarac je zdrav kao pupoljak i oran za seks.
Jukie Jukie 14:44 14.03.2012

Re: Mož li neki citat

expolicajac
Mož li neki citat, čisto zbog tračarenja po unutrašnjosti

Ako odmah Kosmogini na pp pošalješ svoje slike sa undercover zadatka muškog poslužavnika sa kobasicama, prikazivaće ih na video bimu
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 14:47 14.03.2012

Re: Mož li neki citat

Citat citat citat...!


evo i tebi jedan i onda dosta vise citata bre:

- Dok sam studirala na beogradskoj akademiji slikarstvo, mnoge koleginice sa klase i ja, vodile smo naizmenično ljubav sa jednim kolegom sa vajarstva– uz smeh mi je poverila moja prijateljica, slikarka Majda.

- Bio je dobar u krevetu i išao je od jedne od druge, po preporuci. I sve je bilo super dok nije provalio da ga jedna drugoj nabacujemo, pa se užasno uvredio. Valjda je o sebi mislio da je veliki osvajač, a bio je samo savršena seks mašina. Ne znam zašto, ali to ga je dotuklo, iako ga se sve rado sećamo.

Majda vec dugo živi u Holandiji i priče o beogradskom vajaru R. jedno vreme su začinjavale naše večernje šetnje duž mnogobrojnih amsterdamskih kanala.

- “R” je bio strašan jebač, ali onako, sladak sa šlagom, mirisan, osetljiv, sve - i usta i prsti i koža i ritam i priča. I ono što se podrazumeva kod slikara - oči! – objašnjavala mi je prijateljica, uz izričitu tvrdnju:

- Zato su slikari dobri jebači, uglavnom, ako jebu, mada ima i onih koji to ne rade, uopšte. Dobri su, jer nisu slepci kao većina muškaraca, koji vide plen na daljinu ali ga ne vide posle ulova - ne u detalj. Pa tako po principu - u carstvu jednookih... “R” je bio - savršen!

Dok mi je tako pričala, mogla sam bez muke da zamislim i studio i peć na drva i živu vatru koju vajar potpaljuje crtežima.

- Dodaj tome vino i hleb i kestenje i jagnjeću kožu preko koje se baca čaršav iz predostronosti, jer ko zna kakve sve picajzle gmižu kroz krzno... – dopunila je Majda ljubavnu sliku, smejući se.

I naravno da sam bila neopevano radoznala šta se dogodilo sa tom srpskom ljubavnom mašinom i koja ga je srećnica trajno osvojila.

Majda je samo odmahnula glavom. Pogledala sam je upitno, ništa mi nije bilo jasno, mislim, čemu skepsa!? A onda mi je objasnila:

- Znaš, u isto vreme kao frajer je bio neupotrebljiv, na prvi dijalog, jasno - pa koja se navuče, zbog seksa, pa pravi na primer život, ili karijeru ili decu sa njim i očekuje nešto u tom smislu - tako joj i treba…

- Hmm! – sada sam ja odmahivala glavom: - Šteta!

- Tjah, kako se uzme. Jer, njega inače ima za šest riba odjednom. I viška da ostane, i šteta je da se ne deli kad ga toliko ima... Za godinu dana na akademiji - pročuo se. I ispade da nije ni znao, da je popularan na preporuke. A kako kod nas važi pravilo - ako ne popušiš cigaru i ne ispričaš, ko i da nisi, a akademija mala - stiže i do njega aber.

- Kakva je bila reakcija - pitam.

- Heh, reakcija je bila neočekivana. Uvek misliš svaki bi se otkinuo i desnicu svoju dao za takav glas, ali vidiš, on se osetio ko žrtva iz policijskog izveštaja o masovnom silovanju.
st.jepan st.jepan 15:02 14.03.2012

Re: Mož li neki citat

evo i tebi jedan

Hvala. Mada, taj se ne broji, taj si već kačila.
Nebojsa Krstic Nebojsa Krstic 17:20 14.03.2012

Re: Mož li neki citat

Hmm! – sada sam ja odmahivala glavom: - Šteta!

Hm, Vesna, koliko se ja razumem, a razumem se po malo, to je genijalna knjiga! Ko je izdavač? Što nisi udarila na veća zvona?
mlekac mlekac 14:44 14.03.2012

Ti po obicaju

Javljas u poslednji cas!

Ajde, pokusacemo da dodjemo (cekam da ti se obozavalac dela probudi iz popodnevne dremke).

Ako slucajno ne uspemo - zelimo vam svima lep provod.
Vlasta92 Vlasta92 15:25 14.03.2012

Re: Ti po obicaju

Bravo!Ja neću ni da pokušam, znam da ne mogu..uživajte i pomen'te nas po dobru
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 15:42 14.03.2012

ehehe

u Kornetu usred mraka
ima bude dobra žvaka

:)

jao, sad sam se uuusrala dal ce bude ljudi, mislim, stvarno, ustajte iz popodnevne dremke, odstupite od šporeta i kuvanja večere, izadjite iz papuča, ugasite TV i dodjite:)

hebote, niste Švede da moram da van najavljujem mesec dana unapred, dovoljno je par sati, šta fali:)

EDIT: "Danas se slavi vjerojatno najpoznatiji broj u povijesti čovječanstva - Pi. Uobičajeno se piše kao 3,14, ali u stvarnosti on ima beskonačan broj decimalnih mjesta. Zbog toga broj Pi nazivamo transcendentnim brojem.
Na današnji dan, 14. ožujka, slavi se Pi dan, koji je po prvi put obilježen 1988. godine u San Franciscu.

Pi dan (π dan) se u matematičkom svijetu slavi svake godine 14. ožujka. Zašto 14. ožujka? Ako taj datum pišemo u obliku mjesec/dan tada je to 3/14, a 3,14 je vrijednost broja Pi.

Osim toga i vrijeme je važno. Naime, posebno značajno vrijeme pada u 1 sat i 59 minuta (ujutro ili popodne) jer tada broj PI izgleda ovako: 3.14 1 59 što je približno broju Pi zapisanog u 5 znamenki.

Štoviše, mogli bismo ići i dalje pa reći da je dan koji najbolje objašnjava broj Pi 14. ožujka 1592. godine u 6 sati i 53 minute i 59 sekundi (3,14159265359…).

Pi ili π je matematička konstanta, danas široko primjenjivana u matematici i fizici. Definira se kao odnos opsega i promjera kruga. U praksi se bilježi malim grčkim slovom π a u hrvatskom jeziku je pravilno pisati i "pi".

Numerička vrijednost pi zaokružena na 64 decimalna mjesta je:
π ≈ 3,14159 26535 89793 23846 26433 83279 50288 41971 69399 37510 58209 74944 5923

Još jedna zanimljivost je da proslava Pi dana pada na rođendan Alberta Einsteina.

Više o broju Pi i proslavi ovog datuma možete pronaći na web stranici www.piday.org."


Jukie Jukie 16:56 14.03.2012

Re: ehehe

Vesna Knežević Ćosić
u Kornetu usred mrakaima bude dobra žvaka:)jao, sad sam se uuusrala dal ce bude ljudi, mislim, stvarno, ustajte iz popodnevne dremke, odstupite od šporeta i kuvanja večere, izadjite iz papuča, ugasite TV i dodjite:)

Children, children, come out to play,
the moon does shine as bright as day,
leave your supper and leave your sleep,
and join your playmates in the street,
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 17:00 14.03.2012

Re: ehehe

Boom da odda
Boom da odda
Boom da odda, boom
Repeat (2)

(to ja pevam ispod tuša)
Goran Vučković Goran Vučković 17:07 14.03.2012

Eh šteta što nisam u Bgd...

... nego rmbačim u ovom bezveznom Parizu - baš bih svratio.

E da - ne zaboravi da okačiš slike posetilaca
alselone alselone 20:17 14.03.2012

Re: Eh šteta što nisam u Bgd...

nego rmbačim u ovom bezveznom Parizu


Verujem da ti je lose.

Dok sam isao na dzudo svlacionicu smo delili sa mladjim kategodijama. Ti klinci su bili super, voleli su da se druze sa 'starijima' i da se prave vazni, i tako jednom neki mali debeljuca stao na sredinu svlacionice, gleda u pod i govori glasno da svi cujemo:

- Ah, koje sranje, moram u subotu u akvapark u Budimpesti, ccccccc, necu moci doci na trening.

I to je ponovio 4, 5 puta.
Goran Vučković Goran Vučković 20:33 14.03.2012

Re: Eh šteta što nisam u Bgd...


- Ah, koje sranje, moram u subotu u akvapark u Budimpesti, ccccccc, necu moci doci na trening.

I to je ponovio 4, 5 puta.



Verovao ili ne, više bih voleo da sam večeras na ovom ilegalnoposlastičarskom druženju nego što sedim ovde u sobi u bulevaru Viktor u 15. arondismanu i šljakam. Ekstra što su me nešto zaređali putevi poslednjih nekoliko meseci, a i bez toga sam accidental tourist.

Sreća pa je poslednjih par dana ovde predivno prolećno vreme, pa makar malo prošetam.
gorstak92 gorstak92 22:32 14.03.2012

Re: Eh šteta što nisam u Bgd...

Dok sam isao na dzudo svlacionicu smo delili sa mladjim kategodijama.

Akcenat je na ono da si išao na džudo
Znači, g-dine Alselone nema više zajebavanja.
Čik sad da te neko na blogu iznervira
expolicajac expolicajac 22:35 14.03.2012

Re: Eh šteta što nisam u Bgd...

Čik sad da te neko na blogu iznervira

jesam malo mator, ali pacijente alselone tipa obožavam na tatamiju
blogovatelj blogovatelj 03:26 15.03.2012

Re: Eh šteta što nisam u Bgd...

- Ah, koje sranje, moram u subotu u akvapark u Budimpesti, ccccccc, necu moci doci na trening.


Na nekoj zurci iz srednjoskolskih dana, jedna zenska, bogatunica, u pozni nocni sat ceka da je cale pokupi i odveze kuci. Isto tako glasno ponovila je par puta "da ne zna da li ce cale doci mercedesom ili stotriesdvojkom"
Moj drug P. mrtav ozbiljan i satro isto tako zanesen kao ona, ponovio je samo jednom

"Treba da mi dodje cale, ne znam dal ce kombajnom ili motokultivatorom"

Ostalo je legenda.
expolicajac expolicajac 03:35 15.03.2012

Re: Eh šteta što nisam u Bgd...

Ostalo je legenda.

Mora da je mala pala ...
alselone alselone 08:02 15.03.2012

Re: Eh šteta što nisam u Bgd...

gorstak92
g-dine Alselone


E, tako. Mission accomplished.


Akcenat je na ono da si išao na džudo
Znači, g-dine Alselone nema više zajebavanja.

Krenuo Karagaca da mi salje neke lascivne pp-ove i kulirao sam dok juce nije ovo

osvaulo u mom sanducetu. Morao sam kulturno da provucem dzudo. Mada i dalje navlacim rezu pred spavanje...
alselone alselone 08:06 15.03.2012

Re: Eh šteta što nisam u Bgd...

expolicajac

jesam malo mator, ali pacijente alselone tipa obožavam na tatamiju


He, he, Ex, nisam ti ja za borbe. Em sto znam kako se trenira u Milicionaru (cesto i na kome) a em sam ja rekreativac. Ali zato imam par drugara sa kojima bih te rado bacio na tatami kad krenes hvalospeve o Bivsem. Nisu mnogo losiji od Obadova one '76.
alselone alselone 08:10 15.03.2012

Re: Eh šteta što nisam u Bgd...

blogovatelj

"Treba da mi dodje cale, ne znam dal ce kombajnom ili motokultivatorom"




To je ona slicna fora:
- Dolazim po tebe plavim Volvom.
expolicajac expolicajac 11:05 15.03.2012

Re: Eh šteta što nisam u Bgd...

He, he, Ex, nisam ti ja za borbe. Em sto znam kako se trenira u Milicionaru (cesto i na kome) a em sam ja rekreativac. Ali zato imam par drugara sa kojima bih te rado bacio na tatami kad krenes hvalospeve o Bivsem. Nisu mnogo losiji od Obadova one '76.

Ako će da zovemo drugare imam i ja neke
A iskreno kakve veze sad ima Bivši sa ovim stvarima. On čovek igrao košarku.
Mora da si malo nervozan
alselone alselone 12:41 15.03.2012

Re: Eh šteta što nisam u Bgd...

A iskreno kakve veze sad ima Bivši sa ovim stvarima


Samo kazem da kad cujem kako mu pises hvalospeve da bih voleo da te vidim sa nekim od ovih buvaca kostolomaca.
expolicajac expolicajac 12:52 15.03.2012

Re: Eh šteta što nisam u Bgd...

Samo kazem da kad cujem kako mu pises hvalospeve da bih voleo da te vidim sa nekim od ovih buvaca kostolomaca.

Znaš malo si se zajebao. Što više volim svoje prijatelje manje im laskam
A za te tvoje kostolomce nešto me zabole
alselone alselone 12:53 15.03.2012

Re: Eh šteta što nisam u Bgd...

expolicajac

Znaš malo si se zajebao. Što više volim svoje prijatelje manje im laskam
A za te tvoje kostolomce nešto me zabole


NE znam sto pizdis ovako brzo, naravno da je sve ovo zajebancija.
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 13:02 15.03.2012

Re: Eh šteta što nisam u Bgd...

naravno da je sve ovo zajebancija


e mojne se dzapate, ugledajte se na Dzouzefa i njegove rekorde na tatamiju

:)
alselone alselone 13:04 15.03.2012

Re: Eh šteta što nisam u Bgd...

Vesna Knežević Ćosić

e mojne se dzapate, ugledajte se na Dzouzefa i njegove rekorde na tatamiju


Odlicna ideja. Evo, ja cu da budem Dzouzef a ti Ex budi Kosmo. Imas pravo da biras voz, kupe, vreme i datum.
expolicajac expolicajac 13:26 15.03.2012

Re: Eh šteta što nisam u Bgd...

NE znam sto pizdis ovako brzo, naravno da je sve ovo zajebancija.

Uopšte ne pizdim, samo odgovaram na pitanja. Uostalom Vesnin blog nije mesto da raspravljamo o politici kad je tema tako divna, nekom za sećanje nekom za ...
alselone alselone 13:44 15.03.2012

Re: Eh šteta što nisam u Bgd...

expolicajac
Uopšte ne pizdim, samo odgovaram na pitanja. Uostalom Vesnin blog nije mesto da raspravljamo o politici kad je tema tako divna, nekom za sećanje nekom za ...


Tako je, tema je bas divna, love is in the air.
Jukie Jukie 17:59 15.03.2012

Re: Eh šteta što nisam u Bgd...

alselone

Evo, ja cu da budem Dzouzef a ti Ex budi Kosmo. Imas pravo da biras voz, kupe, vreme i datum.

Dakle da očekujemo poseban blog sa opisom i slikama rimejka ranijeg bloga

(a u ćošku crveni krug sa brojem oko 30, nije preporučljivo da mlađi čitaju)
freehand freehand 17:23 14.03.2012

Aferim

Veco ....beco,
srečna promocija, dobar provod i ne sekiraj se: ko ne dodže - dodačemo ga na volšeban način!
Ostavi jedan primerak po simboličnoj a dvostrukoj ceni!
angie01 angie01 18:41 14.03.2012

Dear Veki,

sve sam mislila prepakovacu obaveze, al nema saje za par sati-bas mi zao!

al ja shvatam ovo kao vedzbu za pravu promociju, pa najavis u napred, obavestis press, nas organizujes da pravimo guzvu i ushicenje, rasporedis ko sta pravi i donosi, pa da vidis belaja-jer tvoja knjiga to zaluzuje!

svakako se lepo provedite,
hug & kiss,
angie
Milan Novković Milan Novković 19:38 14.03.2012

Nači ...

... o kojoj će govoriti Kosmogina ...

...dolazi i Gorštak, milom ili silom (makar ga na traktoru dovezli)
antioksidant antioksidant 19:49 14.03.2012

Re: Nači ...

Milan Novković
... o kojoj će govoriti Kosmogina ...

...dolazi i Gorštak, milom ili silom (makar ga na traktoru dovezli)

ali bos da bude
alselone alselone 20:12 14.03.2012

Re: Nači ...

...dolazi i Gorštak, milom ili silom (makar ga na traktoru dovezli)


suska se da dolazi zbog Dzouzefa, da pokupi fore
freehand freehand 20:21 14.03.2012

Re: Nači ...

alselone
...dolazi i Gorštak, milom ili silom (makar ga na traktoru dovezli)


suska se da dolazi zbog Dzouzefa, da pokupi fore

Aha, vozom do Vuka, pa posle kud koji...

Edti: već vidim staru priču : nit' piše, nit' se javlja...
myredneckself myredneckself 21:48 14.03.2012

Food for sex

VKĆ
Ljubav, kao i zdravlje, ulazi na usta. Kolika je moć hrane za razbuktavanje seksualne želje, zna svaka domaćica koja ujutro kuva kačamak. Jer, ko ga ujutro jede, uveče se pretvara u navalentnog ljubavnika.

Čokolada, sveže smokve, avokado, mango, banana, jagode, breskve, jaja, svež celer, bademi, jetra i verovali ili ne beli luk, (bljak) spadaju u hranu za pojačavanje libida. Dakle, i muško i žensko, da se to navali s tim voćkama i povrćkama, iz ovih stopa
I nema ...ne volim, ne ide mi sada, itd i tome sl, već da se hasa!
A ne da se prolazi, kao na pr. Žozefina s Napoleonom, ali, to sam već napisala kod mariopan

PS
Dobar provod želim i na promociji, i posle iste


freehand freehand 21:54 14.03.2012

Re: Food for sex

Pa ono - bolje Food for sex nego Sex for food...
gorstak92 gorstak92 22:24 14.03.2012

Re: Nači ...

Milan Novković
... o kojoj će govoriti Kosmogina ...

...dolazi i Gorštak, milom ili silom (makar ga na traktoru dovezli)

Gorštak što je bio bio.
I ova Vesna organizuje promociju kao da želi da joj što manje ljudi dođe. ccc
Umesto da skuplja iskustva sa bloga pa objavi naslov:
,,K-veče promocija knjige još 248 dana - FAQ"
i sve tako da odbrojava.
Ali ne, ona zakaže promociju za par časova pa ko dođe dođe.

I šta sad mi nindže da radimo pitam ja vas?

Žao mi Džouzefa from Inđija i KosmoGine.
Prenesite im moje iskreno izvinjenje što nisam došao, ali obećavam da ću doći prvom sledećom prilikom.


Što se tiče knjige ja sam svoj primerak obezbedio sa sve autogramom.

Da li ste znali, veoma interesantan podatak, da je edi-va blogerka koja je upoznala lično i personalno najveći broj blogera?
Ja sam, naivno, verovao da je to Gazda Milutin ali avaj.
mirelarado mirelarado 22:39 14.03.2012

Re: Food for sex

Dobar provod želim i na promociji, i posle iste


Такође. :)
myredneckself myredneckself 23:32 14.03.2012

Re: Food for sex

freehand
Pa ono - bolje Food for sex nego Sex for food...

Uuuu, gadna stvar
Pa bolje, bolje

A može li food or sex?

st.jepan st.jepan 23:36 14.03.2012

Re: Food for sex

A može li food OR sex?

Ne može, odveč je surovo!
Može "i food i sex"!
myredneckself myredneckself 23:43 14.03.2012

Re: Food for sex

st.jepan
A može li food OR sex?

Ne može, odveč je surovo!
Može "i food i sex"!

Stipica, The fakin&berekin
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 13:07 15.03.2012

Re: Nači ...

suska se da dolazi zbog Dzouzefa, da pokupi fore


Pregovori sa Dzouzefom su u toku da odrzi seruju seminara, vorksopava i psihodramskih radionica za dame (sta su standardi, kriterijumi itd), ali i trening za gospodu koje ne mrzi da uče od majstora.(rekla mi Kosmo)

draft.dodger draft.dodger 13:11 15.03.2012

Re: Nači ...

Vesna Knežević Ćosić
suska se da dolazi zbog Dzouzefa, da pokupi fore

Pregovori sa Dzouzefom su u toku da odrzi seruju seminara, vorksopava i psihodramskih radionica za dame (sta su standardi, kriterijumi itd), ali i trening za gospodu koje ne mrzi da uče od majstora.(rekla mi Kosmo)


alselone alselone 13:13 15.03.2012

Re: Nači ...

Vesna Knežević Ćosić
, ali i trening za gospodu koje ne mrzi da uče od majstora.(rekla mi Kosmo)



Sve je to dzabe jer prica se da - "Once you go black, you can't go back".
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 14:38 15.03.2012

Re: Nači ...

draft.dodger
Vesna Knežević Ćosić
suska se da dolazi zbog Dzouzefa, da pokupi fore

Pregovori sa Dzouzefom su u toku da odrzi seruju seminara, vorksopava i psihodramskih radionica za dame (sta su standardi, kriterijumi itdjavascript:, ali i trening za gospodu koje ne mrzi da uče od majstora.(rekla mi Kosmo)





Sreća tvoja što si slikao Kosmoginu, a ne neku drugu blogerku, pa da ti pravi frku oko fotke
Kosmogina Kosmogina 19:56 15.03.2012

Re: Nači ...

gorstak92
Milan Novković
... o kojoj će govoriti Kosmogina ...

...dolazi i Gorštak, milom ili silom (makar ga na traktoru dovezli)

Gorštak što je bio bio.
I ova Vesna organizuje promociju kao da želi da joj što manje ljudi dođe. ccc
Umesto da skuplja iskustva sa bloga pa objavi naslov:
,,K-veče promocija knjige još 248 dana - FAQ"
i sve tako da odbrojava.
Ali ne, ona zakaže promociju za par časova pa ko dođe dođe.

I šta sad mi nindže da radimo pitam ja vas?

Žao mi Džouzefa from Inđija i KosmoGine.
Prenesite im moje iskreno izvinjenje što nisam došao, ali obećavam da ću doći prvom sledećom prilikom.



Oh ne, celo veče sam nestrpljivo u vrata blejala čekajući da dođeš da bih se smejala, šmrc
freehand freehand 21:38 15.03.2012

Re: Nači ...

Oh ne, celo veče sam nestrpljivo u vrata blejala čekajući da dođeš da bih se smejala

Očekivala si da će doći nag?!
Bože...
gorstak92 gorstak92 08:37 16.03.2012

Re: Nači ...

Oh ne, celo veče sam nestrpljivo u vrata blejala čekajući da dođeš da bih se smejala, šmrc


Bila je ovde na blogu isto neka Biljana koja je volela da šmrče pa je prozvaše Šmrkljanović.
Nemoj i ti šmrcati tako ti Džouzefa.

Ima dana za blejačinu.
sonja.m sonja.m 21:47 14.03.2012

da se zna

Juuuu, sto ti je ova knjiga jebozovna!
i zao mi je sto mlekac nece moci da stigne
na tajnu promociju- da se zna, a jos vise mi je zao,
sto
sam studirala na pogresnom fakultetu
u pogresno vreme i na poigresnom univerzitetu.

Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 23:31 14.03.2012

Re: da se zna

a jos vise mi je zao,
sto
sam studirala na pogresnom fakultetu
u pogresno vreme i na poigresnom univerzitetu.


ćuti, nisi jedina:)p
fantomatsicna fantomatsicna 22:14 14.03.2012

Ako je tako

Ljubav, kao i zdravlje, ulazi na usta

A gde je recept neki?
Vece ce sigurno biti uspesno..nista Srbi ne vole vise od seksa i hrane
razmisljam razmisljam 23:05 14.03.2012

Е, па, цвц!

Хајде, молим те, други пут мисли и на нас који бисмо дошли, али нам треба пар дана да размислимо и још пар да се психички припремимо и још пар да се предомишљамо и још пар да се коначно одлучимо...

Надам се да вам је лепо тамо и да се добро забављате.

P.S. Књигу ишчитала још ономад и ми се допада.

Теби, невезано .
Черевићан Черевићан 23:06 14.03.2012

клонут

кроз сећање још он траје
(на прц мис'им) мамљив мени
па ми жао ето за вечерас
наишо би' ал' сте забачени

одновога сада


гђо Knežević Ćosić честитка на књизиВам.
myredneckself myredneckself 23:37 14.03.2012

Re: клонут

наишо би' ал' сте забачени

dašta, ko Beč i Pešta,
još kad nam ne jave na vreme
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 23:41 14.03.2012

vrnuh se ja

s tajne k-večeri, kokodakali smo o sexu nas 12, jeli mandarine i pili vino, cak i mačku s drveta u dvorištu skidali, al prvo slikali (mačku na drvetu),a meni Pavle dao "Leposavu" pa ću sad da je čitam pred spavanje.

i definitivno osnivamo Kolo slatkih sestara!

:)



arcins arcins 09:23 15.03.2012

Re: vrnuh se ja

Vesna Knežević Ćosić
s tajne k-večeri, kokodakali smo o sexu nas 12, jeli mandarine i pili vino,

:)





Sve vodi ka tome da ce neko biti razapet, ako vec nije.
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 12:37 15.03.2012

Re: vrnuh se ja

Sve vodi ka tome da ce neko biti razapet, ako vec nije.


Dzouzef?
arcins arcins 13:19 15.03.2012

Re: vrnuh se ja

Mislim da je u toj epizodi Kosmogina bila razapeta, u skladu sa osnovama hriscanstva;
1. Primiti greh na sebe,
2. Umreti u grehu,
3. Vaskrsnuti u cistoti

..................gde bi nam bio kraj sa ovakvim rezonovanjem?
Kosmogina Kosmogina 19:03 15.03.2012

Re: vrnuh se ja

Vesna Knežević Ćosić
s tajne k-večeri, kokodakali smo o sexu nas 12, jeli mandarine i pili vino, cak i mačku s drveta u dvorištu skidali, al prvo slikali (mačku na drvetu),a meni Pavle dao "Leposavu" pa ću sad da je čitam pred spavanje.

i definitivno osnivamo Kolo slatkih sestara!

:)


Meni bilo fino sinoć. Hvala na ukazanom poverenju!
Za akciju Kola slatkih sisterica treba da sprovedemo ozbiljnu propagandu blagovremeno.

Utvrdili smo juče da više nema tabu tema a i dotakosmo se mnogih, ali mi i dalje nije jasno zašto je toliko rasprostranjeno obrezivanje muške dece u USA, i da li je to humano sprovoditi?
Mlekac kaže da su se tamo majke olenjile, mrzi ih da se bakću i povlače kožicu sinovima svojom rukom kad god ih kupaju prvih nekoliko godina, pa im je lakše da ih bace pod hirurški skalpel i obrežu, da se time ne bakću. Slažem se da takva intervencija nije opravdana i pohvaljujem sve majke koje se trude oko đokica svojih sinova. Obrezan penis je lakše higijenski održavati ali razlika u osetljivosti obrezanih i neobrezanih je neuporediva, bolje ih je ostaviti zaštićene u svojoj toploj, zbrčkanoj, rastegljivoj futrolici, kao u finoj kožnoj rukavici.

Kosmogina Kosmogina 19:24 15.03.2012

Re: vrnuh se ja

arcins
Mislim da je u toj epizodi Kosmogina bila razapeta, u skladu sa osnovama hriscanstva;
1. Primiti greh na sebe,
2. Umreti u grehu,
3. Vaskrsnuti u cistoti

..................gde bi nam bio kraj sa ovakvim rezonovanjem?


Ja sam još na broju 1, nikad kraja, preuzimam i tuđe.

nego, ovo mi je dalo ideju za jedan od narednih postova, grešna mi duša...
uuuuu hvala puno
blogovatelj blogovatelj 23:00 15.03.2012

Re: vrnuh se ja

Slažem se da takva intervencija nije opravdana i pohvaljujem sve majke koje se trude oko đokica svojih sinova.


Sister, ti si tesko bolesna.
Nije poenta da trabunjas sta bilo ne bi li izazvala kosmare u citateljstvu, nego da znas da povuces kocnicu kada je potrebno.
Snaga bez kontrole, to je plemenski zov. Sa kontrolom, to se zove civilizacija.
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 17:00 16.03.2012

Re: vrnuh se ja

Sister, ti si tesko bolesna.
Nije poenta da trabunjas sta bilo ne bi li izazvala kosmare u citateljstvu, nego da znas da povuces kocnicu kada je potrebno.
Snaga bez kontrole, to je plemenski zov. Sa kontrolom, to se zove civilizacija.


blogovatelj, jel mogu nesto da te pitam, a da se ne uvredis? (Ako smeta, obrisacu ovaj post)

Elem, da li se ti tako obracas svim zenama (iskren odgovor, molim), tipa "ti si tesko bolesna", "trabunjas", "izazivaš košmare", ili samo onima koje se na neki nacin bave seksom?

Kako bi se obratio seksualnoj rednici?

Deliš li žene na "više" rangirane i "niže", pa im se u skladu s tim i obraćaš?

Ovo me iskreno zanima. Ako hoces, odgovori, ako ne, mogu da obrisem.

Uzgred, moram da dam objasnjenje.

Juce, u Kornetu, jedna gosca je u razgovoru otisla u digresiju, pominjuci obrezivanja beba u SAD, s obrazlozenjem da se to radi iz lenjosti majki, koje mrzi da se bave pranjem genitalija dece. Gosca koja je o tome govorila ostro, je ozbiljna firma, udata, s "normalnom profesijom", majka cetvoro dece.

Da li bi i njoj rekao isto sto i Kosmogini?

Jer, Kosmogina se, koliko shvatam, ok, malo nespretno, osvrnula na taj deo price.

maksa83 maksa83 22:08 16.03.2012

Re: vrnuh se ja

Utvrdili smo juče da više nema tabu tema a i dotakosmo se mnogih, ali mi i dalje nije jasno zašto je toliko rasprostranjeno obrezivanje muške dece u USA, i da li je to humano sprovoditi?


Circumcision reduces risk of herpes and HPV infection

Takođe znatno umanjuje rizik od karcinoma penisa.


Kosmogina, ju dont nou šit...
freehand freehand 22:32 16.03.2012

Re: vrnuh se ja

Takođe znatno umanjuje rizik od karcinoma penisa

Pričaš baš o karcinomu ili o karijesu?
blogovatelj blogovatelj 00:41 17.03.2012

Re: vrnuh se ja

Elem, da li se ti tako obracas svim zenama (iskren odgovor, molim), tipa "ti si tesko bolesna", "trabunjas", "izazivaš košmare", ili samo onima koje se na neki nacin bave seksom?


Vesna, ne obracam se tako svim zenama ni u ludilu. Ljude ne delim po polu, nego po razumu. Jel tebi normalno ono sto sam citirao?
Glupo mi je ovde da nabrajam blogerke kojima se divim do idolopoklonstva, ako zelis listu, posalji mi pp.
Zasto odmah imas trip da sam ja to njoj napisao jer je zensko i jer pise o seksu? Moj komentar je tu jer smatram da je ono sto je napisala ekstremno glupo i degutantno. Koliko se secam, i u tvojim komentarima kao lajtmotiv cesto provejava seks, pa se ne secam da sam tebi tako nesto ikada napisao, ne?
Na tebe se naravno ne ljutim, niti na bilo koga ko ostavlja komentare na blogu. Zasto bih se ljutio?
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 07:12 17.03.2012

Re: vrnuh se ja

Zasto odmah imas trip da sam ja to njoj napisao jer je zensko i jer pise o seksu?


okey, sori. samo branim preventivno kosmo, jer pomislih da je napadas sto je majstorica provokacije:)

i meni je tema neprilicna, ne po sebi, nego zato sto nema veze sa seksom, nego sa higijenom i zdravljem i moze da se polemise. (ok, kapiram da dugorocno ima veze sa seksom, al ovo nije zdravstveni blog)

dakle, jos jednom, izvinjenje sto sam odmah graknula, a ti budi malo nezniji u kvalifikacijama, plz:)

Kosmogina Kosmogina 13:41 17.03.2012

Re: vrnuh se ja

Vesna Knežević Ćosić
Sister, ti si tesko bolesna.
Nije poenta da trabunjas sta bilo ne bi li izazvala kosmare u citateljstvu, nego da znas da povuces kocnicu kada je potrebno.
Snaga bez kontrole, to je plemenski zov. Sa kontrolom, to se zove civilizacija.


blogovatelj, jel mogu nesto da te pitam, a da se ne uvredis? (Ako smeta, obrisacu ovaj post)

Elem, da li se ti tako obracas svim zenama (iskren odgovor, molim), tipa "ti si tesko bolesna", "trabunjas", "izazivaš košmare", ili samo onima koje se na neki nacin bave seksom?

Kako bi se obratio seksualnoj rednici?

Deliš li žene na "više" rangirane i "niže", pa im se u skladu s tim i obraćaš?

Ovo me iskreno zanima. Ako hoces, odgovori, ako ne, mogu da obrisem.

Uzgred, moram da dam objasnjenje.

Juce, u Kornetu, jedna gosca je u razgovoru otisla u digresiju, pominjuci obrezivanja beba u SAD, s obrazlozenjem da se to radi iz lenjosti majki, koje mrzi da se bave pranjem genitalija dece. Gosca koja je o tome govorila ostro, je ozbiljna firma, udata, s "normalnom profesijom", majka cetvoro dece.

Da li bi i njoj rekao isto sto i Kosmogini?

Jer, Kosmogina se, koliko shvatam, ok, malo nespretno, osvrnulajavascript:; na taj deo price.



Blogoseratelj se zalaže za civilizacijske kočnice na sebi svojstven način, pa sam umesto kočnice povukla vodu da bi lakše skliznuo tamo gde pripada.
Njegov odijum je potpuno minoran, ždere se i pati još od kad je blokiran.

blogovatelj blogovatelj 22:52 17.03.2012

Re: vrnuh se ja

ždere se i pati još od kad je blokiran.


Sister, ako se setis, zamolio sam te u svome pismu da me trajno blokiras. To radim kad god me ekstremni pacijenti banuju na blogovima (o da, u grupi si sa Dragom) a razlog je bas taj da ne mogu da napisu ovako nesto.
A ti ipak napisala... Sto govori o tebi, ne o meni...
blogovatelj blogovatelj 22:54 17.03.2012

Re: vrnuh se ja

majstorica provokacije:)


Poenta je sto kad Kurir napravi takvu vrstu provokacije, to se zove djubre. Zasto bi u njenom slucaju bilo drugacije?
mikele9 mikele9 23:56 14.03.2012

Ovo

ti želim, ako ne večeras a ono, uskoro
Prehlađen sam, jedva stojim na nogama inače bih sigurno došao. Knjiga ti je odlična, jedva sam je oteo sinu, koji je zgrabio čim sam je uneo u kuću.
Srećno i zabavno


G r o f G r o f 00:03 15.03.2012

Nisam došao ovde da komentarišem...

...već da pobegnem od blogova o tenisu.
dobrosavljevic_m dobrosavljevic_m 12:31 15.03.2012

Re: Nisam došao ovde da komentarišem...

Što bi rekla Mae West: too much of a good thing can be wonderful.
myredneckself myredneckself 17:33 15.03.2012

Re: Nisam došao ovde da komentarišem...

G r o f
...već da pobegnem od blogova o tenisu.

Slušaj Grofe, ti uopšte nisi neki loš, nadrndan tip kako izgleda

G r o f G r o f 19:45 15.03.2012

Re: Nisam došao ovde da komentarišem...

myredneckself
G r o f
...već da pobegnem od blogova o tenisu.

Slušaj Grofe, ti uopšte nisi neki loš, nadrndan tip kako izgleda



...a zašto bih bio nadrndan, moliću lepo. ( ovde definitivno nedostaju erotski smailići)
seadspahovic seadspahovic 20:29 15.03.2012

normalno je da ruzne kokice....

...lutaju po dvoristu mastajuci o pevcu.
angie01 angie01 21:46 15.03.2012

Re: normalno je da ruzne kokice....

seadspahovic
...lutaju po dvoristu mastajuci o pevcu.


a ti si se , ruzan pevac, registrovao da bi ovo rek'o!

pa ne mogu da verujem dokle ide ta patologija!
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 22:00 15.03.2012

Re: normalno je da ruzne kokice....

pevac


ko je sad pa ovaj?

Goran Vučković Goran Vučković 22:04 15.03.2012

Re: normalno je da ruzne kokice....

ko je sad pa ovaj?

Ja rekoh neki tvoj ortak, pa se pod punim imenom registrovao da vas zeza...
freehand freehand 22:06 15.03.2012

Re: normalno je da ruzne kokice....

Vesna Knežević Ćosić
pevac


ko je sad pa ovaj?


Krelac.
alselone alselone 22:13 15.03.2012

Re: normalno je da ruzne kokice....

ko je sad pa ovaj?


on i Dzouzef koristili susedne pisoare...
st.jepan st.jepan 22:17 15.03.2012

Re: normalno je da ruzne kokice....

ko je sad pa ovaj?

Krelac.

Misliš pjevac - lajavi krelac?


angie01 angie01 22:41 15.03.2012

Re: normalno je da ruzne kokice....

alselone
ko je sad pa ovaj?on i Dzouzef koristili susedne pisoare...


al vas sve fascinir'o taj Dzozef!

..a ja mislila da se palite na dide!
alselone alselone 22:54 15.03.2012

Re: normalno je da ruzne kokice....

angie01

al vas sve fascinir'o taj Dzozef!

..a ja mislila da se palite na dide!


Ma palim se ja, al' ocu i ja na undergound knjizevne veceri.

EDIT: I nije Dzozef nego Dzouzef, molicu lepo.
angie01 angie01 23:12 15.03.2012

Re: normalno je da ruzne kokice....

I nije Dzozef nego Dzouzef, molicu lepo.


se izvinuvame!
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 17:03 16.03.2012

Re: normalno je da ruzne kokice....

al vas sve fascinir'o taj Dzozef!


Dzouzef je zakon (i nocna mora)

:)

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana