Ljubav

Tajna

malasneki RSS / 16.05.2012. u 23:28

Otkricu ti jednu tajnu. Tu je cuvam, pored srca. Srce kuca dok krv struji, a tajna se od tog greje. Porasla je do plafona. I jos malo, malo vise. Dok pogledas me jednom milo kroz odzak ce ona stici. A ja patim sto ti tajnu, jos odavno ne mogu reci. Rekla bih ti da te volim. Da te ljubim svake noci, usne tvoje peku usne moje, dok ih suze miju u samoci. Pruzila bih ruku tebi. I dlan tvoj na grudi mi spustila. Da pomilujes tajnu samo i osetis srce kako kuca. Priblizi se jos tek malo. Da omirises tajne cari. Jer tajna je moja samo, i nju gaje moji damari.

Ne brini se nocas za nas. Mi smo veterani vec odavno. I tajna i ja se vec dugo znamo. Jedna drugoj mi sve damo. Mozes i ti snama poci. U daljine neke cudne. Gde odvesti ce put nas ovaj, to ne znamo, to su senke. Senke sto se naziru iz daljine, dok kroz maglu svetlost daju. Kao svetionik moreplovci sto prate, tako i nas senka vodi.

Sad zazmuri na tren samo. Pokrij lice dlanom svojim. Udahni duboko i zastani, mozda negde i u tebi, ista tajna sad postoji. Ako ona tu se skriva, prepoznaces je vrlo lako. U glavi ce talas da zaplovi, i obuzece te celog plima. Obamreces telom dugim, ko na vetru granje tresces prste. Upoznaces novo lice, a ljubav ces nazvati imenom mojim.



Komentari (4)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

blau.punkt blau.punkt 23:51 16.05.2012

call my name


"....Nek ljudi koji ne poznaju srećnu ljubav
tvrde da nigde nema srećne ljubavi.
S tom verom lakše će im biti da žive i umru." - W.Sz.

malasneki malasneki 23:55 16.05.2012

Re: call my name

Od ljubavi se stomak ukipi
blau.punkt blau.punkt 00:01 17.05.2012

Re: call my name

ix.. da samo stomak

al svakom drugacije

Maestro Danilo je to lepo rek'o:

"Na ljubavnom iskustvu ne moze se uciti. Svaki susret izmedju muskarca i zene zapocinje kao da je to prvi susret na svetu. Kao da nije bilo od Adama i Eve naovamo milijarde takvih susreta. Iskustvo ljubavi se ne prenosi. To je veliko zlo. I velika sreca"

malasneki malasneki 14:07 17.05.2012

Re: call my name

I sa svakim novim muskarcem je skola iz pocetka, zaista

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana