Budućnost| Društvo| Kultura| Politika

Videli ste TV duel, odlučite sami- moje viđenje

Milan Karagaća RSS / 16.05.2012. u 23:10

Polako se završava kampanja za drugi krug , eto bi i TV duel predsedničkih kandidata.

Nikolić je izgubio TV duel i ne treba se iznenaditi ako sutra naprednjaci iskoriste dan pred izbornu tišinu i optuže da su im sada krivi mediji, a da svi koji kažu da je izgubio lažu.

TadNik_ocp_w380_h276.jpg

Od samog početka videlo se da to nije duel ravnopravnih jer je Tadić dominirao i bio ubedljiviji kod svake teme, a pokazao je i veći nivo kulture dijaloga.

"Boris Tadić pozvao građane da izaberu stabilnost i sigurnost, Tomislav Nikolić pozvao na promene u Srbiji. Predsednički kandidati TV debatu završili rukovanjem."

Tačno je, Srbija treba da bira one koji će obezbediti  brže promene ali na bolje i napored , a to sigurno nije nisu Nikolić i SNS sa svojim koalicionim partnerima u liku Vojine DSS, Dveri i Veljine NS , to je već davno viđeno.

Onima koji su imali bilo kakve dileme neka se mnogo ne opterećuju, dovoljno je da  su gledali ili da pročitaju završne reči kandidata:

Tomislav Nikolić: "Večeras nas je gledala cela Srbija. Građani, vi znate šta je istina, a šta laž. Večeras je Tadić obećavao sve što može da se obeća, to iz njegovih usta izlazi, a vi znate da to nije pošteno ni iskreno. Ja vam govorim od srca, Srbija mora da se promeni i vi ne možete biti taoci tajkuna koji vam ne daju da dišete. Uzmite svoj život u svoje ruke, kaznite Tadića, od vas četvoro troje živi lošije, od onda kada je izabran za predsednika Srbije".Drugim rečima, “ne verujte njemu nego meni, izaberite pa ćemo videti šta može da se uradi”. Šteta, ništa ne reče, a ume on to.
Boris Tadić:"Poštovani građani, ovo su važni dani, treba da pošaljemo poruku da želimo napred, u razvoj. 20. maj je praznik demokratije, važno je da izaberemo sigurnost, poštujući jedni druge, ja neću pozivati na agresiju, kažnjavanje, spreman sam i Nikoliću da pružim ruku i da sarađujem. Ali, pre svega, poštujem demokratsku volju iskazanu na ovim izborima. Jedini put kojim sam spreman da idem je put investicija, ulaganja, razvoja Srbije, i siguran sam da možemo postići ono što je u ovom trenutku neslućeno".Mnogo jasnije, konzistentnije, konkretnije.

Pa ko i posle ovoga glasa za Nikolića nije mu Nikolić kriv.

No, bilo kako bilo, koji god bude izabran on će biti predsednik izabran voljom naroda po važećoj proceduri i kao takav predsednik svih građana.

Zato uvaženi građani,  mislite o tome da treba mirno živeti posle izbora, nemojte se svađatai sa komšijama, biće još izbora i kampanja koje budu pa prođu, a mi i posle kampanja treba sa sugrađanima, građanima, komšijama da živimo normalno. Zato nemojte dozvoliti da narušite odnose tokom kampanje , a glasajte za koga vam je volja i čak nemojte nikome ni reći za koga ste glasali.
To da li će ili ne biti i predsednik svoje stranke baš me briga jer ako formalno i podnesu ostavke zar će im neko verovati da im nije bliža njihova stranka nego neka druga.
Inače, od predsednika , shodno ustavu, i ne zavisi toliko koliko od vlade i parlamentarne većine.

I da ponovim, ko i posle svega glasa za Tomislava Nikolića, nije mu kriv Tomislav Nikolić, sam je kriv.

PS. Izvinjavam se Freehandu, nadam se da je ovo samo dopuna njegovog posta



Komentari (110)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

dragoljub92 dragoljub92 23:12 16.05.2012

prvi

bez gledanja
zemljanin zemljanin 23:28 16.05.2012

Re: prvi

začudo ali evo svratili komšije na pivo i tako to ... i njihov stav je da će, zbog duela (?!) glasati za Tomu ... u smislu da je Tadić preterao sa glumom i foliranjem ... poenta da od dva "zla" biram "manje" ...

moram priznati da sam se iznenadio obzirom da nisu strančki opredeljeni a i mlađi su ali eto, sto ljudi sto ćudi ...
loader loader 23:56 16.05.2012

Re: prvi

Pa ko i posle ovoga glasa za Nikolića nije mu Nikolić kriv.

Za Nikolića nije kriv Nikolić. Njega su iskvarili Šešelj i S.M. Prvi ga je proglasio vojvodom i založio ga za čuvene granice, i terao ga da se smeje posle one kore od banane, a drugi ga podložio da stekne tu socijalnu empatiju i njuh za demagoške umotvorine. Ali, polako, za pet godina će novi izbori. Videćete da će Nikolić biti još promenjeniji. Jednom mora da uspe.
Vojislav Stojković Vojislav Stojković 00:03 17.05.2012

Re: prvi

loader
Jednom mora da uspe.


Ne mora... i neće.
loader loader 00:07 17.05.2012

Re: prvi

Ne mora... i neće.

Ali...
Uh, bre, Vojislave, to je baš nemilosrdno. Treba mu pružiti sportsku šansu. Makar da se nada. Posle večerašnjeg duela ionako verovatno nije ni za šta. Ne treba ga dodatno cveljati isključivostima te vrste
dragoljub92 dragoljub92 00:22 17.05.2012

Re: prvi

Vojislav Stojković
loader
Jednom mora da uspe.


Ne mora... i neće.

митеран је од рата ВВИИ учествовао на свим изборима па тек крајем осамдесетих добио,упорност.
blogovatelj blogovatelj 00:44 17.05.2012

Re: prvi

Ne mora... i neće.


Vesna Pesic ne misli tako.
Vojislav Stojković Vojislav Stojković 00:52 17.05.2012

Re: prvi

Neću ništa da kažem, ipak je reč o dami.
laziiprevare laziiprevare 07:41 17.05.2012

Re: prvi

od dva "zla" biraš "manje"



stranački neopredeljeni mlađi mačak (folirant sa belim listićem)
Milan Karagaća Milan Karagaća 08:52 17.05.2012

Re: prvi

blogovatelj
Ne mora... i neće.


Vesna Pesic ne misli tako.

Da, kaže ona 21. septembra 2008.

"Cepanjem SRS dobili smo i Šešelja i najboljeg Šešeljevog đaka, a to sigurno nije dobitak. Učenik Nikolić nije više tako divalj, on je umivena varijanta srpskog nacionalizma, zato ga njegovi zovu izdajnikom. On će zameniti onemoćalog Koštunicu, a ako zatreba, i Borisa Tadića."
Vesna Pešić sada izigrava Smilju Avramov iz vremena kada se posvađala sa Slobodanom Miloševićem.
loader loader 09:21 17.05.2012

Re: prvi

Vesna P. naprosto traži način da kaže nešto što će delovati dovoljno kritično i još pomalo nastoji da se smesti barem negde na javnoj političkoj sceni. Bez obzira na svakojake izjave po emisijama - njoj se ništa ne sme zameriti. Kad je bilo najvažnije, onih godina dok su Nikolićevi batinali studente, Vesna je časno uradila veliki posao za ovaj narod. Sada može malo i da luta. Ionako nema veliki uticaj, pa ni šteta ne može biti velika. Poštovanje za nju.
voki_bgd voki_bgd 09:49 17.05.2012

Re: prvi

Vesna je potpuno u pravu ako zuti opet zajasu opet cemo iste stvari da gledamo naredne cetri godine. Ne volim Tomu ali je Boti 12 godina stvarno mnogo.
buba_truba buba_truba 11:11 17.05.2012

Re: prvi

loader
Kad je bilo najvažnije, onih godina dok su Nikolićevi batinali studente, Vesna je časno uradila veliki posao za ovaj narod.

Ako već potežete, onda se držite istine. Dačićevi su batinali... ne samo studente (ovo studente je valjda trebalo da pojača efekat ). Verujem da Vesna Pešić baš zato i reaguje ovako. Ako je svejedno šta je radio Dačić, zašto je krunski dokaz protiv Nikolića baš taj - šta je on sve radio, pričao... Jedan od bedastijih Tadićevih argumenata je bio i taj što je ovog podržao Koštunica. Hej Koštunica, sa kojim je Tadić kohabitirao onoliko! Ništa novo u Srbiji, pamćenje k'o u kokoške.
jkt2010 jkt2010 12:42 17.05.2012

Re: prvi

Jedan od bedastijih Tadićevih argumenata je bio i taj što je ovog podržao Koštunica. Hej Koštunica,

koji je ceo DOS doveo na vlast.
Ništa novo u Srbiji, pamćenje k'o u kokoške.

laziiprevare laziiprevare 15:36 17.05.2012

Re: prvi

Ako već potežete, onda se držite istine

dragan7557 dragan7557 19:50 17.05.2012

Re: 7 "S" test

Tomislav Nikolić: "Večeras nas je gledala cela Srbija. Građani, vi znate šta je istina, a šta laž. Večeras je Tadić obećavao sve što može da se obeća, to iz njegovih usta izlazi, a vi znate da to nije pošteno ni iskreno. Ja vam govorim od srca, Srbija mora da se promeni i vi ne možete biti taoci tajkuna koji vam ne daju da dišete. Uzmite svoj život u svoje ruke, kaznite Tadića, od vas četvoro troje živi lošije, od onda kada je izabran za predsednika Srbije".Drugim rečima, “ne verujte njemu nego meni, izaberite pa ćemo videti šta može da se uradi”. Šteta, ništa ne reče, a ume on to.

Ja ovo čitam ovako:

Večeras su nas gledali besposleni građani, članovi naših partija, a pošto na TV nije bilo (pretpostavka) ništa pametnije možda i poneki drugi.

Građani vi znate da mi ne govorimo istinu i da je ovo dogovorena predstava za javnost.

Tadić vam nije ništa konkretno obećao a bome nisam ni ja.

Ja vam čitam (isto kao i Tadić) ono što su mi napisali drugi.

Ja vam čitam od srca, Srbija mora da se promeni a kako to izvesti niti znam ja niti zna Tadić, dok ostatak Srbije nema ni pojma o kojim promenama je reč.

Predajte svoj život u moje ruke, a ja neću kazniti Tadića jer on svoj život ne daje u moje ruke. Od vas četvoro svi živite gore od svakog iole normalnog građanina EU, osim Grka, Španaca, Iraca, Italijana, Bugara, Mađara, Rumuna, Portugalaca..... (uh bre! Mnogo brate).

Drugim rečima, pošto ni jedan od nas dvojice, vama ne misli dobro, nema ni smisla a ni ozbiljnog razloga da njemu verujete više nego meni.

Izaberite, a mi ćemo već videti šta ne može da se uradi, a sasvim je sigurno da ste vi gubitnici a mi i dalje ostajemo na vlasti pa bilo u poziciji ili u opoziciji.

Boris Tadić:"Poštovani građani, ovo su važni dani, treba da pošaljemo poruku da želimo napred, u razvoj. 20. maj je praznik demokratije, važno je da izaberemo sigurnost, poštujući jedni druge, ja neću pozivati na agresiju, kažnjavanje, spreman sam i Nikoliću da pružim ruku i da sarađujem. Ali, pre svega, poštujem demokratsku volju iskazanu na ovim izborima. Jedini put kojim sam spreman da idem je put investicija, ulaganja, razvoja Srbije, i siguran sam da možemo postići ono što je u ovom trenutku neslućeno".

Poštovani građani, građanke su i onako na mojoj strani, ovo su važni dani (Spasenje sutrašnje slavi vas cela EU) treba da pošaljemo poruku(kome?) da želimo napred(gde?), a kako to izgleda jasno opisa Domanović (Vođa), u razvoj, (čega)?

20. maj je praznik demokratije pa se iz tih razloga zalažemo, ja i kolega Toma, za moju ličnu autokratiju.

Važno je da izaberemo sigurnost koju pruža zaduživanje i beskonačno pozajmljivanje para, poštujući jedni druge, a mene kao predsednika najviše, kolega Tomu, mnogo manje, kao Vođu opozicije.

Kolegi Tomi, kao i kolega Milošević, pružam ruku, i srađivaću sa njim u duhu i tradiciji druga Slobe.

Pre svega poštujem vaše izglasavanje mene za predsednika, i nije vam zameriti jer očigledno niste imali izbora.

Jedini put kojim sam spreman da idem vodi na Vlast, a investicije, ulaganje i razvoj Srbije, zavisi ionako od drugih, jer za to mene niko ništa i ne pita.

Mnogo jasnije, konzistentnije, konkretnije.


Uzimajući u obzir da od 7 "S" (sedam faktora):

- Strategy
- Structure
- System
- Style
- Staff
- Skills
- Superordinate goals

koje treba da sadrži bilo koje pojavljivanje u javnosti kandidata za najvišu državnu funkciju a da nijedan od faktora nije ni načet, ova farsična TV komunikacija dva kandidata je potpuno promašena.

Znači niti je jasnija, niti konzistentnija a ponajmanje konkretna.

Prevedeno na običan jezik, nijedn od kandidata nije pokazao da ima pojma o od sedam navedenih potrebnih faktora, niti pak da o spomenutim faktorima bilo šta zna. Sad ako je to jasnije, konzistentnije ili konkretnije onda ništa.

cerski

loader loader 03:03 18.05.2012

Re: prvi

voki_bgd
Vesna je potpuno u pravu ako zuti opet zajasu opet cemo iste stvari da gledamo naredne cetri godine. Ne volim Tomu ali je Boti 12 godina stvarno mnogo.

Merite vreme, ili politički kvalitet? Ako je ta dvanaestica argument da krenemo opet malkice unazad, a ionako smo debelo civilizacijski okasnili, onda vaš komentar mogu da tumačim svakojako, samo ne kao promišljen.
loader loader 03:08 18.05.2012

Re: prvi

buba_truba
loader
Kad je bilo najvažnije, onih godina dok su Nikolićevi batinali studente, Vesna je časno uradila veliki posao za ovaj narod.

Ako već potežete, onda se držite istine. Dačićevi su batinali... ne samo studente (ovo studente je valjda trebalo da pojača efekat ). Verujem da Vesna Pešić baš zato i reaguje ovako. Ako je svejedno šta je radio Dačić, zašto je krunski dokaz protiv Nikolića baš taj - šta je on sve radio, pričao... Jedan od bedastijih Tadićevih argumenata je bio i taj što je ovog podržao Koštunica. Hej Koštunica, sa kojim je Tadić kohabitirao onoliko! Ništa novo u Srbiji, pamćenje k'o u kokoške.

Vi se igrate "igre (ne)simpatije", ili pokušavate da smisliite izvodljiv politički model koji će Srbiji makar malo pomoći (umesto da odmogne)?
Srećom, taj nesimpatija-sport je (pokazuju izbori) u manjini.

AlexDunja AlexDunja 23:28 16.05.2012

nemaš brineš

PS. Izvinjavam se Freehandu, nadam se da je ovo samo dopuna njegovog posta


i obrazloženje.:)
tu ste.
loader loader 23:48 16.05.2012

Re: nemaš brineš

U poluvremenu duela,
kandidati razmatrali mogućnost da se održi i treći krug
dragoljub92 dragoljub92 23:49 16.05.2012

Re: nemaš brineš

loader
U poluvremenu duela,
kandidati razmatrali mogućnost da se održi i treći krug

и тако до деветог,а
loader loader 23:57 16.05.2012

Re: nemaš brineš

и тако до деветог,а

Ne mora da znači. Čemu toliki defetizam? Šta ako neko pobedi u sedmom, ili osmom?
krkar krkar 23:28 16.05.2012

Stigo raspis za koga da se glasa

Pa oficiri demokratski odlučili

Možda je, Milane, Tadić bio ubedljiviji američkoj ambasadorki.

Babe iz Krepoljina i domaćini iz Preljine sigurno su više i bolje razumeli Tomu.
Milan Karagaća Milan Karagaća 23:38 16.05.2012

Re: Stigo raspis za koga da se glasa

ja rekoh svoj dojam.
A nisam siguran da su ga i domaćini iz Preljine razumeli šta nudi i kako misli osim što kaže da ovi tzreba da odu a on dođe. Pri tome, ne treba zaboraviti da su parlamentarni izbori završeni i već se zna ko će da sastavlja vladu.A ako je kritikovao Tadića da se prteviše mešao u rad vlade i da on to neće raditi šta će onda da uradi još u uslovima eventualne kohabitacije.Pa još kad kaže da podnosi ostavku na mesto predsednika stranke i da će biti predsednik svih građana a stranka ga neće interesovati pa ko to da mu veruje, valjda je u stranki zbog uverenja. Uostalom, meni ne smeta to što je predsednik stranke npr. predsednik vlade, ili predsednik kao npr. u slučaju Francuske i Nemačke. Kod nas se prosipa mnogo demagogije. Da li neko veruje da Milošević kada je zamrzao status u stranci nije i dalje njome rukovodio po svim kadrobvskim i ključnim političkim pitanjima.
sevarlica sevarlica 08:48 17.05.2012

Re: Stigo raspis za koga da se glasa

A ako je kritikovao Tadića da se prteviše mešao u rad vlade i da on to neće raditi šta će onda da uradi još u uslovima eventualne kohabitacije.


Milane, on ne da neće to da radi već NE SME to da radi, jer je mešanje u rad vlade od strane predsednika KRŠENJE USTAVA, i za njega ne treba da sledi kritika već SUDSKI POSTUPAK.


Pa još kad kaže da podnosi ostavku na mesto predsednika stranke i da će biti predsednik svih građana a stranka ga neće interesovati pa ko to da mu veruje, valjda je u stranki zbog uverenja


Vidiš Milane, ja se sa ovim slažem. Ne samo u vezi predsednika već u vezi svih javnih funkcija od opština, preko grada pa do republike. Evo kod mene na lokalu će predsednik OO SNS-a morati da podnese ostavku jer će najverovatnije biti predsednik opštine, i to od njega traže njegovi članovi stranke.

Da li neko veruje da Milošević kada je zamrzao status u stranci nije i dalje njome rukovodio po svim kadrobvskim i ključnim političkim pitanjima.

Dakle Tadić = Milošević, lepo je rekla Vesna Pešić. Nešto se i ne sećam Tadića 96-97 kad su tu istu Vesnu, a i Zorana Đinđića tukli panduri, a usta su mu puna borbe protiv "bivšeg režima".
Milan Karagaća Milan Karagaća 09:02 17.05.2012

Re: Stigo raspis za koga da se glasa

Dakle Tadić = Milošević, lepo je rekla Vesna Pešić. Nešto se i ne sećam Tadića 96-97 kad su tu istu Vesnu, a i Zorana Đinđića tukli panduri, a usta su mu puna borbe protiv "bivšeg režima".

Nemam nikakve dileme da će bilo koji predsednik stranke ako formalno zamrzne funkciju da prepusti stranku drugome, pa u tom smislu nije samo Tadić=Milošević, već i Nikolić=Milošević i svaki drugi.
Pa da li je Koštunica podnosio ostavku na mesto šefa stranke kada je bio predsednik SRJ i predsednik vlade Srbije. Nešto se ne sećam da su ovi koji sada galame na Tadića onda dizali galamu na Koštunicu.
Zar misliš da će Oland podneti ostavku na mesto predsednika stranke,je li Putin podneo ostavku na mesto predsednika stranke Jedinstvene Rusije,
Dakle to formalno razdvajanje je čista demagogija.
A što se tiče Vesne Pešić već sam gore napisao da ona sada izigrava Smilju Avramov iz vremena kada se kao posvađala sa Miloševićem.
sevarlica sevarlica 11:18 17.05.2012

Re: Stigo raspis za koga da se glasa

Nemam nikakve dileme da će bilo koji predsednik stranke ako formalno zamrzne funkciju da prepusti stranku drugome, pa u tom smislu nije samo Tadić=Milošević, već i Nikolić=Milošević i svaki drugi.


Nikolić je ponudio punu ostavku(znam i koga želi da predloži za naslednika a nije Vučić)
Tadić NE ŽELI da da ostavku NIKADA.

Pa da li je Koštunica podnosio ostavku na mesto šefa stranke kada je bio predsednik SRJ i predsednik vlade Srbije. Nešto se ne sećam da su ovi koji sada galame na Tadića onda dizali galamu na Koštunicu.


Mislim da tada to nije bila zakonska obaveza, sada JESTE. Dakle, predsednik KRŠI ZAKON. Kraj priče.


Zar misliš da će Oland podneti ostavku na mesto predsednika stranke,je li Putin podneo ostavku na mesto predsednika stranke Jedinstvene Rusije,


Kod njih je to PO ZAKONU.
A što se tiče Vesne Pešić već sam gore napisao da ona sada izigrava Smilju Avramov iz vremena kada se kao posvađala sa Miloševićem.


Da li je Vesna izgovorila bilo šta neistinito. Nije!!!
Može da izigrava ružičastog slona koji unjkavim glasom recituje Enidu na portugalskom, ali govori istinu.
sentinel26 sentinel26 11:54 17.05.2012

Re: Stigo raspis za koga da se glasa

Milan Karagaća
A što se tiče Vesne Pešić već sam gore napisao da ona sada izigrava Smilju Avramov iz vremena kada se kao posvađala sa Miloševićem.

Prijatelju, ove riječi ti nijesu trebale.
Grehota je porediti Vesnu Pešić sa Smiljom Avramov a Čeda LeDePuović još nije ni blizu da bude novi Milošević, jer mu Đilas to neće prepustiti.

Svaki onaj koji je čekao ovaj navodnu duel i da se na osnovu njega odluči za koga će da glasa je neozbiljan.
Ništa novo nijesu rekli ni jedan ni drugi što već nijesu kazali. U čemu je onda nečija pobjeda?
Dupla demagogija = duplo golo.

Od 1992.godine do danas nijesmo imali prljaviju kampanju niti vještije (legalizovane) kupovine glasova.
Nijesu birana sredstva da se ocrni protivnik, a među zamerkama je i ta da se neko promijenio (nebitno što je promjena na bolje).

Rezultati Borisa Tadića su katastrofalni:

- Istorijski rekord Srbije po nezapošljenosti,

- istotrijski rekord Srbije u zaduženju po glavi stanovnika,

- obećao 200.000 novih radnih mjesta a izgubio 400.000,

- na Koridoru 10 su se bukvalno uneredili, za to vrijeme Bugarska i Rumunija završiše Koridor 4 i već su odvukli 25% prevoznika tamo a uskoro će još toliko,

- obećali su smanjenje administracije a oni su je povećali,

- korupcija razvijena do enormnih razmera, DRI je u svakom ministarstvu pronašla nezakonito gazdovanje narodnim parama i davanje poslova bez tendera povezanim firmama,

- umjesto da smanje oni na grbaču poreskih obveznika tovare teške gubitaše,

- o zapošljavanju u javnim preduzećima je pisala i štampa pod njihovom kontrolom,

- o navodno reformisanom sudstvu, đe sada poreski obveznici plaćaju i "izabrane" (članove stranaka DS i SPS) i neizabrane sudije (učlanili se sada u SNS), pa se cijela Evropa zgražava,

- navodni (bivši) premijer i ministar finansija Mirko Cvetković prije neki dan nije smio da ode u Brisel na sastanak ministara ekonomije i finansija EU i država kandidata, navodno mu pokvaren avion, čovjek bio neobaviješten o kvarnom avionu inače bi otišao Čedinim džipom,

- "departizaciju" (potpisala i DS) vodi čovjek koji je kompletno članstvo zločinačkog G-17% udruženja zaposlio u državnim organima i ustanovama, bankama i javnim preduzećima,

- .... dopiši sam, ..., imaš materijala na raspolaganju.

Vrhunac beščašća, paralelno sa tim duelom, jeste emitovanje snimkla duela između Vojislava Šešelja i pok. Zorana Đinđića iz 1998.godine (poslije referenduma "ne damo da tuđa noga gazi na Kosovu" ), sa ciljem da se pravi paralela. Nije potreban pasulj da pogađamo o kojoj vrsti paralele je riječ.

Poređenje Tomislava Nikolića sa Vojislavom Šešeljom (koji jeste bio njegov pomoćnik) je ipak neuspješno jer danas kod Nikolića nema više od 25,05% šešeljizma što nije dovoljno za identifikaciju.

Poređenje Borisa Tadića sa pok. Zoranom Đinđićem (koji nije bio njegov pomoćnik) je uvreda za Đinđića ali i za građane Srbije. Boris Tadić nema ni 0,5% od Đinđića a njegova DS nema ni 1% od one Đinđićeve.

Tzv. "Sanitarni otklon" od Đinđićevih ljudi u DS je sproveo lično Boris Tadić a to su od njega "tražili" Vojislav Koštunica, Vuk Drašković, Mlađan Dinkić i još neki.

Boris Tadić i njegovi saradnici su odgovorni što nije otkrivena politička pozadina ubistva premijera.

Boris Tadić, Dragan Šutanovac i ostali njegovi saradnici su odgovorni što ubice vojnika u Topčideru nijesu privedene pravdi.

Mogao bih ovđe da citiram i sadržinu pisma Serža Bramerca u vezi skrivanja Ratka Mladića, ali to ostavljam za drugu priliku.

Po selima u Srbiji izbori bili "regularsni" a u Beogradu i NIšu nijesu pa sada poništavaju da bi po svaku cijenu LeDePu-Čediste uveli u skupštinu usprkos što su građani Beograda rekli NE.

Učešće ambasadora SAD i EU, Meri Vorlik i Vensana Dežera u kampanji za Borisa Tadića jeste prvorazredni diplomatski skandal.

I na kraju da kažem da građani Srbije koji su G-17% i Dinkića vratili u parlament ne zaslužuju bolju vlast od ove koju imaju.
Nemaju više prava da pominju onih 1.000 evra.
Neka im je sa srećom.


dragan7557 dragan7557 12:21 17.05.2012

Re: Stigo raspis za koga da se glasa

Milan Karagaća: ili predsednik kao npr. u slučaju Francuske i Nemačke

Neće biti da je predsednik Nemačke istovremeno i predsednik stranke.

cerski
freehand freehand 12:39 17.05.2012

Re: Stigo raspis za koga da se glasa

Poređenje Tomislava Nikolića sa Vojislavom Šešeljom (koji jeste bio njegov pomoćnik) je ipak neuspješno jer danas kod Nikolića nema više od 25,05% šešeljizma što nije dovoljno za identifikaciju.

Konačno da neko egzaktno, na naučnoj osnovi postavi stvari!

Šijenti Šiješelje!
dragan7557 dragan7557 12:52 17.05.2012

Re: Transrapid Serbia

Sentinel26 - navodni (bivši) premijer i ministar finansija Mirko Cvetković prije neki dan nije smio da ode u Brisel na sastanak ministara ekonomije i finansija EU i država kandidata, navodno mu pokvaren avion, čovjek bio neobaviješten o kvarnom avionu inače bi otišao Čedinim džipom,

Pa mogo je vozom "Transrapid Serbia" do Brisela.

Maglev vozovi su udobniji od aviona, a na trasi od Beograda do Brisela Naši sa Veljom na čelu su odavno sagradili Transrapid do Subotice, i diljem Srbije! Eto i Mrka je završio održavanje, Veljinih lokomotiva, pa Transrapid prede ko mačka od Beograda do Subotice.

Alo bre, ispade da su Naši krivi što su Mađari ne rade svoj poso!?

cerski
sentinel26 sentinel26 13:43 17.05.2012

Re: Transrapid Serbia

dragan7557
Sentinel26 - navodni (bivši) premijer i ministar finansija Mirko Cvetković prije neki dan nije smio da ode u Brisel na sastanak ministara ekonomije i finansija EU i država kandidata, navodno mu pokvaren avion, čovjek bio neobaviješten o kvarnom avionu inače bi otišao Čedinim džipom,

Pa mogo je vozom "Transrapid Serbia" do Brisela.
cerski

Mogao ali nije smeo, jer bi dobio neka veoma nezgodna pitanja, a ni njih ni odgovore ne bi mogao da sakrije, pa bi mogao da ugrozi šanse onoga što je bio pravi premijer.
Đe bi poslije smio Tadiću i Dinkiću na oči da izađe.

Veljin voz nije brži od Čedinog džipa.

To je provjereno. Nemoj da ssumnjaš.
Ako baš ne vjeruješ meni pitaj Dragana Đilasa Drvosjeka Beogradskog.

silver bullet silver bullet 14:29 17.05.2012

Re: Stigo raspis za koga da se glasa

Da li je Vesna izgovorila bilo šta neistinito. Nije!!!
Može da izigrava ružičastog slona koji unjkavim glasom recituje Enidu na portugalskom, ali govori istinu.


Eh, nesretna Vesna, sta je docekala...
Da postane najcitiraniji autor "pravovernih Srba i patriota", da je ti isti tapsu po ramenu i govore da joj je svaka zlatna, ti isti koji su je do juce nazivali, pardon my French, "izlapela baba koja se ogrebala za mesto ambasadora".
freehand freehand 14:35 17.05.2012

Re: Transrapid Serbia

Veljin voz nije brži od Čedinog džipa.

Ali ni Čedov đip ne može ni prismrđet Milovom gliseru!
sevarlica sevarlica 14:50 17.05.2012

Re: Stigo raspis za koga da se glasa

silver bullet
Da li je Vesna izgovorila bilo šta neistinito. Nije!!!
Može da izigrava ružičastog slona koji unjkavim glasom recituje Enidu na portugalskom, ali govori istinu.


Eh, nesretna Vesna, sta je docekala...
Da postane najcitiraniji autor "pravovernih Srba i patriota", da je ti isti tapsu po ramenu i govore da joj je svaka zlatna, ti isti koji su je do juce nazivali, pardon my French, "izlapela baba koja se ogrebala za mesto ambasadora".


Ne znam na kojoj strani ste Vi bili do 5.og oktobra ali znam gde sam ja bio. Na istoj. Na strani onih koji se zalažu za bolju Srbiju. Na strani(u ono vreme): Zorana Đinđića, Vesne Pešić, Vuka draškovića i Vojislava Koštunice. Na suprotnoj strani od Miloševića.Danas na suprotnoj od Tadića.

Inače, nisam rekao da je sva zlatna već da je rekla istinu. U razloge zbog kojih je rekla ne ulazim, možda se nije ugradila pa je sad razvezla jezik, ali je rekla ISTINU.

P.S. Bolje patriota nego "socijalni EU parazit", tako da mogu samo da vam kažem HVALA!
freehand freehand 14:55 17.05.2012

Re: Stigo raspis za koga da se glasa

P.S. Bolje patriota nego "socijalni EU parazit", tako da mogu samo da vam kažem HVALA!

E, a gde tu Vesna Pešić spada?
Milan Karagaća Milan Karagaća 15:24 17.05.2012

Re: Stigo raspis za koga da se glasa

dragan7557
Milan Karagaća: ili predsednik kao npr. u slučaju Francuske i Nemačke

Neće biti da je predsednik Nemačke istovremeno i predsednik stranke.

cerski

nisam ni rekao u Nemačkoj već u Francuskoj a u Nemačkoj je kancelar ujedno i predsednik stranke, Joška Fišer bio dugo MIP i šef svoje stranke, to je bio i Genšer,a i ovaj sada.
silver bullet silver bullet 15:40 17.05.2012

Re: Stigo raspis za koga da se glasa

Bolje patriota nego "socijalni EU parazit",


A Vesna je bila prvo ovo drugo a sad je prvo?
Ova recenica upravo pokazuje vase mentalno stanje.
Ili-ili, nema nista izmedju.
laziiprevare laziiprevare 16:03 17.05.2012

Re: Stigo raspis za koga da se glasa

A što se tiče Vesne Pešić već sam gore napisao da ona sada izigrava Smilju Avramov iz vremena kada se kao posvađala sa Miloševićem.

Milan Karagaća Milan Karagaća 16:18 17.05.2012

Re: Stigo raspis za koga da se glasa

Rezultati Borisa Tadića su katastrofalni

Da li misliš da bi bili bolji da je na prošlim izborima pobedio Nikolić kao predsednik i da su vladu formirale SRS i DSS. U ovom slučaju jedino što se moglo desiti je da se SRS ne pocepa.
Malo je čudno da Nikolić ništa sinoć ne reče o onome što su danas ubacili u poštanske sandučićeRadi se o flajeru na kome ko fol građani pitaju Tadića da odgovori na 10 pitanja . Između ostalog otkud mu 19 stanova od kojih je jedan u Hajd parku u Londonu, kako je on vlasnik rudnika Zaječara, da li je suvlasnik kompanije da Dušanom Petrovićem , itd.
Ne liči li ti malo ovo na istu onu kuhinju koja je napravila vilu Vuku Draškoviću na jezeru u Švajcarskoj.
Valjda se tako krupne kriminalne radnje iznose kao kapitalni dokaz protiv rivala u TV duelu koji gledaju milioni ljudi, a ne ovako mufljuski gura po poštanskim sandučićima s potpisom "građani Srbije".
Sino' ne spomenu Toma izbornu krađu, a bila je prava prilika da se iznese ako je siguran.
Izgleda da su oni koji su Tomu pripremali i sugerisali to vrlo loše uradili, a i ovo sa ovim propagandnim lecima po sandučićima mislim da će im biti kontraproduktivno.
koksy koksy 16:30 17.05.2012

Re: Transrapid Serbia

freehand
Veljin voz nije brži od Čedinog džipa.

Ali ni Čedov đip ne može ni prismrđet Milovom gliseru!



ima sjenti nove favorite. obrati pažnju kako prilagođava rečnike ovde i tamo
sentinel26 sentinel26 16:44 17.05.2012

Re: Stigo raspis za koga da se glasa

Milan Karagaća
Rezultati Borisa Tadića su katastrofalni

Da li misliš da bi bili bolji da je na prošlim izborima pobedio Nikolić kao predsednik i da su vladu formirale SRS i DSS. U ovom slučaju jedino što se moglo desiti je da se SRS ne pocepa.
Malo je čudno da Nikolić ništa sinoć ne reče o onome što su danas ubacili u poštanske sandučićeRadi se o flajeru na kome ko fol građani pitaju Tadića da odgovori na 10 pitanja . Između ostalog otkud mu 19 stanova od kojih je jedan u Hajd parku u Londonu, kako je on vlasnik rudnika Zaječara, da li je suvlasnik kompanije da Dušanom Petrovićem , itd.

Prijatelju, pa neka odgovori Tadić na ta pitanja, a što se tiče flajera nije ni DS bolja i ona je ubacivala jedan sraman flajer u sandučiće pred prvi krug, sa fotomontažama, falsifikatima i lažima, ne bih da ga sada ovde postavljam.

Nego prijatelju, ja imam jedno malo teže pitanje za Borisa Tadića.

Zašto se u Srbiji ćuti o aferi i istrazi koja se u Austriji vodi zbog trgovine i preprodaje Mobtela norveškom Telenoru ?

Da li je Stoltenberg dolazio da podrži Tadića zbog ličnih simpatija, ili zbog rata koji Nikolić sprema ili zbog nečega drugog ?

Đe je i kako završilo 1,513 milijardi eura od prodaje Mobtela?

Da nije baš u to vrijeme Boris Tadić bio ministar za telekomunikacije u tzv. "Srpskoj vladi br.2" (aka Savezna vlada) i da li je bio član Upravnog odbora u JP PTT koja je bila (su)vlasnik Mobtela?

Evo i jednog malo svježijeg pitanja:

Ko to ne dozvoljava (zabranjuje) prevoznicima iz Srbije da prevoze robu na Kosovo preko prelaza Jarinje i Brnjak (Zubin Potok), pa neki prevoznik iz Novog Pazara mora da vozi za Kraljevo, Kruševac pa okolo ka Merdarima ?

Da li to rade državni organi države Srbije ili paravojne terorističke organizacije ?

Na šta to liči ?

P.S.
Predsednik Francuske Oland nije ni prije izbora bio predsednik socijalista nego gospođa Martina Obri.


G r o f G r o f 17:11 17.05.2012

Re: Stigo raspis za koga da se glasa

Da li misliš da bi bili bolji da je na prošlim izborima pobedio Nikolić kao predsednik i da su vladu formirale SRS i DSS.


Ne znam da li bi bilo bolje (gore teško da je moguće uraditi) ali do sada bi imali profiltriran i opamećen DS, a samim tim i dobru opciju na izborima.
freehand freehand 17:32 17.05.2012

Re: Stigo raspis za koga da se glasa

Nego prijatelju, ja imam jedno malo teže pitanje za Borisa Tadića.

Zašto se u Srbiji ćuti o aferi i istrazi koja se u Austriji vodi zbog trgovine i preprodaje Mobtela norveškom Telenoru ?

Da li je Stoltenberg dolazio da podrži Tadića zbog ličnih simpatija, ili zbog rata koji Nikolić sprema ili zbog nečega drugog ?

Đe je i kako završilo 1,513 milijardi eura od prodaje Mobtela?

Da nije baš u to vrijeme Boris Tadić bio ministar za telekomunikacije u tzv. "Srpskoj vladi br.2" (aka Savezna vlada) i da li je bio član Upravnog odbora u JP PTT koja je bila (su)vlasnik Mobtela?

Znači ovo je bilo jedno pitanje.
Šijenti, čoče, ako ne znaš da brojiš - što se pačaš u aritmetiku i algebru?
Mada, kad čovek pogleda - bolje ti ide račun od društvenih nauka.
A sad znam i kako si brojao žrtve i zločince.

ivana23 ivana23 18:44 17.05.2012

Re: Stigo raspis za koga da se glasa

Đe je i kako završilo 1,513 milijardi eura od prodaje Mobtela?

Da nije baš u to vrijeme Boris Tadić bio ministar za telekomunikacije u tzv. "Srpskoj vladi br.2" (aka Savezna vlada) i da li je bio član Upravnog odbora u JP PTT koja je bila (su)vlasnik Mobtela?


Sentinel, nesto ste pobrkali...

Mobtel je prodat 2006. godine. Tadic je od 2004. g. predsednik Srbije:

Био је министар телекомуникација у влади Савезне Републике Југославије у периоду новембар 2000 - март 2003. Био је председник Управног одбора Јавног предузећа ПТТ саобраћаја „Србија“
freehand freehand 18:51 17.05.2012

Re: Stigo raspis za koga da se glasa

ivana23
Đe je i kako završilo 1,513 milijardi eura od prodaje Mobtela?

Da nije baš u to vrijeme Boris Tadić bio ministar za telekomunikacije u tzv. "Srpskoj vladi br.2" (aka Savezna vlada) i da li je bio član Upravnog odbora u JP PTT koja je bila (su)vlasnik Mobtela?


Sentinel, nesto ste pobrkali...

Mobtel je prodat 2006. godine. Tadic je od 2004. g. predsednik Srbije:

Био је министар телекомуникација у влади Савезне Републике Југославије у периоду новембар 2000 - март 2003. Био је председник Управног одбора Јавног предузећа ПТТ саобраћаја „Србија“

Ma ne smaraj sa tim činjenicama, bre.
Kad su vojvoda Šijenti, njegov drug Čeko Dačević i ljubljeni vođa Voja Šešelj o tome računa vodili?
ivana23 ivana23 19:11 17.05.2012

Re: Stigo raspis za koga da se glasa

freehand
Ma ne smaraj sa tim činjenicama, bre.
Kad su vojvoda Šijenti, njegov drug Čeko Dačević i ljubljeni vođa Voja Šešelj o tome računa vodili?


Ne ravnam se ja prema sagovornicima, vec prema cinjenicama.
Milan Karagaća Milan Karagaća 19:15 17.05.2012

Re: Stigo raspis za koga da se glasa

pa neka odgovori Tadić na ta pitanja

pa pitaj njega, što si navalio na mene.
sentinel26 sentinel26 19:55 17.05.2012

Re: Stigo raspis za koga da se glasa

ivana23
Đe je i kako završilo 1,513 milijardi eura od prodaje Mobtela?
Da nije baš u to vrijeme Boris Tadić bio ministar za telekomunikacije u tzv. "Srpskoj vladi br.2" (aka Savezna vlada) i da li je bio član Upravnog odbora u JP PTT koja je bila (su)vlasnik Mobtela?

Sentinel, nesto ste pobrkali...
Mobtel je prodat 2006. godine. Tadic je od 2004. g. predsednik Srbije:
Био је министар телекомуникација у влади Савезне Републике Југославије у периоду новембар 2000 - март 2003. Био је председник Управног одбора Јавног предузећа ПТТ саобраћаја „Србија“

Mobtel
Prije nego je prodat Norvežanima bio je i u nečijem privatnom vlasništvu, pa prodavan Austrijancima,
pa otet od vlasnika bez normalnog sudskog procesa,
a ako nije bio vlasnik šta je državu bilo briga što je taj privatnik prodavao Austrijancima nešto što nije njegovo,
nego je ipak pristala na nagodbu sa Austrijancima, a prije tajne nagodbe sa Austrijancima bio pokušaj nagodbe sa bivšim vlasnikom, cedulje sa porukama čekao u Dobroti kraj Kotora, a sve se to dešavalo malo prije 2006.

Austrijsko tužilaštvo nije dokono da nema šta da radi, izaći će sve na viđelo.
Austrijski sudovi nijesu pod patronatom Snežane Malović.
Ne vjerujem ni da je Stoltenberg (Norveška članica NATO ali nije u EU) dokon pa došao samo da vidi Tadića.

Vi kao specijalista za pretrage po internetu pogledajte malo šta o tome danima piše austrijska štampa.
Ako ne znate njemački, evo imate domaćina bloga koji odlično govori i prevodi pa neka vam pomogne.

U momentu kada su nestale 1,513 milijardi eura Tadić nije više bio u Upravnom odboru JP PTT, ali jeste na mnogo važnijoj funkciji, a taj proces pljačke nije započeo nego je završen 2006.godine.

Tadić je bio taj "savezni" ministar i kad je vlada Živkovića otkupljivala deo srpskog Telekoma od Italijana, pa valjda "zna" ko je dao nalog Dinkiću da od Italijana traži da se obustavi krivični postupak u Italiji za mito od 29 miliona DEM koji je Srbija (vlast S.Miloševića) dala Italijanima preko posrednika, tadašnjeg ministra inostranih poslova Lamberta Dinija.

Uzgred kad ste na vezi imate li kakvih novosti o ovim blokadama puta (prelaza Jarinje i Brnjak) ko je i zašto naredio, Tadić sa tim vjerovatno nema nikakve veze?

Milan Karagaća Milan Karagaća 20:20 17.05.2012

Re: Stigo raspis za koga da se glasa

ali do sada bi imali profiltriran i opamećen DS, a samim tim i dobru opciju na izborima.

Sa ovim se slažem i verovatno bi imali izbore još mnogo pre.
jkt2010 jkt2010 02:41 18.05.2012

Re: Stigo raspis za koga da se glasa

Šijenti, čoče, ako ne znaš da brojiš - što se pačaš u aritmetiku i algebru?

Postoje tri vrste ljudi: koji znaju da broje i koji ne znaju.
sevarlica sevarlica 08:02 18.05.2012

Re: Stigo raspis za koga da se glasa

freehand
P.S. Bolje patriota nego "socijalni EU parazit", tako da mogu samo da vam kažem HVALA!

E, a gde tu Vesna Pešić spada?


Zašto mora da spada bilo gde, ali recimo da spada u korpus onih koji su se izborili za demokratiju, dok je Tadiću demokratija upala u krilo, a on očigledno nije znao šta da radi sa istom.
koksy koksy 08:31 18.05.2012

Re: Stigo raspis za koga da se glasa

sentinel26
ivana23
Đe je i kako završilo 1,513 milijardi eura od prodaje Mobtela?
Da nije baš u to vrijeme Boris Tadić bio ministar za telekomunikacije u tzv. "Srpskoj vladi br.2" (aka Savezna vlada) i da li je bio član Upravnog odbora u JP PTT koja je bila (su)vlasnik Mobtela?

Sentinel, nesto ste pobrkali...
Mobtel je prodat 2006. godine. Tadic je od 2004. g. predsednik Srbije:
Био је министар телекомуникација у влади Савезне Републике Југославије у периоду новембар 2000 - март 2003. Био је председник Управног одбора Јавног предузећа ПТТ саобраћаја „Србија“

Mobtel
Prije nego je prodat Norvežanima bio je i u nečijem privatnom vlasništvu, pa prodavan Austrijancima,
pa otet od vlasnika bez normalnog sudskog procesa,
a ako nije bio vlasnik šta je državu bilo briga što je taj privatnik prodavao Austrijancima nešto što nije njegovo,
nego je ipak pristala na nagodbu sa Austrijancima, a prije tajne nagodbe sa Austrijancima bio pokušaj nagodbe sa bivšim vlasnikom, cedulje sa porukama čekao u Dobroti kraj Kotora, a sve se to dešavalo malo prije 2006.

Austrijsko tužilaštvo nije dokono da nema šta da radi, izaći će sve na viđelo.
Austrijski sudovi nijesu pod patronatom Snežane Malović.
Ne vjerujem ni da je Stoltenberg (Norveška članica NATO ali nije u EU) dokon pa došao samo da vidi Tadića.

Vi kao specijalista za pretrage po internetu pogledajte malo šta o tome danima piše austrijska štampa.
Ako ne znate njemački, evo imate domaćina bloga koji odlično govori i prevodi pa neka vam pomogne.

U momentu kada su nestale 1,513 milijardi eura Tadić nije više bio u Upravnom odboru JP PTT, ali jeste na mnogo važnijoj funkciji, a taj proces pljačke nije započeo nego je završen 2006.godine.

Tadić je bio taj "savezni" ministar i kad je vlada Živkovića otkupljivala deo srpskog Telekoma od Italijana, pa valjda "zna" ko je dao nalog Dinkiću da od Italijana traži da se obustavi krivični postupak u Italiji za mito od 29 miliona DEM koji je Srbija (vlast S.Miloševića) dala Italijanima preko posrednika, tadašnjeg ministra inostranih poslova Lamberta Dinija.

Uzgred kad ste na vezi imate li kakvih novosti o ovim blokadama puta (prelaza Jarinje i Brnjak) ko je i zašto naredio, Tadić sa tim vjerovatno nema nikakve veze?



izvori su ti do jaja
malasneki malasneki 23:32 16.05.2012

Zna Nikolic

da je debelo zaglibio, pa vec najavljuje kako ce i fizicki braniti svaki glas...
vilovuk vilovuk 23:48 16.05.2012

Puste isprike ...

... te Toma ovakav, te Toma onakav.
Kao da to niste i pre znali.

A ustvari se radi o tome da ćete, podvijenog repa, izaći na izbore i glasati za Tadića.
Iako ste svesni koliko je to sramno.
dragoljub92 dragoljub92 23:52 16.05.2012

Re: Puste isprike ...

vilovuk
... te Toma ovakav, te Toma onakav.
Kao da to niste i pre znali.

A ustvari se radi o tome da ćete, podvijenog repa, izaći na izbore i glasati za Tadića.
Iako ste svesni koliko je to sramno.

паsвесну је пријатније негосбесvесну
freehand freehand 23:54 16.05.2012

Re: Puste isprike ...

vilovuk
... te Toma ovakav, te Toma onakav.
Kao da to niste i pre znali.

A ustvari se radi o tome da ćete, podvijenog repa, izaći na izbore i glasati za Tadića.
Iako ste svesni koliko je to sramno.

Prvo, Vilovučiću, nismo svi na istom stepenu ni na istoj grani evolucije. Ergo - nismo svi repati.
Drugo - zašto bi i oni repati, sa pravom glasa i namerom da taj glas daju Tadiću - rep prilikom glasanja podvijali?
I treće - kakve isprike?
Da ti kaže čika Freehand nešto: ko glasa za ono, ovakvo ili onakvo - tu isprike nema.
alexlambros alexlambros 05:55 17.05.2012

da

bi demokratija u Srbiji zadrzala bilo kakav smisao potrebno je da Tadic temeljno zglajzne.

Na zalost, od tog nema nista. Srbija nema buducnost, nema potrebe da se lazemo
sevarlica sevarlica 08:58 17.05.2012

Re: da

alexlambros
bi demokratija u Srbiji zadrzala bilo kakav smisao potrebno je da Tadic temeljno zglajzne.

Na zalost, od tog nema nista. Srbija nema buducnost, nema potrebe da se lazemo


Niti želi!
Srbija je ponovo pokazala koliki je trag socijal-komunističke prevare zvane "državne jasle". To je filozofija i ovih "velikih" evropejaca koji kao glavni razlog za ulazak u EU navode "dobijanje para" od EU.
Svi bi da rade za državu, t.j. da ne rade a dobijaju platu. Sve se svodi na trange-frange život.


Milan Karagaća Milan Karagaća 09:30 17.05.2012

Re: da

bi demokratija u Srbiji zadrzala bilo kakav smisao potrebno je da Tadic temeljno zglajzne

jadno bi bilo ako demokratija u Srbiji zavisi od jednog čoveka.Demokratija postoji ili ne postoji.
Demokratija se ostvaruje pre svega na slobodnim , višestranačkim izborima koje imamo, na kojima učestvuju čak i neki čije je delovanje na granici zakona.
Pa ako građani na izborima izaberu stranke ili na predsedničkim nekoga za predsednika, onda niko ne može negirati postojanje demokratije samo zato što mu se ne sviđa stranka ili llice koje je dobilo većinu.
Dakle, ne slažem se uopšte sa Vama, a ako Nikolić dobije većinu ja ću to akceptirati i uvažavati ga kao predsednika.
Na zalost, od tog nema nista. Srbija nema buducnost, nema potrebe da se lazemo

Ni sa ovim se ne slažem. Srbija ima budućnost samo je pitanje da li će biti malo manje ili više trnovita i kojom brzinom će biti spremna da se reforme završe, obračuna sa kriminalom i korupcijom i ići obnovu ekonomije.
Ponoviću, ne mislim da su Nikolić, Koštunica, Velja, Dveri, snage koje vuku Srbiju u budućnost već u prošlost.
Milan Karagaća Milan Karagaća 09:49 17.05.2012

Re: da

Srbija je ponovo pokazala koliki je trag socijal-komunističke prevare zvane "državne jasle".

ta kovanica socijal-komunistička je izgleda tvoj rogobatni patent. Pretpostavljam da više preferiraš svetosavsko-nacionalnu ideologiju i ekonomiju iz doba Nemanjića.
Inače, Srbija ako ne krene putem moderne socijal-demokratije i ostane u okvirima liberalnog burazerskog kapitalizma ići će unazad sve do granice socijalnog bunta a onda će opet neminovno da dođe do moderne socijal-demokratske opcije.
To je filozofija i ovih "velikih" evropejaca koji kao glavni razlog za ulazak u EU navode "dobijanje para" od EU.

Ulazak u EU je sredstvo da se Srbija izgradi kao moderna, ekonomski oporavljena i u Evropi i regionu poštovana država, a ne cilj.U konačnom, čak i ne moramo da ulazimo u EU ako dostignemo barem 70% standarda razvijenih država EU.
dragan7557 dragan7557 10:18 17.05.2012

Re: da

alexlambros
bi demokratija u Srbiji zadrzala bilo kakav smisao potrebno je da Tadic temeljno zglajzne.



O čemu ti to? Zajedničkim snagama DS, SNS, SPS u sranju, pardon uz saradnju: Tome, Borisa, Ivice, Velje, Krke, Dinkića, Voje i drugih roditelja Serbie sa svojim članovima napravili Autobanove bolje nego u Nemačkoj, industriju oslobodili radnika, najvećeg troška modernog kapitalizma, podigli uslužni sektor u neviđene visine, pa više od pola Srbije radi po državnim kancelarijama i, i.............

Eto zahvaljujući kapitalcima Velji i Mrki, Srbi se vozikaju MAGLEV (magnetna levitacija) vozovima od Subotice do Niša, i diljem Srbije, francusku ponudu TGV smo sa pogledom na budućnost odbili.

JAT para i naša i tuđa nebesa sa ganc novim Airbus A 380 vozeći nas gde oćemo!

Poslanici idu kroz tunel-e zahvaljujući Duliću.

Metro i premošćavanje svih ostalih reka oko Beograda, zahvaljujemo Đilasu.

Novi Srbski Fiat ubedljivo šije svog prethodnika Mini Moris-a a i veći je!

Srpski kapitalisti su postigli davnašnji San svih kapitalista sveta, radnicima ne moraju da plaćaju plate, a deo radničke zarade za socijalna davanja nesmetano prisvajaju za kupovinu torbica Merilin Monro ili za skupe jahte.

Gradnja Raketodroma Milovan započeta u Mrčajevcima...........

Alo bre, i davnašnji San svih stranih kapitalista da im društvo preko države plaća plaća njihov trud oko zapošljavanja ono malo radnika što je ostalo, je ostvario Dinkić.

Naravno ove uspehe Velikog Potemkina (Sela) i uređenog srećnog Života Domanović (Stradija) bez Ivice, Tome, Dinkića, Krke, Mrke, Velje, Borisa, spisak je dug......
ni u ludili ne bismo postigli.

Sve ove nenadmašne uspehe, osveštava po božijem cenovniku, naža Majka SPC i njeni službenici, koji posle napornog životnog puta idu u skromnu i minimalnu državnu penziju!

E pa dragi moji složno zapevajte "Niko nema što Srbin imade."
Na zalost, od tog nema nista. Srbija nema buducnost, nema potrebe da se lazemo

A ti alexambrose umesto da shvatiš da mi već odavno živimo u budućnosti, zanovetaš.

I kvariš nam idilu.

Ni naši čukun unuci neće više rintati na radnim mestima jer ih neće ni biti, uvozićemo sve od igle do lokomotive za Maglev, a drugi će nam zavideti na srećnom Glasanju Doživotnog Prezidentisimusa, doživotnih Vođa, koje nam samo Proviđenje posla, jer smo pevali "Bože Pravde" pošto Izbora i nismo imali.

cerski
sevarlica sevarlica 11:33 17.05.2012

Re: da

Pretpostavljam


Nemoj, molim te. Uvek pogrešiš.

moderne socijal-demokratije

Moderna socijal-demokratija, jeste možda i najbolji put, ali to nije ono što većina naroda želi, a još manje je put kojim idemo sada.
Put kojim sada idemo je baš onakav kakav sam opisao, socijal-komunizam.


ostane u okvirima liberalnog burazerskog kapitalizma ići će unazad sve do granice socijalnog bunta a onda će opet neminovno da dođe do moderne socijal-demokratske opcije.


Taj kapitalizam je deo Tadićeve vladavine a ti hoćeš da me ubediš da će on, a još manje bratija oko njega, dozvoliti promene. NEĆE, shvati da neće. Drugo, bunt se neće desiti NIKAD više, iz prostog stanja duha većine naroda koji trenutno živi u Srbiji.

Ulazak u EU je sredstvo da se Srbija izgradi kao moderna, ekonomski oporavljena i u Evropi i regionu poštovana država, a ne cilj


E vidiš, po meni je cilj koji možemo dostići tek kad...
ako dostignemo barem 70% standarda razvijenih država EU.


Milane, iskreno verujem da obojica želimo isto, a to je institucionalno izgrađena Srbija koja se poziva u EU.Tu se slažemo 100%.
Samo mi nije jasno kako možeš da veruješ da će nas tamo povesti čovek čiju je vladavinu ispratilo korišćenje rupa u zakonu, donošenje pravnih katastrofa od zakona, najveća finansijska polarizacija stanovništva ikada, itd.
Pametan ste čovek, nije mi jasno šta vam daje nadu da će 20.og maja u krevet leći Tadić a 21.og se probuditi Đinđić.
jkt2010 jkt2010 12:48 17.05.2012

Re: da

Srbi se vozikaju MAGLEV (magnetna levitacija) vozovima

Valjda magična levitacija?
dragan7557 dragan7557 13:05 17.05.2012

Re: da

jkt2010
Srbi se vozikaju MAGLEV (magnetna levitacija) vozovima

Valjda magična levitacija?

Čarobnjaštvo je od uvek bilo nerazdvojini deo naše Politike.

U Jevropi poznato pod: Real-politika.

cerski
alexlambros alexlambros 18:29 17.05.2012

Re: da

jadno bi bilo ako demokratija u Srbiji zavisi od jednog čoveka.Demokratija postoji ili ne postoji.
Demokratija se ostvaruje pre svega na slobodnim , višestranačkim izborima koje imamo, na kojima učestvuju čak i neki čije je delovanje na granici zakona.
Pa ako građani na izborima izaberu stranke ili na predsedničkim nekoga za predsednika, onda niko ne može negirati postojanje demokratije samo zato što mu se ne sviđa stranka ili llice koje je dobilo većinu.
Dakle, ne slažem se uopšte sa Vama, a ako Nikolić dobije većinu ja ću to akceptirati i uvažavati ga kao predsednika.


dal je moguce da ste me toliko pogresno shvatili?

znam ja sta je demokratija ali je jasno kao dan koji su dronjak od nje u Srbiji napravili Tadic i ekipa i sad se to samo tako zove dok u stavrnosti slobode ima taman kolko i u vreme Milosevica ... obesmisli su sve sad samo mozes da pristanes il da ne pristanes da ucestvujes u tim govnarijama ...

evo Vesna Pesic ce bolje to da objasni
bene_geserit bene_geserit 04:28 18.05.2012

Re: da

Milan Karagaća
Inače, Srbija ako ne krene putem moderne socijal-demokratije i ostane u okvirima liberalnog burazerskog kapitalizma ići će unazad sve do granice socijalnog bunta a onda će opet neminovno da dođe do moderne socijal-demokratske opcije.

Ovo bas podseca na onaj "neminovni" prelazak iz kapitalizma u socijalizam/komunizam koji nikako nije stigao.

A trenutni poredak nema niti jednu dodirnu tacku sa liberalnim kapitalizmom (daleko od toga da sam fan), ali sa socijal-demokratijom ima koliko hoces:
- drzavna uprava nad preduzecima (znas oni Upravni odbori koji se koriste kao zetoni nize vrednosti, ili vece u zavisnosti od preduzeca, kada se raspodeljuje postizborni plen)
- subvencije za zaposljavanje (znas ono mi platimo Fijatu ne znam koliko hiljada cega po radniku da dodje i otvori fabriku; ono sto Dinkic koristi u kampanji - ako budete dobri i glasate za mene dacemo vece beneficije kome vec u vasoj opstini pod vec nekim sumanitim objasnjenjem a ako ne budete dobri necemo nikoga da dovedemo)
- zilion zaposlenih na drzavnim jaslama (po partiskim linijama pretezno); samo da potsetim da bi liberali sve da privatizuju
Mozes ti da ga zoves liberalnim koliko god zelis. Burazerski definitivno jeste. Ali socijal-demokratsko-burazerski.
O modernosti se ne bi izjasnjavao, slabo nesto primecujem da protokom vremena sistem postaje bolji u demokratskim zemljama. Modernost je za one koji prate modu (znas ono: ove sezone je u modi ovo a sledece sezone nesto sasvim drugacije).
cane.srbljanovic cane.srbljanovic 06:52 17.05.2012

The 'curse of choice'

Shuplje ili prazno?
Nishta novo (sve loshe) ili nishta dobro?

Kazu, shuplje je u prednosti.
Prazno je nepredvidljivo.

Fake ili Fail?

Chujem ponekad da narod ima onakvu vlast kakvu je zasluzio.
Imam mali problem sa tim - ne kakvu 'je zasluzio', vec 'kakvu je stvorio'.
I vlast, i drzavu, i stvarnost. An zeneral.

Ali, nije ni drugima bolje... Eno onaj Obama je crnac, Sarkozi - metar i zilet. A i svi su, provereno, bankrot. Jel tako!?

I zashto ovo pishem? Pa da pomognem malo i smanjim ovu anksioznost 'izbora'; Jednostavno, ne mozemo da promashimo i da se izgubimo - jer nigde i nismo krenuli, niti zaista zelimo da krenemo. A tom kontekstu - i shuplje i prazno 'will do just fine', kao i do sada.




bene_geserit bene_geserit 07:28 17.05.2012

akcija-reakcija

karagaca
Nikolić je izgubio TV duel i ne treba se iznenaditi ako sutra naprednjaci iskoriste dan pred izbornu tišinu i optuže da su im sada krivi mediji, a da svi koji kažu da je izgubio lažu.
Od samog početka videlo se da to nije duel ravnopravnih jer je Tadić dominirao i bio ubedljiviji kod svake teme, a pokazao je i veći nivo kulture dijaloga.
...
Pa ko i posle ovoga glasa za Nikolića nije mu Nikolić kriv.
...
a glasajte za koga vam je volja i čak nemojte nikome ni reći za koga ste glasali.
...
Inače, od predsednika , shodno ustavu, i ne zavisi toliko koliko od vlade i parlamentarne većine.
I da ponovim, ko i posle svega glasa za Tomislava Nikolića, nije mu kriv Tomislav Nikolić.

Iliti ukratko: glasajte za koga zelite ali ako to slucajno bude Nikolic onda ste potpuni kreteni, vidite kako je Tadic fin i kulturan a i dominantan i ubedljiv, a Toma je takav "luzer" da nemam reci, a ionako nije bitno jer predsednik ni o cemu ni ne odlucuje, ali ako slucajno glasate za Tomu niko vam nije kriv.
Ovo je gore nego da odem na naslovnu stranu Blica. Red plasenja zlim Tomom, red o tome kako je Tadic uljudan i cist i fin za zenski deo populacije, red nije bitno za one koji se razmisljaju da li da izadju i sve tako pravo pored mete.

Slucaj Karagaca: ja bih voleo da Tadic postane predsednik ponovo (a i ubedjen sam da hoce). Pre svega zato sto ne zelim da budala kao Nikolic kompromituje ideje desnog centra.
Ali mi nije jasno zbog cega ti zelis da vladu naprave DS/SPS a predsednik bude Tadic? Sve sto moze ova banda da uradi je da kompromituje socijal-demokratsku ideju (sto uspesno i radi vec godinama). Kada covek pogleda kako uspesno demonstriraju nesposobnost drzavnog upravljanja i katastrofalnu politiku subvencija, ne bi se zacudio da uskoro cak i u zemlji u kojoj komunizam jos nije izlecen vecina ljudi bude za liberalne ekonomske ideje (svaka akcija ima i reakciju).
Milan Karagaća Milan Karagaća 09:39 17.05.2012

Re: akcija-reakcija

Iliti ukratko: glasajte za koga zelite ali ako to slucajno bude Nikolic onda ste potpuni kreteni, vidite kako je Tadic fin i kulturan a i dominantan i ubedljiv, a Toma je takav "luzer"

Ovo je vrlo ružno što ste rekli i što mi imputirate.
Ja sam lepo napisao da je moje viđenje da je Tadić pobedio u duelu.Ne krijem takođe da smatram da je za Srbiju bolkje da pobedi Tadić. Istovremeno, ne smatram da je katastrofa ako pobedi Nikolić, ništa se neće katastrofalno desiti, a ja ću tu odluku akceptirati kao odluku većine.
No, posle onog skandala i pokušaja da se isfabrikuje krađa glasova svagde gde SNS nije ostvario većinu i onog sinoćnjeg Tominog nastupa, smatram da je sam sebe doveo u inferioran položaj.Tome čak možete dodati ko sve podržava Nikolića pa zaključiti da su to stranke, pojedinci i razne grupe građana koji bi da vrate Srbiju u XIX a po nekim elementima kako sami kažu u vreme cara Dušana.
laziiprevare laziiprevare 16:41 17.05.2012

Re: akcija-reakcija

pojedinci i razne grupe građana koji bi da vrate Srbiju u XIX (vek)


Posle 5. oktobra ustanovljena je nova politika koja je donela uništavanje fabrika i isterivanje radnika sa posla i zato pozivam građane da promene takvu politiku 6. maja kako se ne bi dogodilo da žrtve ponovo glasaju za svoje dželate (Ivica Dačić)



Kakav bol?! Izjednačiti na taj način Zorana Đinđića i Slobodana Miloševića, žrtvu i dželata, ne samo da prelazi meru dobrog ukusa, nego je i nemoralno… Znate, neke frustracije i kompleksi ostaju zauvek; nikada se ne opraštaju. E, onda se radi lukavo, licemerno, ispod žita…(Zoran Živković)
hajkula1 hajkula1 07:48 17.05.2012

Beli listići


(Bez komentara i bez dvoumljenja)
predatortz predatortz 07:58 17.05.2012

Lični utisak

Srbijo, na niske si grane spala kad si prinuđena da biraš između ona dva demagoga!
NNN NNN 08:44 17.05.2012

Re: Lični utisak

Ja gledao fudbal (kakav-takav, ali finale kupa) i tenis (naš nasušni),
tek posle provalim da je bio i nekakav tv duel (što li plaćam RTS-u?! )
buba_truba buba_truba 09:06 17.05.2012

Re: Lični utisak

predatortz
Srbijo, na niske si grane spala kad si prinuđena da biraš između ona dva demagoga!

Slažem se da je Srbija na niskim granama, ali ovo da je spala ne razumem. Odakle je spala? Gde je (na kojoj grani) i kada bila, a da joj je bilo dobro, pa je sad kao spala?

A da su obojica demagozi, stoji. Od Nikolića bolje nisam ni očekivala, ali kad sam prvi put čula slogan kojim Tadić kreće u izbornu kampanju, pitala sam se, božemesačuvajisakloni, kome se ovaj čovek uopšte obraća, na kakvu pamet računa? Kaže, "za bolji život"! Čuj, bolji! Bolji od kojeg, i s kim? Od ovog kroz koji nas već godinama vodi, baš on. I sve tako...
predatortz predatortz 09:09 17.05.2012

Re: Lični utisak

Slažem se da je Srbija na niskim granama, ali ovo da je spala ne razumem. Odakle je spala?


Poslovica, bubo, poslovica...
A stoji da odavno nije bila na nekim visokim granama...
dobrosavljevic_m dobrosavljevic_m 10:31 17.05.2012

Re: Lični utisak

Sećam se vremena kad sam još uvek bila uspaljeni DSovac, navijala za Tadića zdušno jer sam mislila da je dobar za stranku () jer je DSu tada pala podrška, a onda je on na jednom od mitinga izgovorio: "Srbija treba da ide napred, a ne nazad" i tad sam prvi put pomislila: "Ovo ne sluti na dobro". To je bilo 2004.

A posle ovog duela, rešila sam da nacrtam još veći...da se ne izražavam...
NNN NNN 10:44 17.05.2012

Re: Lični utisak

da se ne izražavam...
Može na PP?
dobrosavljevic_m dobrosavljevic_m 11:08 17.05.2012

Re: Lični utisak

Može na PP?

Ako sad zaredim po PPovima, optužiće me da besramno agitujem za svog izbornog kandidata
gorran2 gorran2 11:28 17.05.2012

Re: Lični utisak

dobrosavljevic_m
A posle ovog duela, rešila sam da nacrtam još veći...da se ne izražavam...

Da, vidiš ti to!
Toliko blogova, a još nismo razrešili glavno i suštinsko pitanje:

Koliki?
predatortz predatortz 11:32 17.05.2012

Re: Lični utisak

gorran2
dobrosavljevic_m
A posle ovog duela, rešila sam da nacrtam još veći...da se ne izražavam...

Da, vidiš ti to!
Toliko blogova, a još nismo razrešili glavno i suštinsko pitanje:

Koliki?



Siguran sam da, kad uđemo u EU, će i to podlegati nekom standardu
dragan7557 dragan7557 11:55 17.05.2012

Re: Lični utisak > Napredak

predatortz
gorran2
dobrosavljevic_m
A posle ovog duela, rešila sam da nacrtam još veći...da se ne izražavam...

Da, vidiš ti to!
Toliko blogova, a još nismo razrešili glavno i suštinsko pitanje:

Koliki?



Siguran sam da, kad uđemo u EU, će i to podlegati nekom standardu

Vala od pre nekoliko godina briselska birokratija dozvoljava za javnu upotrebu i krive, mislim krastavce.

cerski
predatortz predatortz 11:58 17.05.2012

Re: Lični utisak > Napredak


Vala od pre nekoliko godina briselska birokratija dozvoljava za javnu upotrebu i krive, mislim krastavce.


Udarila i tamo kriza. Sad je dobar i kriv! Krastavac,naravno.
dobrosavljevic_m dobrosavljevic_m 12:06 17.05.2012

Re: Lični utisak

Koliki?

Po dijagonali, brate, pa koliko stane. A pošto ima još jedna dijagonala, ima da nacrtam dva!
antioksidant antioksidant 13:18 17.05.2012

Re: Lični utisak

dobrosavljevic_m
Može na PP?

Ako sad zaredim po PPovima, optužiće me da besramno agitujem za svog izbornog kandidata

pre za pornografiju
dobrosavljevic_m dobrosavljevic_m 13:31 17.05.2012

Re: Lični utisak

pre za pornografiju

Od toga bi me bilo manje sramota
gorran2 gorran2 13:36 17.05.2012

Re: Lični utisak

antioksidant
dobrosavljevic_m
Može na PP?

Ako sad zaredim po PPovima, optužiće me da besramno agitujem za svog izbornog kandidata

pre za pornografiju

dobrosavljevic_m
pre za pornografiju

Od toga bi me bilo manje sramota

Država nam se predstavila u punom sjaju.
Partije su nam predstavile svoje...
Izgleda da je došlo vreme da svako predstavi svog ličnog... kandidata.
sevarlica sevarlica 08:34 17.05.2012

Tadić

Boris Tadić:"Poštovani građani, ovo su važni dani, treba da pošaljemo poruku da želimo napred, u razvoj. 20. maj je praznik demokratije, važno je da izaberemo sigurnost,


Njemu su svi dani u poslednjih osam godina važni i najbitniji, prodaje nam čovek šargarepu na štapu skoro deceniju.
Koji razvoj sa 40.000 firmi manje u privrednom registru u poslednje 4 godine.
Zašto je 20.maj praznik demokratije???
Sigurnost???
Pred očima nam igraju 90-te, sve je više pljački i otimanja, ćelavi majmuni se opet ubijaju po kafićima, dižu se kola u vazduh, ponovo učenici biju i ubijaju nastavnike i proferore, plate van državnog sektora su svedene na nivo iz 99-te godine, ...

Iskreno sam se nado da će Tadić ako pobedi, možda početi da radi drugačije, ali sam sinoć video da od toga nema ništa. Ponavlja čovek kao papagaj istu priču, al' ne laje kera sela radi, nego sebe radi. U slučaju da izgubi izbore, verujem da je opasno ostaviti ga samog jer se zaista plašim da čovek sebi ne oduzme život. Toliko mu znači vlast.

Kome je dobro treba da glasa za Tadića i tu nema ništa sporno, ali ko živi loše i posle svega glasa za Tadića nije mu kriv Tadić.
dragan7557 dragan7557 12:03 17.05.2012

Re: Tadić

sevarlica 09:34 17.05.2012
Tadić

Boris Tadić:"Poštovani građani, ovo su važni dani, treba da pošaljemo poruku da želimo napred, u razvoj. 20. maj je praznik demokratije, važno je da izaberemo sigurnost,



Njemu su svi dani u poslednjih osam godina važni i najbitniji, prodaje nam čovek šargarepu na štapu skoro deceniju.


E to bogami nije baš tako prosto, a ni tačno.

prvo nam je prodavana uvozna šargarepa i to sve do aprila 2011.

Od aprila 2011 šargarepa se više ne uvozi u Srbiju pošto smo shvatili da možemo da je napravimo sami.

A kako izgleda domaća to vidimo.

Štapove nisam istraživao.

cerski

p.s. za zainteresovane istraživače, kucajte u pretraživač: "uvoz šargarepe u srbiji."
sevarlica sevarlica 14:01 17.05.2012

Re: Tadić


Štapove nisam istraživao.



libkonz libkonz 08:48 17.05.2012

Čak i Blic kaže

da je Tadić bio bolji. Valjda je to dovoljno?
Prvi krug sam propustio jer nisam bio tu, ali sad sam tu i glasaću za izanđalog Tomu. Nema veze što će izgubiti za 10%, ali lepše ću se osećati onog dana kada bankrot zakuca na vrata Srbije. A sa Tadićem nema neizvesnosti.
predatortz predatortz 08:50 17.05.2012

Re: Čak i Blic kaže

A sa Tadićem nema neizvesnosti.


Kaže čovek :

Pomozite mi da završim započeto.

Ja, se nadovezujem:

Ajde da zamolimo NATO. Biće brže i manje ćemo da se patimo!
hajkula1 hajkula1 12:11 17.05.2012

Re: Čak i Blic kaže

libkonz

glasaću za izanđalog Tomu. Nema veze što će izgubiti za 10%, ali lepše ću se osećati onog dana kada bankrot zakuca na vrata Srbije. A sa Tadićem nema neizvesnosti.



Predviđaš mu napredak? Obično je oko 1%.

Poništeni listić. Onako kako oni sve poništavaju, ljudske vrednosti, finansije i materijalne vrednosti, državu. Da mi njih poništimo.
libkonz libkonz 12:32 17.05.2012

Re: Čak i Blic kaže

Poništeni listić. Onako kako oni sve poništavaju, ljudske vrednosti, finansije i materijalne vrednosti, državu. Da mi njih poništimo.

Misliš da će ih to potresti?
Zabole njih za poništene listiće, važna je pobeda.
darvel darvel 10:06 17.05.2012

A šta nije tačno...

u:
...Večeras je Tadić obećavao sve što može da se obeća, to iz njegovih usta izlazi, a vi znate da to nije pošteno ni iskreno... od vas četvoro troje živi lošije, od onda kada je izabran za predsednika Srbije...
I ovo je vrlo blago rečeno.
Ja bih bio gori od T.N. i podsetio našeg vrlog predsednika na sve one stvarčice o kojima danima pišem na raznim blogovima a koje su direktno ili indirektno dostignuće vladavine lepog Bore.
Nata.
Vuk.
Tomica.
Oliver.
Dušan.
Ceca.
Ivica.
Dragan.
Žarko.
Srđan.

Sudstvo.
Zdravstvo.
Obrazovanje.
Privreda.

Beskonačan niz nula.

P.S. Gospodo jurišnici DS-a i ostale lopovske bratije, sada je Vesna Pešić baba i to ozlojeđena? Nije vas baš ni malo sramota?
hajkula1 hajkula1 12:12 17.05.2012

Re: A šta nije tačno...

darvel
u:
Nata.
Vuk.
Tomica.
Oliver.
Dušan.
Ceca.
Ivica.
Dragan.
Žarko.
Srđan.

Sudstvo.
Zdravstvo.
Obrazovanje.
Privreda.

Beskonačan niz nula.

P.S. Gospodo jurišnici DS-a i ostale lopovske bratije, sada je Vesna Pešić baba i to ozlojeđena? Nije vas baš ni malo sramota?


Nula za nule.
looping looping 10:07 17.05.2012

1

Ko je dobro ziveo za vreme Tadica neka glasa za Tadica.
Glavni i najbolji argument Nikolica je protekli period zivota u Srbiji.
Ljudska prava, standard, evropeizacija, odbrana Kosova, sprovodjenje zakona i sve ostalo sto se desavalo u Srbiji proteklih godina.
Da li ljudima treba promena ili ne?
S.M. je isto ljudima pretio da ce ako on i SPS odu sa vlasti (a dodje Vuk ili bilo ko drugi) biti kraj sveta.
looping looping 10:09 17.05.2012

2

Nije pitanje ko treba da pobedi vec ko treba da izgubi izbore.
lakipingvin lakipingvin 10:42 17.05.2012

Re: 2


Nije pitanje ko treba da pobedi vec ko treba da izgubi izbore.

ehh kad bi izbori ista stvarno promenili
looping looping 11:54 17.05.2012

Re: 2

ehh kad bi izbori ista stvarno promenili

Vladare? Bar ove zvanicne.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana