Hronika| Sex

лаки комад

Черевићан RSS / 27.05.2012. u 23:21

склон жеена бруцомрсу неки Вићентић,носат, збрковима плавим и јаче смешан при изговору струјно зубних сугласника, пропали студент филозофског, а ишколовани учитељ, приде цревно апстинентан па стога,олајавали га, неконтролисано прдећи сокаком, уселио се тог лета код тетка Јеле библиотекарке у селунам ,у дворишну кућу, а све снамером, да како казиваше, сe суочи са властитим илузијама и с њиховим губицима те натенане изанализира душевну пустош окружењаму, а успут Јеели јојга упакује онако у невезушу, изнатижеље, сисатој баш, склоној (причали) мушког визитирања међбутинама јој, па да се можда и прижени , ако случајем остане да буде учитељ у селунам тјст ако се неврати наш уча јова изатвора, мис'им ако га непусте измитровице.бијо убијо тетку женину збудаком а збогњиве подшумом. запарложене.
с друге стране , на Јелу је око бацијо и млађа наш бербер , тек пристиго из суседног села нуздунав, ал здраво склон прцу и само вребо моменат па да јој се међбутине завуче, што је појединим китежељним женскама исела већ и урадијо а ове га изоколо фалиле биле, онако преко тарабе, како оће га курорад.
Е сад ту смо се врзмали ими тек обруцали оно да правимо гужву. углавном увече ми деца смо вазда били пред тета Јелиним пенџерима те завиривали док се пресвлачила,а оно то знала, па увек малко фирангу развлачила, неваљала.

 akt.jpg

умишљали смо наиме можда нам се посрећи па неког однас,а што је умела, позове код ње унутра да јој нешто помогне а тиме том сретнику пружала би прилику да јој малко пипне сису, онако са две шаке, а мекану. Мене је некако посебно готивила јер сам пуно чито,писо (као) песмице а и умео да свирам уклавира додуше раштимованог који је стајао у библиотеки ал без једне ноге наслоњен назида.једаред тако одем ја да заменим белога очњака за кроз пустињу и прашуму, било подне, никог међкњигама ,летњи дан,звезда опекла, а она ми каже да јој покажем неку вежбу из бајера оће да научи макар нешто да правилно оцвира здве руке.закључа она улазна врата па седне до мене на столицу, онако само у блузи полураскопчаној залепила дупе нуз моје,а мени се ома диго, дапростите. Ајд ја кренем шакама ка клавијатури кад она ме увати за одоле.ја да пропаднем од срамоте упатоса а она насмешена само малко ногама одгурну заједничку седалицу од инструмента па ме опкорачи спреда успут ми шлица откопчавајући.шта да вам лажем, била је безгаћа и нешто ми длакаво а бушно притом мога изненађенога сркну. не да ми је било лепо,сам' тако јер ваљда од околности сав сам се био укочијо, што је она похвалила цупкајући на мени.потраја то,сисе ми набила у лице, ‘мал се неугуших и таман кад ми надолазило слатко да буде она одједаред устаде и рече
- дођи прексутра опет, успут намештајући сукњу и блузу,врата откључавајући
нисам очо јер дошли нам неки гости изравног срема, а касније није ме више звала,ваљда сам изгубијо бијо ред код ње.а и било ме срамота . додуше књига смо имали и коткуће.

него, уто време, а има томе умало шес' деценија, још нису обзнанили појам педофилије, ал' је ње ето било, немош' касти . било је наравски и других догађања уселу,но ми овај, мени, данас са сублиминалним либидом, надошо ко' лахором додуван а и понукан (парафразираним) стиховима Сергеја . . . далеки дани неки несвели, никад да мине та слика-глас, некада смо ми баш желели, а неке богме користиле нас.

 



Komentari (36)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

ecce-florian ecce-florian 23:26 27.05.2012

ovo je skrnavljenje ugleda

biblioteke
ps
prvi je ukazao Pera iz pisarnice, ne zaboravite, Pera
Черевићан Черевићан 23:33 27.05.2012

сагласан

сам г. ecce-florian - у ( тјст Перо) но како је библиотека просветна установа одвазда била, а секс спада у образовање , посебно његов практичан део, онда некако на мала врата може, надам се, да прође ово за сваку осуду неконтролисано понашање наше библиотекарке. фала на јавки.
ecce-florian ecce-florian 23:55 27.05.2012

Re: сагласан

Черевићан Черевићан 00:23 28.05.2012

хе,хе

још кад би указао да је сокак овај скрстом ( данас улица Војводе Мишића ) у ком сам одрастао а прва кућа слеве стране била пекара удворишту моје баба стрине Дафине ( деде мог кућа ома до ње ал оцечена овде на фотки).настрешница са леве стране је предкућом кума Шерке ковача.
такнусте ме потсетом на ову знану ми фотку г ecce-florian-у,баш.

ХВАЛА.
AlexDunja AlexDunja 23:37 27.05.2012

nadam se

da vićentiću nije uspelo<_<
Черевићан Черевићан 23:56 27.05.2012

да се ожени , ние

јер се убрзо оженијо са ћерком трговца и остаде у Селу нам задуго, пасе после сФмилијом оцелио уБорово за учитеља . дал је с тета Јелом имао непримерености, незнам, а знате, Село, сам да се дивани,вазда млађу брицу сањом повезивало . . .
временом,како одрастах полако скрајнух ту врсту сокачког интересовања , драга гђо AlexDunja, волим кад се дружимо.ХВАЛА.
Vojislav Stojković Vojislav Stojković 00:35 28.05.2012

Re: да се ожени , ние

Черевићан
пасе после сФмилијом оцелио уБорово за учитеља .


U ovu:


ili u ovu školu?


Черевићан Черевићан 00:46 28.05.2012

е сад

мого би да нагађам само г Stojković-у што ми не приличи. Вама хвала на јавки у ове ситне сате . . .
Vojislav Stojković Vojislav Stojković 21:10 28.05.2012

Re: е сад

Ma, šala, g.Čer.
Novu školu izgradio je Jan Bata 1936.g. Bila je to za ono vreme najsavremenija škola u Kraljevini. Uz školu je izgradio i "holandsku dvodomku" sa stanovima za učitelje. Tako da je taj uča iz Čerevića dobro avanzovao.

Lep sastav o seksualnom odrastanju.

Черевићан Черевићан 21:31 28.05.2012

видео

прилог Вам г Stojković-у посве народски па стога разумљив сваком но жао ми је што благовремено не пропратих судбину уче Вићентића . . .
Spiridon Spiridon 01:13 28.05.2012

..

ja dok ovo citam, ova scena mi ne izlazi iz glave

Черевићан Черевићан 08:09 28.05.2012

комбинација

Арнерић Штимац није могла да омане у филмованим темама из свакидашњице.волео сам то да погледам, г Spiridon-е , ХВАЛА на дружењу.
krkar krkar 02:07 28.05.2012

Kako su starija braća izraubovala Lolu


Generaciju pre moje, koja je uključivala nekoliko bašstarije braće mojih drugova, obeležila je čuvena Lola. Te joj pregori sijalica al' visoko luster, te da se pomeri nameštaj, te da se spusti neka kutija sa ormara... Tako je to društvance, njih desetak i više, godinama svakodnevno rešavalo Loline probleme. Jedno vreme su se zimi čak i bili uselili kod nje, tu se skupljali, pili, pušili i igrali karte na toplom i suvom a pričalo se da je Lola bila izdržljiva i da je znala njih pešes za veče... A bila dobra, vitka kao devojčica, velike sise, pošteni guzovi, malo konjasta ali baš lepa žena i lepog osmeha.

Kako su stariji polako izučenoga zanata napuštali Lolu i okretali se curama - tako smo mi, tad već sa 13-14 godina čekali da sjašu konačno i najuporniji i da dođe i na nas red. I baš tada razbole se Lola, neznam tačno od čega ali baš joj niej bilo dobro i nije više bila zone stvari te mi propustismo tu školu sasvim.

Dugo je još poživela ali je naglo bila ostarila, pravo iz pohotnice u babu. I tek posle 20-ak godina na sahrani izračunasmo da je u vreme kad smo mi očekivali doći nared imala već preko 55 - što joj se nije videlo. Ili bar nije bilo važno.
Черевићан Черевићан 08:21 28.05.2012

о Лоли

и унашем Селу
била једна Лола
давала се цела
никада до пола

мушки је волели
јер никад јој доста
душе дашне беше
у сећању оста

госн krkar-е мамљивост Вашег коментара, хвала на њему,ми присета усмери на истоимену радодајку које такођер одавно нема.


Ivana Knežević Ivana Knežević 02:44 28.05.2012

Balkan i zene mu

Dragi Cher, rekla bih da je epika vekovna izgubila iz vida vrlo vaznu stranicu zenskog erotskog pregalastva, kome je, kako svedoce Vasa pisanja, Balkan bas bio bogat izvor i dom.
Hvala Vama sto nam prenosite ovu kulturnu bastinu, cuvate je od zaborava, a Vama su drage uspomene.
Черевићан Черевићан 08:29 28.05.2012

наравно

драга гђо Knežević да ние Срем ( као део Балкана) специфичан по zenskom erotskom pregalastvu, далеко било, но како чиндбеник тих мамљивих непримерености са супротним полом бих , трудим се да, себе ради, догодовштине сачувам, а евентуалне пропусте ми, понудим читалаштву да у сличне грешке залутали неби.

ценим Ваше блогодружење, ХВАЛА.
freehand freehand 08:36 28.05.2012

Amarcord

Черевићан Черевићан 14:35 28.05.2012

у срииду

погодак совим прилогом постигосте АЛАЛ г freehand-е. плавушан, ко да себе гледам . . . одкадгод.

хвала.
deset_slukom deset_slukom 10:16 28.05.2012

Poštovani

Čerevićan, uprkos blizine Dunavavam, rekao bih da pecanju niste bili skloni, te da ste, namesto Jame u Begeču, radi bili neke druge posećivati?
Черевићан Черевићан 14:41 28.05.2012

ма

волосам и да пецам ко маали, имали и чамац на који десетак метара одкуће нузобалу,ал како сам раасто , ваљда неки генетски зов умени ме усмери на девојчице ( добро кхм и малко старије)па ми се то осладило, а и било ми жао риба издунава да их ја лишавам праћакања.
хвала г deset_slukom на дружењу.
mikele9 mikele9 13:04 29.05.2012

Re: ма

ваљда неки генетски зов умени ме усмери на девојчице ( добро кхм и малко старије)па ми се то осладило

Sve mi se čini Gos'n Čer da smo istog genetskog zova
Evo vam na dar jedno moje ranije delo.


Черевићан Черевићан 13:41 29.05.2012

на презенту

ХВАЛА г mikele9 . поза акта је нека јогинска а ја како преферирам та асанисања легла ми оку ома,баш.
лепо одВас да нам се придружисте.поз.
mariopan mariopan 10:20 28.05.2012

:)

Eh, ta bilo je knjiga i kodkuće?
Черевићан Черевићан 14:56 28.05.2012

библиотеке

маам назрех усеби још малим,наиме деда био књиговезац па сам одрастао међ текстовима припремљеним за повезивање. временом одлазак у чувалиште књига поста део мене.е сад и у библиотеци се ето може непланираног десити па да нас још више веже узцарство писане речи . . . додуше може нас и одбити , упс.

драга гђо mariopan годи ми кад сте снама, хвала.
nsarski nsarski 17:35 28.05.2012

Чини ми се

госн Чер, да је некадашња школа за младе момке била много ефикаснија и племенитија него што је данас. Имаш свој ред, имаш свој наступ, имаш свој комад. Па се покажи. Без стреса и напора, а и партнерке су биле захвалне.
Препорука, онолика.
Черевићан Черевићан 21:23 28.05.2012

Вама

као просветном раднику са материјом упознатим , вала ништа ни одузети, а камоли додати, но се само захвалити на позитивној оцени саставами, те наравно дружењу,ХВАЛА.
49 41 49 41 03:40 29.05.2012

Nista na brzaka,

sve po protokolu i tradiciji.

Po staroj japanskoj tradiciji (vek ?1?).

On - mlad Junosa, zivot pred njim; bez sexualnog iskustva.
Ona zena u zrelim godinama, resen zivotni status.

Vodi ga u planine, daleko od svih; na osamljeno mesto.
Provode dve godine nasamo.

Priprema ga za zivot, sexualnom iskustvu, erotici, dodiru.
Черевићан Черевићан 09:53 29.05.2012

школа живота

мисим на онај део наше ж.едукације који се односи на брезобразне телесне радње. ако се благовремено крене сатим ( ко ујапану, штета је малко забачен ) немош' шкодити уопште. додуше учитељица те феле било је (и биће) увек и свугде.. .

фала г 49 41 на (информативном) коментару .
dusanovaiivanovamama dusanovaiivanovamama 10:44 29.05.2012

Dunav je kriv za sve!

I kod nas, nizvodno, zivela "jedna Jela".
Uvek nasminkana, doterana, sa istom frizurom preko 70 godina, bjahovana.

Nije bila lepa, ali zgodna. Kako to biva, zene su joj zavidele, a muskarci?
O njoj se i danas prica iako vise nije ziva.




Черевићан Черевићан 13:31 29.05.2012

ето

ви'те,драга гђо dusanovaiivanovamama да узречица (добар) глас остаје се потврдила и у случају +"jednе Jelе". ХВАЛА на дружењу.
NNN NNN 13:12 29.05.2012

Nekad i sad

moja generacija je bila lišena obrazovanja,
sve smo morali da učimo sa vršnjakinjama.
Черевићан Черевићан 13:36 29.05.2012

некад и сад

драги 3Н хвала на јавки. правдало се и кадгод . . .нас су учили старији како се кара, а ми сада морамо сами то да учимо. упс.
49 41 49 41 18:05 29.05.2012

Ciganka - Ljica

Prvi suncevi zraci su nas zaticali na reci.
Pecacka strast, nam je obujmljivala klinacka leta.

Tisinu je jedino remetio njen gaz preko reke. Zadugnuta sitno - cvetna cicana suknja
do iznad kolena, cipkasta bela kosulja uz telo i bele sandale u ruci.
Zift crno zalizana kosa, sa razdeljkom na sredini i kovrdzama niz vrat. Jarko crveno nasminkane usne i rumeno napuderisani obrazi.

Vracala se svakog jutra prvim suncem.
Put ju je uvek nanosio tuda. Najplici deo reke i najkraci put do njenog doma daleko na obodu grada.

Dobacivanje mojih drugara da bude tiha - "riba je pocela da radi" - poplasi ce ih sve!
Uvek je odgovarala uz grohotan smeh:
- Hocete li bre da vidite p... ; da dignem suknju skroz?

Pricalo se da je sva gradska elita "probala". Poznati lekari, inzenjeri, direktori.
Черевићан Черевићан 22:34 29.05.2012

апропо

присета Вам Ciganka - Ljica , г 3Н , ( ја ћу,ево, додуше збрадом, па стога укратко). . . гинеколог одрадио своју полудневну смену у болници и спрема се кући кад тел. позив. колега који треба да га смени моли га да одради његову ноћну шихту, вратићему вели.дообро. прође ноћ без одмора било пар порођаја, наливо се доца кафом и коначно након 24 сата радних активности крене пешака кући и успут сврати убирцуз на једно пиће.налакти се на шанк,припали,пијуцка кад прилази му циганчица и вели . . . кууме,плати ми пиво, 'ћу ти покажем пичку.
KRALJMAJMUNA KRALJMAJMUNA 06:34 30.05.2012

Re: апропо

. кууме,плати ми пиво, 'ћу ти покажем пичку.

. кууме,плати ми пиво, 'ћу ти покажем пичку.


Ne umem bolje da napišem.
Черевићан Черевићан 13:11 30.05.2012

г Кингу

драго ми је да Вас је дојмила изворност куминог казивања . фала на дружењу.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana